2012 kasım bebekleri büyüyor..

hmmm sen bayağı dolmuşsun cnm ve malesef haklısın da ... sana şöyle güzel bi anane yanı tatil lazım cnm...

aynen cnm aslında birazda bu hale biz getiriyoruz onları
herşeyi yapalım derken malesef sonunda böyle oluyo
kesinlikle yanaşma
budefa demekki ben haklıyım deyip daha çok üzerine gelecektir cnm:
Tavrını koy sende zaten nekadar susarsan okadar üzerine geliyolar bu herkes için böyle kesinlikle ben bunu hep söylerim..

ona da göndermiyo ki özlerim sizi bensiz gitmeyn bırakma beni diyo.ben de bırakamam zaten ama istiyorum da aslında

bence git cnm hiç düşünme ama şimdi değil
barıştığınızda güzel bi anda
ben çok bunaldım biraz annemlere gitmek istiyorum de
mutlaka izin verecektir
hem senin için hemde onun için iyi olur..

ona da göndermiyo ki özlerim sizi bensiz gitmeyn bırakma beni diyo.ben de bırakamam zaten ama istiyorum da aslında

bence gözünü korkut cnm ailemi görmeye ihtiyacım var de kendimi çok yorgun hissediyorum kafa dinlemeye ihtiyacım var psikolojim ii değil de. belki kendini biraz toplar. ama böyle sakin sakin konuş onu suçlayıcı bişey söyleme ki savunmaya geçmesin alttan alttan mesaj ver yani.
ay ben kaçtım kuzu beni bekler hadi öpüldünüz nutraksımm sağlam dur. soğuk davran anlasın hatalı olduğunu...

bence git cnm hiç düşünme ama şimdi değil
barıştığınızda güzel bi anda
ben çok bunaldım biraz annemlere gitmek istiyorum de
mutlaka izin verecektir
hem senin için hemde onun için iyi olur..

az önce telde konuştuk.hiç bişey olmamış gibi konuştu bakalım gelince ne olacak.yok gidersek de kasım sonunda o da evde olmayacak çünkü de bakalım nasıl yapcaz.88 9 saat annemler çocukla yalnız yolculuk yapmadım hiç.hep kendi arabamzla gittik geldk kafam karışık bilmiyorm...
ama haklısın biz bu hale getiriyoruz bi taraf kaçacak öbürü kovalayacak..bizde ben hep kovalayan oldum öyle alıştı adam.biliyo nasılsa dayanamaz gelecek diyo.bişey yapmasına gerek kalmıyo

canım senı cok cok ıyı anlıyorum bu erkekler değişmez hıc bosuna beklemeyelım
o ıste calısıyosa sende evdesın ev daha cok yoruyo ınsanı ama bunu anlayan kım helekı bı bebeğe bakmak cok zor onlar hemen sıkılıp sen bak dıyebılıyolar ya bız kıme verıcez sen bak dıye
ay bende cok doluyum ha

canım ben haklıda olsam dık duramyorum o bısey yapmadan bıle yumusuyorum bu huyumu hıc sevmıyorum
oda bunu bıldğı ıcın pek bısey yapmaz yıllardır o kacar ben kovalarım ama yoruldum artık

cnm işte bu gerçekten çok yanlış.
Onu bildikleri içinde hep kendilerini haklı görüyolar
biraz siz peşinizden koşturun bence..

cnm işte bu gerçekten çok yanlış.
Onu bildikleri içinde hep kendilerini haklı görüyolar
biraz siz peşinizden koşturun bence..

ay şu peşinden koşturma konusunda senden ve songülden ders alalım biz en iyisi yok anacım biz kendi kendimize kıvıramıycaz bu işi

bu arada songül bugün de hiç uğramamış haberi olan varsa bilgilendirsin çok merak ettim bi sorun yoktur inşallah

wavsm ben de doldumm yaa.çok doldum..bakalım dik durcam neler olcak ne kadar sürecekk

