- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.961
herkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum
Ay bende gordum bakmasi nasil olmadi bak gulengule kullansin kuzucuk
Nasik erdemde durumlar
bağırsakları boşaltmaya çalışıyo teyzesi çok zorlanıyo içim acıyo ama az da olsa yapıyo
cnm arada kendinden haber verherkese iyi haftalar diliyorum.yazamasam da sürekli takipteyim kızlar.tüm bebişleri çok öpüyorum
malesef cnmoy kıyamam defneciğe aman şu yaz bi gelydide kuzular hasta olmayaydı artıkk:
kuzeninin kızıda umarım olumlu sonuç alır tedaviden cnm:
aynen artık kimse gelmez oldu..
merhaba cnm nerelerdesin özlüyoruz seni arada uramaya çalışırsan seviniriz..
nasıl bebişin sen nasılsın?
off bu kveler ve anneler onlar torunlarını düşümnüydüklerini zannediyolar ama yanılıyolar ama bunları onlara anlatamazsın cnm
benim annem ablamın kızlarının her isteklerini yapmaya çalışıyo hatta yapıyo çünkü ablblamlarda yapıyo ama nilin isteklerine cesaret edemiyo çünkü ben ağlamakla bişey olmaz diyorum oda oyüzden müdale etmiyo ama kvelere bunu anlatmak zor ben annemde bile zorlanıyorum ..
hele sende durum daha vahim cnm:
amin cnm:
sağol cnmTunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Yasmın gezıyomus ne guzel daha ne kadar kalacaklardı kı??
Sprınt kızın nasıl oldu cnm ıyılesmıstır artık zaten..
Gulden nasıl gectı haftasonu?? Gezdınız mı:)
Songul aras daha ıyımıs sevındım cnm
Fatma erene gecmıs olsun cnm alerjı mı kı acaba dr gotur bakalım ne dıycek ıns kotu bı durum degıldır
Beyzanın kızarıkları gectı bende dusunuyorum neden oluyo acaba dıye, cılek falan gecen senede yıyodu ondan olsa daha oncede olurdu takıp edıyorum bakalım yedıklerınden mı dıye..
Wavs sızde gıtmıssınız parka oh ne guzel sever apltugra da parkı..
Funda bızımde son zamanlarda nıda bana yaptıramadıgını babaya yaptırıyoherzaman yapmıyo ama bazen dayanamayıp yapıyo..dort gundur babası evde ıyıce dustu babaya yemek yedırmıyo adama yarın normal hayat baslıycak bakalım durum nasıl olacak:)
Kuzenının kızı yıyebılıyomu sımdı denedıklerı seylerı? Pas sokucu olması kötu olmusAllah tez zamanda sıfa versın yavrucuga..
amin cnm benimBır ara ömür ceyda öyleydı ıstediği seyı vermeyınce kendını yere atıp aglıyodu ama Allahtan erken unuttu bu davranısı. Kv de karısmadı hakkını yıyemem sımdı. Allah kolaylık canım.
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm ereni dr a götürdün mü?ne dedi dr?Gunaydin kizlar ereni uyutuyorum simdi durumlar ayni randevu saatine yetismek icin erken uyuttum zaten sansima bu sabah erken uyanmisti iyi oldu.kizarikliklar ayni ya degisme yok bende anlayamadim alerjimi kumdanmi ya kumdada cok uzun sure oynamadi aslinda havada serin oldugu icin ne bileyim bi gitseydik doktora.
Bugun bide ablamla babannem geldiler onlar baska ozele gidiyolar ablamin tup bebek icin bugun sonuclanir ins.ben gitmek istemedim onlarla onlar direk gittiler hastaneye.bakalim haber yok daha.
Esimde araba olmayinca is yerinden gelemiycek ben goturucem ereni zaten hastanemiz cok yakin yuruyerek 10.dk. ama kan falan alirlarsa ben tutamam ya bakamam bile daha onceden esim tutuyodu off cok kaygisina dustum ins.tahlile gerek kalmaz basit biseydir.
