- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.721
Gunaydin canm iyiyiz sen nasilsinGünaydın kızlar,nasılsınız?
Gunaydin canim masallah masala demek simariklik yapiyo bu ara bizim kizda ciglik cigliga sesini dumak hisuna gidiyo heralde cirtlak cirtlak bagiritoGunydin cnm iyiyiz biz sen nasilsin defne nsl masal artik cok simarik oldu inanilnZ guluo ciglik atio alkis yapio herseye tepki verio kizinca aaaa diodm oda dio ayy cokda tatki oluo yaa artik tmamen yuruo hatta dun elinde balon elma falan varkende yuruodu prof oldu artik sanirim:)
Gunaydin canim bence atmalari normal elifte ne bulsa atiyo sonrqda pesinden bakiyo nereye dusmus ozellikle koltuktaysa koltugun arkasina atiyo saglam oyuncaginiz kalmadi zaten mutfak gerecleride bizim oyuncagimizkıyamam ya çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer..
günaydın cnm:
günaydın cnm ayy sanki nili anlatıyosun ayşegül ya nilde inanılmaz şımarık oldu
galiba bunlar artık yürüyolar diye bi ayrı güveniyolar kendilerine:
nilde herşeyi yere atıyo eşim tepki veriyo daha çok yapıyo
akşam tartışma konumuzdu bu
atıcak dedim çocuk o tepki verince daha çok yapıyo hoşuna gidiyo atıp bakıyo gülüyo.
tamam güzel oyuncaklarını atınca insan üzülüyo ama yapıcak bişey yok..
kızlarrrr günaydınnnn:
herkeseee:
Gunaydin canim ayy istede ne zor uykusuzluk dimigünaydın kızlar nasılsınız oy uykum var benim artık bünye kaldırmıyo sanırsam :) cumartesi doğum günümüz var hala eksiklerim var nasıl yetiştirecem bilmiyorum kiiii kızlar menümü yazayım fikir verin ?
Pastamız
Sarma
peynirli börek
bir çeşit daha börek ama ne yaparım bilmiorum
açma
cupkek
kurabiye
tatlı ve tuzlu kanepe
çerez
çikolata
nasıl? 2. böreği e yapayım sizce değiştiriyimmi ekliyimmi çıkarıyımmı yardımcı olun yaaa
Canim kiyamam kim bilir ne kadar cok agpamistir ama napcan boyle boyle buyuceklerayy çok kötü vyrdu alnını güldenim yaa kızardı ve birazda şişti .bende düşe kalka büyüyecekler derim hep ama bu sefer çok hızlı çarptı ve ben tutamadım:2:buna şükür ki kesici bir yere düşmedi en azından...
bana hiç uykusuzluk deme tatlım ne yapcaz biz bunlarla yaa zombi gibi dolanıyorum resmen. bak dün akşam 8 de uyudu geri kalkış saatlerini yazıyım 9,5 ta uyandı emdi yattı sonra 10,5 ta 11 de , 12 de 1 de 3 de 3,5 da en son 5 te tamamen uyandık. aralarda da sürekli eli beşiğinde salıyorum. anlamıyorum ki ağlamıyorda ama uyumuyo mızırdanıyo sürekli son gecelerimizin favorisi de anne anneee anneeeeeeeeeeee o değil böyle söyleyince kızamıyorumda
maşallah cnm bende dişten diorum ama diş diş nereye kadar:)
aa bak bu gözümden kaçmış bence de salata eksik. ben hem kısır hem makarna salatası yapcam çeşit olsun birini sevmeyen diğerini yesin. ama ben şu tavukluyu bilmiyorum o nasıl ki
günaydın tatlım gaz sorunumuz yok çok şükür ama jel ilk dişlerde kullanıp bıraktım bu gece bi deneyeyim özledim vallahi uyumayı ne zormuşGunaydin canm iyiyiz sen nasilsin
Gunaydin canim masallah masala demek simariklik yapiyo bu ara bizim kizda ciglik cigliga sesini dumak hisuna gidiyo heralde cirtlak cirtlak bagirito
