2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah berraya biz de bugün bi uçtan bi uca yürüdük ama ben çağıracam öyle gelecek yoksa yürümüyo üç kağıtçı bi de sınava bir hafta kala çalışıp geçmek eskidendi sistem değişti son sınıfim bitirseydim bi :-(

Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyir

Reces defnenin atesi nasil.oldu
geçmiş olsun cnm, neden öyle oldu ki. Defne de şişlik kızarıklık yok. Çok şükür ateşi de düştü. İstersen bi dr a göster.

ay ben de kayıt oldum bu sene nasıl çalışcaksam artık. son hafta çalışmakla geçiyormuş herkes ama bilmiyom ki yaa zor gibi sanki
Valla hiç bir fikrim yok. Bakalım göreceğiz.

Aaa gercekten mi canim.ne kadar keyifli.kimbilir ya cok guzel ozel anlatmisssn canim cekti bir an

Ay kizlarimiz dahami once yurudu ne bizim kucuk adamlar tembel varmi bizim.delikablilardan yuruyen
Yaren on ay bitti yurudi aras cok korkuyo nasil yenicek bilmem

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Songül arasın aşı yerleri nasıl oldu?
Gülden doğum günü kutlamaniz nasıl geçti?
Hepinizi öpüyorum

cnm biz sağlık ocağında
hiç ölçtürmüyoruz bizim doktorumuzun sonuçlarını yazıyolar..
bıngıldağımız kapandı bizim bende erken diye korkmuştum nil 8 atylıktı
ama soktorumuz 4 aydan sonra 1 buçuk yaşına kadar normal dedi cnm merak etme..

iyi ki doğdun nilcim.huzurlu mutlu bir hayatın olsun

çok sağol cnm:

hoşgeldin hamarat anne:

Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyir

Reces defnenin atesi nasil.oldu

cnm sağlık ocağındaki ebeni arayıp sor bence:

yürürler cnm onlar
emin olmak istiyolar:

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Songül arasın aşı yerleri nasıl oldu?
Gülden doğum günü kutlamaniz nasıl geçti?
Hepinizi öpüyorum

günaydın cnm ayyy inanılmaz güzeldi :

Gunaydin kizlar
gulden nasil gecti dogum gunu ayrinti bekliyoriz

günaydın cnm ayy harikaydı tek kelimeyle nurayımçok güzeldi herşey hiç aksillik yaşanmadı çok şükür nilim çok güzel durdu bi akşam öncesi çok mızmızdı uyumadı ama dün bomba gibiydi annesini hiç üzmedi
bi ara atıcam inşallah resim:

ay bizim ki de kapanmadı tek miyiz diye düşünmeye başlamıştım nolmal miymiş cnmmaşallah buarada aras paşama geçmiş olsun cnm bilmiordum aşıya gittiğinizi...
askımızın MASALı gerceklestı ve bır yıl oldu koskoca 1 YIL CANIM KIZIM NICE YILLARA ıyıkı varsınnnnnnn
nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli sizinle inş. maşallah berra ya cnm benim bal böcüğüümde son bir hafta da bayağı ilerlerdi uzun uzun day duruyo 3 adıma kadar atıp oturuyor:)
Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyirReces defnenin atesi nasil.oldu
niye ki cnm yaaa bi arasaydın ebeyi yok muydu teli
Günaydın kızlar,nasılsınız? Songül arasın aşı yerleri nasıl oldu? Gülden doğum günü kutlamaniz nasıl geçti? Hepinizi öpüyorum
günaydın cnm uykusuz bir gecenin sabahındayımmm siz nasılsınız
Gunaydin kizlargulden nasil gecti dogum gunu ayrinti bekliyoriz
günaydın cnmmm nasılsın herkese günaydın kızlarrrrrrrrrgüldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel de havadisleri ver bizeeeeeeee

geldim cnm geldim
ama neden uyumadınız siz bakyim..

geldim cnm geldim
ama neden uyumadınız siz bakyim..

hoşgeldin:) dişşşşşşşşşşş desem yeterli olur sanırım cnm... 4. dişimiz iice gözüktğ ama deriyi açıp günyüzüne çıkamadı henüz . sanırım o rahatsız edio kuzumu. gece boyu annee anneeee deyip durdu yavrum ne ağladı ne uyudu e tabi bende ayakta zombi gibi oldum kaç gündür böyle

cnm çok cici olmuş masalın cicisi özellikle badisine bayıldım. bende zeynep ilayın kıyafetini kendim hazırladım. badisine 1 yazmayı düşünüyorum neyle yaptı babanız o yazıyı boncuk gibi gözüküo merak ettim

yeterli cnm bizde cumartesi akşam dişten uyumadıkpek desem bende dün öyleydim ama allahtan akşam güzel uyudu tabi ben geç yattım ama olsun en azından 2 3 defa kalktı bunada şükür diyorum:
bizim 6tane dişimiz oldu yenileride yolda..
bu arada nil cumartesi 2 defa ağlamazken anne dedi ama herzaman demiyo ozamanda heyecanlı heyecanlı bişey istiyodu
yanlız teyze diyo ablama
bide uykusu gelince uyku demeye başladı 2 gündür..

Masallah dillendi desene nil uyku diyen dillerini yerim ben onun
Canim valla biz iki aydir uyumuyoruz nerdeyse aksamda yarimsaatte bir kalkti en fazla birbucuk saat uyudu cok zordu sabah olmadi resmen
8. Disimiz cikmis bizimde sqbah gordum bi dis daha vardi kabarmisti o hala kabarik baska bi yerden patlamis

Bizimde kapanmadi bingildagimiz canim

uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersiniz

Maşallah nile, doğum gününun güzel geçmesine sevindimcnm

bak ben sana demiştim doğum gününde söylüycek nil sana anne diye, 1 gün rötarlı olmuş ama kız ne yapsın doğum günü ile doğumgünü ypılan günün ortasını seçmiş söylemek için annesi:) maşallah benim nilime teyze bile dio bi sürü dişi olmuş e yürüyorda zaten e 1 yıl da neler başarmış alkışşşşşşşşşş nileeeee maşallah

oy maşallah cnm 8 diş ayy daha bizim çok yolumuz var çok zor bu çocukların işi yaaa... uykusuz her gece şarkısını sana da armağan ediyorum cnmmmmmmm kendimde bol bol dinliyorummm....

uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersiniz

Maşallah nile, doğum gününun güzel geçmesine sevindimcnm

amin xnm amin özledim vallahi uuyumayı

Tsk ederim cnm badisini utuyle yapisan taslar var onlardan yazdik tuhafiyeden bulabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…