Bende eren uyurken yemek ve diger isleri halledeyim ablamlarda gelir hastaneden sonra ben yine musait oldukca yazarim kizlar gorusuruz.
inşallah cnmMerhaba kizlar hayirli haftalar diliyorum hepinizie
Fundacim insalla kuzu daha uyi olur cok agit bir kimyasala maruz kalmis
guldencim temizlik isi tamammidir
Fatmacim merqkla bekliyorum sonucunu
mdrcnn annexigin insalla daha iyi olucak siz moral olmussunuzdur
sibelcim yoklugin cok belli bilesin
aysegul se demetevlerfemi oturuyordun uludag bebedeb alisveris yapiyormusun bizim semte acikdi arasa cok guzel yazliklar begendim keten bermudalar faln cok tatliydi
Benicum kizlar nasil oldu kizarikliklari
yavrum benim ne kadar zordur.bağırsakları boşaltmaya çalışıyo teyzesi çok zorlanıyo içim acıyo ama az da olsa yapıyo
kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)
Tunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Fatma erene gecmıs olsun cnm alerjı mı kı acaba dr gotur bakalım ne dıycek ıns kotu bı durum degıldır
Beyzanın kızarıkları gectı bende dusunuyorum neden oluyo acaba dıye, cılek falan gecen senede yıyodu ondan olsa daha oncede olurdu takıp edıyorum bakalım yedıklerınden mı dıye..
Funda bızımde son zamanlarda nıda bana yaptıramadıgını babaya yaptırıyoherzaman yapmıyo ama bazen dayanamayıp yapıyo..dort gundur babası evde ıyıce dustu babaya yemek yedırmıyo adama yarın normal hayat baslıycak bakalım durum nasıl olacak:)
Kuzenının kızı yıyebılıyomu sımdı denedıklerı seylerı? Pas sokucu olması kötu olmusAllah tez zamanda sıfa versın yavrucuga..
Gunaydin kizlar ereni uyutuyorum simdi durumlar ayni randevu saatine yetismek icin erken uyuttum zaten sansima bu sabah erken uyanmisti iyi oldu.kizarikliklar ayni ya degisme yok bende anlayamadim alerjimi kumdanmi ya kumdada cok uzun sure oynamadi aslinda havada serin oldugu icin ne bileyim bi gitseydik doktora.
Bugun bide ablamla babannem geldiler onlar baska ozele gidiyolar ablamin tup bebek icin bugun sonuclanir ins.ben gitmek istemedim onlarla onlar direk gittiler hastaneye.bakalim haber yok daha.
Esimde araba olmayinca is yerinden gelemiycek ben goturucem ereni zaten hastanemiz cok yakin yuruyerek 10.dk. ama kan falan alirlarsa ben tutamam ya bakamam bile daha onceden esim tutuyodu off cok kaygisina dustum ins.tahlile gerek kalmaz basit biseydir.
Bende eren uyurken yemek ve diger isleri halledeyim ablamlarda gelir hastaneden sonra ben yine musait oldukca yazarim kizlar gorusuruz.
Merhaba kizlar hayirli haftalar diliyorum hepinizie
aysegul se demetevlerfemi oturuyordun uludag bebedeb alisveris yapiyormusun bizim semte acikdi arasa cok guzel yazliklar begendim keten bermudalar faln cok tatliydi
kızlar selam nasılsınız hemen haber veriyiyim dedim migrosta 19-23 nişsan arası oyuncaklar kırtasiye malzemelerinde indirim var %50 ben oğluşuma kocaman kamyon aldım 10 tl ye :)
Tunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Gunaydin kizlar ereni uyutuyorum simdi durumlar ayni randevu saatine yetismek icin erken uyuttum zaten sansima bu sabah erken uyanmisti iyi oldu.kizarikliklar ayni ya degisme yok bende anlayamadim alerjimi kumdanmi ya kumdada cok uzun sure oynamadi aslinda havada serin oldugu icin ne bileyim bi gitseydik doktora.
Merhaba kizlar hayirli haftalar diliyorum hepinizie
slm kizlar masalla gezmeye gittik disariya park kalabalikti ugramadik artik
dolastik ogun tv de duydum wc fircalari masrapalari cop kovalari falan
cok sık degismeliymis ayy benimkiler surekli temizliom die 4yildir duruodu saglam temiz gorunuo diye
dusunuodum ama
tvde oyle duyunva bugun wc ye onlardan aldim yeni artik :)
canim uludag bebe tam evimizin karsisinda hatta bide fulya bebe var
inanilmaz ucuz urunleride guzel
nerdeyse masalin tum kiyafetleri ozellikle ic zibinlari hep ordan aliom
yazlik lcw dan bakcam birazda aldim diye daha ugramamistim bi bakayim tekrr
sezon acildi ya guzel yazliklar gelmistir
bende lcw dan 7tl 5tl ye cok guzel tsortler aldim
tayt aldim 6tl ye falan yine indirimde sanirim
ohh ohh negüzel yapmışsın
aa bak ben bilmeden kötü oldular diye deyiştiriyodum bikerede renk uymadı diye deyiştirmiştim fırçaları cnm bu 3 yada 4 oldu desene iyi bişey yapmışım bilmemedenn:
Kizlar yasemin selqm soylemisti unutmusum soylemeyi affola
bal bicegine istan bul yaramiz guzel yiyormus uyiyormus
guldrn bende diyorum neden bana yazmiuor hic
Kızlar ya ne kadar sakin oldu buralarne gunduz ne gece eskısı gıbı degıl artık..
