- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.941
Sağol canım iyi oldu söylediğin biz de bayadir sadece fırça ile su tutup veriyoruz eline kendi çapında fırçaliyobeceriyo gibi çünkü bana izin vermiyo arkaları bile fırçaliyo benden gördu galiba
Bugün sınav icin merkeze gittim ranaya da yeni kitaplar aldım, artık ben okumuyorum o bana okuyor
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GÜNAYDIN KIZLAR
umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz ama cnm biraz sıkkın
defne benim istediğim bişeyi yapmak istemiyorsa ağlamaya başlıyor. babaanneside gelip hemen kucağına basıyor.yani ağlayınca babaannesinin geleceğini ve kurtulacağını düşünüyor.kv ye kaç kere söyledim şu hareketi yapma diye ama dinlemiyor.neymiş çocuğun ağlamasına dayanamıyormuş.sanki ben zevk alıyorum ağlamasından
kızlar herkese günaydın umarım herşey yolundadır ay kusura bakmayın geçmi yapamıyorum pcde sıkıntı var biraz baktım alıntı yaptım ama hepsi gitti:
songülümm kıyamam aras paşamaya:
benicim negüzel gezmişsiniz:
özcenanım umarım güzel geçmiştir sınvlar ranacıktan ayrıldığına değer:
sibelim daha fazla ura özletme kendini:
nasıl özlemişsin meryemciği ay bende çok zorlanırdım herhalde gündüzleri bile zor geliyor:
katreynurum umarım seninde sınavırn güzeldir:
betülüm nasıl erdem paşam?:
fatmacım erene çok geçmiş olsun ama ihmal etme kesinlikle götür cnm:
bizide haberdar ett..
:
fundacım kuzeninin kızından haber varmı cnm ?
defnecik nasıl?
wavs parka gidilmiş sanıyorum ohh negüzel :
alpimde iyidir umarım?
:
yaseminim gezmeye devam ediyo geçen piyerlotideydi kendileri:):)
nurayım senin işler nasıldı haftasonu elifim nasıl?
mdcip:
sizde dönmüşsünüz allahım annenin yardımcısı olsun dualarımızdasınız:
ayşegülüm masala cicilermi aldın pek anlaayamadım dediğim gibi pc takılıyoöyleyse güle güle kullanın cnm:
masalgibi senve asyacıkta iyisinizdir umarım..
ay kızlar umarım unuttuğum yoktur ben çok yoğun 1 hafta geçirdim yiene birazdan yazıcam:
günaydın cnmkızlar herkese günaydın umarım herşey yolundadır ay kusura bakmayın geçmi yapamıyorum pcde sıkıntı var biraz baktım alıntı yaptım ama hepsi gitti:
songülümm kıyamam aras paşamaya:
benicim negüzel gezmişsiniz:
özcenanım umarım güzel geçmiştir sınvlar ranacıktan ayrıldığına değer:
sibelim daha fazla ura özletme kendini:
nasıl özlemişsin meryemciği ay bende çok zorlanırdım herhalde gündüzleri bile zor geliyor:
katreynurum umarım seninde sınavırn güzeldir:
betülüm nasıl erdem paşam?:
fatmacım erene çok geçmiş olsun ama ihmal etme kesinlikle götür cnm:
bizide haberdar ett..
:
fundacım kuzeninin kızından haber varmı cnm ?
defnecik nasıl?
wavs parka gidilmiş sanıyorum ohh negüzel :
alpimde iyidir umarım?
