- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.701
Eki Görüntüle 851266 Eki Görüntüle 851267
su şişşesi be peçete örneklerimiz...her renk desen konsept yapıyoruz...
Günaydın kızlar,nasılsınız?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl
tusemin hala öksürüğü ve burun akıntısı geçmedi ilaçlar da fayda etmedi bende bugün soğan suyu vermeye başladım inşallah geçer
benim cadı kızım sürekli yerden bişeyler toplayıp ağzına atmaya kalkıyo ne yaptıysam vazgeçmedi sizinkilerde de böle bişey varmı
Günaydın kızlar,nasılsınız?
Gunydin cnm iyiyiz biz sen nasilsin defne nsl masal artik cok simarik oldu inanilnZ guluo ciglik atio alkis yapio herseye tepki verio kizinca aaaa diodm oda dio ayy cokda tatki oluo yaa artik tmamen yuruo hatta dun elinde balon elma falan varkende yuruodu prof oldu artik sanirim:)
Cnm gecmis olsun ins bian once iyilesir fistik masaldada var o huy yerden buldugu herseyi agzina atio ama ben akistim korkmuom artik okadar akilliki geri cikario yutmuo yani kesif donemleri oldugu icin normal bisey cnm bizimki bide atma huyu var ne bulursa atio yere kisiye atmio oyun oynuo koltuktan yere atio balkondan assaya atio bide sonra bakip gulyo :)
Gunydin cnm iyiyiz biz sen nasilsin defne nsl masal artik cok simarik oldu inanilnZ guluo ciglik atio alkis yapio herseye tepki verio kizinca aaaa diodm oda dio ayy cokda tatki oluo yaa artik tmamen yuruo hatta dun elinde balon elma falan varkende yuruodu prof oldu artik sanirim:)
günaydın tatlım uykusuzummmmm ama iiyim çok şükür bünye alıştı sanırım... bi çare blmak lazım şu uykusuzluğaa...sen nasılsın defne nasılGünaydın kızlar,nasılsınız?
günaydın cnm maşallah masala ... prof hanıma söyler misin zeynep ilayı öğrencisi olarak kabul edio mu:)Gunydin cnm iyiyiz biz sen nasilsin defne nsl masal artik cok simarik oldu inanilnZ guluo ciglik atio alkis yapio herseye tepki verio kizinca aaaa diodm oda dio ayy cokda tatki oluo yaa artik tmamen yuruo hatta dun elinde balon elma falan varkende yuruodu prof oldu artik sanirim:)
kıyamam ya çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer..
günaydın cnm:
günaydın cnm ayy sanki nili anlatıyosun ayşegül ya nilde inanılmaz şımarık oldu
galiba bunlar artık yürüyolar diye bi ayrı güveniyolar kendilerine:
nilde herşeyi yere atıyo eşim tepki veriyo daha çok yapıyo
akşam tartışma konumuzdu bu
atıcak dedim çocuk o tepki verince daha çok yapıyo hoşuna gidiyo atıp bakıyo gülüyo.
tamam güzel oyuncaklarını atınca insan üzülüyo ama yapıcak bişey yok..
kızlarrrr günaydınnnn:
herkeseee:
günaydın tatlım uykusuzummmmm ama iiyim çok şükür bünye alıştı sanırım... bi çare blmak lazım şu uykusuzluğaa...sen nasılsın defne nasıl
günaydın cnm maşallah masala ... prof hanıma söyler misin zeynep ilayı öğrencisi olarak kabul edio mu:)
günaydın tatlımm. nille masal gelsin de benim kızın ellerinden tutup yürütsünler olmaz mııı:)
benim kuzum da çok fena oldu bi cilve bi işve öyle böyle değil. dün kanepeye tutunmuş elinde şişe kapağı var onu yere atıo sonra eğilip oturmadam alıp doğruluo ve bana bakıo alkış zeynep ilayaa diorum gülüo sil baştan bi daha belki 20 kez tekrar etti
ama sabah kanepeden eli kaydı ve yandaki kanepeye alnını çok kötü çarptı ve ben onu tutamadım çok ağladı kuzum
çok az kalsdı annesi çok yakında zeynep ilay yürüyecek
ahhh yasminim bu düşmede bişeymi
sen bide yürünmeye başlayınca gör
nil hala arada düşüyo akşam koltuğa çıkayım derken ağzının üstüne düştü bizde ağlıytoruz ama galiba artık alıştık bazende gülüyo düşünce bide elleriyle kafasını koruyo yada sırt üstü düşerken kafayı yere koymuyo
günaydın kızlar nasılsınız oy uykum var benim artık bünye kaldırmıyo sanırsam :) cumartesi doğum günümüz var hala eksiklerim var nasıl yetiştirecem bilmiyorum kiiii kızlar menümü yazayım fikir verin ?
Pastamız
Sarma
peynirli börek
bir çeşit daha börek ama ne yaparım bilmiorum
açma
cupkek
kurabiye
tatlı ve tuzlu kanepe
çerez
çikolata
nasıl? 2. böreği e yapayım sizce değiştiriyimmi ekliyimmi çıkarıyımmı yardımcı olun yaaa
günaydın kızlar nasılsınız oy uykum var benim artık bünye kaldırmıyo sanırsam :) cumartesi doğum günümüz var hala eksiklerim var nasıl yetiştirecem bilmiyorum kiiii kızlar menümü yazayım fikir verin ?
Pastamız
Sarma
peynirli börek
bir çeşit daha börek ama ne yaparım bilmiorum
açma
cupkek
kurabiye
tatlı ve tuzlu kanepe
çerez
çikolata
nasıl? 2. böreği e yapayım sizce değiştiriyimmi ekliyimmi çıkarıyımmı yardımcı olun yaaa
ayy çok kötü vyrdu alnını güldenim yaa kızardı ve birazda şişti .bende düşe kalka büyüyecekler derim hep ama bu sefer çok hızlı çarptı ve ben tutamadım:2:buna şükür ki kesici bir yere düşmedi en azından...
maşallah cnm bende dişten diorum ama diş diş nereye kadar:)beysalım menü süper de çukulata olayını anlamadım ben nasıl yani çukulata derken
ayrıca ille 2. börek istersen onuda milföyden yapa bilirsin cnm
ama menü böyylede süper..
anladım tatlım ama oluyo böyle malesef..
bu arada bizim 6 dişimiz oldu ve 4 tane daha geliyoooooo:
sanıyorum geç çıkardığımız için hepsi birden geliyo şimdi..
aa bak bu gözümden kaçmış bence de salata eksik. ben hem kısır hem makarna salatası yapcam çeşit olsun birini sevmeyen diğerini yesin. ama ben şu tavukluyu bilmiyorum o nasıl kibeysalım aklıma şimdi geldi yazdıktan sonra bence sen 2. böreyi yapma ama bunun yerine bi salata olsun
nebileyim amerikan olur patatez olur kısır olur
yada songülün tavuklu salatasıda ola bilir..
bence bunu bi düşün derim ben..
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?