- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.741
Gobek maril.ince dogranir haslanmis tavuk didiklenir ucinw konserve misir ile dereotu konulur yogurt mayonez ile.karistirip.afiyetlw yenilir
ya ikramlık çerez çikolata iştte bizim hediyemiz çikolata olur magnet falan yaptıramadım ondan yani kahvenin yanına çikolata alırlar die :) saçmamı olmuş :)
ay keşke gelebilsen ne güzel olurdu bal böcüğünü yerdim bu arada benmiyim hamarat arkadaşlarım dostlarım mı belli değil
cnm songülüm geldi hemen tarif eder şimdi.
nünaydın cnm::
günaydın canım nasılsın bakalım elifim nasıl?
hahahahahaha çok güldüm şekerim ayyyy tabi sen kızmışsındır ama gözümde canlandıda hahahahaah:
sanıyorum oda benziyoooo.
nurrrr sen arada çekilirmisin lütfen
berracım günaydın tatlım nasılsın annen nasıl seni uyuttumu akşam :
yemeyini yedimi seni üzmedi dimi?
:=:):):):)
günaydın songülüm..
ah gülden teyşe annemin elinden alamıyorum ki bilgisayarı sana yaziim çok zor aldım valla
annem beni çok üzüyo malesef sürekli ağzıma bişeyler tıkmaya çalışıyo çok sıkıldım aytık yaa. hele bi de siyah renkli bişey içirmeye çalışıyo bana (demir ilacı oluyo bu:) ama hiç içer miyim göydüğüm anda kafamı çeviyip kaçıyoyum. elinden zoy kurtuluyoyum:)))
ah gülden teyşe annemin elinden alamıyorum ki bilgisayarı sana yaziim çok zor aldım valla
annem beni çok üzüyo malesef sürekli ağzıma bişeyler tıkmaya çalışıyo çok sıkıldım aytık yaa. hele bi de siyah renkli bişey içirmeye çalışıyo bana (demir ilacı oluyo bu:) ama hiç içer miyim göydüğüm anda kafamı çeviyip kaçıyoyum. elinden zoy kurtuluyoyum:)))
oy kuzummmmmmmm ben senin o dillerini yerim, sen boşver gülden teyzeni anneni, bize kaç gel ben sana demir ilacı vermem pekmez veririm tatlı tatlı içersiniz zeynep ilayla, sonra da oyun oynarsınız birlikte olmas mı tatlımmmmm
çok güşel oluydu yasmin teyşe sen bana hiç veyme o ilaçtan olu mu. hem aykadaşımla da oynarıs. ama şimdi annem üzülüy ben size geliysem evde yalnız kalıroy kuzummmmmmmm ben senin o dillerini yerim, sen boşver gülden teyzeni anneni, bize kaç gel ben sana demir ilacı vermem pekmez veririm tatlı tatlı içersiniz zeynep ilayla, sonra da oyun oynarsınız birlikte olmas mı tatlımmmmm
oyyyy kıyamam ben sana sen gel bize bak nilde o demir ilacından içmiyo ama bol bol pekmez yiyo berracım:
ama sen ye bütün yemeklerini ozaman annen seni dinler olurmu :
ayyy seni bi yiyesim geldi
yasminnnnnnnnnnn:
çık aradan ya biz beracımla şurda sohpet ediyoz sen niye giriyonki aramıza
kıskandın dimi:):):):)
oyyyy kıyamam ben sana sen gel bize bak nilde o demir ilacından içmiyo ama bol bol pekmez yiyo berracım:
ama sen ye bütün yemeklerini ozaman annen seni dinler olurmu :
ayyy seni bi yiyesim geldi
yasminnnnnnnnnnn:
çık aradan ya biz beracımla şurda sohpet ediyoz sen niye giriyonki aramıza
kıskandın dimi:):):):)
ama siz söyleyin anneme de bana veymesin o ilacı olu mu gülden teyşe. annem sizi dinley beni hiç dinlemiyo. ben nille de oynamak istiyom evde çok canım sıkılıyo şaten
teyşeley ben kaçtımm kayıştıymam geyeken yerler var. çekmeceleyi dolaplayı boşaltmam laşım aykadaşlayımı öpün oluy mu
ne münasebet şekerim berrayı bize çağırıyorum zeynep ilayla oynasınlar diye
itiraf etmeliyim çooooooooook kıskandım
çok güşel oluydu yasmin teyşe sen bana hiç veyme o ilaçtan olu mu. hem aykadaşımla da oynarıs. ama şimdi annem üzülüy ben size geliysem evde yalnız kalır
oyyyyy kıyamam ben sana
ama annen herşeyi senin iyiyliğin için yapıyo prenses
en iyisi sen anneyi üzme inşallah bigün zeyneplede nillede
hatta bütün arkadaşlarınla oynarsın olurmu bebeğim...
ama ama ben seni yerim berraaaaaaaaa:
tutmayın beniii:
teyzesi sen bu yaramazı yiye dur ben de halıyı sileyim. ayakkabılıktan babasının ayakkabısını indirmiş yerler mahvolmuş:))
ayy seni de onları da öperimm hatta seni yerimmmmteyşeley ben kaçtımm kayıştıymam geyeken yerler var. çekmeceleyi dolaplayı boşaltmam laşım aykadaşlayımı öpün oluy mu
anlamıştım zaten
ama bak kıskanma benim çok iyi bi fikrim var
biz en iyisi burdaki meleklerimizi bi araya getirelim hep berabar oynasınklar nedersin?
Ay ne oluyo burda anlamadım benbebekler mı konusuyo sımdı de :)
Yasemincim ertesi gun kargoya veriyorlae bence cok gecikmez
Kafam biraz yarende cnm bu ara isim.karisikliklari kafa dalginliklari ondan
Ders yapmaya hevesli sorumlulugunu biliyor ama beceremiyor yavas yapiyot tam olmassi gerejtigi gibi yapmiyor
Sinifta zamaninda bitiremiyor yavas aheste yapiyo ve duzgun olmuyor tam anlamiyla
Gecen ogretmen tahtaya kaldirmis mesela e yapmak icin harika yapiyormu ama dergide hayvanin icine bir duzgun yapamamis ogretmen cok ugrasmis sonunda yapmus
Igretmen arada takiliyormi ole.dedi bilemwdim ne dicegimi
Ay ne olcak bilmiyirum kafama cok takiyorum
cnm gerçekten hepsı bırbırınden güzel keşke daha erken görme sansım olsaydı ogumgunumuz old
gerçekten cok sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?