2012 kasım bebekleri büyüyor..

Can teyzoşlarr..
Herkes iyidir inşallah..Geçmişi okumadım da:26:
Ben kayıplara karıştım yine yaözledim sizi.
Geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum..
Rabbim nice bayramları sevdiklerimizle beraber sağlıkla, sıhhatle görmeyi nasip etsin inşallah.
Hepinizi çok çok öptüm..
Songülcüm, Aras paşamın yaşı kutlu, mutlu ve hayırlı olsun inşallah...Daha nice yaşlarını hep beraber görürüz inşallah..
özcanan, Allah razı olsun canım.. giremiyorum pek fırsat olmuyo bu aralar.Mina şimdi daha iyi Allah' a şükür. Ranamda iyidir inşallah..
güldencim davetiyen çok güzel olmuş canım..
Hepinizi yazmak istiyorum isim isim ama anlayın işte seviyoz bis sizi

slm kızlar geçmişi okuyamadım
gülden davetiye süper olmuş
yasmin albüme bayıldım.buarada fotoğraftaki hatun sensen eğer taş gibisin maşallah.eşin çok şanslı

canım hoşgeldiniz nasıl oldu minam:
teşekkür ederim bu arada beğenmenize çok sevindim gerçekten
sen kimbilir neler döktürecen doğum günü için
müsait olunca yazarmısın biraz?

yasmin albüme bayıldım.buarada fotoğraftaki hatun sensen eğer taş gibisin maşallah.eşin çok şanslı

hoşgeldin cnm sağol beğendiniz dimi gerçekten
sen napıyorsun
defnem nasıl?
geldimi kayın validen aculıktan?

güldennn bayıldımm yaa çoookk çok güzel olmuş. ben sanki nilin resmi olacak gibi anlamıştım yanlış anlamışım sanırım.

ayyy sağolasın cnm benim şımardım birden her ne kadar öyle olmadığımı bilsem de hoşuma gitti arkadaşım keyfim yerine geldi

bizi de yazsaydın iiydi ya neyse elif minam nasıl neler yapıo fıstık kolu nasıl oldu

ay hangıne yazsa bılemedım kı

guldencım davetıye cık seker bayıldım bırde nıl ın resmıde tam olucakmıs
pasta bızde 1 yaptırcaz nasıp olursa bızım konsept 1:)
ama pasta ve kurabıyeler bıraz fıyatlı degıl mı cnm sankı
annen ablan falan yapsalar benım arkadaşlarım hep kendılerı yaptı ben 1 rakamlı yapmayı düşünüyorum
menü bellı degıl bızım henüz

kızlar magnetlere gelınce yasemıncım dedıgım yere yaptırıyorum
her aıleye bır tane verılıyormus enfazla 7 aıle olucak
15 tene magnet
15 tne yazışlı jelatını
yarene 1 tane
aıle foto bır tane
asarım dolaba dedım
kapıda odeme 34 tl kargo dahıl 3 tl kargo ucretı
sayı onemlı degıl 5 adet bıle yapıyorlar ay banada dogumgun u heyecanı sardı

1 şeklinde pastayı da sen mi yapacaksın cnmmmmmm?ay gıcık oldum resmi yükleyemedim o siteye bi türlü sanırım burdan olmuo canım yaa e evde de net yok püff sinir oldummeee kaç cm lik olanlardan sipariş verdin cnm kalımlığı ne kadar ay ne çok sordumm ama çok merektayım:)neyse ben kaçar cevabını merakla bekliyorum nasıl yüklüycem ben bu fotoyu yaaa

yok hayatım kurabıyeyı yapıcam
ınce olanı sectım noral dolaba yapışanlardan
bak sen ıstedıgın modelı sec albüme resım ekle ben senın ıcın yapar buraya koyarım kararda verırsen eger sıparısınıde verırım olmazmı

ay cnm yaa vallahi süper olur sana zahmet olmazsa tabi:) albümde ki zeynebin resimlerinden birirsini koymayı düşünüyorum cnm. sende bak bi ara olmaz mı en son olanlar onlar. pembe eşoşmanlı olna çok tatlı çıkmış ama kıyafte uygun mu pek bilemedim bi de yerde yatan var ya o da olabilir. arasın kinin pembesi var o magnet olabilir hani 1 yazan... ay heyecanlandım....

taam hayatım arasınkı gıbı yapıp kouyorum heen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…