2012 kasım bebekleri büyüyor..

rica edeim canim doktorumzda oyle dedi tv de de izlimedim hep.macuna 3yasina kadar gerek yok diolar
ohh kitaplar akinmis bidi bidi okuodur dimi ayy cok seker oluolar yaa

fatma gecmis olsn kumdan olaginida sanmiom ama hemen biseferden ama yinede olabilir
degisik ot falan varsa oda yapabilir ama buyuk ihtimal yedigi biseyden cNm
sonucu yaz mutlakA

ozcanna ins sinavin iyi gecmistir mezun olursun ins
mdrcann kolay gelsin temizlik icin
sibel yaramaz meryemcigi op bizim icin ilk haftalar zorlanirsin tabiki birakirken
ee bKici olayini naptin kv bakabilcekmi sagligi ne dirumda

songul aras atlatmis cok sevindim attaaalara bile gitmis ohhh ne guzel

bizde bgun kizimla avm ye gttik evin ihtiyaclari vardi onlari aldik babamiz nobetten geldi uyuodu
kizimla takildik cok eglendik bardak tabak banyo perdesi sabunluk gbi seyler aldik
ceyiz hazirlar gbi cok eglenceliydi :)

banyomun kuvetini kirdarsa evsahibi ayyy jic sevmiom kuvet yikamyi yaaa

Günaydın bayanlarr.....izinde gecirdigm son pazartesiii..ayy aglamk istiyorum. ....

Aysegul gule gule kullan aldiklarini...bakıcı isi duruyo cnm iki aylığına bişey ayarlamadk inşallah babaanne si bakabilir. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GÜNAYDIN KIZLAR

umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz ama cnm biraz sıkkın
defne benim istediğim bişeyi yapmak istemiyorsa ağlamaya başlıyor. babaanneside gelip hemen kucağına basıyor.yani ağlayınca babaannesinin geleceğini ve kurtulacağını düşünüyor.kv ye kaç kere söyledim şu hareketi yapma diye ama dinlemiyor.neymiş çocuğun ağlamasına dayanamıyormuş.sanki ben zevk alıyorum ağlamasından

kızlar herkese günaydın umarım herşey yolundadır ay kusura bakmayın geçmi yapamıyorum pcde sıkıntı var biraz baktım alıntı yaptım ama hepsi gitti:
songülümm kıyamam aras paşamaya:
benicim negüzel gezmişsiniz:
özcenanım umarım güzel geçmiştir sınvlar ranacıktan ayrıldığına değer:
sibelim daha fazla ura özletme kendini:
nasıl özlemişsin meryemciği ay bende çok zorlanırdım herhalde gündüzleri bile zor geliyor:
katreynurum umarım seninde sınavırn güzeldir:
betülüm nasıl erdem paşam?:
fatmacım erene çok geçmiş olsun ama ihmal etme kesinlikle götür cnm:
bizide haberdar ett..
:
fundacım kuzeninin kızından haber varmı cnm ?
defnecik nasıl?
wavs parka gidilmiş sanıyorum ohh negüzel :
alpimde iyidir umarım?
:
yaseminim gezmeye devam ediyo geçen piyerlotideydi kendileri:):)

nurayım senin işler nasıldı haftasonu elifim nasıl?

mdcip:
sizde dönmüşsünüz allahım annenin yardımcısı olsun dualarımızdasınız:
ayşegülüm masala cicilermi aldın pek anlaayamadım dediğim gibi pc takılıyoöyleyse güle güle kullanın cnm:
masalgibi senve asyacıkta iyisinizdir umarım..

ay kızlar umarım unuttuğum yoktur ben çok yoğun 1 hafta geçirdim yiene birazdan yazıcam:

Günaydın tatil bitti mesaı basladı sızler nasılsınız hasta olanlarrr gecmıs olsun

Ceyda da kabarmıstı bu sabah yumurta alerjımız hala var

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım cocuklar zekıler ve kımın nasıl davranacagını cok iyi biliyolar ben bıseye kızınca ceyda da babaanne dıyıp kacıyo ama allahtan bızımkı yüz vermıyo. Annen ne derse o dıyo kv soyle yapmasın yoksa cok ugrasırsın

Kuzum herşeye değersin 💝

Sağol canım benım Allah dualarımızı kabul eder ınsallah

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın cnm
biz iyiyiz,defne grip olacak gibi
burnu tıkalı hafif te hapşuruyor
kuzenimin kızına bugün yeni bir tedaviye başlayacaklar.malesef içtiği pas sökücüymüş.ciğerlere,mideye ve bağırsaklara yayılma riski olduğu için gözlem altında tutuyorlar.bugün yeni testler yapılacak

Günaydın tatil bitti mesaı basladı sızler nasılsınız hasta olanlarrr gecmıs olsun

Ceyda da kabarmıstı bu sabah yumurta alerjımız hala var

Kuzum herşeye değersin 💝
geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda alerjiniz geçer

cnm benim kv zafer kazandığını düşünüyor çünkü defnenin benden kaçıp ona sığınmasını defnenin onu çok sevmesine yoruyor.nedense kendini bana rakip görüyor.halbuki ne yaparsan yap bir çocuk annesinden daha fazla başkasını sevmez.ne olursa olsun anne der.kaç kere söyledim."ben defneye bişey yaparken hemen koşup gelme.ben senden yardım isteyecek olsam zaten isterim.ayrıca çocuğumun zararına bişey istemem" diye ama dinleyen kim.

