- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.281
Okuyan arkadaslar haber verırşerse sevınırım ona gore eksık kalanları tamamlayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Hu huuu kızlar nerdesınız???
Gercekten cok sakın kaldı buralar
Nılay dılek cvr hıc gırmez oldunuz ıns hersey yolundadır..
Songul sende yogunsun bu aralar sanırım gecelerı gelmez oldun artık
Bız yarın sabah ablama gıdıyoruz bır saat uzaklıkta buraya esım ıse gıderken bırakıcak sabahın körunde:) bır kac gun kalıcaz..
yoksa esımle gunu bırlık gıdınce hıcbısey anlamıyorum teyzemde orda oldugu ıcın hemen gecıyo vakıt..
Anı gelıstıgı ıcın daha cantamızı hazırlamadım etrafı toplayıp sıze bır bakayım dedım ama kımse yok
Neyse benımde cantayı hazırlayıp yatmam lazım yarın erken kalkılacak..
Tel den gırdıgım ıcın yıne takıpte olucam ama yogunluktan yazamayabılırım opuyorum hepınızı ve kuzularınızı:)
günaydın kızlar
Herkese gunaydin yazip kacicam bende okudum 100tane demistim
aksam zar zor okudum yine rahatsiz olmasam daha cok okuyacaktim ama bukadar okuyabildim.sonra gorusuruz.
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
ohhh negüzel geziceksin cnm hem deyişiklik olur sanada ama arada haberdar et biazi..
günaydın cnm nasıl oldun erdem paşam nasıl..
günaydın cnm çalışa bildinmi:
yaseminim günaydın maşallah zeynebime:
funda nasıl oldu defnem izinlimisin bugün?
katreynurcum ağlamaları çok normal inatlaşmadan uzaklaştırmaya çalış bazende görmezdengel
inan onlar kaç saniye ağlarsam istediğimi yapıcaklar bile hesaplıyolar:
ayşegül nasıl geçiyo tatil?
:
songülümm nerelerdesinsen bakyim?
:
wavs alp nasıl oldu canım?
:
elifim nasıl nurayım sen nasılsın?
:
mdcip cnm ben 250 okudum bilgin olsun canımgerçi yaseminimde söyledi sağolsun:
özcenanım ranacık nasıl sen nasılsın bırakıcakmısın sınaviçin ranacığı?:
cvre meraktayım canım emir nasıl sen nasılsın?
helinimde girmiyo bebiş nasıl acaba tabi kağanım peşinden koşturuyo üstelik doğumada az kaldı ama bizi merakta bırakma?
evet nilay ve dilekte gelmiyo artık..
masal gibi arkadaşım umarım sende prenseste iyidir..
ayyyy kızlarrr günaydın herkese umarım unuttuğum yoktur:
biliyosunuz bizde kaç gündür net ve telefon yok aslında yine yok ama bilgi işşlemci arkadaşım çözdü sağolsun:
umarım herkes iyidir son dyrumlar nedir bilmiyorum ama bi ara geçmiş yapıcam...
Bız yarın sabah ablama gıdıyoruz bır saat uzaklıkta buraya esım ıse gıderken bırakıcak sabahın körunde:) bır kac gun kalıcaz..
yoksa esımle gunu bırlık gıdınce hıcbısey anlamıyorum teyzemde orda oldugu ıcın hemen gecıyo vakıt..
Anı gelıstıgı ıcın daha cantamızı hazırlamadım etrafı toplayıp sıze bır bakayım dedım ama kımse yok
Tel den gırdıgım ıcın yıne takıpte olucam ama yogunluktan yazamayabılırım opuyorum hepınızı ve kuzularınızı:)
günaydın kızlar
aksam zar zor okudum yine rahatsiz olmasam daha cok okuyacaktim ama bukadar okuyabildim.sonra gorusuruz.
veee güldenim sahalara döndü:) gelin artık şekerim demirbaşlar olmadan buranın tadı olmuo... kızlarrrr sizde yuvaya dönün artıkkkk...
betül tatlım geçmiş olsun bu ayıda atlattın inş:) ay ne zor bi ağrı...
geçmiş olsun cnmYoldayım eve gidiyorum ben bugun sancidan kivrandim durdum yazamadim Adet sancisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmgünaydın kızlar
günaydın cnmHerkese gunaydin yazip kacicam bende okudum 100tane demistim
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür..kuzumun keyfide iştahıda yerinde .keçiboynuzu özü işe yarıo sanırım songül teyzesi sağolasın rabbime şükürler olsun. buarada kuzum zıbınla 11800 geldi. zıbın ve bezi vardı. maşallah.
herkese hayırlı cumalarrrr.....
günaydın cnm hoşgeldinohhh negüzel geziceksin cnm hem deyişiklik olur sanada ama arada haberdar et biazi..
günaydın cnm nasıl oldun erdem paşam nasıl..
günaydın cnm çalışa bildinmi:
yaseminim günaydın maşallah zeynebime:
funda nasıl oldu defnem izinlimisin bugün?
katreynurcum ağlamaları çok normal inatlaşmadan uzaklaştırmaya çalış bazende görmezdengel
inan onlar kaç saniye ağlarsam istediğimi yapıcaklar bile hesaplıyolar:
ayşegül nasıl geçiyo tatil?
