- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.381
Aaaaaa nerelerdesin bakalim sen kacak defalarca yazdim.maya nerelerde diye hicmi gormedimnyahu merak ettirdim beni
Ama gordugunume cok.sevindim
Bizim.yarencik.huysuzmi oomus bakalim kimbioir nasil.buyuduk.fistik
Digungunu dikeklerin icin cok tesekkur ederim
Slk slk gel canim bizleri merakta nirakma
maya seni özledim kız nasılsın evi taımışsın kolay gelsin çocukla çok zor
Bunu yazalı tam 1 sene geçti ve bugün 29 Ekim 2013 Kaan'ımın doğumgünü
Onu bize bağışlayan yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun
Bugün çok mutlu ama bir o kadarda duygulu geçiyor,
bana annelik duygusunu, eşime babalık duygusunu yaşatan biricik oğlumuz,
Allah'ım sana uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Bu kadar duygusallık yeter
hazırlıklara tam gaz devam, malum öğlen partimiz var
günaydın kızlarrr
sümüklü bi bebek annesi geldi:)) berra grip oldu. dr a da gitmedik bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalışıyoruz. gece burnumuz tıkalı gündüz her yerimiz sümük. bi de aktığı anda silmezsem eliyle siliyoo :120: songül teyzemizin soğan yöntemini uyguladık gece baş ucuna soğan koydum ilk gün faydası olmadı ama bu gece daha iyiydi. inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırız.
yasmin hadi gel sana bişey sorcam
Günaydın kızlar. Ben çok uykusuzum. Dün gece defne doğru düzgün uyumadi. Diş yeri kabarmış sanırım ondan
günaydın cnm geçmiş olsun kıyamam ya berrama ben:
nilde çok kötüydü ve biz malesef antibiyotik başldık öksürüğümüz geçmediği için daha yeni toparlıyo:
bana sor bana sor nurum olmazmı :):)
günaydın cnm
diştendir defnenin huzursuzluğu bencede:
ayy ya ne çektiriyo şu dişler bize...
günaydın canım. geçmiş olsun nilime inşallah hemenccecik kavuşur sağlığına kuzum. nasıl geçti tatil bakalım hazırlıklar tamam mı?
ay sana da sorarım tabi canım da tütüyle ilgili bişey soracaktım kumaşcıda iki çeşit tül vardı hangisini alacağımı bilemedim. yasmin hafta sonu yapacaktı heralde o yüzden ona sorayım öyle alayım diye almadım
Bunu yazalı tam 1 sene geçti ve bugün 29 Ekim 2013 Kaan'ımın doğumgünü
Onu bize bağışlayan yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun
Bugün çok mutlu ama bir o kadarda duygulu geçiyor,
bana annelik duygusunu, eşime babalık duygusunu yaşatan biricik oğlumuz,
Allah'ım sana uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Bu kadar duygusallık yeter
hazırlıklara tam gaz devam, malum öğlen partimiz var
bugün benim oğlumun doğum günüsüüü koskoca 1 yıl geçti Allaha şükürler olsun beni oğlumla buluşturdu.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu o kadar başka o kadar güzelki canım oğlum iyki doğdu sizlerde iyki varsınız teyzeleri sizi seviyoruz
bugün benim oğlumun doğum günüsüüü koskoca 1 yıl geçti Allaha şükürler olsun beni oğlumla buluşturdu.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu o kadar başka o kadar güzelki canım oğlum iyki doğdu sizlerde iyki varsınız teyzeleri sizi seviyoruz
oy oy bi yaşına girmiş erdem paşa nice nice sağlıklı yaşlara ailenizle eksiksiz sağlıklı inş.
herkese günaydın kızlarr... ancak yazabildim yoğunum biraz. 4 günlük tatilimizde bal böcüğümün doğum günü kıyafetini hazırladımmm tütümüz çok güzel olduuu ve üstüne de beyaz badi alıp eteğinin belindeki fiyoktan omuzlarına kondurdummm ay çok tatlı olduuu benim kızımmm teyzeleri... fotoğrafını paylaşırım doğumgününden sonra inş.