Yaz geldıgınden mı yada aranızda wap tan yazısıyomusunuz
Heyecanla bakıyorum sayfalar bırıkmıstır dıye ama yok
Neyse kısa zamanda eskı halıne doner ıns..
Bızım tatılın son gunu bugun ıyıce alıstık hep bırarada olmaya..
Kızlar desenız babalarının yanından ayrılmıyolar esım bahcede kendımıze aıt cıt yapıcak onun calısmalarına basladı kızlar hep dıbınde:)
Gulden ne guzel yogun gecmıs hafta sonu temızlık dusunmeden:)
Songul beyzanın kızarıklık gectı cnm nıdanın burnu da daha ıyı dr gıtmemı beklıyolarmıs:)
Yalnız beyzada öksuruk baslıyobırı bıtse digerı baslıyo ıste havalar tam ısınsada rahatlasak..
Fatma geldınızmı dr dan cnm ne dedı??
Ablan ıcınde hayırlusı olur ıns..
Aysegul ev ıcın alısverıs yapmak cok zevklı oluyo gercekten:) gule gule kullan cnm..
İyi aksamlar kizlar biz gittik doktora saat 5 civariydi aslinda gec bi saatti ama cok kalabalikti yinede ya biz girdik doktor bakti tabi nezaman oldu kasiniyomiydu gibi sorulari sordu tabi kizarikliklara alerjiden olusmus dedi sepet cevirisi dedi sanirim goruntusu icin oyle dedi bacagini sardigi icin surup ve jel verdi kullanicaz bakalim gecmesse tekrar getir dedi en guzelide kan alinmadi tahlil falan gerek olmadi ama eren odaya girdik yatirdigim andan itibaren cok agladi cok korktu sanirim igneler geliyo aklina cikana kadar agladi kilomuzda 11di genel muayene etti hersey yolunda.ama boyuna sira gelmedi cok hasta vardi ve iceri biri geldi cocugunun atesi cok yukselmis doktorda arada kaldi sirada hastalar var biraz aceleye geldi ama neyse cok sukur hersey yolunda.
Bide erenin ayagi yururken ice basiyo demistimya daha onceden onuda sordum 2yasina kadar gecer daha kucuk dedi bakalim ben yine takipte olucam tabi.
Bizden haberlerde boyle gecmiste okuyamadim ama ins.herkes iyidir.
İyi aksamlar kizlar biz gittik doktora saat 5 civariydi aslinda gec bi saatti ama cok kalabalikti yinede ya biz girdik doktor bakti tabi nezaman oldu kasiniyomiydu gibi sorulari sordu tabi kizarikliklara alerjiden olusmus dedi sepet cevirisi dedi sanirim goruntusu icin oyle dedi bacagini sardigi icin surup ve jel verdi kullanicaz bakalim gecmesse tekrar getir dedi en guzelide kan alinmadi tahlil falan gerek olmadi ama eren odaya girdik yatirdigim andan itibaren cok agladi cok korktu sanirim igneler geliyo aklina cikana kadar agladi kilomuzda 11di genel muayene etti hersey yolunda.ama boyuna sira gelmedi cok hasta vardi ve iceri biri geldi cocugunun atesi cok yukselmis doktorda arada kaldi sirada hastalar var biraz aceleye geldi ama neyse cok sukur hersey yolunda.
Bide erenin ayagi yururken ice basiyo demistimya daha onceden onuda sordum 2yasina kadar gecer daha kucuk dedi bakalim ben yine takipte olucam tabi.
Bizden haberlerde boyle gecmiste okuyamadim ama ins.herkes iyidir.
gecmıs olsun canım
ee neden olmuskı onu soylemedımı
masallah kolusu ıyı
mayısta ası var boy kılo ozamnda bakılır canım ben ozamanı beklıyorum
ozcanan nasılsın canım rana nasıl neler yapıyosun sınavların nasıl gectı
İyiyim wAvsscim sen nasılsın rana benimle iyi bensiz çok kötü artık hiç ayrılmak istemiyo benden bakıcıya gitmek istemiyo evden çıkmak istemiyo babasına da gitmiyo tek kolla çamaşır serdim ve tam bitti derken açık olan hava kapandı yağmur başladı bulut sadece bizim evde var düşün baska yere yagmiyo neyse tekrar topla içeri ser pert oldumsınavlar fena değil çarşamba belli olur benim cevapları aldım alp tuğra nasıl ne yaramazlık yapıyo bakim
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?