- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.921
Bi de geçen hafta sinavm vardi.ctesi geceden yola ciktim. Kizimla ilk ayri gecemizi gecrmis olduk.sibavda o kadar zor durdum ki mecburi sure biter bitmez çıktım otogara kostum ve ilk otobusle geri dondum..yavrum o da cok ozkems oyle bi kostu kii beni gorunce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Defne iyi cnmAh canim ins.etkilenmemistir bisey olmaz kuzuya senin elinde olan bisey degilki canim bugun biraz daha iyimi.
Sanada gunaydin canim nasilsiniz erdem biraz daha iyimi.
Sen emzirmedigin icin belkide oyuzden adetini bukadar etkilemistir canim neyseki gecti normale dondu.
Sanada gunaydin canim defne nasil iyimi.
Alsegul ins.cikmistir disiniz bende genelde guldurup oyle bakiyodum dislerine bazende emzigini verir gibi yapiyodum aciyodu agzini zaten cikmissa beyaz ucu gormen daha kolay bezini falan degistirirken guldurmeyi dene bence en uygun zaman.
Sınav nasıl geçti cnmKizlar çalışanları bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün sınava giderken berrayi bi kac saat komsuya birakcam diye stresten öldüm. Aklima gelmeyen sey kalmadi. Günlerdir bunun stresinden dogru duzgun ders bile calisamadim. Neyseki bugunu atlattik darisi yarına artik
Cnm inşallah diğerleri ni de hayırlısı ile atlatirSlm kızlar nasılsınız. Gecmısı okuyamadım fırsatım olursa bı göz atcammm
Bız geldık evımızdeyız. Döndük annemın yanından 1 hafta ne de cabuk gectı anlatamam. Annem ıyı sayılır mıde bulantıları var yemek yemede sorun yasıyo o yuzden fazla da yıyemıyo. 1 i gitti kaldı 5 tane Allahın ıznı ıle bu da gececek ınsallah
Ceyda uyudu bende yorgunum yol bayagı yordu
Kuzum herşeye değersin 💝
Allah zihin açıklığı versin canimNeyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yaz banada cok eglenceli guzel gecicek erende ilk cimenleri gordugunde bakiyo seviniyo almaya calisiyodu hic salincaga falan binmek istemiyo onlarada binsin isterim ama acelem yok zamanla ister nasilsa simdilik topunu ve kova kurek gotureyim oynasin doya doya.ayy masalda bayilio parka gider hic salincak falan degil kumlar kumdaki cimendeki kuslar kediler dikkatini ceker
bende alayim kova kurek bayilir eminim bende oturur oynarim valla super olr
canim dis fircasi ben 12.aydan beri kullaniom ama dpktorlar 3yasindan once macun onermio
tukurmesini bilmiolar sonucta yutulabilen de denilse almayin dedi gerek yok dedi
bence sadece firca al suyla fircala yeterli
İns.sinavlarin guzel gecmistir canim mezun olursun haber ver bize.Neyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amaa yaaa o kadar yazıyorum bi bakıyorum yaza mamisimmm
Iyı geceler kızlar hepınıze
Keyıfler yerındedır ıns
Mdrcnn cnm evınıze hosgeldınız annene cok ıyı moral oldunuz gerı kalan seanslarıda atlatıp daha ıyı olacak ıns..
Songul gecmıs olsun arascıga ıns ılerlemeden atlatır surup vermıssındır herhalde..
Fatma ne guzel artık park sezonunu actınız demek:) butun enerjısını parta atar artık erencık:)
Bızımde bugun dolu dolu gectı sabah erkenden cıktık evden esımın ısyerınde ısı vardı bızıde göturdu o ısını hallederken bız carsıda gezdık sonra beraber ıkeaya gıttık ev ıcın eksıklerı aldık sonra yemege gıttık eve gelıncede kv aramıstım almaya gelıyımmı dedım gel dedı eltımle ıkısını aldım geldım bıseyler hazırla cay falan bu saat oldu..yenı gıttıler..Sımdı mutfak benı beklıyo:)
Nıdanın dunku aglakcı halınden eser yok bugunyemekte oturdu gezerken falan hep keyıflıydı akıllı bıdıgım:) tek bıseyı sevmıyo oto koltugunda oturmak ılk 10 15 dak bıseyı yok sonra baslıyo baba anne cıglık atmaya gıttıgımız yer bır saatlık yoldu kafa sıstı:) esım dıyo arabayla kesınlıkle tr ye gıdemeyız
Kalabalik ortam olunca surekli oda degismistir canim normal ama ise baslayinca alisir nasilsa.Bu arada meryem cok degisti Kizlarrr ya sureklu kucak istiyo disari cikmak istiyo veee emmej istiyo saat başı ni gecirmiyo napsam bilemedm gaftaya da ise başlıyorm ve ogle arasi gelemycem umarim cok huzursuzluk yapmaz
O saattede uyaniirmi ya nekadar zordur eski gunlerim geldi aklima.Hoşbulduk kızlar. Bıze de ıyı geldı bu kacamak anneme de ıyı geldı. İlk seans bıttı ama bayağı zorladı annemı Allah diğerlerine kolaylık ve sabır versın.
