2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar çok yorgunum yatıcam şimdi ama bi soru sorayım sonra yatayım dedim yarın erken girenler okur belki bişeyler yazar diye malum doğum günlerimiz yaklaşıyor burada fikirlerinden faydalanabileceğim çok arkadaş var biliyorum banada fikir verebilirmisiniz güzel şeyler yapmak istiyorum lütfen doğum günü kutlamalarımızdan örnekler verelim 8 kasım oğluşumun doğum günü şimdiden teşekkürler ya bişey diyimmi iyiki doğmuş bu bebişler yaaaa evimizin neşesi oğluşum benim bak uyuyor şimdi gidip koklayıp öpesim geldi Allaha emanet bütün annelerinin kuzuları

Cnm merhaba amin oncelikle
Krndi yaptiklarimi sayayim
Misafirlere dagitmak uzere arasin resmi oldugu magnet
Ev sislemesi
Masa dekor vb
Cocuklara 1 yasli tabak bardak vb
Buyuklere duz mavi renk tabak bardak
Iki adet buyuk afis kapiya asmak uzere Arasin dogumgunune hosgeldiniz diye
1 rakamli pasta
Birde ne cesaretse bendeki konfety ve kar spreyi aldim.slkmak.uzere
Kalanda senin teecihine kalmis hazirlik

canım benim nezaman girsem şu siteye çıkamıyorum gördüm magnetinizi bayıldım süper fikir yarın diğerlerinide konuşalım inş. detaylı magnet sitenide kaydettim yarın inceliycem inş. öpüyorum ii geceler

İyi geceler cnm. Ben çok bişey yapmayacağım. Malum cenazemiz var. Hatta bana kalsa kutlama bile yapmayacaktim ama eşim ısrar etti.
ben patatesli börek,peynirli poaca, elmalı kurabiye ve sigara böreği
bebekli pasta siparişi verdim
magnet yaptırdım (songülun fikrinden kopya çektim)
bir de aileden birkaç kişi olacak.
şatafatlı olmayacak.
süsleme de yapmayacağım
bir de defneye bugün pembe/gül kurusu bir elbise aldım

merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli benim cadı çok mızmız oldu bir sn yanımdan ayrılmıyor birde üstüne taşındık hala kendime gelemedim yaren uyurkende sadece ev işleriyle ilgileniyorum kendime bile vakit ayıramıyorum artık arada gelip bakıyorum neler kaynatmışsınız diye ama yazmaya pek vaktim olmuyor
bebişler nasıl iyiler mi büyüdüler ya şaka maka bizimki iyice nazlı mızmız bişey oldu en ufak şeye ağlıyor
doğumgünlerimiz de yaklaşıyor artık valla bende kutlamak istiyorum ama yapabilirmiyim yarenle bilmiyorum
yaren2007 canımm arasın doğum günü kutlu olsun biraz geç oldu canım kusura bakma allahım uzun ömürler versin birlikte nice güzel senelere inş.

hepinizi öpüyorum kocaman

Aaaaaa nerelerdesin bakalim sen kacak defalarca yazdim.maya nerelerde diye hicmi gormedimnyahu merak ettirdim beni
Ama gordugunume cok.sevindim
Bizim.yarencik.huysuzmi oomus bakalim kimbioir nasil.buyuduk.fistik
Digungunu dikeklerin icin cok tesekkur ederim
Slk slk gel canim bizleri merakta nirakma

Fotomagnet canim.sitenin adi

tamam cnm çok sağol baktım siteye ama oğlumun son güzel fotosunu bulamyorum fotoğraf makşnemizden yüklüycem bakalım. birde orda kalınlık ve incelik var sen hangisini seçtin.6-9 cm kalın ince diyor.diğer ürün afişleri filan nerden sipariş ettiin cnm.off lcw de papyonlu gömlek vardı ben alana kadar bitmiş şimdi nerede bulacam onuda bilmiyorum.

cnm ben en ıncesını sectım kalınlığı buyuklgu gayet güzel
cnm afısı bır matbaadan bastırdım küçükte degıl hatta 4 tl tanesı
ay ben lcw den aldım cnm papyonlu gömlek zamanınız var sızın netten mı alsankı acaba

29 ekim cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun kızlar

maya seni özledim kız nasılsın evi taımışsın kolay gelsin çocukla çok zor

Bunu yazalı tam 1 sene geçti ve bugün 29 Ekim 2013 Kaan'ımın doğumgünü
Onu bize bağışlayan yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun
Bugün çok mutlu ama bir o kadarda duygulu geçiyor,
bana annelik duygusunu, eşime babalık duygusunu yaşatan biricik oğlumuz,
Allah'ım sana uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

Bu kadar duygusallık yeter
hazırlıklara tam gaz devam, malum öğlen partimiz var

canım doğum gununuz kutlu olsun ıyıkı doğmus kaan

Aaa cok tatli.olmus cnm.defnosunda magnetiii ne guzel hatira iste
Evet cnm bi hatıra kalacak bize

Cnm kaan paşaya nice mutlu yıllar. Hep birlikte uzuuuuuuuuuun bi ömür geçirin inşallah

ayy kolay gelsin canm kolay değil.dediğin gibi bir aile bütünlüğü sağladık...

hevincimm kağancığın doğum günü kutlu olsun....nice mutlu yaşlara...

reces;çok güzel olmuş magnet süperr...

ne zaman yapıyorsunuz canm doğumgününü ay ne heyecanlı değilmi ya şükürler olsun bugünleri gösteren Rabbime.

baktım cnm ya papyonlu gömlek yazıyorum yok bulamıyorum senin bildiğin bulabilceğim bir site varsa yaz bana canım.

canım nice mutlu yıllara ne güzel bir mutluluk değilmi. bu arada ikinci bebeğinide Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. tebrik ederim.

hevinn canım benim çok güzel duygular bunlar doğum gününüz kutlu olsun hayırlı ömürler ya bu arada hamile olduğunu çizelgeden şimdi gördüm acayip şaşırdım hayırlı olsun cesaret işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…