- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.201
yalnız çıkamıyoruz ki dışarı.birlikte gitmemiz şart zaten bebek arabamızda yok taşınırken annesini dinledi getirmedi sanki o taşıyacak gibi karışıp durdu.şimdi öyle kaldık güya kasım da geri gideektik getiririz diyoduk o da iptal oldu.ne diyim bilmem ki.yani misafir geliyo çocuk durmuyo ben alayım demiyo ben bi elimde çocuk bi elimde bardak servis yapıp duruyordum küçükken.şimdi daha iyi oturuyo en azından da:)
yardım o kadar yani bazen bulaşık yıkarken kıza göz kulak ol diyorum tamam diyo ama çocuk nerde ne yapıyo haberi olmyuyo.,
su içirmeyi çikolata yedirmeyi çok seviyo onları yapıyo:)
kahvaltıya falan gelince ikili yıldır daha çay nerde şeker nerd bilmez o kadar yani diğer ıvır zıvırları hiç saymamayım...
ay bi de akşam yorgun düşüp oturuyorm yüzüm asılıyo tabii ne oldu neyin var diyo...
hmmm sen bayağı dolmuşsun cnm ve malesef haklısın da ... sana şöyle güzel bi anane yanı tatil lazım cnm...
yetişme tarzı öyle biraz canm nasıl değiştircem tam tam ataerkil yani .bi de benm babam kalkardı dolaptan meyceyi alır yıkardı oturur soyar bize verirdi.sabah uyanır çayı hazırlar kaldırırdı öyle bir aileden çıkıp gelince zor oluyo .
Meyveyi bile soycan dilimleyecen vercen yani öuyle alayım elmayı soyayım yok.biraz ben de abarttımherhalde başlarda ağzına veriyorum çoğu zaman onu bekliyo....hoşuma gidiyo bazen ama bazen de yeter diyorum...ayy ne dertlenmişim ha..akşam oluyo stresi çöktüşimdiden ama bu kez dik durcam yanaşmayacam hemen çünkü kırılan benm bu sefer...destek çıkın ne olur..
ona da göndermiyo ki özlerim sizi bensiz gitmeyn bırakma beni diyo.ben de bırakamam zaten ama istiyorum da aslında
ona da göndermiyo ki özlerim sizi bensiz gitmeyn bırakma beni diyo.ben de bırakamam zaten ama istiyorum da aslında
bence git cnm hiç düşünme ama şimdi değil
barıştığınızda güzel bi anda
ben çok bunaldım biraz annemlere gitmek istiyorum de
mutlaka izin verecektir
hem senin için hemde onun için iyi olur..
yetişme tarzı öyle biraz canm nasıl değiştircem tam tam ataerkil yani .bi de benm babam kalkardı dolaptan meyceyi alır yıkardı oturur soyar bize verirdi.sabah uyanır çayı hazırlar kaldırırdı öyle bir aileden çıkıp gelince zor oluyo .
meyveyi bile soycan dilimleyecen vercen yani öuyle alayım elmayı soyayım yok.biraz ben de abarttımherhalde başlarda ağzına veriyorum çoğu zaman onu bekliyo....hoşuma gidiyo bazen ama bazen de yeter diyorum...ayy ne dertlenmişim ha..akşam oluyo stresi çöktüşimdiden ama bu kez dik durcam yanaşmayacam hemen çünkü kırılan benm bu sefer...destek çıkın ne olur..
wavsm ben de doldumm yaa.çok doldum..bakalım dik durcam neler olcak ne kadar sürecekk
canım ben haklıda olsam dık duramyorum o bısey yapmadan bıle yumusuyorum bu huyumu hıc sevmıyorum
oda bunu bıldğı ıcın pek bısey yapmaz yıllardır o kacar ben kovalarım ama yoruldum artık
cnm işte bu gerçekten çok yanlış.
Onu bildikleri içinde hep kendilerini haklı görüyolar
biraz siz peşinizden koşturun bence..
wavsm ben de doldumm yaa.çok doldum..bakalım dik durcam neler olcak ne kadar sürecekk
canım daha önceki yazılarını okudum da keşke eşine maaşının tümünü vermesen ez azından birazını ayır şu erkeklerde çok şımarık ve de zalim hem o hem sen dışarda çalışırsın sen de erkek gibi çalışmana rağmen gelir evde ona hizmet yemek çocuk bak ne zalaimlik ya br de paranı kazandığını ona ver o da ailesi aracılığıyla sana zulmetsin hepimizn başında bu var Allah bunları ıslah etsin
vallahi hem dışarda erkek gibi çalış hem de gel evde çalış bey de uyusun ALLAH BU ZALİMLİĞİN HESABINI ONLARLADAN SORAR !
Ben şahsen çalışınca ortak yapacam inşallah yoksa aksi angarya berbat köleleik olur ve çocuğumla da ilgilenemem
hem kadınları dışarda çalıştırıp parasını yiyorlar hem evde..hem de ana baba kardeşlerinin dertlerini çektiriyorlar kendileir de ohhh ne güzel bacak bacak üstüne oturuyorlar..
suç bizde baştan koyacağız kurallarımızı fedakarık gerekli olduğu yerler de yapılır.
Peygamber Efendimiz (sasv) yaşasaydı kdının bu kadar hunharca kullanılmasına izin vermezdi bu kadar zalimce...Kendi dikişlerini bile kendi dikermiş...
