2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hımmm o zaman geçişte sorun yasamazsiniz . İnşallah istediğin gibi olur cnm

iyi geceler kızlar nabiyünüz kısacık bi bakayım dedim güya hafta sonu ama rana hafta içi mesaisi gibi saat 8 de kalktı çok yoruldum ya artık sürekli peşindeyim bi yere çarpacak diye bi dakka durmuyo yerinde anne demese bile nennee diyo cadım

songül değiştir artık çizgelgeyi 2 yaş çizelgesi yap yahu

selamkızlar nasılsınız bakalım ben bi fırsat buldum değerlendireyimdedim
inenılmaz işimvar nilin doğum günü için bu 4 günlüktatiliiyideğerlendirişyorum temizli hallediyorumve mamaları şççöyle bi gçözcden geçiriyiroum
sizdedurumlar nedrir
umarımbebişler ve si,z iyiş sizinizdir. öptüm hepinizi..

selam güzel anneler,
bakıyorumda doğum günü hazırlıkaları heyecanla srüyor, bizde aile arasnda yapıcaz kısmetse ama oğluşuma şöyle papyonlu bir kıyafet yada bir kostüm alayım diyorum,sadece fotoğraflarda anısı olsun birde kameraya alırız .

birde songül senin şu magnetten yaptırmak istiyorum sırf hatıra olsun diye nerden acaba kaça yaptırdın kaç günde eline geçti cnm.

Selam guzek anne cvr
Sorma dogumgunu hazirligi devam.ediyir bigun susleri tabak catallari aldim.pasta olayina girdim cok heyacanli yahi
Bizde dogumgunu cociguna papyonlu gimlek aldik beyaz altinada dar paca pantolon giyicek yakisikli.oglum

Magnede gelince canim 17 magnet
15 hediye jelatini
Kapida odeme farkiyla 34tl 75 kurus tuttu
Iki gun icinde elimizdeydi cnm
Bekledigimizden de guzel.oldu

gunaydın kızlar nasılsınız biz dün geceede inat ettik uyumadık bakalım nereye kadar devam edicek sanırım diş geliyor tekrardan ağzımızın salyası durmuyor hafif hafifi ateşimiz çıkıyor bakalım bizden haberler böyleee

aaaa kızlar herkes nerde yahu..kimsecikler yokkk..
beysalcm ya valla bizde on dakka uyumadık herhalde bu gece yine yine yenidenç...ama en azından babamız destek çıktı o yüzden vukuatsız atlattık:))bizim de tekrar diş geliyo galiba gerçi diş olnmasada pek uyumuyodu ama dün hiiç uyumadı resöen..
songlm güldenm nasıl doğum gününe az kaldı.magnetler çok güzel olmuşş

Dogru soyluyorsun canim.iki gundur bos buralar
Demek uyku slklntiniz devam
Ama aile sadetini etkilememis olmasi harika hatta aile butunlugu olmus:)
Canim.dedigin gibi bir yogunluk.gdiyor kosturmaca iki gundur susler tabak bardak vb dun hallettim
Bugunde pasta siparisi verdim
Afis i bastirdim
Isler baya toparlandi cok.heyecanli bir kosusturma
Arasimda cok sakin akilli bir yas olgunlastirsi hepten oglumu:)
Kumanfayi kulaga koyup konusuyirmus yapmalar
Ce eee yapmalar sarkilaeda bir guzrl oynamalar
Evde kucucuk bir insanin olmasi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…