Canım kusura bakma dersteydım yenı tenefuse cıktım. Basta benım kı de bısey olunca hem esımın hemde benım elımden ceydayı alıyodu. Ama esım bı kac sefer uyardı hatta azarladı sımdı bısey yapmıyo. Bende alttan alttan dıyorum ben ne dersem o dıye cesaret edemıyo. Bak senden kacıyo bana sıgınıyo benı senden cok sevıyoya getırmeye calısıyolar ama nafıle cocuklar ıslerını kı e yaptıracaklarsa ona sıgınıyolar. Ceyda yemek yemeyecegı zaman baba baba dıye mama sandalyesınden kacmaya calısıyo.
Velhasıl uyar. Patronun sen oldugunu cocugunu senın yetıstırecegını söyle. Karısmasın terbıyesıne yoksa ıkı kapılı olur derler bızde yanı sana yaptıramadıgını babaanneye yaptıracagını bılır ve ona göre davranır nıl.

Kuzum herşeye değersin 💝

şuan tam da dediğin gibi yapıyor. bana yaptıramayacağını bildiği şeylerde direkt babaanneye koşuyor

herkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum

oy kıyamam defneciğe aman şu yaz bi gelydide kuzular hasta olmayaydı artıkk:
kuzeninin kızıda umarım olumlu sonuç alır tedaviden cnm:

bugün kimsecikler yok burada

aynen artık kimse gelmez oldu..

herkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum

merhaba cnm nerelerdesin özlüyoruz seni arada uramaya çalışırsan seviniriz..

nasıl bebişin sen nasılsın?

off bu kveler ve anneler onlar torunlarını düşümnüydüklerini zannediyolar ama yanılıyolar ama bunları onlara anlatamazsın cnm
benim annem ablamın kızlarının her isteklerini yapmaya çalışıyo hatta yapıyo çünkü ablblamlarda yapıyo ama nilin isteklerine cesaret edemiyo çünkü ben ağlamakla bişey olmaz diyorum oda oyüzden müdale etmiyo ama kvelere bunu anlatmak zor ben annemde bile zorlanıyorum ..
hele sende durum daha vahim cnm:

Sağol canım benım Allah dualarımızı kabul eder ınsallah

Kuzum herşeye değersin 💝

amin cnm:

Tunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns

Yasmın gezıyomus ne guzel daha ne kadar kalacaklardı kı??

Sprınt kızın nasıl oldu cnm ıyılesmıstır artık zaten..

Gulden nasıl gectı haftasonu?? Gezdınız mı:)

Songul aras daha ıyımıs sevındım cnm

Fatma erene gecmıs olsun cnm alerjı mı kı acaba dr gotur bakalım ne dıycek ıns kotu bı durum degıldır
Beyzanın kızarıkları gectı bende dusunuyorum neden oluyo acaba dıye, cılek falan gecen senede yıyodu ondan olsa daha oncede olurdu takıp edıyorum bakalım yedıklerınden mı dıye..

Wavs sızde gıtmıssınız parka oh ne guzel sever apltugra da parkı..

Funda bızımde son zamanlarda nıda bana yaptıramadıgını babaya yaptırıyo herzaman yapmıyo ama bazen dayanamayıp yapıyo..dort gundur babası evde ıyıce dustu babaya yemek yedırmıyo adama yarın normal hayat baslıycak bakalım durum nasıl olacak:)

Kuzenının kızı yıyebılıyomu sımdı denedıklerı seylerı? Pas sokucu olması kötu olmus Allah tez zamanda sıfa versın yavrucuga..

Bır ara ömür ceyda öyleydı ıstediği seyı vermeyınce kendını yere atıp aglıyodu ama Allahtan erken unuttu bu davranısı. Kv de karısmadı hakkını yıyemem sımdı. Allah kolaylık canım.

Kuzum herşeye değersin 💝

Gunaydin kizlar ereni uyutuyorum simdi durumlar ayni randevu saatine yetismek icin erken uyuttum zaten sansima bu sabah erken uyanmisti iyi oldu.kizarikliklar ayni ya degisme yok bende anlayamadim alerjimi kumdanmi ya kumdada cok uzun sure oynamadi aslinda havada serin oldugu icin ne bileyim bi gitseydik doktora.
Bugun bide ablamla babannem geldiler onlar baska ozele gidiyolar ablamin tup bebek icin bugun sonuclanir ins.ben gitmek istemedim onlarla onlar direk gittiler hastaneye.bakalim haber yok daha.

Esimde araba olmayinca is yerinden gelemiycek ben goturucem ereni zaten hastanemiz cok yakin yuruyerek 10.dk. ama kan falan alirlarsa ben tutamam ya bakamam bile daha onceden esim tutuyodu off cok kaygisina dustum ins.tahlile gerek kalmaz basit biseydir.

Bende eren uyurken yemek ve diger isleri halledeyim ablamlarda gelir hastaneden sonra ben yine musait oldukca yazarim kizlar gorusuruz.

Merhaba kizlar hayirli haftalar diliyorum hepinizie
Fundacim insalla kuzu daha uyi olur cok agit bir kimyasala maruz kalmis

guldencim temizlik isi tamammidir

Fatmacim merqkla bekliyorum sonucunu

mdrcnn annexigin insalla daha iyi olucak siz moral olmussunuzdur

sibelcim yoklugin cok belli bilesin

aysegul se demetevlerfemi oturuyordun uludag bebedeb alisveris yapiyormusun bizim semte acikdi arasa cok guzel yazliklar begendim keten bermudalar faln cok tatliydi

Benicum kizlar nasil oldu kizarikliklari

kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)

kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)

Ay bende gordum bakmasi nasil olmadi bak gulengule kullansin kuzucuk
Nasik erdemde durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…