- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.161
alp tuğrada sağolsun buaralar hep mızmız
berra nasıl yemesı duzeldmı
Eh işte hastalik donemine gore daha iyi tabi ama istedigim performansi sergileyemiyor daha
Mizmizlik bizde kalici canim ya acaba kac yasina geldiklerinde gececek cok meraklardayim
Insanin ömründen ömür gidiyo ya ne bitmez bi mizilti o öyle. Cok bunaltıyo benihıcbızamn ısteğımz olmıcak heralde yemek konusunda
ben artık ona ozel yapmıyorum onun yıyebıleceğı seyler yapıp bırlıkte yıyoruz
bende cok merak edıyorum canım bu mızmızlık oldurdu benı
Insanin ömründen ömür gidiyo ya ne bitmez bi mizilti o öyle. Cok bunaltıyo beni
Ben de bizimkilerden veriyorum ama ona özel de hazırladığım oluyor. Mesela biz tarhana çorbası ni hic sevmeyiz ama berra bayiliyor her gun yapsam yiycek bende onun icin az bisey yapiyorum
Wavvsim ben kactim artik canim iyi geceler öpüyorum seni. Songül niye gelmedi ki merak ettim bak
bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan
benımde bazen ılk kahverengı olur bazen dırek pembemsı olur
değilsındır gıbı geldı bana ama yanlısda yonlendrmek ıstemem
dığer arkadslarda cvp lar belkı
canım bıde ertesı gunu hapı almıştım korumuşmudur sence korumamıştır dıye dusunmusutum
canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...
aslinda senin prenses her haliyle tatli annesi ama sen cek bakalim karar veriz yarin
haklisin canim xaman cqbuk geciyo bu gunler bi daha geri gelmicek
nil ziplamaya basladi demek elifte tay tay durmayi ilerletti ellerini kendi istegiyle bitakip ayakta duruyo ama adim yok sonra koyuyo totoyu yere bu aralar disi cikacak galiba gece saat basi kalktik ve gunduzde keyfi yok
kızlaarr gelin de iki sohbet edelim malum ben erkenciyim uykum gelir hemen:)) bekliyemiyorum sizi yav
bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan
hoşgeldin cnm bende evde olunca nilden riremiyorum seni iyi anlıyorum..
evet doğumgünleri yaşltı çok heyecenlı çokkk:
çok yakında elifimde yürüyecek nuraycım eminim ..
nilde taydan sonra yürüdü ..
çok isterdim seninle sohpeti ama akşamları malesef mümkün olmuyo cnm:
sanmıyorum ama tabi için rahat etmesini istersen bikere test yap
o ertesi gün haplarının adet düzenini bozduğğunu biliyorum muhtemelen ondandır..
kızlar herkese kocaman günaydınnn:
nasılsınız bakalım
ya nilin öksürüğü daha fazla arttı sanki 2 gün önce doktora gitmişti ama ayy bilemedim ne yapayım:
bu arada bugün bakıcımız yok nil annanesiyle:
bakalım günü nasıl geçecek:
aynen cnm ya bi de yakınında evin var ama gidemiosun kötü bi durum yani rabbim tez zamanda şu işimizi çözsün inş.ay bu belirtiler zeynebin diş belrtileri cnm genelde de böyle oluo sanırım herkeste. bayram bizde aynı anlattığın gibi geçti ve üstüne 3. dişimiz çıktı. ananeler daha bi düşkün oluo sanırım torunlara di mi:)herkese günydın kızlarrrrrrr benim kuzum bugün ilk defa 8 e kadar uyudu ve ben uyandırmak zorunda kaldımay zor oluyordur yainsanın kendi evigibisi yok ama kuzucuklar için herşeye katlanıyo insan.biz de iyiyixz ya hala uyumuyoruz doğru düzgün.bişey de yemiyoruz öyle bizden haberler .bayram boyunca evdeydik allahtan babamız vardı ...anneannemiz çok özlemiş ama ufukta gidebilcek gibi gözükmüyorz....
hoşgeldin cnm bende evde olunca nilden riremiyorum seni iyi anlıyorum..
o ertesi gün haplarının adet düzenini bozduğğunu biliyorum muhtemelen ondandır..
nasılsınız bakalım
ya nilin öksürüğü daha fazla arttı sanki 2 gün önce doktora gitmişti ama ayy bilemedim ne yapayım:
Günaydın kızlar
Güzel geçer inşallah. Cnm nile ıhlamur içir. İyi gelir
aynen cnm ya bi de yakınında evin var ama gidemiosun kötü bi durum yani rabbim tez zamanda şu işimizi çözsün inş.ay bu belirtiler zeynebin diş belrtileri cnm genelde de böyle oluo sanırım herkeste. bayram bizde aynı anlattığın gibi geçti ve üstüne 3. dişimiz çıktı. ananeler daha bi düşkün oluo sanırım torunlara di mi:)herkese günydın kızlarrrrrrr benim kuzum bugün ilk defa 8 e kadar uyudu ve ben uyandırmak zorunda kaldım
oy kuzum benim kıyamam üşüttümü ki annesi sonradan acaba...hemen soğan suyuna başalsaydın cnm. ananesiyle günü güzel geçer inş.
gunaydin tatlim nasilsin defne nasil bu arada resimlerinize baktim masallah defneye ne kadar tatli olmusGünaydın kızlar
gunaydin canimcimhoşgeldin cnm bende evde olunca nilden riremiyorum seni iyi anlıyorum..
nasılsınız bakalım
aynen cnm ya bi de yakınında evin var ama gidemiosun kötü bi durum yani rabbim tez zamanda şu işimizi çözsün inş.ay bu belirtiler zeynebin diş belrtileri cnm genelde de böyle oluo sanırım herkeste. bayram bizde aynı anlattığın gibi geçti ve üstüne 3. dişimiz çıktı. ananeler daha bi düşkün oluo sanırım torunlara di mi:)herkese günydın kızlarrrrrrr benim kuzum bugün ilk defa 8 e kadar uyudu ve ben uyandırmak zorunda kaldım
canlar herkese günaydınnn.bana pek aydın olmadı ama eşimle kırgınız yine ve sebep yine bebeğin uykusuzluğu...böylece kabulleneyim diyorum kabulleniyorm da ama eşimdende azıcık destek istiyorum ben orda uyutmaya çalışırken dönüp arkasını uyuması çok üzüto sinirlendiriyo beni.bende tutamıyorum kendimöi söyleniyorm.dün yine aynısı oldu emzik almıyodu bizim kız ama bu aralar alacak gibi sanki kaç kez dedim bi emzik alsak denesek hiiçç umursamıyo beyefendi.bende kızdım gece kendi kendime.bi emzik almaya sözüm geçmiyolanet olsun dedim.uyu artık kızım dedim.ses tonumu ayarlayamamış olabilirim....beyimiz kızmş sabah diyoki çopk kızgınım sana.kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun.nefret sınırına geldim...bu ne demek allah aşkına ya.trip attı çekti gitti.çok kötüyüm neye üzüleceğimi şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?