2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallh cnm da benim kızımın maşallahı var yani.deliksiz iki saat uyuyunca aaa bişey mi oldu diyorum:)bi de eşimin tripleri çok yıprattı beni

günaydın cnmmm:

Tay taydan sonra yürüme geliyo annnesi korkmuş demekki ellerini bırakınca bizimki biraz korkusuz resmen bilinçsizce koşturuyo..
Bu arada ayy kafayı yiyecemya
davetiylerin yanına pembe bi kağıt koyayım dedim
gelenler düşüncelerini yazsınlar gelirken getirsinler bende onları toplayıp büyüyünce nile okutayım ama
hiç biyerde pembe kağıt bulamadım sinir oldummmm:

cnm benim çok üzüldüm ama erkekler böyle deyip geçiyorum ben artık. onlar biz söylenince bu kadın neden söyleniyo demio sadece dır dır eden bir kadın görüo bu da onları bizden uzaklaştırmaya yarıyor sadece malesef. aslında haklı olan senken dırdır eden bir kadın durumuna düşüyorsun. en iisi onları böyle kabul etmek yapacak bişey yok. sende takma kafana eminim eşin kendi söylediklerini bile unutmuştur.yani sinnir anında söylenen laflar gibi bunlar eminim aslı yok yani. ama tabi ki kırgınlıklarını da biriktirme şöyle eşinin tatlı bir anında laflrına kırıldığını seninde yıprandığını desteğe ihtiyaç duyduğunu filan dile getirebiilirsin.

ay desene benim kız da yürümeyi yaşına yetiştirebilir:) hiç sanmıyorum ama tay tay duryo tek başına durduğunu görünce oturuyo:)
cnm mektup kağıdı satan yerlere sor kırtasiyelerde olur belki pembiş mektup kağıdı işini görür sanırım

yasmincim çok yoruldum ya gerçekten...haklıyken haksız oluyoruz doğru diyorsun ama ben herşeyi ona bırakmış birisiyim yani güya maaşım var ama elimde ne kartım var ne kredi kartım var.hiç sorun etmedim bunları hayat müşterek dedim ayrı gayrı yok biriz dedim.kardeşim okulkazandı bu sene annemlerin durumu da gerçekten iyi değil arada az çok bişey yollayalım diyorum kaç gün oldu hala ne yolluyo ne de yollamam diyo.ben bunu bile dert etmezken azıcık destek olsun istiyorumk bunu da smylüyorm ama işe yaramıyo.yin ben kötüyüm.ben anneyim katlanmamlazım.yemek te benm işimtemzlikte benm işim çocuk ta benm işim.kocaya hizmet te benm işim.eee beni düşünen kimse yok

cnm eşimde bazen beni anlamıyo oda benm ona vakit ayırmadığımdan şikayetçi bende önceliğin nilin olduğunu söylüyorum ama bi tirip bi tirip sormma..

Anne olmadıkları için bizi anlamaları çok zor
sen bi eşinle dışarı çıkınca ezzaneye gidelimde oradan al emziğini hiç başın ağrımasın
evet bu aydan sonra emzik daha çok alışkanlık yapıyo kesinlikle
önceden nil ağlayınca asla emzikle susmazdı ama şimdi susuyo..

yetiştirir bencede cnm
bu arada yok bulamıyom bende bilgisayarda yapıcam
bi kenarına nil 1 yaşında yazıcam
sonra renklide çıkartıcam yazı pembe olacak
onu a beşe kesip koyucm zarfa..
Sonra gelenlerde yazsın bakalım nille ilgili düşüncelerini..

cnm sanıyorum eşin biraz bencil konuşmayı denesen peki mümkün olmazmı seni anlamazmı
az çok eşini bilirsin..

demiştim bikaç kere dursun şimdi dedi.salıncak alalım dedim tamam dedi kaldı.yani biraz yoğun stresli bu aralar onnun ds etkisi var ama ne bileyim yine de yoruldum yani.akşama kadar zaten canıma okuyo kızgelince biraz oynasın bende kafam rahat işlerimi halledeym diyorm en fazla yarım saat sonra geçiyo bilgisayara yatana kadar.bunu söyleyince de face girip chat falan yapmıyorum ya daha ne istiyosun diyo

sorun oymuş gibi sanki dimi
anlamalarını beklememek lazım aslında işte işimiz gerçekten çok zor çokkk:

haklsın cnm sonuna kadar haklısın da gelde bunu adamlara anlat. bak eşimde ben de sabah beş akşam beş çalışıyoruz ben şimdi süt izninden dolayı 1,5 saat erken çıkıyorum. kızı ben anneme götürüp bırakıyorum iş dönüşü alıp eve gidiyorum. o gelene kadarda bir dk oturtmuyo kuzum sağolsun:) eşim gelince yarım saat bi oynuyo sonra ilk cümlesi birazda seen oyala ben çok yoruldum oluo. anlamıyorum ki kim yoruluo.önceen diyordum e ben daha çok yoruluyorum gece bile doğru dürüst uyumuyorum diye şimdi onu da demiyorum çünkü bi faydası yok. artık ne baksa kar diorum. bence sende kendi işini kendin halletmeye bak cnm . mesela eşine şöyle söyle hayatım sen çok yoğunsun yoruluosun herşeye yetişmen çok zor çocuğun alışveriş işlerini filan ben halledeyim bi de onlar sana iş olmasın de bakalım ne diycek:) en azından tamam dderse gidip kendin alırsın emzik vs. şeyleri...