katreinur cnm kristal tül diye gtiim ben tül almaya ve diğer adını öğrendim petek tül.2.5 mt den çıktı zeynep ilaya. eteği yapmak çok basit sadece kesmesi filan biraz uğraştırıyor o kadar. eminim sende çok rahat yaparsın. internette tütü takım en uygunu 45 tl idi ben 15 tl ye mal ettim:) en güzel kısmı da kızım için benim yapmış olmamdı kurban olurum onları verene...
geçmiş olsun cnm,inşallah bir an önce iyileşirgünaydın kızlarrr
sümüklü bi bebek annesi geldi:)) berra grip oldu. dr a da gitmedik bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalışıyoruz. gece burnumuz tıkalı gündüz her yerimiz sümük. bi de aktığı anda silmezsem eliyle siliyoo :120: songül teyzemizin soğan yöntemini uyguladık gece baş ucuna soğan koydum ilk gün faydası olmadı ama bu gece daha iyiydi. inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırız.
yasmin hadi gel sana bişey sorcam
aynen cnm yagünaydın cnm geçmiş olsun kıyamam ya berrama ben:
nilde çok kötüydü ve biz malesef antibiyotik başldık öksürüğümüz geçmediği için daha yeni toparlıyo:
bana sor bana sor nurum olmazmı :):)
günaydın cnm
diştendir defnenin huzursuzluğu bencede:
ayy ya ne çektiriyo şu dişler bize...
mutlu yıllar cnm. Allah erdem paşanin hep mutlu ve güzel haberlerini duyursun sana. Hayırlı bir evlat olsun size. Allah hayırlı uzuuuuuun ömür versinbugün benim oğlumun doğum günüsüüü koskoca 1 yıl geçti Allaha şükürler olsun beni oğlumla buluşturdu.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu o kadar başka o kadar güzelki canım oğlum iyki doğdu sizlerde iyki varsınız teyzeleri sizi seviyoruz
Gule güle giysin cnm. Fotoğraf bekliyorum ona göreoy oy bi yaşına girmiş erdem paşa nice nice sağlıklı yaşlara ailenizle eksiksiz sağlıklı inş.
herkese günaydın kızlarr... ancak yazabildim yoğunum biraz. 4 günlük tatilimizde bal böcüğümün doğum günü kıyafetini hazırladımmm tütümüz çok güzel olduuu ve üstüne de beyaz badi alıp eteğinin belindeki fiyoktan omuzlarına kondurdummm ay çok tatlı olduuu benim kızımmm teyzeleri... fotoğrafını paylaşırım doğumgününden sonra inş.
katreinur cnm kristal tül diye gtiim ben tül almaya ve diğer adını öğrendim petek tül.2.5 mt den çıktı zeynep ilaya. eteği yapmak çok basit sadece kesmesi filan biraz uğraştırıyor o kadar. eminim sende çok rahat yaparsın. internette tütü takım en uygunu 45 tl idi ben 15 tl ye mal ettim:) en güzel kısmı da kızım için benim yapmış olmamdı kurban olurum onları verene...
canım bana da iki çeşit tül gösterdi. biri kristal tül biri petek tülmüş. petek tülün metresi 2 tl kristalin ki 4.5 tl. petek tül çok sertti ama çok güzel renkleri vardı kristal tülde çok renk yoktu ama yumuşaktı o yüzden karar veremedim. seninki nasıl yumuşak mı sert mi ay ben resim istiyorumm ama hiç olmazsa mail veriim bana at:))
oy oy bi yaşına girmiş erdem paşa nice nice sağlıklı yaşlara ailenizle eksiksiz sağlıklı inş.
canım bana da iki çeşit tül gösterdi. biri kristal tül biri petek tülmüş. petek tülün metresi 2 tl kristalin ki 4.5 tl. petek tül çok sertti ama çok güzel renkleri vardı kristal tülde çok renk yoktu ama yumuşaktı o yüzden karar veremedim. seninki nasıl yumuşak mı sert mi ay ben resim istiyorumm ama hiç olmazsa mail veriim bana at:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?