- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.581
geçmiş olsun cnm, neden öyle oldu ki. Defne de şişlik kızarıklık yok. Çok şükür ateşi de düştü. İstersen bi dr a göster.Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyir
Reces defnenin atesi nasil.oldu
Valla hiç bir fikrim yok. Bakalım göreceğiz.ay ben de kayıt oldum bu sene nasıl çalışcaksam artık. son hafta çalışmakla geçiyormuş herkes ama bilmiyom ki yaa zor gibi sanki
kızlarr berra bi kaç gündür yürümeyi iyice ilerlettielini havaya kaldırıp çığlıklar atarak baya bi yürüyo:)) cesaret geldi yürüdükçe hoşuna da gidiyo. Allahım her anları ayrı bi tatlı bunların yaa. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
geçmiş olsun cnm, neden öyle oldu ki. Defne de şişlik kızarıklık yok. Çok şükür ateşi de düştü. İstersen bi dr a göster.
Valla hiç bir fikrim yok. Bakalım göreceğiz.
Tesekkur ederim canim brnim
Ay arasta ayni pc o uyumadan asla yok bir digmesini cikarrtti hatta yaramaz bunlar yahu
Ben hep telden giriyorum
Dokulsu cnm valla canlari sagolsun sildim gitti bitti
Asiya gittik canim iki asi oldu ama normalde 3 asi var su cicegi oldigu icin aras dilekce yazdim
Yine tikanmalari gelecek diye korkuyorum
Boy kg baktilar cnm boy 8o
Kg de 11 85o yani dr dan yarim kg fazla saglik ocagi fazla cikariyor son ayda kg almayan cocuk iki haftada yarim.kg alamaz
Boyda 8o cm
Kizlar bu arada bingildak ne durumda bizim daha kapanmadi 1×5 a 1×5 mus 18 aya madar muddeti var dedi
iyi ki doğdun nilcim.huzurlu mutlu bir hayatın olsun
Slm kizlar 20gun yoktum150sayfadan fazla olmus paylasiminiz bos vaktimde gecmisi okuycam artik :)dogm gunleri resmlerini gordum hepsine mutlu yillar bizmki 15kasim ama 15ekimde bayramda dedeleride gorsun die erken kutladik 15kasimda tekrar kutlicaz ankardada komsularl yapalin diorum bzde tutu giydik ama ben kendim yaptim okadar da guzel degildi ama degisiklik olsun istedik masal yuruo artik hala 2disimiz vqr bukadr istahli bi bebege haksizlik gbi gelio:) kizlar bugun ispanakli omlet yaptim bayildi cokda saglikli ispanagin mevsimiyken deneyin derim ispanagi hasladim yarim cay bardqgi sut yumurta sarisi unla karistirp tavada pisirdim krep kivaminda cokda lezizdi
Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyir
Reces defnenin atesi nasil.oldu
Aaa gercekten mi canim.ne kadar keyifli.kimbilir ya cok guzel ozel anlatmisssn canim cekti bir an
Ay kizlarimiz dahami once yurudu ne bizim kucuk adamlar tembel varmi bizim.delikablilardan yuruyen
Yaren on ay bitti yurudi aras cok korkuyo nasil yenicek bilmem
Günaydın kızlar,nasılsınız?
Songül arasın aşı yerleri nasıl oldu?
Gülden doğum günü kutlamaniz nasıl geçti?
