- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.241
Kizlarrr nasilonizzz....bnm pazar sinavim var cok stres yaptim hepinizden dualarnizi bekliyorum
Cok sevindim canim neyseki kotu bisey yokmus sen rapor alabiliyosan al tabi bugunler icin lazim raporda.kızlar şimdi defnenin dr u ile konuştum
kızarıklıklar yüksek ateş sonrası oluşan semptomlardanmış
merak edilecek bişey yok dedi
kulağında ve boğazında iyileşme varmış
ateş düşürücü şurubu kullanmana gerek yok dedi
ateşi normale dönmüş dedi(37 derece)
antibiyotiği toplam 7 gün kullanıp bırakacağız
ama ben yine de yarın öğleden sonrası için izin alacağım
Bizdede olmustu canim yuksek ates tam hastaneye gidicekken esim dolven almisti gecmisti hatta burayada yazmistim bir iki gun sonrada kizarikliklar cikmisti erende hastaneye gidince doktorda oyle soyledi ve 6.hastalik denen hastaligi gecirmis dedi ama sizinki normal ates sonrasi cikan kizariklikmis demekki.neyse gecmis gitmis olsun ins.sağol cnm ya
defnenin kızarıklıkları yüksek ateş nedeniyle olmuş
yüksek ateş geçiren çocuklarda bu tür döküntülerin yaşanması normalmiş
dr u kulak ve boğazının da iyileştiğini söyledi
kadın beni baya sakinleştirdi
Kizlarrr nasilonizzz....bnm pazar sinavim var cok stres yaptim hepinizden dualarnizi bekliyorum
kızlar şimdi defnenin dr u ile konuştum
kızarıklıklar yüksek ateş sonrası oluşan semptomlardanmış
merak edilecek bişey yok dedi
kulağında ve boğazında iyileşme varmış
ateş düşürücü şurubu kullanmana gerek yok dedi
ateşi normale dönmüş dedi(37 derece)
antibiyotiği toplam 7 gün kullanıp bırakacağız
ama ben yine de yarın öğleden sonrası için izin alacağım
Yazik kadina ya gercekten sebepsiz yere yada ufak bisey icin kiziyosa esin uyar canim esini zor yasliliktaya biz napicaz bakalim.
Korktugun basina geldimi canim neyseki bulmussun artik acamaz icine altlik falan giydir sigarsa ozaman daha guvenilir olur usumez ben erene hep icine giydiriyorum.
Hala belim agriyo gecmedi canim napicam bilmem bi taraftan eren dagitiyo mutfakta ben topluyorum uyusun sinava calisicam artik.
Kizlar ya ben simdi bu sipayi napayim ekmek dolabinin ustunde iki saksida cicekler vardi sandalyeye cikmis saksinin birini devirmis(sandalya normalde baska yerdede gecici oraya koymustum mecburen) heryer toprak simdi onlari temizlicem elleri falan toprak tabi yikadim oturttum salincak sandalyesine kizdim bi guzel bide hic sesi cikmadan beni dinliyo simdide gorseniz gozler baygin sanki eren hicbisey yapmamis tvye bakiyo.
Gecede erenden azari ve dayagi yedim zaten emmeye kalkti emip yatti bende wcye gidicektim anladi kalkti oglum gelicem hemen dedim hizlica gittim aceleyle ama arkamdan bi agladi bi agladi kalkmis odada geziniyo hemde agliyo gelince sakinlestirmeye calistim yatakta oturdu bi eliyle bana uzanip vuruyo sonra bana kiziyo biseyler soyluyo bi eliyle vuruyo sonra biseyler soyiyo tabi diger elindede emzik var dusununnerdeyse yarim saat surdu ben biseyler soyluyorum sakinlessin diye ama nafile baya sonra yatti uyumak icin sonra dayanamiyo takrar kalkip oturuyo ayni devam ediyo en sonunda yatti uyudu ya nerdeyse uyumiycak sanmistim.
Kizlar ya ben simdi bu sipayi napayim ekmek dolabinin ustunde iki saksida cicekler vardi sandalyeye cikmis saksinin birini devirmis(sandalya normalde baska yerdede gecici oraya koymustum mecburen) heryer toprak simdi onlari temizlicem elleri falan toprak tabi yikadim oturttum salincak sandalyesine kizdim bi guzel bide hic sesi cikmadan beni dinliyo simdide gorseniz gozler baygin sanki eren hicbisey yapmamis tvye bakiyo.