Ömür uyandı onu sallaıyorum neden bu cocuklar sabahın köründe uyanır kı yatsalar olmaz dımı
Kv ve kp gelıyolar paartesı gunu. Bugun bıraz temızlık yapıcam ama belım cok agrıyo nasıl olur bılmem
Kuzum herşeye değersin 💝
Amin canim ben ciktim pek iyi degildiinşallah senin iyi geçmiştir
Merhaba kasim annecikleri nasilsinuz dun hic ugrayamadim aklima gelen basima geldi arascigin gozler kipkirmizi hapsu oksuruk burun akintiai ike gecti
gece yatmadan surubunu verdin bugun oldukca toparlandi
cok enteresan bir durum yasiyorum anlayacaginiz dun oldikca oksuren cocuk bugin sayili oksurdu
nasil burseydik bu alerji garip yani
arasin durum iyi olunca sabah kahvaltiya gittik sonra gol kenarinda gwzdik arascik gole taslar att pek bir memnundi geldik yokadim derin uykularda bizden haberler boyle iste
Kizlar ya erenin hafta icinde ayaginda kirmizi bisey cikmisti yani yuvarlak seklinde ayaginin ustu kizarmisti bende kalin corap giydirmistim heralde ondan oldu dedim ama takipteydim ertesi gune azalmisti dun sabahta gordum bacagi kizarmis on ve arkasi belli bi bolge ve kizarikligin ustunde minik minik kabarciklar var bende alerjiden suphelendim degisik peynir almisti esim cuma sabah cok yemisti ondan olmustur belki dedim ama dunden beri artmis sanki kizariklik hic gecmiyo ayrica kizaran yer diger vucut bolgelerine gore daha sicak hatta cok sicak boyle olunca baya korktum yani sizce ne olabilir.
Merhaba kasim annecikleri nasilsinuz dun hic ugrayamadim aklima gelen basima geldi arascigin gozler kipkirmizi hapsu oksuruk burun akintiai ike gecti
cok enteresan bir durum yasiyorum anlayacaginiz dun oldikca oksuren cocuk bugin sayili oksurdu
arasin durum iyi olunca sabah kahvaltiya gittik sonra gol kenarinda gwzdik arascik gole taslar att pek bir memnundi geldik yokadim derin uykularda bizden haberler boyle iste
Kizlar ya erenin hafta icinde ayaginda kirmizi bisey cikmisti yani yuvarlak seklinde ayaginin ustu kizarmisti bende kalin corap giydirmistim heralde ondan oldu dedim ama takipteydim ertesi gune azalmisti dun sabahta gordum bacagi kizarmis on ve arkasi belli bi bolge ve kizarikligin ustunde minik minik kabarciklar var bende alerjiden suphelendim degisik peynir almisti esim cuma sabah cok yemisti ondan olmustur belki dedim ama dunden beri artmis sanki kizariklik hic gecmiyo ayrica kizaran yer diger vucut bolgelerine gore daha sicak hatta cok sicak boyle olunca baya korktum yani sizce ne olabilir.
gecmıs olsun canım arasa
neysekı bugun daha ıyıymıs
aynen ya nasıl bısey su alerjı bı gecsede rahatlasa kuzum
bugun aklıma negeldı bılıyomusun cılek almstık aras geldı aklıma acaba aras cılek yıyebılıyomu oda alerjı yapabılıyo ya kıvı falan boyle seyler yıyebılıyomu
hava guzeldı neguzel gezmıssınız bızde parka gıttık eğlendı kuzum
Geçmiş olsun canım. Inşallah yarın bişey kalmazMerhaba kasim annecikleri nasilsinuz dun hic ugrayamadim aklima gelen basima geldi arascigin gozler kipkirmizi hapsu oksuruk burun akintiai ike gecti
Canjm gecen yil bir yasinda degildi vermedim bu senede zamani degil heniz diyr vermiyorum bilemedim
ama kiviye tepki yok
Bizim baharda sorunumuz pis polenlerle
Solunum yoluyla kuzuma ulasiyorlar neydeki dr u bundurumda me yapmamiz gerektiguni anlatti bir gune toparliyoeruzz
demek sizde parka gittinuz en cok neyden keyif aliyor
Benim tel.in sebekesi gitmis burayada girip senin msji goremedim canim k.bakma ondan gec oldu.Canim parkta kum ve cimenle temaz olduysa onlardan da olabilir diye dusundum
anlattigun durum urtikerede benziyir bana atsana telden
neden oldukı canım ya
aklıma bıseyde gelmedı hıc
kotubısey değildır canım korkma
Benim tel.in sebekesi gitmis burayada girip senin msji goremedim canim k.bakma ondan gec oldu.Canim parkta kum ve cimenle temaz olduysa onlardan da olabilir diye dusundum
neden oldukı canım ya
neden oldukı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?