:
songülümm nerelerdesinsen bakyim?
:
wavs alp nasıl oldu canım?
:
elifim nasıl nurayım sen nasılsın?
:
mdcip cnm ben 250 okudum bilgin olsun canımgerçi yaseminimde söyledi sağolsun:
özcenanım ranacık nasıl sen nasılsın bırakıcakmısın sınaviçin ranacığı?:
cvre meraktayım canım emir nasıl sen nasılsın?
helinimde girmiyo bebiş nasıl acaba tabi kağanım peşinden koşturuyo üstelik doğumada az kaldı ama bizi merakta bırakma?
evet nilay ve dilekte gelmiyo artık..
masal gibi arkadaşım umarım sende prenseste iyidir..
ayyyy kızlarrr günaydın herkese umarım unuttuğum yoktur:
biliyosunuz bizde kaç gündür net ve telefon yok aslında yine yok ama bilgi işşlemci arkadaşım çözdü sağolsun:
umarım herkes iyidir son dyrumlar nedir bilmiyorum ama bi ara geçmiş yapıcam...
aşkolsun şekerim bizi adamdan saymıyormusun?????????????????????veee güldenim sahalara döndü:) gelin artık şekerim demirbaşlar olmadan buranın tadı olmuo... kızlarrrr sizde yuvaya dönün artıkkkk...
günaydın kızlar
veee güldenim sahalara döndü:) gelin artık şekerim demirbaşlar olmadan buranın tadı olmuo... kızlarrrr sizde yuvaya dönün artıkkkk...
geçmiş olsun cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
nasıl oldun,geçti mi ağrın?
günaydın cnm
maşallah bal böcüğüne
ben 1 haftadır keçiboynuzu özü veremiyorum defneye
günaydın cnm hoşgeldin
defne çok şükür daha iyi
kısmetse öğleden sonra izinliyim
aşkolsun şekerim bizi adamdan saymıyormusun?????????????????????
geçmiş olsun cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
nasıl oldun,geçti mi ağrın?
günaydın cnm
maşallah bal böcüğüne
ben 1 haftadır keçiboynuzu özü veremiyorum defneye
günaydın cnm hoşgeldin
defne çok şükür daha iyi
kısmetse öğleden sonra izinliyim
aşkolsun şekerim bizi adamdan saymıyormusun?????????????????????
cnm defnenin içmek istememesi değil de şurup verdiğim için vermek istemedim.bağışıklık konusunda kesinlikle doğru.henüz iştah açacak kadar kullanamadımaşkolsun cnm öle bişey demedim ki yokloan herkes geri gelsin dedim isim bile vermedim ki atladığım olur kırılan olur diye. herkesin yeri ayrı tabi ki.
cnm zeynep ilayda bi kaç gün içmek istemedi ama somnra devam ettik allahın izniyle bağışıklıklarına da ii gelio iştahlarınada diye düşünüyorum. çok şükür. defnemde iimiş sevindim cnm.
ay hakkaten okadar çok alışmışımki yaseminimya kendimi hep eksik gibi hissediyorum girmeyince..
yok dimi kötü bi durum herkes iyi yani..
oh her yer mis gibi olmuşturDogru soykutirsun tatlim ama bu ara ufak capli bir temialik yaptim ondan boyle oldu buraya girimca cikasim gelmiyir hizzim dusunyor
Ablana vidiyormudsun cok sevindim
ay benimde bugun ablam gekuyor pazara kadar bizdeler en mutliyum
Günaydın kızlar herkes okumus ağxınıza sağlık allah razı olsun bende bıtırdım bı tek cevredekılerden haber almak kaldı. Bı de yavrucugumdan haber alamadım
oooo kimleri görüyorum efenim:) gözün aydın ablan geliomuş. ayyy bende salı ablama gidiyorum çooook özledim6 ay bitti görmeyeliDogru soykutirsun tatlim ama bu ara ufak capli bir temialik yaptim ondan boyle oldu buraya girimca cikasim gelmiyir hizzim dusunyor
Ablana vidiyormudsun cok sevindim
ay benimde bugun ablam gekuyor pazara kadar bizdeler en mutliyum
içer cnm iileşince...cnm defnenin içmek istememesi değil de şurup verdiğim için vermek istemedim.bağışıklık konusunda kesinlikle doğru.henüz iştah açacak kadar kullanamadım
onun haricinde diğer yazdıklarımda da takıldım sana :)
Günaydın kızlar herkes okumus ağxınıza sağlık allah razı olsun bende bıtırdım bı tek cevredekılerden haber almak kaldı. Bı de yavrucugumdan haber alamadım
oh her yer mis gibi olmuştur
gözün aydın cnm allah kavuştursun ablana
günaydın cnm
neden haber alamadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?