2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Gunaydin canm iyiyiz sen nasilsin
Gunaydin canim masallah masala demek simariklik yapiyo bu ara bizim kizda ciglik cigliga sesini dumak hisuna gidiyo heralde cirtlak cirtlak bagirito
Gunaydin canim bence atmalari normal elifte ne bulsa atiyo sonrqda pesinden bakiyo nereye dusmus ozellikle koltuktaysa koltugun arkasina atiyo saglam oyuncaginiz kalmadi zaten mutfak gerecleride bizim oyuncagimiz
Gunaydin canim ayy istede ne zor uykusuzluk dimi
vallq menu super ama bencede ikinci borek yerine salata dqha iyi olur givbi
Canim kiyamam kim bilir ne kadar cok agpamistir ama napcan boyle boyle buyucekler

Canim iki gun onceye kadar elifte oyleydi.inanki iki gecedir dis etlerine merhem suruyorum bide bizim kizin gazi cok.hala gaz icin surup veriyorum daha iyi uyuyo bu gece iki bucuk saat kesintisiz uyudum dusun.ne kadar guzeldi bi denesene sende

Kizlar sabah elifin altini.aliyodum baktim biraz kizariklik var pisik.kremini almak icin dondum sem o ara kalk saniyeler icinde de ise koltugumda bir islaklik gorunce anladim isedigini nasil.oldu anlamadim bile

Songul yapmisti tavuklu onu bilmiyorum ama ben icinehaslanmis tavuk gobek salata salatalik tursu taze sogan gibi yogurda yakisan seyler koyuyorum bu gibi salatalarin.icime

günaydın tatlım gaz sorunumuz yok çok şükür ama jel ilk dişlerde kullanıp bıraktım bu gece bi deneyeyim özledim vallahi uyumayı ne zormuş

Cnm benım ıslem tamamdır
25 adet magnetınız sıparıs edılmıstır hayırlı olsun ınsalla ta gonlune gore olur cnm

hey dostum ıkıncı borek ıcın konustuk unuttunmu??
Kesınlıkle salata olmalı

cnm songülüm geldi hemen tarif eder şimdi.

günaydın kızlarr

nünaydın cnm::

günaydın canım nasılsın bakalım elifim nasıl?

Kizlar sabah elifin altini.aliyodum baktim biraz kizariklik var pisik.kremini almak icin dondum sem o ara kalk saniyeler icinde de ise koltugumda bir islaklik gorunce anladim isedigini nasil.oldu anlamadim bile

hahahahahaha çok güldüm şekerim ayyyy tabi sen kızmışsındır ama gözümde canlandıda hahahahaah:

Songul yapmisti tavuklu onu bilmiyorum ama ben icinehaslanmis tavuk gobek salata salatalik tursu taze sogan gibi yogurda yakisan seyler koyuyorum bu gibi salatalarin.icime

sanıyorum oda benziyoooo.

iyiyim canım çok şükür berrayla uğraşıyorum yakında ben aradan çekilcem onunla yazışacaksınız teyzesi:) bana bırakmıyor pc yi

nurrrr sen arada çekilirmisin lütfen
berracım günaydın tatlım nasılsın annen nasıl seni uyuttumu akşam :
yemeyini yedimi seni üzmedi dimi?
:=:):):):)

günaydın songülüm..

canım tost ekmekleri ile yapıcam kurabiye kalıplarım var onlarla kesicem ekmeği kalpli bi kalıbım mesala onu tatlı yapıcam kalbin yarısına nutella yarısına fıstık ezmesi sürecem tuzluları da krem peynir acıka zeytine ezmesi salam gibi çeşitlenecek
ah güzelim yazmayı unuttum ki salata olacak ya sarımsaklı köfte(fellah yada kürt köftesi de deniyır) yada yyoğurtlu bi salata yapıcam

ay sorma erdem de aynı annea anneaa kaba kaba sölüyo bitiyorum bende :)

hey dostum ıkıncı borek ıcın konustuk unuttunmu??
Kesınlıkle salata olmalı

ıııı şeeey uğraşma be songülüüüm kıyamıyorum 2 çocukla sana
salata var da yazmayı unutmuşum :)

beysalım ozaman menün 10 numara tatlım
ama ben hala çukulata olayını anlamdım şekerim..

Haha ben mune
Konu kapatilmistir birek.dusunmeye son

Gobek maril.ince dogranir haslanmis tavuk didiklenir ucinw konserve misir ile dereotu konulur yogurt mayonez ile.karistirip.afiyetlw yenilir

beysalım ozaman menün 10 numara tatlım
ama ben hala çukulata olayını anlamdım şekerim..

ya ikramlık çerez çikolata iştte bizim hediyemiz çikolata olur magnet falan yaptıramadım ondan yani kahvenin yanına çikolata alırlar die :) saçmamı olmuş :)

bende gelebilir miyim doğum gününe acabaaaaaaa maşallah hamarat anne:)

Haha baslik bolumunde hazir cevapa tikliyorum.aynu basliyo ya ona tiklamisim.affet skerim
tahmin ettim tekrardan sağol tatlım bi degelse de görsem kaç güne gelir ki acep bizim burası uzak biraz

Gobek maril.ince dogranir haslanmis tavuk didiklenir ucinw konserve misir ile dereotu konulur yogurt mayonez ile.karistirip.afiyetlw yenilir

oh içinde yoğurt var ya hemen tavladı beni acaba makarna salatası yerine bunu mu yapsam kii songülll

ay keşke gelebilsen ne güzel olurdu bal böcüğünü yerdim bu arada benmiyim hamarat arkadaşlarım dostlarım mı belli değil

ay keşkeeeeee ne güzel olurdu erdem den de ben nasibimi alırdım
eee sen hamarat demek ki arkadalarında senden hamarat tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…