Gecede erenden azari ve dayagi yedim zaten emmeye kalkti emip yatti bende wcye gidicektim anladi kalkti oglum gelicem hemen dedim hizlica gittim aceleyle ama arkamdan bi agladi bi agladi kalkmis odada geziniyo hemde agliyo gelince sakinlestirmeye calistim yatakta oturdu bi eliyle bana uzanip vuruyo sonra bana kiziyo biseyler soyluyo bi eliyle vuruyo sonra biseyler soyiyo tabi diger elindede emzik var dusununnerdeyse yarim saat surdu ben biseyler soyluyorum sakinlessin diye ama nafile baya sonra yatti uyumak icin sonra dayanamiyo takrar kalkip oturuyo ayni devam ediyo en sonunda yatti uyudu ya nerdeyse uyumiycak sanmistim.
Yazik kadina ya gercekten sebepsiz yere yada ufak bisey icin kiziyosa esin uyar canim esini zor yasliliktaya biz napicaz bakalim.
Korktugun basina geldimi canim neyseki bulmussun artik acamaz icine altlik falan giydir sigarsa ozaman daha guvenilir olur usumez ben erene hep icine giydiriyorum.
Evet cnm ya ıns ılerlemez
Havalar ıyı ondan ıcıne bısey gıydırmıyorum ıyı oldu ama uzerınde bısey duruyo en azından..
Hala belim agriyo gecmedi canim napicam bilmem bi taraftan eren dagitiyo mutfakta ben topluyorum uyusun sinava calisicam artik.
aynen cnm söledim sabah babasıda yanındaydı el salladı bana. ii ki annem bakıo çok şükür.
oh güle güle giysin nidacık. çok geçmiş olsun cnm hemen tavuk çorbası içsin iileşsin nidacık:)
Ceyda da gece kalkmıs bana akıllım dıyo sut içirdim hala uyumadı ben uyumus kalmısım allahtan o da uyumus. Yaramazlıkta sınır yok ceydacık cıceklerde yaprak kalmadı yedı hepsını ben yanına gelınce de kaç dıyıp kacıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Bende normalde gitmiyorum biliyorum agliycani ama mecbur kaldim artik hizlica gidip geleyim dedim olan oldu.okurken çok komik ama ortalığın halini düşünemiyorum.allah kolaylık versin cnm
valla baya baya dövmüş kuzu seni.
ben defneyi uyutmadan altıma yapacak bile olsam tuvalete gitmiyorum ya da defne de benimle tuvalete geliyor.yoksa bırakıp gideceğimi sanıyor
Dınlen ıyıce yapma bısey ama erenınde formu yerındeymıs masallah uyuyunca calıscan artık..
Bız ıyı sayılırız cnm senınde ıns hersey yolundadır
Sınavında basarılar ıns ıstedıgın gıbı gecer.. Habersız bırakma bızı:)
Songulle ıkınız dun gece ruyalarımı susledınız:)
Öyle öyle alısır ıns balböcugu:)
Sagol cnm tavuk haslanıyo corba olmak ıcın:)
Kizlar bu belimin agrisi gecmiyoya hareket ettikce gezindikce agriyo neden olabilecegi hakkinda bilgisi olan varmi.
Sezeryandan olsa ne bileyim daha once pek agridigini hatirlamiyorum yani agrisa bile kisa sureli boyle hic olmadi.
Boyle bi durumu yasayan varmi acaba gecmesse zaten doktora giderim ama bilemedimki.
cnm hiç bilmiyorum
ağır bişey mi kaldırdın acaba
Sali gunu copu cikarmistim esim unutmus normalde agir diye esim indiriyo ama bilemedimki iste aslinda oda aklima geldi ama bide bikacgundur temizlik yaparken yanis haraketmi yaptim acaba pazartesiye kadar gecmesse doktora giderim artik ama okulu napicam ya.:-(
Sali gunu copu cikarmistim esim unutmus normalde agir diye esim indiriyo ama bilemedimki iste aslinda oda aklima geldi ama bide bikacgundur temizlik yaparken yanis haraketmi yaptim acaba pazartesiye kadar gecmesse doktora giderim artik ama okulu napicam ya.:-(
Sagol canim ins. degildir.geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey değildir
Hicbisey yapamiyorum ya agridan eren uyaninca napcam bilmem.saol canim.fatmacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
kızlar öğle arası eve gittim ya işe dönmeden namaz kılıodum. farz namazına durdum benim bal böcüğü boneyi başına takmış geçmiş karşıma nasıl gülüo anlatamam kıkır kıkır::) sıpa namazımı bozdurdu bana tutamadım kendimi başladım gülmeye:) insanın ömrüne ömür katıo bunlar yaaa rabbim ömürlerine ömür katsın inş.
kızlar öğle arası eve gittim ya işe dönmeden namaz kılıodum. farz namazına durdum benim bal böcüğü boneyi başına takmış geçmiş karşıma nasıl gülüo anlatamam kıkır kıkır::) sıpa namazımı bozdurdu bana tutamadım kendimi başladım gülmeye:) insanın ömrüne ömür katıo bunlar yaaa rabbim ömürlerine ömür katsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?