Hepinizi öpüyorum
Gunaydin kizlar
gulden nasil gecti dogum gunu ayrinti bekliyoriz
ay bizim ki de kapanmadı tek miyiz diye düşünmeye başlamıştım nolmal miymiş cnmmaşallah buarada aras paşamaTesekkur ederim canim brnimAy arasta ayni pc o uyumadan asla yok bir digmesini cikarrtti hatta yaramaz bunlar yahuBen hep telden giriyorumDokulsu cnm valla canlari sagolsun sildim gitti bittiAsiya gittik canim iki asi oldu ama normalde 3 asi var su cicegi oldigu icin aras dilekce yazdimYine tikanmalari gelecek diye korkuyorumBoy kg baktilar cnm boy 8oKg de 11 85o yani dr dan yarim kg fazla saglik ocagi fazla cikariyor son ayda kg almayan cocuk iki haftada yarim.kg alamazBoyda 8o cmKizlar bu arada bingildak ne durumda bizim daha kapanmadi 1×5 a 1×5 mus 18 aya madar muddeti var dedi
geçmiş olsun cnm bilmiordum aşıya gittiğinizi...cnm karışıktı dedemız falan da olsun ıstedık cnm ablamın eslerı falanfoto olayında acık olman cok zor olur cnm bır tunık bır pantolon yeter sen her halınle güzel olursun cnm emınımbabası gıbı kocaman ellerı var benım oglşumunpantolonu papyonla kombınledık:)tutumuz yok ama neyseamın canım benım haha sorma meme olaını yedeklerı var ama bu kayıpsa aradım buldum hep fotoda kotu çıkmasın dıyepastalı ayak ablamın kızını o halde görünce aklıma gelen tek sey foto cekmektı dökülen kola meyve suyuna yetısemedım:)bız asıdaydıkcnm tekrardan gecmıs olsun 2 kg azmı cnm nasıl suzuldu kımbılır hastayken hy cok degısıyor zatenay sorma bende cok uğraştım küçültmek ıcın ondan bo cocgunu koyamadımmasa ustune aldım resmı açtık dosya ozelllıklerı çıkıyor sol uste sonra yenıden boyutlandır var onu yaptım yenıden kaydettim sen her halunle guzeldın cnm acınız vardı bızım gıbı bır dogumgunu uygun olmazdı acınız varken resmı olsun yeter
nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli sizinle inş.askımızın MASALı gerceklestı ve bır yıl oldu koskoca 1 YIL CANIM KIZIM NICE YILLARA ıyıkı varsınnnnnnn
maşallah berra ya cnm benim bal böcüğüümde son bir hafta da bayağı ilerlerdi uzun uzun day duruyo 3 adıma kadar atıp oturuyor:)kızlarr berra bi kaç gündür yürümeyi iyice ilerlettielini havaya kaldırıp çığlıklar atarak baya bi yürüyo:)) cesaret geldi yürüdükçe hoşuna da gidiyo. Allahım her anları ayrı bi tatlı bunların yaa. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
niye ki cnm yaaa bi arasaydın ebeyi yok muydu teliKizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyirReces defnenin atesi nasil.oldu
günaydın cnm uykusuz bir gecenin sabahındayımmm siz nasılsınızGünaydın kızlar,nasılsınız? Songül arasın aşı yerleri nasıl oldu? Gülden doğum günü kutlamaniz nasıl geçti? Hepinizi öpüyorum
günaydın cnmmm nasılsın herkese günaydın kızlarrrrrrrrrgüldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel de havadisleri ver bizeeeeeeeeGunaydin kizlargulden nasil gecti dogum gunu ayrinti bekliyoriz
ay bizim ki de kapanmadı tek miyiz diye düşünmeye başlamıştım nolmal miymiş cnmmaşallah buarada aras paşamageçmiş olsun cnm bilmiordum aşıya gittiğinizi...nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli sizinle inş.maşallah berra ya cnm benim bal böcüğüümde son bir hafta da bayağı ilerlerdi uzun uzun day duruyo 3 adıma kadar atıp oturuyor:)niye ki cnm yaaa bi arasaydın ebeyi yok muydu teligünaydın cnm uykusuz bir gecenin sabahındayımmm siz nasılsınızgünaydın cnmmm nasılsın herkese günaydın kızlarrrrrrrrrgüldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel de havadisleri ver bizeeeeeeee
geldim cnm geldim
ama neden uyumadınız siz bakyim..
hoşgeldin:) dişşşşşşşşşşş desem yeterli olur sanırım cnm... 4. dişimiz iice gözüktğ ama deriyi açıp günyüzüne çıkamadı henüz . sanırım o rahatsız edio kuzumu. gece boyu annee anneeee deyip durdu yavrum ne ağladı ne uyudu e tabi bende ayakta zombi gibi oldum kaç gündür böyle
Masallah dillendi desene nil uyku diyen dillerini yerim ben onunyeterli cnm bizde cumartesi akşam dişten uyumadıkpek desem bende dün öyleydim ama allahtan akşam güzel uyudu tabi ben geç yattım ama olsun en azından 2 3 defa kalktı bunada şükür diyorum:
bizim 6tane dişimiz oldu yenileride yolda..
bu arada nil cumartesi 2 defa ağlamazken anne dedi ama herzaman demiyo ozamanda heyecanlı heyecanlı bişey istiyodu
yanlız teyze diyo ablama
bide uykusu gelince uyku demeye başladı 2 gündür..
