2012 kasım bebekleri büyüyor..

hım kp turkıyede mı bakım
ayrı kaldılar desene

ay haklısın yenıdne bulamıcak olmak cok can sıkıcı

o zman cok bıle durmus esının yanında durması cok daha dogru

Dr kontrolleri falan normal cikinca degisti karar galiba yoksa kp biraz durup gelecekti sonra yedinci aya plan yapmislardi..
Ay gitsin tabi cnm herkes esinin yaninda mutlu tabiki..davet ediyoruz almaya gidiyorum bir gece zor yatiyo kal diyorum bikac gun yok ben sonra yine gelirim diyo..nasil hevesli simdi gidiyorum diye ins hayirlisiyla gider sag salim..

Ben cikiyorum cnm kizlar uyurken bende uyuyam biraz
Sana iyi geceler

bencede en ıyısı oluş cnm

hadsı fıstık uyurken sende uyu bakalım
görüşmek dılegıykeee

Sağol cnm

Yağmurlu bir.sabahtan hepinize günaydın iyi haftasonları
Günaydın cnm sana da iyi hafta sonları

Günaydın kızlar. Aşı ateş ve huysuzluk yaptı .uyku akıyor gözünden ama uyumamak için direniyor.

Nasil yapicam okadar seyi bilmiyorum isin kotusu hic ders calismak icimden gelmiyo.:-(

Yaz geldi herkes dagildi insan evde bile daha cok is yapmak istiyo bende deli gibi temizlik yapmak istiyorum cok ozeniyorum ama okul kapanmadan detayli bisey yapamiycam.masalda geziyo sanirim bu siralar oh neguzel.
Gecmis olsun beyzaya canim insanin ici sizliyo gercekten sende kotu olmussundur ins.simdi iyidir.

Nida gece uyudumu yoksa huzursuzluk yaptimi gerci gunduzden yorgunmustur ins.uyumustur.
canım daha garantısı devam edıyor 14 aylık kendısı:)
yarın garantiye artık ama offf telsızlık cok zor
İnsan alisinca tel.e cok zor ya bide surekli burasi var bende telefonsuz kalirim kk.suz kalamam valla.
bu arada yarın kk dan arkadaşlarla yıne kk dan arkadasımızn bebek zıyaretıne gıtcez kıskanmada

Oh ya nekadar guzel bi ben bulamadim Bursali bi arkadas ya yokmu acaba ziyaretcilerden falan bende istiyom bi arkadas.:-(

Yağmurlu bir.sabahtan hepinize günaydın iyi haftasonları
Gunaydin canim burdada hava kapali ve yagmurlu gerci simdi yagmiyo ama.
Günaydın canım mersin çoook sıcak keşke buraya da biraz yağsa

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sicak istiyorum ama olsun yagmurada ihtiyacimiz var susuz kalmakda istemem su hayat demek diymi.
Sağol cnm

Günaydın kızlar. Aşı ateş ve huysuzluk yaptı .uyku akıyor gözünden ama uyumamak için direniyor.

Hadiya gecmis olsun defnecige ins.kisa surede normale doner 3asi zor olmustur ya simdiden kaygisina dustum bende ama mecbur iste.

Herkese ıyı hafta sonları kızlar
Burdada bulutlu bır hava var

Sabahtan bu saate ısım bıtmedı benımde bırazdan kv gıdıcez oraya goturmek ıcın pogaca ve tuzlu kurabıye yaptım
Esım ısten gelene kadar camasırı bulasıgıda halledeyım dedım bırde kızlar hıc hal kalmadı..

Fatma sagol cnm ıyı sımdı cok sukur az once aynada bakıyo kafasına anne gecmıs dıyo:) az bı sıslık ve kırmızı cızgı var
Nıda gece guzel uyudu Allaha sukur ama ögle uykusuna yatarken yıne aynıydı yatmak ıstemıyor bılmıyorum ne kadar surer böyle...

Sağol cnm

Gecmıs olsun cnm ıns uzun surmez bız hala cekıyoruz sanırım yada ögle uykusunu bırakmak ıstıyor bılmıyorum.

Kv. tr.yeye gelicekti sanirim yarinmiydi belki yolluk hazirlamissindir iyi olur onada.
Beyzada iyilesir ins.canim dahada iyi olur nekadar dikkat etsekte illaki oluyo ya erende salincagindan dustu gecen gun hemde mama sandalyesi onunde yemek koyulcak yeri var artik okadar alistiki akrobatik hareketler bile yapiyo onundeki yemek koyulcak yerden tutuyodu one dogru egildi sanirim ayaga kalkicakti onden asagi dogru kafa ustu kuut bi dustu bide yuzu salincagin demir ayagina carpti okadar dikkat ediyoruz iste illaki oluyo.:-(
Beyzanin kilosu kacti canim yani oyaslarda kac kilo oluyo ama zaten cok kilo almiyolar diymi.

Nidaninki gecicidir canim sakin vazgecme ogle uykusu olmadan olurmu hic uyuyarak buyuycekler bide daha cok kucuk nidada sen vazgecme onu hep yatir ogle uykusuna ins.duzelir uykusu.

Kizlaar eren 9u 45 gece falan uyandi bu sabah sonra onu babasinin yanina getirdim gittim kendim uyudum yine 11i gecmisti saat tel.in titremesine uyandim kalktim kahvaltida biraz gecikti artik ama herzaman firsatim olmuyoki esimi bulmusken uyuyayim dedim.

Bide eren sabahlari erken kalkiyodu onun neden oldugunuda buldum ya ben cumartesileri okul icin ereni erken uyandiriyodum oda kendi uyanmadigi icin diger gunlerde erken uyaniyomus en son cumartesi uyandirdigimda ertesi gun 7de sonraki gun 6da uyanmisti ya ama iki haftadir okul olmayinca bide kara perdeyi takmistim onunda etkisiyle guzel uyuyo artik.

Masalgibi ben erdemliliyim...annemler hala orda oturuyo sende orali misin yoksa. ...

Ii haftasonlari kizlar nasılsınz..biz dun yerlestk sonunda bugunde alışverişe gittik şimdi eve geciyorz....bahceme de soğan ektim tazeck oksun da yiyelim))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…