:
yaseminim gezmeye devam ediyo geçen piyerlotideydi kendileri:):)
nurayım senin işler nasıldı haftasonu elifim nasıl?
mdcip:
sizde dönmüşsünüz allahım annenin yardımcısı olsun dualarımızdasınız:
ayşegülüm masala cicilermi aldın pek anlaayamadım dediğim gibi pc takılıyoöyleyse güle güle kullanın cnm:
masalgibi senve asyacıkta iyisinizdir umarım..
ay kızlar umarım unuttuğum yoktur ben çok yoğun 1 hafta geçirdim yiene birazdan yazıcam:
geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda alerjiniz geçerGünaydın tatil bitti mesaı basladı sızler nasılsınız hasta olanlarrr gecmıs olsun
Ceyda da kabarmıstı bu sabah yumurta alerjımız hala var
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm benim kv zafer kazandığını düşünüyor çünkü defnenin benden kaçıp ona sığınmasını defnenin onu çok sevmesine yoruyor.nedense kendini bana rakip görüyor.halbuki ne yaparsan yap bir çocuk annesinden daha fazla başkasını sevmez.ne olursa olsun anne der.kaç kere söyledim."ben defneye bişey yaparken hemen koşup gelme.ben senden yardım isteyecek olsam zaten isterim.ayrıca çocuğumun zararına bişey istemem" diye ama dinleyen kim.Canım cocuklar zekıler ve kımın nasıl davranacagını cok iyi biliyolar ben bıseye kızınca ceyda da babaanne dıyıp kacıyo ama allahtan bızımkı yüz vermıyo. Annen ne derse o dıyo kv soyle yapmasın yoksa cok ugrasırsın
Kuzum herşeye değersin 💝
Canım kusura bakma dersteydım yenı tenefuse cıktım. Basta benım kı de bısey olunca hem esımın hemde benım elımden ceydayı alıyodu. Ama esım bı kac sefer uyardı hatta azarladı sımdı bısey yapmıyo. Bende alttan alttan dıyorum ben ne dersem o dıye cesaret edemıyo. Bak senden kacıyo bana sıgınıyo benı senden cok sevıyoya getırmeye calısıyolar ama nafıle cocuklar ıslerını kı e yaptıracaklarsa ona sıgınıyolar. Ceyda yemek yemeyecegı zaman baba baba dıye mama sandalyesınden kacmaya calısıyo.
Velhasıl uyar. Patronun sen oldugunu cocugunu senın yetıstırecegını söyle. Karısmasın terbıyesıne yoksa ıkı kapılı olur derler bızde yanı sana yaptıramadıgını babaanneye yaptıracagını bılır ve ona göre davranır nıl.
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm
biz iyiyiz,defne grip olacak gibi
burnu tıkalı hafif te hapşuruyor
kuzenimin kızına bugün yeni bir tedaviye başlayacaklar.malesef içtiği pas sökücüymüş.ciğerlere,mideye ve bağırsaklara yayılma riski olduğu için gözlem altında tutuyorlar.bugün yeni testler yapılacak
geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda alerjiniz geçer
cnm benim kv zafer kazandığını düşünüyor çünkü defnenin benden kaçıp ona sığınmasını defnenin onu çok sevmesine yoruyor.nedense kendini bana rakip görüyor.halbuki ne yaparsan yap bir çocuk annesinden daha fazla başkasını sevmez.ne olursa olsun anne der.kaç kere söyledim."ben defneye bişey yaparken hemen koşup gelme.ben senden yardım isteyecek olsam zaten isterim.ayrıca çocuğumun zararına bişey istemem" diye ama dinleyen kim.
bugün kimsecikler yok burada
herkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum
GÜNAYDIN KIZLAR
umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz ama cnm biraz sıkkın
defne benim istediğim bişeyi yapmak istemiyorsa ağlamaya başlıyor. babaanneside gelip hemen kucağına basıyor.yani ağlayınca babaannesinin geleceğini ve kurtulacağını düşünüyor.kv ye kaç kere söyledim şu hareketi yapma diye ama dinlemiyor.neymiş çocuğun ağlamasına dayanamıyormuş.sanki ben zevk alıyorum ağlamasından
Sağol canım benım Allah dualarımızı kabul eder ınsallah
Kuzum herşeye değersin 💝
kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?