Gunaydin canim bence atmalari normal elifte ne bulsa atiyo sonrqda pesinden bakiyo nereye dusmus ozellikle koltuktaysa koltugun arkasina atiyo saglam oyuncaginiz kalmadi zaten mutfak gerecleride bizim oyuncagimiz
Gunaydin canim ayy istede ne zor uykusuzluk dimi
vallq menu super ama bencede ikinci borek yerine salata dqha iyi olur givbi
Canim kiyamam kim bilir ne kadar cok agpamistir ama napcan boyle boyle buyucekler
Canim iki gun onceye kadar elifte oyleydi.inanki iki gecedir dis etlerine merhem suruyorum bide bizim kizin gazi cok.hala gaz icin surup veriyorum daha iyi uyuyo bu gece iki bucuk saat kesintisiz uyudum dusun.ne kadar guzeldi bi denesene sende
günaydın tatlım nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız oy uykum var benim artık bünye kaldırmıyo sanırsam :) cumartesi doğum günümüz var hala eksiklerim var nasıl yetiştirecem bilmiyorum kiiii kızlar menümü yazayım fikir verin ?
Pastamız
sarma
peynirli börek
bir çeşit daha börek ama ne yaparım bilmiorum
açma
cupkek
kurabiye
tatlı ve tuzlu kanepe
çerez
çikolata
nasıl? 2. Böreği e yapayım sizce değiştiriyimmi ekliyimmi çıkarıyımmı yardımcı olun yaaa
maşallah cnm bende dişten diorum ama diş diş nereye kadar:)
aa bak bu gözümden kaçmış bence de salata eksik. ben hem kısır hem makarna salatası yapcam çeşit olsun birini sevmeyen diğerini yesin. ama ben şu tavukluyu bilmiyorum o nasıl ki
günaydın kızlarr
Gunaydin canm iyiyiz sen nasilsin
Gunaydin canim masallah masala demek simariklik yapiyo bu ara bizim kizda ciglik cigliga sesini dumak hisuna gidiyo heralde cirtlak cirtlak bagirito
Gunaydin canim bence atmalari normal elifte ne bulsa atiyo sonrqda pesinden bakiyo nereye dusmus ozellikle koltuktaysa koltugun arkasina atiyo saglam oyuncaginiz kalmadi zaten mutfak gerecleride bizim oyuncagimiz
Gunaydin canim ayy istede ne zor uykusuzluk dimi
vallq menu super ama bencede ikinci borek yerine salata dqha iyi olur givbi
Canim kiyamam kim bilir ne kadar cok agpamistir ama napcan boyle boyle buyucekler
Canim iki gun onceye kadar elifte oyleydi.inanki iki gecedir dis etlerine merhem suruyorum bide bizim kizin gazi cok.hala gaz icin surup veriyorum daha iyi uyuyo bu gece iki bucuk saat kesintisiz uyudum dusun.ne kadar guzeldi bi denesene sende
Kizlar sabah elifin altini.aliyodum baktim biraz kizariklik var pisik.kremini almak icin dondum sem o ara kalk saniyeler icinde de ise koltugumda bir islaklik gorunce anladim isedigini nasil.oldu anlamadim bile
Songul yapmisti tavuklu onu bilmiyorum ama ben icinehaslanmis tavuk gobek salata salatalik tursu taze sogan gibi yogurda yakisan seyler koyuyorum bu gibi salatalarin.icime
iyiyim canım çok şükür berrayla uğraşıyorum yakında ben aradan çekilcem onunla yazışacaksınız teyzesi:) bana bırakmıyor pc yi
Cnm benım ıslem tamamdır
25 adet magnetınız sıparıs edılmıstır hayırlı olsun ınsalla ta gonlune gore olur cnm
canım tost ekmekleri ile yapıcam kurabiye kalıplarım var onlarla kesicem ekmeği kalpli bi kalıbım mesala onu tatlı yapıcam kalbin yarısına nutella yarısına fıstık ezmesi sürecem tuzluları da krem peynir acıka zeytine ezmesi salam gibi çeşitlenecek.