canım daha önceki yazılarını okudum da keşke eşine maaşının tümünü vermesen ez azından birazını ayır şu erkeklerde çok şımarık ve de zalim hem o hem sen dışarda çalışırsın sen de erkek gibi çalışmana rağmen gelir evde ona hizmet yemek çocuk bak ne zalaimlik ya br de paranı kazandığını ona ver o da ailesi aracılığıyla sana zulmetsin hepimizn başında bu var Allah bunları ıslah etsin
vallahi hem dışarda erkek gibi çalış hem de gel evde çalış bey de uyusun ALLAH BU ZALİMLİĞİN HESABINI ONLARLADAN SORAR !
Ben şahsen çalışınca ortak yapacam inşallah yoksa aksi angarya berbat köleleik olur ve çocuğumla da ilgilenemem
hem kadınları dışarda çalıştırıp parasını yiyorlar hem evde..hem de ana baba kardeşlerinin dertlerini çektiriyorlar kendileir de ohhh ne güzel bacak bacak üstüne oturuyorlar..
suç bizde baştan koyacağız kurallarımızı fedakarık gerekli olduğu yerler de yapılır.
Peygamber Efendimiz (sasv) yaşasaydı kdının bu kadar hunharca kullanılmasına izin vermezdi bu kadar zalimce...Kendi dikişlerini bile kendi dikermiş...
Evde olduğun zaman elbeeteki yapacaksın çünkü yorgun geliyor işten çalışığ yorulmuş oluyor ona yaptırırsan haksızlık etmiş olursun ama ikinizde aynı şekilde çalışıp geliyorsunuzda bey de daha kuvvetli olmasına rağman yardım etmeden erkeliğin (!) verdiği hakla (!) oturuyorsa zulüm ve haksızlık yapmıştır gerçekten bu çok haksız bir durum biz bile hep böyleydik şimdi izindeyken bunun .ok adaletsiz ve haksız bir paylaşım olduğunu anlağım gördüm inşşah..
hele bir de çocuk olunca
Allah o eşlerden sorar bu zalimşiğin ve aşırı çalıştırmanın hesabının onun dinlenmeye hakkı varsa dışarıda çalıştığı için kadının da var..
bi zahmet popsunu kaldırsında hakk adalaeti gözetip yerine getirsin kul hakkı karısnın hakkını yemesin...karısını bitirmeye çalışmasın.
Allah sorar hesabını senin ne farkın var ki ondan çalışmayıp oturuyorsun sen
Valla bak bunlar çok zalim oldukları bir dönemde yaşıyorlar..
Amerikaya gitsen bu durumua gülerler..
kardeşim anlatmıştı abla Amerikalı komşularımız sadece benim yemek yaptığımı görünce eşimi çok ayıpladılar o dalkıp bana yardım etmek zorunda kalıyordu hiç yapmadığı halde ..o kadar utamıştı ki...ki burda da kardeşim çalışmıyordu bile ev hanımı olmasına rağmen bunu demişlerdi..

Son düzenleme:

evet
herşeye evet dememek lazım en başında..

bencede şekerim:
bizden öğrensen
ya ben songüle yazdım akşam ama bana dönmedi pek sadece nasılsın yazmış anlamadım
bugün arıyacam bakalım bende çok merak ettim:

kızlar günaydın
ya nil doktordan geldikten sonra öksürüğü daha çok arttı ve akşam biraz ateşi çıktı
doru dürüst uyumadık of bilemedim ne yapsam doktorunu arıyacam bakalım yine bugünn
korkuyorum ilerleyeek diye..

günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl
İyiyiz cnm sen nasılsın

Teşekkür ederim cnm
Cnm seni çok iyi anlıyorum. Çok dolmuşsun ama sakin kafayla ne yapacağına karar ver. İnşallah düzelir çok üzüldüm
Maşallah de cnm nazar değmesin

Gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarım bız ıyı değiliz ceydanın bogazı cok kotu ne yapabılırım sesı catal catal cıkıyo ve öksürüyo aynı zamanda diş çıkarıyo köpek dışlerı kabardı yemek yedıremıyorum yemek ıstemıyo

Canım bosver sallama bıle benımkıde öyleydı üzerine düştükçe kendini nişey sandı bende düşmüyorum şimdi kedi gibi kuyruğunu sıkıstırıyohiç sallama üzülmede canına yazık

günaydın cnm nilde aynı öyle sesi kısılacak gibi çıkıyo
bide öksürüyo ateşlendikte akşam ayy bilmiyorumyaa:
bu arada recisim günaydın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…