nil çok şanslı cnm senin gibi bir annesi olduğu için...babaya ne gerek allah eksikliklerini göstermesin tabi o ayrı...

bende cnm seni çok iyi anlıyorrum benim eşim bana yeadım ettiği halde çoğu zaman beni anlamıyo..

aaa bak bu konuda ben de eşimin hakkını yiyemem sabahları kahvaltıyı o hazılar hafta sonu hariç. arada ev temizliğini de yapıo tabi özellikle kendi tarafından akraba filan gelecekse ben yemek filan hazırlarken o da hemen temizliği de ben yapıyım der uyanık kocam söylenmeyeyim diye yapıo sanırım maşallah buara pek bi iyiyiz bi gün görüşüp bi gün görüşmemek ii mi geldi ne

umarım nilde çok şanslı olduğunu düşünür ve bizim ona dediğimiz gibi bize siz iyiki benim ailemsiniz der cnm:

ee ben nededim sana arada iyidir böyle özlemler olması..
Kıymetimiz anmlaşılır şekerim
ne oldu senin fotolar şekerim?

yalnız çıkamıyoruz ki dışarı.birlikte gitmemiz şart zaten bebek arabamızda yok taşınırken annesini dinledi getirmedi sanki o taşıyacak gibi karışıp durdu.şimdi öyle kaldık güya kasım da geri gideektik getiririz diyoduk o da iptal oldu.ne diyim bilmem ki.yani misafir geliyo çocuk durmuyo ben alayım demiyo ben bi elimde çocuk bi elimde bardak servis yapıp duruyordum küçükken.şimdi daha iyi oturuyo en azından da:)
yardım o kadar yani bazen bulaşık yıkarken kıza göz kulak ol diyorum tamam diyo ama çocuk nerde ne yapıyo haberi olmyuyo.,
su içirmeyi çikolata yedirmeyi çok seviyo onları yapıyo:)
kahvaltıya falan gelince ikili yıldır daha çay nerde şeker nerd bilmez o kadar yani diğer ıvır zıvırları hiç saymamayım...
ay bi de akşam yorgun düşüp oturuyorm yüzüm asılıyo tabii ne oldu neyin var diyo...

hmmm ii geldi cnm gerçekten
e benim kızı fotolamak o kadar kolay değil cnm e akşam flash açmadan resim biişeye benzemio açınca da hanımefendinin gözünü alıo kırpıştırıp duruyor ama pes etmek yok haftasonu da çalışmalarımız devam edecek en güzel resim seçilecek songül teyzesine gönderilecek sonra da magnet oylamaya sunulacakdaha doğum günümüze var nasılsa...

aaabukkadarınada pes yani cnm ya :

Sende insansın sonuçta
ve senin çabuk sinirlenme sebebin belli
insan bazen bubnalıyo biraz dinlenmek istiyo haklı olarak
bence sen eşinle konuşa biliyorsan herşeyi anlat derm ben
ben bi gün çok sinirlnmiştim eşime dedimki senin yüzünden pskolojik bunalıma giricem haberin oolsun dedim..

hmmm ii geldi cnm gerçekten
e benim kızı fotolamak o kadar kolay değil cnm e akşam flash açmadan resim biişeye benzemio açınca da hanımefendinin gözünü alıo kırpıştırıp duruyor ama pes etmek yok haftasonu da çalışmalarımız devam edecek en güzel resim seçilecek songül teyzesine gönderilecek sonra da magnet oylamaya sunulacakdaha doğum günümüze var nasılsa...

ayyy bu bal böcüğü zaten güzel annesi:
Evet evet en güzel pozu yakala ama sen yinede
dahada güzel olsun en güzeli olsun:):)

yetişme tarzı öyle biraz canm nasıl değiştircem tam tam ataerkil yani .bi de benm babam kalkardı dolaptan meyceyi alır yıkardı oturur soyar bize verirdi.sabah uyanır çayı hazırlar kaldırırdı öyle bir aileden çıkıp gelince zor oluyo .
meyveyi bile soycan dilimleyecen vercen yani öuyle alayım elmayı soyayım yok.biraz ben de abarttımherhalde başlarda ağzına veriyorum çoğu zaman onu bekliyo....hoşuma gidiyo bazen ama bazen de yeter diyorum...ayy ne dertlenmişim ha..akşam oluyo stresi çöktüşimdiden ama bu kez dik durcam yanaşmayacam hemen çünkü kırılan benm bu sefer...destek çıkın ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…