2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok sevindim canim neyseki kotu bisey yokmus sen rapor alabiliyosan al tabi bugunler icin lazim raporda.
Bizdede olmustu canim yuksek ates tam hastaneye gidicekken esim dolven almisti gecmisti hatta burayada yazmistim bir iki gun sonrada kizarikliklar cikmisti erende hastaneye gidince doktorda oyle soyledi ve 6.hastalik denen hastaligi gecirmis dedi ama sizinki normal ates sonrasi cikan kizariklikmis demekki.neyse gecmis gitmis olsun ins.
Kizlarrr nasilonizzz....bnm pazar sinavim var cok stres yaptim hepinizden dualarnizi bekliyorum

Dualarimiz seninle canim ins.hayirlisiyla atlatirsin sinavini.arada haber ver bize.

Cok sevındım canım onunla gecmıs olsun al iznini git boşver işler kızından önemlı değil

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

Kizlar ya ben simdi bu sipayi napayim ekmek dolabinin ustunde iki saksida cicekler vardi sandalyeye cikmis saksinin birini devirmis(sandalya normalde baska yerdede gecici oraya koymustum mecburen) heryer toprak simdi onlari temizlicem elleri falan toprak tabi yikadim oturttum salincak sandalyesine kizdim bi guzel bide hic sesi cikmadan beni dinliyo simdide gorseniz gozler baygin sanki eren hicbisey yapmamis tvye bakiyo.

Gecede erenden azari ve dayagi yedim zaten emmeye kalkti emip yatti bende wcye gidicektim anladi kalkti oglum gelicem hemen dedim hizlica gittim aceleyle ama arkamdan bi agladi bi agladi kalkmis odada geziniyo hemde agliyo gelince sakinlestirmeye calistim yatakta oturdu bi eliyle bana uzanip vuruyo sonra bana kiziyo biseyler soyluyo bi eliyle vuruyo sonra biseyler soyiyo tabi diger elindede emzik var dusunun nerdeyse yarim saat surdu ben biseyler soyluyorum sakinlessin diye ama nafile baya sonra yatti uyumak icin sonra dayanamiyo takrar kalkip oturuyo ayni devam ediyo en sonunda yatti uyudu ya nerdeyse uyumiycak sanmistim.

Uyarıyorum ama esım de ıbat ve anlasması zor bırı oldugu için cok aralarına gırmıyorum ne de olsaonlar ana oğlu 5 dakıka sonra bakıyorum hersey süt liman ıyıkı araya gırmemısım dıyorum tarafsızım yanı

Ceyda da gece kalkmıs bana akıllım dıyo sut içirdim hala uyumadı ben uyumus kalmısım allahtan o da uyumus. Yaramazlıkta sınır yok ceydacık cıceklerde yaprak kalmadı yedı hepsını ben yanına gelınce de kaç dıyıp kacıyo

Son düzenleme:
Kizlar bu arada sibele sormustum yeni cvp verdi 20 dis 2bucuk 3yasinda tamamlaniyomus en gecte 3bucuk yasinda haberiniz olsun.

okurken çok komik ama ortalığın halini düşünemiyorum.allah kolaylık versin cnm
valla baya baya dövmüş kuzu seni.
ben defneyi uyutmadan altıma yapacak bile olsam tuvalete gitmiyorum ya da defne de benimle tuvalete geliyor.yoksa bırakıp gideceğimi sanıyor

Dınlen ıyıce yapma bısey ama erenınde formu yerındeymıs masallah uyuyunca calıscan artık..

Kizlarrr nasilonizzz....bnm pazar sinavim var cok stres yaptim hepinizden dualarnizi bekliyorum

Bız ıyı sayılırız cnm senınde ıns hersey yolundadır
Sınavında basarılar ıns ıstedıgın gıbı gecer.. Habersız bırakma bızı:)

Songulle ıkınız dun gece ruyalarımı susledınız:)

Öyle öyle alısır ıns balböcugu:)

Sagol cnm tavuk haslanıyo corba olmak ıcın:)

gercekten cok sipalar ya kacmasinida bilirmis ceyda.
Bizim baska yerde cicek yok olsa kimbilir neler yapar orayada sandalyeyi gorunce cikmis hemen halledivermis sabahtan beri bi oturumadim ya pesinde kosmaktan.
Bende normalde gitmiyorum biliyorum agliycani ama mecbur kaldim artik hizlica gidip geleyim dedim olan oldu.

Erenden bisey yapmaya firsat yokki canim daha camasirlar var asilacak mutfak var ama bende yapcak hal yok.

Kizlar bu belimin agrisi gecmiyoya hareket ettikce gezindikce agriyo neden olabilecegi hakkinda bilgisi olan varmi.
Sezeryandan olsa ne bileyim daha once pek agridigini hatirlamiyorum yani agrisa bile kisa sureli boyle hic olmadi.
Boyle bi durumu yasayan varmi acaba gecmesse zaten doktora giderim ama bilemedimki.

cnm hiç bilmiyorum
ağır bişey mi kaldırdın acaba

cnm dua kaç bin oldu? ben okudum allah kabul etsin inş. güldenim de bitirmiş. ne durumda sen kendini ve çevrendekileri failan yazmamışsın sayı önemli ya o nedenle soruyorum

cnm hiç bilmiyorum
ağır bişey mi kaldırdın acaba

Sali gunu copu cikarmistim esim unutmus normalde agir diye esim indiriyo ama bilemedimki iste aslinda oda aklima geldi ama bide bikacgundur temizlik yaparken yanis haraketmi yaptim acaba pazartesiye kadar gecmesse doktora giderim artik ama okulu napicam ya.:-(

geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey değildir

fatmacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

kızlar öğle arası eve gittim ya işe dönmeden namaz kılıodum. farz namazına durdum benim bal böcüğü boneyi başına takmış geçmiş karşıma nasıl gülüo anlatamam kıkır kıkır::) sıpa namazımı bozdurdu bana tutamadım kendimi başladım gülmeye:) insanın ömrüne ömür katıo bunlar yaaa rabbim ömürlerine ömür katsın inş.

geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey değildir
Sagol canim ins. degildir.
fatmacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Hicbisey yapamiyorum ya agridan eren uyaninca napcam bilmem.saol canim.

Oyy kiyamam cok bidik bunlar ya masallah zeynebe.
(kiz bide namazda gulduysen abdestinde bozuluyo haberin olsun)
Ama suclu zeyneep.

canım valla benim bile gözümün önüne geldi ve kendimi tutamadım
ben bile gülmeye başladım
maşallah süphanallah
allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…