2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum
cnm arada kendinden haber ver

malesef cnm
hayır diyen taraf hep ben oluyorum ama yapacak bişey yok
bir de onun babasını da ben büyüttüm deyip işin içinden çıkıyor.halbuki kendi de kv sine gidince çocukların düzeni şaşardı 1 ay uğraşırdım diye anlatıyor ama aynısını kendisi yapıyor

sağol cnm
valla en azından azcık da olsa çorba,süt gibi sıvı şeyleri tüketiyor.ama su içmiyor,tükmüğünü yutmuyormuş.dr psikolojik olduğunu zamanla içeceğini söylemiş

amin cnm benim
cnm ereni dr a götürdün mü?ne dedi dr?
ablan da inşallah hayırlı haberlerle gelir
inşallah cnm

bağırsakları boşaltmaya çalışıyo teyzesi çok zorlanıyo içim acıyo ama az da olsa yapıyo
yavrum benim ne kadar zordur.
rabbim kolaylık versin
bu arada kamyonunu güle güle oynasın

slm kizlar masalla gezmeye gittik disariya park kalabalikti ugramadik artik
dolastik ogun tv de duydum wc fircalari masrapalari cop kovalari falan
cok sık degismeliymis ayy benimkiler surekli temizliom die 4yildir duruodu saglam temiz gorunuo diye
dusunuodum ama
tvde oyle duyunva bugun wc ye onlardan aldim yeni artik :)

canim uludag bebe tam evimizin karsisinda hatta bide fulya bebe var
inanilmaz ucuz urunleride guzel
nerdeyse masalin tum kiyafetleri ozellikle ic zibinlari hep ordan aliom
yazlik lcw dan bakcam birazda aldim diye daha ugramamistim bi bakayim tekrr
sezon acildi ya guzel yazliklar gelmistir
bende lcw dan 7tl 5tl ye cok guzel tsortler aldim
tayt aldim 6tl ye falan yine indirimde sanirim

kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)

vet vevet var bende niloşa alıcammm:

benicim hafta gezdim sayılır cuma akşam gittim ohh ev mis gibi olmuş 1 2 şeyvardı onları hallettim sonra cumartesi istanbulda eğitim vardı ordaydık önce kahvaltı ettik sonra eğitildik hehe:
akşam arkadaşımda kutlama vardı niloşuda aldım
oraya gittik :
dünda isten arkadaşım geldi birde ankaradan arkadaşım bizde kahvaltıdaydık..
işte öyle ama niloş iyi
gezinip duruyo :

cnm haberdar et bizi olurmu
inşallah ablanda güzel sonuçlar alır..

songülüm temizlik işi tamamdır cnm:
mis olduum misss:
ay kızlar bu arada telde sorunvar benim bu akşam eşim tabire götürecek ve hattımıda kullanamıyacam büyük bir ihtimalle
çünkü ayfonu alırken küçültüyoruzya kartı ee benim başka küçük karta göre telimyok
ay canım çok sıkıldı bu duruma..

kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)

ohh ohh negüzel yapmışsın
aa bak ben bilmeden kötü oldular diye deyiştiriyodum bikerede renk uymadı diye deyiştirmiştim fırçaları cnm bu 3 yada 4 oldu desene iyi bişey yapmışım bilmemedenn:

ohh ohh negüzel yapmışsın
aa bak ben bilmeden kötü oldular diye deyiştiriyodum bikerede renk uymadı diye deyiştirmiştim fırçaları cnm bu 3 yada 4 oldu desene iyi bişey yapmışım bilmemedenn:

bende ayni takim aldim artik renk sorunu olmasin diye:)
aynen canm bilemeden de olsa en dogrusunu yapmisisin senin kalbin temiz ondan o sekerim

oohh istnbul turu yapmissin ankaradan arkdasta gelmis nilin keyfi yerindedir tabi
bayiliolar degisk insanlara farkli mekanlara

Kizlar yasemin selqm soylemisti unutmusum soylemeyi affola
bal bicegine istan bul yaramiz guzel yiyormus uyiyormus

guldrn bende diyorum neden bana yazmiuor hic

Kizlar yasemin selqm soylemisti unutmusum soylemeyi affola
bal bicegine istan bul yaramiz guzel yiyormus uyiyormus

guldrn bende diyorum neden bana yazmiuor hic

yaa işte bubndan yazmıyo yaseminlede konuşamıyorum en son cuma yazıştık
ay benimtel sinir ediyo beni dünden beri ya:
hatta cumartesi akşamdan beri..

şimdi kişileri almaya çalışıorum
eşimin kullanmadığı bi hattvar onu kullana bilirimkızlar geçici bi süre du bakalım bu akşam belli olucak
ama ondan watsap kullanamıyorum..
pöffff:

Kızlar ya ne kadar sakin oldu buralar ne gunduz ne gece eskısı gıbı degıl artık..
Yaz geldıgınden mı yada aranızda wap tan yazısıyomusunuz
Heyecanla bakıyorum sayfalar bırıkmıstır dıye ama yok
Neyse kısa zamanda eskı halıne doner ıns..