maşallah cnm ne güzel bol çeşit var hamarat hatunbence 2. böreğe gerk yok tatlım bi çeşit börek yeterli 2. si abartı olur. buarada kanepeleri nasıl yapıosun sen de bize yardımcı ol, senden bir hafta sonra da ben telaşta olcam ay çok heyecanlıııııı
ah güzelim yazmayı unuttum ki salata olacak ya sarımsaklı köfte(fellah yada kürt köftesi de deniyır) yada yyoğurtlu bi salata yapıcambeysalım aklıma şimdi geldi yazdıktan sonra bence sen 2. böreyi yapma ama bunun yerine bi salata olsun
nebileyim amerikan olur patatez olur kısır olur
yada songülün tavuklu salatasıda ola bilir..
bence bunu bi düşün derim ben..
ay sorma erdem de aynı annea anneaa kaba kaba sölüyo bitiyorum bende :)bana hiç uykusuzluk deme tatlım ne yapcaz biz bunlarla yaa zombi gibi dolanıyorum resmen. bak dün akşam 8 de uyudu geri kalkış saatlerini yazıyım 9,5 ta uyandı emdi yattı sonra 10,5 ta 11 de , 12 de 1 de 3 de 3,5 da en son 5 te tamamen uyandık. aralarda da sürekli eli beşiğinde salıyorum. anlamıyorum ki ağlamıyorda ama uyumuyo mızırdanıyo sürekli son gecelerimizin favorisi de anne anneee anneeeeeeeeeeee o değil böyle söyleyince kızamıyorumda
hey dostum ıkıncı borek ıcın konustuk unuttunmu??
Kesınlıkle salata olmalı
canım tost ekmekleri ile yapıcam kurabiye kalıplarım var onlarla kesicem ekmeği kalpli bi kalıbım mesala onu tatlı yapıcam kalbin yarısına nutella yarısına fıstık ezmesi sürecem tuzluları da krem peynir acıka zeytine ezmesi salam gibi çeşitlenecek
ah güzelim yazmayı unuttum ki salata olacak ya sarımsaklı köfte(fellah yada kürt köftesi de deniyır) yada yyoğurtlu bi salata yapıcam
ay sorma erdem de aynı annea anneaa kaba kaba sölüyo bitiyorum bende :)
ıııı şeeey uğraşma be songülüüüm kıyamıyorum 2 çocukla sana
salata var da yazmayı unutmuşum :)
canım tost ekmekleri ile yapıcam kurabiye kalıplarım var onlarla kesicem ekmeği kalpli bi kalıbım mesala onu tatlı yapıcam kalbin yarısına nutella yarısına fıstık ezmesi sürecem tuzluları da krem peynir acıka zeytine ezmesi salam gibi çeşitlenecek
ah güzelim yazmayı unuttum ki salata olacak ya sarımsaklı köfte(fellah yada kürt köftesi de deniyır) yada yyoğurtlu bi salata yapıcam
hatlar mı karıştı ki acepönce kızımın adı sonra ben olmuo amaaaaaaaaaaa
beysalım ozaman menün 10 numara tatlım
ama ben hala çukulata olayını anlamdım şekerim..
bende gelebilir miyim doğum gününe acabaaaaaaa maşallah hamarat anne:)
tahmin ettimHaha baslik bolumunde hazir cevapa tikliyorum.aynu basliyo ya ona tiklamisim.affet skerim
Gobek maril.ince dogranir haslanmis tavuk didiklenir ucinw konserve misir ile dereotu konulur yogurt mayonez ile.karistirip.afiyetlw yenilir
ay keşke gelebilsen ne güzel olurdu bal böcüğünü yerdim bu arada benmiyim hamarat arkadaşlarım dostlarım mı belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?