2012 kasım bebekleri büyüyor..

alp tuğrada sağolsun buaralar hep mızmız
berra nasıl yemesı duzeldmı

Eh işte hastalik donemine gore daha iyi tabi ama istedigim performansi sergileyemiyor daha
Mizmizlik bizde kalici canim ya acaba kac yasina geldiklerinde gececek cok meraklardayim

Eh işte hastalik donemine gore daha iyi tabi ama istedigim performansi sergileyemiyor daha
Mizmizlik bizde kalici canim ya acaba kac yasina geldiklerinde gececek cok meraklardayim

hıcbızamn ısteğımz olmıcak heralde yemek konusunda
ben artık ona ozel yapmıyorum onun yıyebıleceğı seyler yapıp bırlıkte yıyoruz
bende cok merak edıyorum canım bu mızmızlık oldurdu benı

Insanin ömründen ömür gidiyo ya ne bitmez bi mizilti o öyle. Cok bunaltıyo beni

Ben de bizimkilerden veriyorum ama ona özel de hazırladığım oluyor. Mesela biz tarhana çorbası ni hic sevmeyiz ama berra bayiliyor her gun yapsam yiycek bende onun icin az bisey yapiyorum

alp tuğrada hıc sevmedı tarhanayı bı ıkı kasık yıyo sonra yemıyo
tarhana cok besletıcı yesın ıstyorum ama bakalım ara ara denıyorum yer dıye
yarasın kuzuma yesın sen nıye sevmıyosun guzel aslında
beynımın ıcıne gırıyo mızıltı artık enıyı ben anlarım senı canım

Wavvsim ben kactim artik canim iyi geceler öpüyorum seni. Songül niye gelmedi ki merak ettim bak

bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan

benımde bazen ılk kahverengı olur bazen dırek pembemsı olur
değilsındır gıbı geldı bana ama yanlısda yonlendrmek ıstemem
dığer arkadslarda cvp lar belkı

canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...

hoşgeldin cnm bende evde olunca nilden riremiyorum seni iyi anlıyorum..
evet doğumgünleri yaşltı çok heyecenlı çokkk:

çok yakında elifimde yürüyecek nuraycım eminim ..
nilde taydan sonra yürüdü ..

kızlaarr gelin de iki sohbet edelim malum ben erkenciyim uykum gelir hemen:)) bekliyemiyorum sizi yav

çok isterdim seninle sohpeti ama akşamları malesef mümkün olmuyo cnm:

sanmıyorum ama tabi için rahat etmesini istersen bikere test yap
o ertesi gün haplarının adet düzenini bozduğğunu biliyorum muhtemelen ondandır..

kızlar herkese kocaman günaydınnn:
nasılsınız bakalım
ya nilin öksürüğü daha fazla arttı sanki 2 gün önce doktora gitmişti ama ayy bilemedim ne yapayım:
bu arada bugün bakıcımız yok nil annanesiyle:
bakalım günü nasıl geçecek:

Güzel geçer inşallah. Cnm nile ıhlamur içir. İyi gelir

aynen cnm ya bi de yakınında evin var ama gidemiosun kötü bi durum yani rabbim tez zamanda şu işimizi çözsün inş.ay bu belirtiler zeynebin diş belrtileri cnm genelde de böyle oluo sanırım herkeste. bayram bizde aynı anlattığın gibi geçti ve üstüne 3. dişimiz çıktı. ananeler daha bi düşkün oluo sanırım torunlara di mi:)herkese günydın kızlarrrrrrr benim kuzum bugün ilk defa 8 e kadar uyudu ve ben uyandırmak zorunda kaldım

oy kuzum benim kıyamam üşüttümü ki annesi sonradan acaba...hemen soğan suyuna başalsaydın cnm. ananesiyle günü güzel geçer inş.

Güzel geçer inşallah. Cnm nile ıhlamur içir. İyi gelir

içiriyorum cnm ama bazen içiyo bazende istemiyo :
kendisi karar veriyo yani
günaydın bu arada defnecik nasıl?

ohhhhh baksen
zeynebime:

oy kuzum benim kıyamam üşüttümü ki annesi sonradan acaba...hemen soğan suyuna başalsaydın cnm. ananesiyle günü güzel geçer inş.

bilmiyorumki cnm:
bende anlamadım
annaneyi ayrı seviyoruz güzel geçer herhalde..

Günaydın kızlar
gunaydin tatlim nasilsin defne nasil bu arada resimlerinize baktim masallah defneye ne kadar tatli olmus
tayininizde cikmus hadi hayirli olsun
gunaydin canimcim
bizimkide ihlamur icmuyo bende kahvaltisina karistirip veriyorum canim varsa karistiracagin bisryler o sekilde versinler biz oyle atlattik cok sukur
elif biraz tembel canim ya yurume konusunda gecen biseye sasirdi ellerini biraktiginin farkina varmadan bi dakika ayakta durdu sonra farkina varinca koydu totoyu yere
aslinda bisikletini surerek yuruyo ama daha cesareti yok kendi basina yurusun

gunaydin canim
sen evde olsaydin uyumazdi gecen bende bi yere gidicem hanimefendinin uyuyasi tuttu sevindemmi uzulsemmi bilemedim

herkese gunaydin kizlar

canlar herkese günaydınnn.bana pek aydın olmadı ama eşimle kırgınız yine ve sebep yine bebeğin uykusuzluğu...böylece kabulleneyim diyorum kabulleniyorm da ama eşimdende azıcık destek istiyorum ben orda uyutmaya çalışırken dönüp arkasını uyuması çok üzüto sinirlendiriyo beni.bende tutamıyorum kendimöi söyleniyorm.dün yine aynısı oldu emzik almıyodu bizim kız ama bu aralar alacak gibi sanki kaç kez dedim bi emzik alsak denesek hiiçç umursamıyo beyefendi.bende kızdım gece kendi kendime.bi emzik almaya sözüm geçmiyolanet olsun dedim.uyu artık kızım dedim.ses tonumu ayarlayamamış olabilirim....beyimiz kızmş sabah diyoki çopk kızgınım sana.kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun.nefret sınırına geldim...bu ne demek allah aşkına ya.trip attı çekti gitti.çok kötüyüm neye üzüleceğimi şaşırdımm

canim gunaydin
cok uzuldum esinle tartismaniza bazen cocukla ugradinca insanin sinirleri cok yipraniyo ve hic biseye tahammulu kalmiyo sevdigine bile
cocuk bi gun.iyi bigun kotu olabiliyo evdede huzursuzluk olunca insan o zaman iyice isteksiz oluyo herseye
ins araniz biran once duzelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…