Evde olduğun zaman elbeeteki yapacaksın çünkü yorgun geliyor işten çalışığ yorulmuş oluyor ona yaptırırsan haksızlık etmiş olursun ama ikinizde aynı şekilde çalışıp geliyorsunuzda bey de daha kuvvetli olmasına rağman yardım etmeden erkeliğin (!) verdiği hakla (!) oturuyorsa zulüm ve haksızlık yapmıştır gerçekten bu çok haksız bir durum biz bile hep böyleydik şimdi izindeyken bunun .ok adaletsiz ve haksız bir paylaşım olduğunu anlağım gördüm inşşah..
hele bir de çocuk olunca
Allah o eşlerden sorar bu zalimşiğin ve aşırı çalıştırmanın hesabının onun dinlenmeye hakkı varsa dışarıda çalıştığı için kadının da var..
bi zahmet popsunu kaldırsında hakk adalaeti gözetip yerine getirsin kul hakkı karısnın hakkını yemesin...karısını bitirmeye çalışmasın.
Allah sorar hesabını senin ne farkın var ki ondan çalışmayıp oturuyorsun sen
Valla bak bunlar çok zalim oldukları bir dönemde yaşıyorlar..
Amerikaya gitsen bu durumua gülerler..
kardeşim anlatmıştı abla Amerikalı komşularımız sadece benim yemek yaptığımı görünce eşimi çok ayıpladılar o dalkıp bana yardım etmek zorunda kalıyordu hiç yapmadığı halde ..o kadar utamıştı ki...ki burda da kardeşim çalışmıyordu bile ev hanımı olmasına rağmen bunu demişlerdi..
ay şu peşinden koşturma konusunda senden ve songülden ders alalım biz en iyisiyok anacım biz kendi kendimize kıvıramıycaz bu işi
bu arada songül bugün de hiç uğramamış haberi olan varsa bilgilendirsin çok merak ettim bi sorun yoktur inşallah
İyiyiz cnm sen nasılsıngünaydın cnm nasılsın defnecik nasıl
içiriyorum cnm ama bazen içiyo bazende istemiyo :
kendisi karar veriyo yani
günaydın bu arada defnecik nasıl?
Defne iyi cnm,nil nasıl oldu
ohhhhh baksen
zeynebime:
bilmiyorumki cnm:
bende anlamadım
annaneyi ayrı seviyoruz güzel geçer herhalde..
Teşekkür ederim cnmgunaydin tatlim nasilsin defne nasil bu arada resimlerinize baktim masallah defneye ne kadar tatli olmus
tayininizde cikmus hadi hayirli olsun
gunaydin canimcim
bizimkide ihlamur icmuyo bende kahvaltisina karistirip veriyorum canim varsa karistiracagin bisryler o sekilde versinler biz oyle atlattik cok sukur
elif biraz tembel canim ya yurume konusunda gecen biseye sasirdi ellerini biraktiginin farkina varmadan bi dakika ayakta durdu sonra farkina varinca koydu totoyu yere
aslinda bisikletini surerek yuruyo ama daha cesareti yok kendi basina yurusun
gunaydin canim
sen evde olsaydin uyumazdi gecen bende bi yere gidicem hanimefendinin uyuyasi tuttu sevindemmi uzulsemmi bilemedim
herkese gunaydin kizlar
Cnm seni çok iyi anlıyorum. Çok dolmuşsun ama sakin kafayla ne yapacağına karar ver. İnşallah düzelir çok üzüldümcanlar herkese günaydınnn.bana pek aydın olmadı ama eşimle kırgınız yine ve sebep yine bebeğin uykusuzluğu...böylece kabulleneyim diyorum kabulleniyorm da ama eşimdende azıcık destek istiyorum ben orda uyutmaya çalışırken dönüp arkasını uyuması çok üzüto sinirlendiriyo beni.bende tutamıyorum kendimöi söyleniyorm.dün yine aynısı oldu emzik almıyodu bizim kız ama bu aralar alacak gibi sanki kaç kez dedim bi emzik alsak denesek hiiçç umursamıyo beyefendi.bende kızdım gece kendi kendime.bi emzik almaya sözüm geçmiyolanet olsun dedim.uyu artık kızım dedim.ses tonumu ayarlayamamış olabilirim....beyimiz kızmş sabah diyoki çopk kızgınım sana.kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun.nefret sınırına geldim...bu ne demek allah aşkına ya.trip attı çekti gitti.çok kötüyüm neye üzüleceğimi şaşırdımm
Maşallah de cnm nazar değmesinaaa bak bu konuda ben de eşimin hakkını yiyemem sabahları kahvaltıyı o hazılar hafta sonu hariç. arada ev temizliğini de yapıo tabi özellikle kendi tarafından akraba filan gelecekse ben yemek filan hazırlarken o da hemen temizliği de ben yapıyım der uyanık kocam söylenmeyeyim diye yapıo sanırımmaşallah buara pek bi iyiyiz bi gün görüşüp bi gün görüşmemek ii mi geldi ne
Gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarım bız ıyı değiliz ceydanın bogazı cok kotu ne yapabılırım sesı catal catal cıkıyo ve öksürüyo aynı zamanda diş çıkarıyo köpek dışlerı kabardı yemek yedıremıyorum yemek ıstemıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?