Canim valla biz iki aydir uyumuyoruz nerdeyse aksamda yarimsaatte bir kalkti en fazla birbucuk saat uyudu cok zordu sabah olmadi resmenhoşgeldin:) dişşşşşşşşşşş desem yeterli olur sanırım cnm... 4. dişimiz iice gözüktğ ama deriyi açıp günyüzüne çıkamadı henüz . sanırım o rahatsız edio kuzumu. gece boyu annee anneeee deyip durdu yavrum ne ağladı ne uyudu e tabi bende ayakta zombi gibi oldum kaç gündür böyle
ay bizim ki de kapanmadı tek miyiz diye düşünmeye başlamıştım nolmal miymiş cnmmaşallah buarada aras paşamageçmiş olsun cnm bilmiordum aşıya gittiğinizi...nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli sizinle inş.maşallah berra ya cnm benim bal böcüğüümde son bir hafta da bayağı ilerlerdi uzun uzun day duruyo 3 adıma kadar atıp oturuyor:)niye ki cnm yaaa bi arasaydın ebeyi yok muydu teligünaydın cnm uykusuz bir gecenin sabahındayımmm siz nasılsınızgünaydın cnmmm nasılsın herkese günaydın kızlarrrrrrrrrgüldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel de havadisleri ver bizeeeeeeee
uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersinizay bizim ki de kapanmadı tek miyiz diye düşünmeye başlamıştım nolmal miymiş cnmmaşallah buarada aras paşamageçmiş olsun cnm bilmiordum aşıya gittiğinizi...nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli sizinle inş.maşallah berra ya cnm benim bal böcüğüümde son bir hafta da bayağı ilerlerdi uzun uzun day duruyo 3 adıma kadar atıp oturuyor:)niye ki cnm yaaa bi arasaydın ebeyi yok muydu teligünaydın cnm uykusuz bir gecenin sabahındayımmm siz nasılsınızgünaydın cnmmm nasılsın herkese günaydın kızlarrrrrrrrrgüldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel de havadisleri ver bizeeeeeeee
yeterli cnm bizde cumartesi akşam dişten uyumadıkpek desem bende dün öyleydim ama allahtan akşam güzel uyudu tabi ben geç yattım ama olsun en azından 2 3 defa kalktı bunada şükür diyorum:
bu arada nil cumartesi 2 defa ağlamazken anne dedi ama herzaman demiyo ozamanda heyecanlı heyecanlı bişey istiyodu
yanlız teyze diyo ablama
yeterli cnm bizde cumartesi akşam dişten uyumadıkpek desem bende dün öyleydim ama allahtan akşam güzel uyudu tabi ben geç yattım ama olsun en azından 2 3 defa kalktı bunada şükür diyorum:
yanlız teyze diyo ablama
oy maşallah cnm 8 diş ayy daha bizim çok yolumuz var çok zor bu çocukların işi yaaa... uykusuz her gece şarkısını sana da armağan ediyorum cnmmmmmmm kendimde bol bol dinliyorummm....Masallah dillendi desene nil uyku diyen dillerini yerim ben onun
Canim valla biz iki aydir uyumuyoruz nerdeyse aksamda yarimsaatte bir kalkti en fazla birbucuk saat uyudu cok zordu sabah olmadi resmen
8. Disimiz cikmis bizimde sqbah gordum bi dis daha vardi kabarmisti o hala kabarik baska bi yerden patlamis
Bizimde kapanmadi bingildagimiz canim
uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersiniz
Maşallah nile, doğum gününun güzel geçmesine sevindimcnm
oy maşallah cnm 8 diş ayy daha bizim çok yolumuz var çok zor bu çocukların işi yaaa... uykusuz her gece şarkısını sana da armağan ediyorum cnmmmmmmm kendimde bol bol dinliyorummm....
amin xnm amin özledim vallahi uuyumayı
cnm çok cici olmuş masalın cicisi özellikle badisine bayıldım. bende zeynep ilayın kıyafetini kendim hazırladım. badisine 1 yazmayı düşünüyorum neyle yaptı babanız o yazıyı boncuk gibi gözüküo merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?