2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım ben 250 demiştim ama 200 oldu ve ben hasta oldum 50 eksik haberin olsun Allah kabul etsin rabbim şifa versin inşallah annene

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim onlar ayet degil dua oyuzden hastaykende okunabiliyo yani Kurani Kerimde yoksa dualardan hastaykende okuyabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah zeynebe gayet iyi kilosu hem ustundede bisey yokmus zaten oh istahida iyiymis senden keyiflisi yoktur artik.

Fundacim gunaydin.Ogleden sonra izinlisin dimi oh defneyle guzel bi hafta sonu gecirin lutfen olabilirsenizde evinizde olun cunku defne senle evinizde olunca bence daha mutlu oluyo.ins.guzel gecer hafta sonunuz.

Guldenim hosgeldin ya bi gun ben yoktum bi gun sen yoktun gorusemedik nil asi olmus gecmis olsun ins.cok aglamamistir.

Kizlar bugun daha iyiyim agrilar baya azaldi ama hareket ettikce ins.tekrar artmaz.
Hicte ders calisamadim dun bi taraftanda halsizlik basimda kotuydu ya sanirim temizlik yapinca boyle oldu ama bugun nekadar calisabiirsem calisicam artik.

bugün sabahtan temizliğe gelen kadın geldi bana da
evde temizlik var anlayacağınız.
bugün evde yalnız bakalım nasıl olacak temizlik
sabah geçen yaptığımdan beğenmediğiniz bi yer var mı diye sordu
ama allah var kadın her yeri temizlemişti

biraz elim rahatlasın haftada 1 almaya başlayacağım
çok rahat oldu böyle

Bence de haber verırdı dımı bı tek 50 tane özcanan okuyamamıs onu tamamlıcam cevremdekılerı de tek tek arıcam bakalım ne yapmıslar bızım bura tam onlar ne yapmıs onsallah rksık yoktur

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

Canim cok iyi yapmissin
hep defnosada daha cok zaman kalir

Ay desenr bu hafta herkrz ablalaniyor
bu arada fistogin kg cok iyi cikmis
kecoboynuzi ise yaramasina en sevinndm

ay bu saatte geldim henix yataktayim kucuk buzam gogsumde:)

Ay desenr bu hafta herkrz ablalaniyor
bu arada fistogin kg cok iyi cikmis
kecoboynuzi ise yaramasina en sevinndm

ay bu saatte geldim henix yataktayim kucuk buzam gogsumde:)

aynen cnm sanıyorum yarıo çok şükür bin şükür. :) fatmacım gerçekten benden mutlusu yok şu son üç gündür filan ama kgsi için değil azda olsa bişeyler yediği ve günü lokmasız kapatmadığı için. şükürler olsun...
ayyy insanın sevdiklerini aylarca görmemesi nasıl acı. ama kavuşmak çok güzelll. rabbim nasip etsin inş...

evet canim hemde boyle bir dinemde
memleket neresiydi

Oh cok sukur canim
Ay evet ya canin ama.6 aydir gormemissin cok zor

evet canim hemde boyle bir dinemde
memleket neresiydi

Oh cok sukur canim
Ay evet ya canin ama.6 aydir gormemissin cok zor

aynen cnmm hele ki kardeş için çoook daha uzun. eskiden daha sık görüşürdük ablam çalışmıodu ben evli değildim . şartlar deeğişti onun çocuklarda okula gider oldu. derken görüşmeler azalır oldu

hoşbuldum cnm aynen
ay olsun çalışırsın önemli olan sağlık cnm:

ohh kolay gelsin kadına
bencede al cnm:

Bu arada herkezr gunaydin
hayorli cumalar

ya selnec ne oldu

günaydın şekerim sanada hayırlı cumalar ay özledim şekerim görüşemioruz..

benimde bilgim yok tatlım..

Günaydın kızlar herkes okumus ağxınıza sağlık allah razı olsun bende bıtırdım bı tek cevredekılerden haber almak kaldı. Bı de yavrucugumdan haber alamadım

cnm negüzel allah kabul etsin ..

Ama burasida eksikri guldencm

sağol tatlım ay gerçekten özlüorum sizi..

napıyo arasım bakalım.

nil çok iyi kızlar sağolun aşıdan etkilenmedi çok şükür sadece 2 kere carpol verdik okadar hiç ateşsiz atlattık şükür..

evet cnm izinliyim
müdür yok ben de onun yerine bakan kişiden izin aldım

Canim cok iyi yapmissin
hep defnosada daha cok zaman kalir
aynen cnm
temizliğe ayıracağım vakti defneye ayırıyorum

aaaa çok güzel canım
çok sevindim canan

Super cnm
ben bu sefee atladim atee dusurucu veemeyi ana didagiyla 38.5 oldu ama fitille indi bir daha cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…