Bızım tatılın son gunu bugun ıyıce alıstık hep bırarada olmaya..
Kızlar desenız babalarının yanından ayrılmıyolar esım bahcede kendımıze aıt cıt yapıcak onun calısmalarına basladı kızlar hep dıbınde:)

Gulden ne guzel yogun gecmıs hafta sonu temızlık dusunmeden:)

Songul beyzanın kızarıklık gectı cnm nıdanın burnu da daha ıyı dr gıtmemı beklıyolarmıs:)
Yalnız beyzada öksuruk baslıyo bırı bıtse digerı baslıyo ıste havalar tam ısınsada rahatlasak..

Fatma geldınızmı dr dan cnm ne dedı??
Ablan ıcınde hayırlusı olur ıns..

Aysegul ev ıcın alısverıs yapmak cok zevklı oluyo gercekten:) gule gule kullan cnm..

Bende ayni fimirdeyim canim bugun heyecanla yazdim oldukca bejledim ama yok gelen gideb gece desen ole
gecmis olmayinca moralim dusunuyor
Kizlarin iyi olmasina sevindim dr goresi varmis onlarin:)
Canim aramisda yazusmaya gelince grup vbyok asla
Normal kisa ve oz bireysel kendi adima soyleyim

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalım. ay gecmisten habersiz olmayi da hic seviyorum yaa

Ben temizlige basliycam ama nereden baslayacagimi bilmiyorum:) halilari yıkamaya verdim bugün. Bi ucundan baslamam lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi aksamlar kizlar biz gittik doktora saat 5 civariydi aslinda gec bi saatti ama cok kalabalikti yinede ya biz girdik doktor bakti tabi nezaman oldu kasiniyomiydu gibi sorulari sordu tabi kizarikliklara alerjiden olusmus dedi sepet cevirisi dedi sanirim goruntusu icin oyle dedi bacagini sardigi icin surup ve jel verdi kullanicaz bakalim gecmesse tekrar getir dedi en guzelide kan alinmadi tahlil falan gerek olmadi ama eren odaya girdik yatirdigim andan itibaren cok agladi cok korktu sanirim igneler geliyo aklina cikana kadar agladi kilomuzda 11di genel muayene etti hersey yolunda.ama boyuna sira gelmedi cok hasta vardi ve iceri biri geldi cocugunun atesi cok yukselmis doktorda arada kaldi sirada hastalar var biraz aceleye geldi ama neyse cok sukur hersey yolunda.
Bide erenin ayagi yururken ice basiyo demistimya daha onceden onuda sordum 2yasina kadar gecer daha kucuk dedi bakalim ben yine takipte olucam tabi.
Bizden haberlerde boyle gecmiste okuyamadim ama ins.herkes iyidir.

gecmıs olsun canım
ee neden olmuskı onu soylemedımı
masallah kolusu ıyı
mayısta ası var boy kılo ozamnda bakılır canım ben ozamanı beklıyorum

Geçmiş olsun canım kilosuna da maşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecmıs olsun canım
ee neden olmuskı onu soylemedımı
masallah kolusu ıyı
mayısta ası var boy kılo ozamnda bakılır canım ben ozamanı beklıyorum

Ben de o zamanı bekliyorum boyu uzadı belli bizim her yere uzanıyo

ozcanan nasılsın canım rana nasıl neler yapıyosun sınavların nasıl gectı

İyiyim wAvsscim sen nasılsın rana benimle iyi bensiz çok kötü artık hiç ayrılmak istemiyo benden bakıcıya gitmek istemiyo evden çıkmak istemiyo babasına da gitmiyo tek kolla çamaşır serdim ve tam bitti derken açık olan hava kapandı yağmur başladı bulut sadece bizim evde var düşün baska yere yagmiyo neyse tekrar topla içeri ser pert oldum sınavlar fena değil çarşamba belli olur benim cevapları aldım alp tuğra nasıl ne yaramazlık yapıyo bakim

buyudukce sana daha cok bağlanıyo desene emınım cok zor oluyodur senın ıcın ama yapacak bısey yok mecbur calısıyosun
yapısık ıkız gıbı dolasıyosunuz yanı ranayla
ınsallah okulun bıter canım rahatlarsın sen ne okuyodun buarada yukselmek ıcınmı okudun
mersın e yolculuk nezaman
bızde ıyıyız canım bugun avm ye gıttık alp tuğra artık hıc bebek arabasnda oturmak ıstemıyo elıne aldğı seyı yere atıyo ıstedğı olmayınca cığlık atmalar
sureklı koltuk tepesınde tv sehpasında gezınıyo hayır oğlum cıkma dıyorum gozumun ıcıne baka baka yıne yapıyo hıc benı dınlemıyo dusecek dıye korkuyorum
dahada saymakla bıtmez valla yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…