2012 kasım bebekleri büyüyor..

Özcanan gecmis olsun cnm i gelir inşallah sonucları. ..ya ogle arasi gorsen ii olyr bence daha kesmedim sutten emiyo ama biraz zor olcak git gel hayrlisi bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurcm cok düşkünlesti nemeye...bi de simardi ben hayir diyorum o gözümün içine baka baka yaramazlik yapiyo...

Bi de geçen hafta sinavm vardi.ctesi geceden yola ciktim. Kizimla ilk ayri gecemizi gecrmis olduk.sibavda o kadar zor durdum ki mecburi sure biter bitmez çıktım otogara kostum ve ilk otobusle geri dondum..yavrum o da cok ozkems oyle bi kostu kii beni gorunce

Gündüz ayrı kalmak hadi neyse de gece cook zor seçim gecesi yaşadım ben bu sabah da uyuyodu bakıcıya götürürken uyandı ayrılmak istemedi benden bıraktık güç bela sonra telefonla konuştuk hiç pas vermemiş sadece annem deyip durmuş :-( kendimi çarşamba izne ayrılacağım için teselli ediyorum sonra on gün hep birlikteyiz diyorum öğleden sonra 4 ders var öğle arası lc ye gittik talan etmişler ya

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defne iyi cnm

Sınav nasıl geçti cnm
Yeni dişiniz hayırlı olsun

Cnm inşallah diğerleri ni de hayırlısı ile atlatir
Neyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler

Allah zihin açıklığı versin canim

Bu yaz banada cok eglenceli guzel gecicek erende ilk cimenleri gordugunde bakiyo seviniyo almaya calisiyodu hic salincaga falan binmek istemiyo onlarada binsin isterim ama acelem yok zamanla ister nasilsa simdilik topunu ve kova kurek gotureyim oynasin doya doya.
Neyse ben yatayim bana dua edin kızlar yarınki sınavları verirsem mezun oluyorum iyi geceler

İns.sinavlarin guzel gecmistir canim mezun olursun haber ver bize.
Amaa yaaa o kadar yazıyorum bi bakıyorum yaza mamisimmm

Hep androidin sucu bende sildim gitti.

Masallah baya dolu bi gunmus canim iyi gezmissiniz neguzel nidaninkide gecici biseymis bak keyfide yerine gelmistir gezince neyseki bizimki arabayi seviyo ya alisti bebeklikten beri gerci suan arabamiz yok ama ins.alirsak tekrar yine uslu durur.
Ama ordan buraya arabayla gelmek gerckten cocuk icin skici olur ya gerci bilmiyorum uzakligini ama zor olur sizin icin.

Kalabalik ortam olunca surekli oda degismistir canim normal ama ise baslayinca alisir nasilsa.
O saattede uyaniirmi ya nekadar zordur eski gunlerim geldi aklima.
Temizik icinde kolay gelsin canim.
Amin canim ben ciktim pek iyi degildi inşallah senin iyi geçmiştir

Gecmis olsun canim belki okadar kotu degildir sonuclar iyi olur ins.

Merhaba kasim annecikleri nasilsinuz dun hic ugrayamadim aklima gelen basima geldi arascigin gozler kipkirmizi hapsu oksuruk burun akintiai ike gecti
gece yatmadan surubunu verdin bugun oldukca toparlandi
cok enteresan bir durum yasiyorum anlayacaginiz dun oldikca oksuren cocuk bugin sayili oksurdu
nasil burseydik bu alerji garip yani

arasin durum iyi olunca sabah kahvaltiya gittik sonra gol kenarinda gwzdik arascik gole taslar att pek bir memnundi geldik yokadim derin uykularda bizden haberler boyle iste

Cok sevindim canim arascik duzelmis demekki oh gezmissiniz bide iyi olmustur ayy biz ailecek sadece pazara gittik bugun esim sabahtan araba pazarina gitti gezemedik artik sonra telafi ederiz.

Kizlar ya erenin hafta icinde ayaginda kirmizi bisey cikmisti yani yuvarlak seklinde ayaginin ustu kizarmisti bende kalin corap giydirmistim heralde ondan oldu dedim ama takipteydim ertesi gune azalmisti dun sabahta gordum bacagi kizarmis on ve arkasi belli bi bolge ve kizarikligin ustunde minik minik kabarciklar var bende alerjiden suphelendim degisik peynir almisti esim cuma sabah cok yemisti ondan olmustur belki dedim ama dunden beri artmis sanki kizariklik hic gecmiyo ayrica kizaran yer diger vucut bolgelerine gore daha sicak hatta cok sicak boyle olunca baya korktum yani sizce ne olabilir.

Canim parkta kum ve cimenle temaz olduysa onlardan da olabilir diye dusundum

anlattigun durum urtikerede benziyir bana atsana telden

gecmıs olsun canım arasa
neysekı bugun daha ıyıymıs
aynen ya nasıl bısey su alerjı bı gecsede rahatlasa kuzum
bugun aklıma negeldı bılıyomusun cılek almstık aras geldı aklıma acaba aras cılek yıyebılıyomu oda alerjı yapabılıyo ya kıvı falan boyle seyler yıyebılıyomu
hava guzeldı neguzel gezmıssınız bızde parka gıttık eğlendı kuzum

neden oldukı canım ya
aklıma bıseyde gelmedı hıc
kotubısey değildır canım korkma

Canjm gecen yil bir yasinda degildi vermedim bu senede zamani degil heniz diyr vermiyorum bilemedim
ama kiviye tepki yok
Bizim baharda sorunumuz pis polenlerle
Solunum yoluyla kuzuma ulasiyorlar neydeki dr u bundurumda me yapmamiz gerektiguni anlatti bir gune toparliyoeruzz

demek sizde parka gittinuz en cok neyden keyif aliyor

Geçmiş olsun canım. Inşallah yarın bişey kalmaz

kıvıde yoksa cılektede bı sorun olmaz heralde
ay bız actık sezonu burda bıkachaftasır pazarda var alp tuğra yıyo bıkactane
ah o pıs polenler
bırlıkte kaydık cok sevdı ama donen bıseyler vardı onunla oynadı bayağ
bıtane kız vardı ona gel dıyo elıylede gel yapıyo:)cımenlerde kosmayıda cok sevıyo
buarada bdv de gordum senı aynı konudaydık bı ara:)))

Benim tel.in sebekesi gitmis burayada girip senin msji goremedim canim k.bakma ondan gec oldu.
Yarin doktorda ogrenirim ins.ama buyuk ihtimal dedigin gibi galiba ya.:-(
neden oldukı canım ya

Ben dun gorunce hep gecer sandim esim degisik peynir almisti ondan oldu diye dusundum ama bugun dahada artmis ve cok huysuzdu songulun dedigi gibi heralde bide kasiniyodu ondan oyleydi yarin ogrenicem ins.ciddi bisey degildir.
Bide ben buaksam gecmeyince oyle panik yaptim ve randevu aldim malesef 5e dogru falan randevu saati gec biraz.:-(

Benim tel.in sebekesi gitmis burayada girip senin msji goremedim canim k.bakma ondan gec oldu.
neden oldukı canım ya

Ben dun gorunce hep gecer sandim esim degisik peynir almisti ondan oldu diye dusundum ama bugun dahada artmis ve cok huysuzdu songulun dedigi gibi heralde bide kasiniyodu ondan oyleydi yarin ogrenicem ins.ciddi bisey degildir.
Bide ben buaksam gecmeyince oyle panik yaptim ve randevu aldim malesef 5e dogru falan randevu saati gec biraz.:-(

neden oldukı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…