2012 kasım bebekleri büyüyor..

atlım hani davetiyede küçük küçük karükatir resimler varya birde kelebekler
bide nilin resmi olursa çok boğar diye düşündüm oyüzden koymadım cnm:
bizde öyle marfetli birileri yok malesef cnm
yani paramıza sözümüz geçiyo mecburen:

bızde takcaz bızde bızde

oyyyy şimdiden yemek istiyom aras paşamıııııizninle:):)

cnm dogru aslında karısık olabılırdı
ben tarıfı alınca paylasıcam canım burda hamur ısınde yetek bendede yok ama basıtmıs yaparız yaparız

canım inşallah minanın kolu geçmiştir. sende iyuisindir bizde sizi seviyoz :)

songül valla magnetti kıskandım da yaptırırmıyım bilmiyorum kurbaiyeye gelince çalışırken yapmak zor ama ben şeker hamurlu kurabiye yaptırmıcamda yapmıcamda big cake yine burada yardımımıa koşacak songülüm süper kurabiyeler var atıştırmalık onlardan alacam şeker hamuru yenmiyor

al bakalım tarifi
aslında uraşsam bende yaparım cnm ama inan vaktim yok zaten nille pek bişey yapılmıyo işim zor yani

evet yaemiyo şekerim onlar zaten süs oluyo kız masada görüntü işte:
al sen kurabiyelerini bencede burdada olsa bi
bik çakemi ne
bende alsam :)

cn aslında benı kafamda arkadaşım yapmıştı ondan yapmak var 1 saysı ustu cıkolota soslu ta yemelık

cn aslında benı kafamda arkadaşım yapmıştı ondan yapmak var 1 saysı ustu cıkolota soslu ta yemelık

valla evde olsam belki ama güldenin dediği gibi hiç vaktim yok onları yapmaya ayıracağım vakit erdem beyle geçiyor zaten :)
bigcake bunlardan alıcam işte :)

Gerçekten çok güzel.
biz iyiyiz
kv cuma günü geliyor cnm
Yok kız gerçekten çok güzelsin. Maşallah, allah nazarlardan saklasin.

haha cok seker ya cok güzel olmuş bak
benımyaptırdıgım yerde buda vardı cok hos
pepe de yerını almış hanı

:)) ben senin verdiğin linkten buldum canım :) ama yaptırmayacam ya çünkü biz doğum gününü çekirdek olarak kutlayacaz kimsemiz yok ki çağıracak o yüzden gerek de yok herhal belki bu resmi fotoda bastırır buzdolabına koyarım ultrason resimleri var dolapta yapışılı

aslında hatıra olarakt olabılır cnm
ben yarenede bır tane yaptırdım
hersene böyle dıgumgunu yapmasamda o yasa aıt magnet yaptırmak ısterım sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…