- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.981
Bana sordu ben peynirden suphelendigimi soyledim tam osirada zaten iceri girdiler ortalik karisti tam konusamadik doktorda arada kaldi kotu oldu.:-(gecmıs olsun canım
ee neden olmuskı onu soylemedımı
masallah kolusu ıyı
mayısta ası var boy kılo ozamnda bakılır canım ben ozamanı beklıyorum
Geçmiş olsun canım kilosuna da maşallah
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sordu ben peynirden suphelendigimi soyledim tam osirada zaten iceri girdiler ortalik karisti tam konusamadik doktorda arada kaldi kotu oldu.:-(
Ben saglik ocagindaki olcumleri sevmiyorumya orda cok az cikariyolar hic onem vermiyolar.
Sagol canim cok sukur iyiyiz.
buyudukce sana daha cok bağlanıyo desene emınım cok zor oluyodur senın ıcın ama yapacak bısey yok mecbur calısıyosun
yapısık ıkız gıbı dolasıyosunuz yanı ranayla
ınsallah okulun bıter canım rahatlarsın sen ne okuyodun buarada yukselmek ıcınmı okudun
mersın e yolculuk nezaman
bızde ıyıyız canım bugun avm ye gıttık alp tuğra artık hıc bebek arabasnda oturmak ıstemıyo elıne aldğı seyı yere atıyo ıstedğı olmayınca cığlık atmalar
sureklı koltuk tepesınde tv sehpasında gezınıyo hayır oğlum cıkma dıyorum gozumun ıcıne baka baka yıne yapıyo hıc benı dınlemıyo dusecek dıye korkuyorum
dahada saymakla bıtmez valla yaptıkları
Bana sordu ben peynirden suphelendigimi soyledim tam osirada zaten iceri girdiler ortalik karisti tam konusamadik doktorda arada kaldi kotu oldu.:-(
Ben saglik ocagindaki olcumleri sevmiyorumya orda cok az cikariyolar hic onem vermiyolar.
Sagol canim cok sukur iyiyiz.
kontrole cağırdımı pekı
ınsallah ılac ıse yarar da gecer
bızım burda guzel olcuyolar yatırıpta bakıyo hemsıre haftaya bızım asımız bakalım kac tane ası var acaba bu kez
Yapışık ikiz gibiyiz gerçekten
Canım ben iki yıllık mezundum dört yıla tamamlamak için okuyorum bu sene son inşallah, mersine yolculuk çarşamba sabah beşbuçukta yola çıkacaz dua et güzel geçsin rana ile çünkü akşam saat sekiz gibi orda olacax
Alp tuğra da rana gibi desene o da koltuk tepelerinde ama beni dinliyo babasını dinlemiyor ben yapma desem iniyo geliyo yanıma ama babasına inat o hayır dedikçe daha çok hırslaniyo. Biz de pazara gittik bebek arabasını götürmedik çünkü oturmuyo elimden tuttu öyle gezindij ama çoğu zaman kucağımdaydi gittikçe inatlaşma oluyo çocuklarla bilmiyorum valla etrafa bakıyorum çocuklar hiç kalkmıyorlar arabalarında ses bile çıkmıyor çocuklardan bizimkiler kasım çocuğu diye mi anlamadım
Ay ne olur bi tane olsun bizim kız hala unutmadı kan aldırmayı iğneyi görünce ne yapar bilmem
ınsallah guzel bı yolculuk yaparsınz canım ranayla:)
cok nadır dır benı dınledığı alp tuğranın
bugun lcw ye gıttık alp e bıseyler baktım bırsuru cocuk var bıtek bızımkının sesı cıkıyo
uyuduğu ıcın mecburen aldık arabayı elınden tutupta yurur ama onun pesınde kosarız artık nerelere gıderse
kacgun kalıcaksnz mersınde
ınsallah oyledır
bızımde zor olacak cunku orayı gorunce dırek mızmızlığa baslıyo
gecen ay gıttığımzde tartmak ıstedım oraya bıle zorla oturdu asıda naparız bılmem artık
Bide konuşmaya başladılar mi hayır istemiyorumlar başlayacakbunlar yine iyi günlerimiz
ah ozamnlar napıcaz hıc kestıremıyorum zaten
azmıs canım ya tatıl ama annenler eylule kadar dayanabıleceklermı ranayı gorunce:)
Onlara kalsa gelmeyi düşünmüyorlardi burda termal otel açıldı masaj falan yapılıyo onun için geleceklermiş babam öyle dedi ben de ranayi bi görün eylüle kadar nasıl dayanırsiniz dedim
En son gördüklerinde küçüktü temmuzda gördüler geri geri emekliyodu şimdi nene dede diyo resimlerini görüncekızımı kullanacam biraz onlara karşı kusura bakmasınlar
ıyı geceler kızlar esım goreve gtmıstı daha gelmedı onu beklıyorum oyuzden uyanıgım :)
uykucu ben uyurdum sımdıye :)
masalcık banyo yaptı uyudu
masalla aglayan pasta mayalı hamurdan pogaca bıde elmalı kurabıye yaptık:)
yarın mısafırım var pataes salatası yada kısır yapıcam yarında
yoruldum uykumda geldı ama kocısı beklıycem artık anahtarı ısyerınde kalmıs
kımsecıkler kalmamıskı ama....................
burdayımm bennn
ay cok sevındımmmmmmm
neler yapıyosun anlat bakalım artık gecelerıde gelmez oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?