- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.361
kızlar çok yorgunum yatıcam şimdi ama bi soru sorayım sonra yatayım dedim yarın erken girenler okur belki bişeyler yazar diyemalum doğum günlerimiz yaklaşıyor burada fikirlerinden faydalanabileceğim çok arkadaş var biliyorum banada fikir verebilirmisiniz güzel şeyler yapmak istiyorum lütfen doğum günü kutlamalarımızdan örnekler verelim 8 kasım oğluşumun doğum günü şimdiden teşekkürler ya bişey diyimmi iyiki doğmuş bu bebişler yaaaa evimizin neşesi oğluşum benim bak uyuyor şimdi gidip koklayıp öpesim geldi Allaha emanet bütün annelerinin kuzuları
Cnm merhaba amin oncelikle
Krndi yaptiklarimi sayayim
Misafirlere dagitmak uzere arasin resmi oldugu magnet
Ev sislemesi
Masa dekor vb
Cocuklara 1 yasli tabak bardak vb
Buyuklere duz mavi renk tabak bardak
Iki adet buyuk afis kapiya asmak uzere Arasin dogumgunune hosgeldiniz diye
1 rakamli pasta
Birde ne cesaretse bendeki konfety ve kar spreyi aldim.slkmak.uzere
Kalanda senin teecihine kalmis hazirlik
kızlar çok yorgunum yatıcam şimdi ama bi soru sorayım sonra yatayım dedim yarın erken girenler okur belki bişeyler yazar diyemalum doğum günlerimiz yaklaşıyor burada fikirlerinden faydalanabileceğim çok arkadaş var biliyorum banada fikir verebilirmisiniz güzel şeyler yapmak istiyorum lütfen doğum günü kutlamalarımızdan örnekler verelim 8 kasım oğluşumun doğum günü şimdiden teşekkürler ya bişey diyimmi iyiki doğmuş bu bebişler yaaaa evimizin neşesi oğluşum benim bak uyuyor şimdi gidip koklayıp öpesim geldi Allaha emanet bütün annelerinin kuzuları
merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli benim cadı çok mızmız oldu bir sn yanımdan ayrılmıyor birde üstüne taşındık hala kendime gelemedim yaren uyurkende sadece ev işleriyle ilgileniyorum kendime bile vakit ayıramıyorum artık arada gelip bakıyorum neler kaynatmışsınız diye ama yazmaya pek vaktim olmuyor
bebişler nasıl iyiler mi büyüdüler ya şaka maka bizimki iyice nazlı mızmız bişey oldu en ufak şeye ağlıyor
doğumgünlerimiz de yaklaşıyor artık valla bende kutlamak istiyorum ama yapabilirmiyim yarenle bilmiyorum
yaren2007 canımm arasın doğum günü kutlu olsun biraz geç oldu canım kusura bakma allahım uzun ömürler versin birlikte nice güzel senelere inş.
hepinizi öpüyorum kocaman
Selam guzek anne cvr
Sorma dogumgunu hazirligi devam.ediyir bigun susleri tabak catallari aldim.pasta olayina girdim cok heyacanli yahi
Bizde dogumgunu cociguna papyonlu gimlek aldik beyaz altinada dar paca pantolon giyicek yakisikli.oglum
Magnede gelince canim 17 magnet
15 hediye jelatini
Kapida odeme farkiyla 34tl 75 kurus tuttu
Iki gun icinde elimizdeydi cnm
Bekledigimizden de guzel.oldu
Fotomagnet canim.sitenin adi
tamam cnm çok sağol baktım siteye ama oğlumun son güzel fotosunu bulamyorum fotoğraf makşnemizden yüklüycem bakalım. birde orda kalınlık ve incelik var sen hangisini seçtin.6-9 cm kalın ince diyor.diğer ürün afişleri filan nerden sipariş ettiin cnm.off lcw de papyonlu gömlek vardı ben alana kadar bitmiş şimdi nerede bulacam onuda bilmiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli benim cadı çok mızmız oldu bir sn yanımdan ayrılmıyor birde üstüne taşındık hala kendime gelemedim yaren uyurkende sadece ev işleriyle ilgileniyorum kendime bile vakit ayıramıyorum artık arada gelip bakıyorum neler kaynatmışsınız diye ama yazmaya pek vaktim olmuyor
bebişler nasıl iyiler mi büyüdüler ya şaka maka bizimki iyice nazlı mızmız bişey oldu en ufak şeye ağlıyor
doğumgünlerimiz de yaklaşıyor artık valla bende kutlamak istiyorum ama yapabilirmiyim yarenle bilmiyorum
yaren2007 canımm arasın doğum günü kutlu olsun biraz geç oldu canım kusura bakma allahım uzun ömürler versin birlikte nice güzel senelere inş.
hepinizi öpüyorum kocaman
Günaydın kızlarr
29 Ekim Pazartesi, saat 11.57'de, biricik oğlumuz Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı
3380 kilo 51 cm doğdu paşam, spinal sezeryan oldum çok iyi geçti şükürler olsun, Cumartesi evimize döndük, şimdide emişip koklaşıyoruz oğluşumla
Bunu yazalı tam 1 sene geçti ve bugün 29 Ekim 2013 Kaan'ımın doğumgünü
Onu bize bağışlayan yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun
Bugün çok mutlu ama bir o kadarda duygulu geçiyor,
bana annelik duygusunu, eşime babalık duygusunu yaşatan biricik oğlumuz,
Allah'ım sana uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Bu kadar duygusallık yeter
hazırlıklara tam gaz devam, malum öğlen partimiz var
Evet cnm bi hatıra kalacak bizeAaa cok tatli.olmus cnm.defnosunda magnetiii ne guzel hatira iste
Dogru soyluyorsun canim.iki gundur bos buralar
Demek uyku slklntiniz devam
Ama aile sadetini etkilememis olmasi harika hatta aile butunlugu olmus:)
Canim.dedigin gibi bir yogunluk.gdiyor kosturmaca iki gundur susler tabak bardak vb dun hallettim
Bugunde pasta siparisi verdim
Afis i bastirdim
Isler baya toparlandi cok.heyecanli bir kosusturma
Arasimda cok sakin akilli bir yas olgunlastirsi hepten oglumu:)
Kumanfayi kulaga koyup konusuyirmus yapmalar
Ce eee yapmalar sarkilaeda bir guzrl oynamalar
Evde kucucuk bir insanin olmasi harika
ne zaman yapıyorsunuz canm doğumgününü ay ne heyecanlı değilmi ya şükürler olsun bugünleri gösteren Rabbime.cnm ben en ıncesını sectım kalınlığı buyuklgu gayet güzel
cnm afısı bır matbaadan bastırdım küçükte degıl hatta 4 tl tanesı
ay ben lcw den aldım cnm papyonlu gömlek zamanınız var sızın netten mı alsankı acaba
ay bu papyonlu gömleğe taktım kızlar nerden bulabilirim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?