2012 kasım bebekleri büyüyor..

Parka gidiyoruz ama kum falan ilgisini çekmiyo ya sallanacak ya kayacak canım ya erkek kız farkediyo demekki

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok üzüldüm... Benim de kız kardeşim var, o ortanca, 11 yaşında, erkek kardeşim 9 yaşında. Ne kadar da benziyoruz =) Kız kardeşiniz kaç yaşında peki?

Çok üzüldüm... Benim de kız kardeşim var, o ortanca, 11 yaşında, erkek kardeşim 9 yaşında. Ne kadar da benziyoruz =) Kız kardeşiniz kaç yaşında peki?

18olucak kiz kardesimde canim aynen benzettim bende
muglanin neresindesiniz biz her yaz gokova ya denize gwlirdik
denizlide oturuoduk ozman ailemle gelirdim

ayy masalda bayilio parka gider hic salincak falan degil kumlar kumdaki cimendeki kuslar kediler dikkatini ceker
bende alayim kova kurek bayilir eminim bende oturur oynarim valla super olr
canim dis fircasi ben 12.aydan beri kullaniom ama dpktorlar 3yasindan once macun onermio
tukurmesini bilmiolar sonucta yutulabilen de denilse almayin dedi gerek yok dedi
bence sadece firca al suyla fircala yeterli

Sağol canım iyi oldu söylediğin biz de bayadir sadece fırça ile su tutup veriyoruz eline kendi çapında fırçaliyo beceriyo gibi çünkü bana izin vermiyo arkaları bile fırçaliyo benden gördu galiba
Bugün sınav icin merkeze gittim ranaya da yeni kitaplar aldım, artık ben okumuyorum o bana okuyor

Bizim derdimiz salıncak ya kumla pek işimiz yok ama kedi köpek görsün ayırt etmeden pisipisi diye peşlerinden koşturuyo ranaya bütün hayvanlar pisi sadece tavuk geh geh o da bakıcıda tavuk var diye ha bi de kuşlar bicik çocuk çanakkale şivesi ile uyumlu gidiyo civcive bicik diyorlar

Neyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler

Ozcanan sınav nasıl gecti canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amaa yaaa o kadar yazıyorum bi bakıyorum yaza mamisimmm

Iyı geceler kızlar hepınıze
Keyıfler yerındedır ıns

Mdrcnn cnm evınıze hosgeldınız annene cok ıyı moral oldunuz gerı kalan seanslarıda atlatıp daha ıyı olacak ıns..

Songul gecmıs olsun arascıga ıns ılerlemeden atlatır surup vermıssındır herhalde..

Fatma ne guzel artık park sezonunu actınız demek:) butun enerjısını parta atar artık erencık:)

Bızımde bugun dolu dolu gectı sabah erkenden cıktık evden esımın ısyerınde ısı vardı bızıde göturdu o ısını hallederken bız carsıda gezdık sonra beraber ıkeaya gıttık ev ıcın eksıklerı aldık sonra yemege gıttık eve gelıncede kv aramıstım almaya gelıyımmı dedım gel dedı eltımle ıkısını aldım geldım bıseyler hazırla cay falan bu saat oldu..yenı gıttıler..Sımdı mutfak benı beklıyo:)

Nıdanın dunku aglakcı halınden eser yok bugun yemekte oturdu gezerken falan hep keyıflıydı akıllı bıdıgım:) tek bıseyı sevmıyo oto koltugunda oturmak ılk 10 15 dak bıseyı yok sonra baslıyo baba anne cıglık atmaya gıttıgımız yer bır saatlık yoldu kafa sıstı:) esım dıyo arabayla kesınlıkle tr ye gıdemeyız

Son düzenleme:
Bnm kocisminde sinavi vardi bugun yarib da var. O da son sinif bakalım bi bitirsin de....

Bu arada meryem cok degisti Kizlarrr ya sureklu kucak istiyo disari cikmak istiyo veee emmej istiyo saat başı ni gecirmiyo napsam bilemedm gaftaya da ise başlıyorm ve ogle arasi gelemycem umarim cok huzursuzluk yapmaz

Bnm kocisminde sinavi vardi bugun yarib da var. O da son sinif bakalım bi bitirsin de....

Ins esınde atlatır cnm hayırlısıyla..
Nasılsın bakalım meryem memecı oldu he:) evde de hep beraberdınız ama orda nıye oyle oldukı
Belkı buyudukce daha cok dusuyolarmısya ustune ondan mı acep
Sen ne zaman ayırmayı dusunuyodun??

Hoşbulduk kızlar. Bıze de ıyı geldı bu kacamak anneme de ıyı geldı. İlk seans bıttı ama bayağı zorladı annemı Allah diğerlerine kolaylık ve sabır versın.

Ömür uyandı onu sallaıyorum neden bu cocuklar sabahın köründe uyanır kı yatsalar olmaz dımı
Kv ve kp gelıyolar paartesı gunu. Bugun bıraz temızlık yapıcam ama belım cok agrıyo nasıl olur bılmem

Kuzum herşeye değersin 💝

Son düzenleme:
Ozcanan sınav nasıl gecti canım

Cumartesi tek dersti iyiydi ama bugün 5 tane var namazdan sonra yatmad
,im çalışacam şimdi Allah yardımcımız olsun katreinurcum

Canım öğle arası görmemesi daha iyi bence biz görüyoruz ve rana çok ağlıyo herkes görme zor oluyo diyo ama ben dayanamam diyorum :-(

Cumartesi tek dersti iyiydi ama bugün 5 tane var namazdan sonra yatmad
,im çalışacam şimdi Allah yardımcımız olsun katreinurcum

Amin canim ben ciktim pek iyi degildi inşallah senin iyi geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…