- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.901
Eren sanki biliyomus gibi oynadi durdu bende yardim ettim gosterdim kovanin icine dokmesini falan oda oyle kumlarla oynadi sadece bi ara agzina goturuyodu engel oldum bidaha yapmadi.
Deniz haric hic parkta oynamasina izin vermiycekmisin canim birqk oynasin sen yaninda olduktan sonra bisey olmaz zaten bakarsin ranaya hem oda toprakla kumla tanissin pislensin azcik ben ereni ustunu ona gore giydirip goturcem hep parka hatta arkadasi olmassa oturur bende onunla oynarim yani zaten bugun ilk gunumuzdu kumlarla oynadigi.
Çok üzüldüm... Benim de kız kardeşim var, o ortanca, 11 yaşında, erkek kardeşim 9 yaşında. Ne kadar da benziyoruz =) Kız kardeşiniz kaç yaşında peki?bende 23yasindayim masalda 1,5ve benimde 3.kardesm yasasydi suan 9olcakti:)
ayniymisiz demekki
annem 3.hamileliginde tam cinsiyet ogrwnmeye gtmistikki yani4aylikti ama bebegin öldugunu ogrenmistik
cok uzulmustuk erkekmis bide biz 2kiz kardesiz simdi masalin 9yasinda dayisi olcakti
Dayısı da var teyzesi de=) Dayısı 9, teyzesi 11 yaşında. Bi nevi abi abla oldular =)haha ay cok seker ya pekı aykutun dayısımı teyzesımı oluyor mınık
bende 21 yasunda kızımı kucağıma aldım sımdı hesap kıtap yapmaya başladım haha
Çok üzüldüm... Benim de kız kardeşim var, o ortanca, 11 yaşında, erkek kardeşim 9 yaşında. Ne kadar da benziyoruz =) Kız kardeşiniz kaç yaşında peki?
ayy masalda bayilio parka gider hic salincak falan degil kumlar kumdaki cimendeki kuslar kediler dikkatini cekerBizde oglusumla parka gittik ikindi sonrasi ancak uyanmisti once markete gidip ordan parka gittik kurek kova aldik malzemeleride eren doya doya oynadi kumlarla oturdu kumlara bide iki yasinda erkek arkadasi vardi beraber oynadilar.sonra babamizda geldi birazda oyle oynadilar zaten havada sogumaya basladi ruzgar cikti kuregi kovayi alip bebek arabasina koydum eren basladi aglamaya gitmiycekmis oynucakmissonra eve geldik zaten.
Artik butun yaz parklardan gelmeyiz heralde bizede eglence olur.
canim dis fircasi ben 12.aydan beri kullaniom ama dpktorlar 3yasindan once macun onermioHayırlı olsun canım inşallah ard arda gelir ama zorlamadan gelir biz baya zorlandık ateş ishal falan olmadı ama çok agresifti bu ara biz de ara verdik
Bugün diş fırçası aldım kızıma eczaneden de florsuz macun alacam dişler önemli ama demi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde oturuyorum. Gökova yakın sayılır buraya.18olucak kiz kardesimde canim aynen benzettim bende
muglanin neresindesiniz biz her yaz gokova ya denize gwlirdik
denizlide oturuoduk ozman ailemle gelirdim
ayy masalda bayilio parka gider hic salincak falan degil kumlar kumdaki cimendeki kuslar kediler dikkatini ceker
bende alayim kova kurek bayilir eminim bende oturur oynarim valla super olr
canim dis fircasi ben 12.aydan beri kullaniom ama dpktorlar 3yasindan once macun onermio
tukurmesini bilmiolar sonucta yutulabilen de denilse almayin dedi gerek yok dedi
bence sadece firca al suyla fircala yeterli
ayy masalda bayilio parka gider hic salincak falan degil kumlar kumdaki cimendeki kuslar kediler dikkatini ceker
bende alayim kova kurek bayilir eminim bende oturur oynarim valla super olr
canim dis fircasi ben 12.aydan beri kullaniom ama dpktorlar 3yasindan once macun onermio
tukurmesini bilmiolar sonucta yutulabilen de denilse almayin dedi gerek yok dedi
bence sadece firca al suyla fircala yeterli
Neyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler
Bnm kocisminde sinavi vardi bugun yarib da var. O da son sinif bakalım bi bitirsin de....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozcanan sınav nasıl gecti canım
Bu arada meryem cok degisti Kizlarrr ya sureklu kucak istiyo disari cikmak istiyo veee emmej istiyo saat başı ni gecirmiyo napsam bilemedm gaftaya da ise başlıyorm ve ogle arasi gelemycem umarim cok huzursuzluk yapmaz
Cumartesi tek dersti iyiydi ama bugün 5 tane var namazdan sonra yatmad
,im çalışacam şimdi Allah yardımcımız olsun katreinurcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?