2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm dua kaç bin oldu? ben okudum allah kabul etsin inş. güldenim de bitirmiş. ne durumda sen kendini ve çevrendekileri failan yazmamışsın sayı önemli ya o nedenle soruyorum

Bende merak edıyorum
Mdrcnn cnm sadece yazdıklarınsa yarına kadar zor gorunuyo
Bende okudum, sımdı kızlar uyuyo yemegımde var yıne okuyabıldıgım kadar okurdum haberdar et bızı cnm

Benım ayak ustu cok kalırsam agrıyo ama dınlenınce gecıyo ıns senınkıde kotu bı durum degıldır gecmezse dr a...

Amın cnm..
Bak nasılda sevgı yumagı oluvermıssınız:) annesının moralını duzelmıs masallah kuzuya

Son düzenleme:

Gecmesse gidicem canim doktora boyle zaten duramamki.yarin gitsemmi diyede dusunmeye bile basladim.

Kızlar bugun arkadasla konustum coktandır gorusmemıstık..
Kızı var 2,5 yasında hala emıyomus..bıraktırmayı denemıs cok kez kanmıyomus..salca falan surmus yıka dıye kıyametı koparıyomus..
2 yasından sonra dahada meme duskunu oluyolar herhalde..
Bıraktırmak ısteyenler ıns sıkıntısız atlatır bu donemı..

Sagol canim ins. degildir.

Hicbisey yapamiyorum ya agridan eren uyaninca napcam bilmem.saol canim.

Oyy kiyamam cok bidik bunlar ya masallah zeynebe.
(kiz bide namazda gulduysen abdestinde bozuluyo haberin olsun)
Ama suclu zeyneep.

aaa bak sen böle deyince dedim gitti bizim abdestte kıldığım namazda. ama benim burda ki şefim imamlıktan geçme, ona sordum ayrıntı varmış. eğer güldüğünü yanındaki biri duyarsa abdest o zaman bozuluomuş yoksa sadece namaz ozuluomuş. ama çok sağol cnm sayende öğrenmiş oldum. bak benim sıpaya yaaa:)

canım valla benim bile gözümün önüne geldi ve kendimi tutamadım
ben bile gülmeye başladım
maşallah süphanallah
allah nazarlardan saklasın

ay sorma cnm yaaa vallahi tutamadım bende kendimi...

aynen cnm bende meraktayım haber verse en azından bizde okuruz yine okuyabildiğimiz kadar.
evet teyzesi sevgi yumağı oludk kuzumla:)

Yarın gıtsen daha ıyı olur o zaman
En azından hafta sonu agrı cekmezsın ılac bısey verır belkı..
Aksama esim gelsin konusucam canim gerci ilac falan verse emziriyorum ama gitsem iyi olucak.
Sen oyle diyince cok guldun sandim canim ama herseyde bi hayir vardir ogrenmis oldun bidaha aklinda bulunur.
Ama zeynep varken zor tabi.
Okuyan arkadaslar haber verırşerse sevınırım ona gore eksık kalanları tamamlayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

Bende biraz okudum ama rahatsizlaninca tamamlayamadim bu aksam okuyup bitiricem canim.

ay çok güldüm zaten ama namazı sesli gülerek bozmadım:) dayanamayınca slm verip bozdum. sonra kuzuyu yedim:)

bugün burası ne kadar sakin
kızlar nerelerdesiniz?

Yoldayım eve gidiyorum ben bugun sancidan kivrandim durdum yazamadim Adet sancisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…