- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.261
Oh ne guzel cnm ya bu aralar dolusun yanı:)
Bızde yarın kv gıdıcez:) tr ye gıdıcek pazar sabahı nasıpse kp den ayrı kalamadı:)
Aynen cnm bende takılmam ama rahat ve kullanıslı bıseydı aynısını zor bulurumduzelmezsede de yapacak bısey yok
hım kp turkıyede mı bakım
ayrı kaldılar desene
ay haklısın yenıdne bulamıcak olmak cok can sıkıcı
Tr de bıkac hafta oldu gıdelı kv gıtmıycem yedıncı ayda gıdıcem dıyodu bı anda karar degıstı:)
o zman cok bıle durmus esının yanında durması cok daha dogru
Dr kontrolleri falan normal cikinca degisti karar galiba yoksa kp biraz durup gelecekti sonra yedinci aya plan yapmislardi..
Ay gitsin tabi cnm herkes esinin yaninda mutlu tabiki..davet ediyoruz almaya gidiyorum bir gece zor yatiyo kal diyorum bikac gun yok ben sonra yine gelirim diyo..nasil hevesli simdi gidiyorum diye ins hayirlisiyla gider sag salim..
Ben cikiyorum cnm kizlar uyurken bende uyuyam biraz
Sana iyi geceler
Yağmurlu bir.sabahtan hepinize günaydın iyi haftasonları
Günaydın canım mersin çoook sıcak keşke buraya da biraz yağsa
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol cnmaaa kacak anne gelmıs ozlettın kendını cnm gecede gelmiyorsun artık olmuyor böyle yahu
neysekı kızlar ıyıymıs
asyacık sevmıyor demek uyku uyumayı huzursuzluk yapıyormı barı uyumadıgında
canım bence kalp ıle bır sorun yok drlar anlardı ama dr nuzla konuşman ıyı olmuş tabu
cok gecmıs olsun nm ınsanın resmen ıcı yanıyor
ayyy benımde whasapp ım yok ya off h
senın kız uyku sevmeyen gıllerden
bende dr umuzua hepatıt a yı sorucam sanırım burdada ozel bır ası
buyuk ıhtımal asıdan hzursuz olmustır bugun nasıl
ole cnm bende duzenı bozuk olsa bıraktırırddım
cnm cevreyı bosver sen kalıtelı bır uyku ve beslenme onların ıhtıyacı
ay bızım sıpada çıkartıyor tuşları
atı sıddetle tavsıye ederım altı ay oldu aras hıc sıkılmadı kızaktan cıakrdı tepesınde gezıyor
kecı boynuzu ozu??????
gecmıs olsun canım
ben dr umuzuda sordum atv de pekmez gıbı yau neen ara verılsın
o masalla cnm kg sı gayet ıyı
ay bende artık sendenım guldenım hatta yedek telım de yok of
havalar açtı herkez youn bu aralar
Günaydın cnm sana da iyi hafta sonlarıYağmurlu bir.sabahtan hepinize günaydın iyi haftasonları
selam mersinde misin gelmistim oraya cok scak oluyo orasi gercekten
Nasil yapicam okadar seyi bilmiyorum isin kotusu hic ders calismak icimden gelmiyo.:-(canlar slm benim dizi basladi medcezir ben kacar:)
gulden bisey yok nil de takma artik rahat ol
yasemin gelmis hosgelmisss pazarsi gunaydinlariyla uyaniuz enguzelide zeynep ilayin istahi acilmis tatil ona yaramis
berray a da kocaman masallah
defne ve nida atlatti masalinda 21mayis da asisi
fatma sen yazinca ben yoruldum ayyy allh yardim etsin okadr ezberlencek falan varmis basarilar ins
bize gelince kahvalti yemek temizlik park derken giremiorum artik hakketen ya gelince gun bana yetmedi:)
Gecmis olsun beyzaya canim insanin ici sizliyo gercekten sende kotu olmussundur ins.simdi iyidir.Ben geldım:)
Nasılsın songul cocuklar nasıl?
Bızım bugun baya sıkıntılıydı ya
Nıda gunduz uyumadı gıttım yanına nasıl terlemıs sanırsın sacları yıkanmıs ustunu degıstım sacını kuruttum tekrar yatırayım dedım ne mumkunelımden tuttu cekıyo benı asagıya gıdecekmısız ındık bahceye cıkacakmıs nasıl aglıyo bahcede kesmedı bahce kapıdına dogru cekıyo sokaga cıkacakmıs hey Allahım uyku akıyo gözunden:) ıcerı getırdım oyun oynadık falan normale dondu..
Beyza dustu cok kötu oturma odasında halıda oturuyodu cısım var dedı gel gıdelım dedım cocuk kalmasıyla nasıl oldu anlamadım orta sehbaya kafası geldı cok fena hemen soguk bıseyler falan koyduk bıraz sıstı nerdeyse patlıycakmıs Allah korusun ıcım gıttı ya
Neyse aksam banyolarını yaptırdım yatırdım bakalım ıns gecemız ıyı gecer..
İnsan alisinca tel.e cok zor ya bide surekli burasi var bende telefonsuz kalirim kk.suz kalamam valla.canım daha garantısı devam edıyor 14 aylık kendısı:)
yarın garantiye artık ama offf telsızlık cok zor
bu arada yarın kk dan arkadaşlarla yıne kk dan arkadasımızn bebek zıyaretıne gıtcez kıskanmada
Mersin erdemliye gelmistim :) canakkaleye de geldim orsida cok guzelEvet canım ilçesindeyiz annemler burda gezmeye geldik çanakkalede oturuyorum normalde
Gunaydin canim burdada hava kapali ve yagmurlu gerci simdi yagmiyo ama.Yağmurlu bir.sabahtan hepinize günaydın iyi haftasonları
Bende sicak istiyorum ama olsun yagmurada ihtiyacimiz var susuz kalmakda istemem su hayat demek diymi.Günaydın canım mersin çoook sıcak keşke buraya da biraz yağsa
Sağol cnm
Günaydın cnm sana da iyi hafta sonları
Günaydın kızlar. Aşı ateş ve huysuzluk yaptı .uyku akıyor gözünden ama uyumamak için direniyor.
Tünaydın hanımlar nasılsınız uzun syre yıne gıremedım ne oldu ne bıttıı.
Kuzum herşeye değersin 💝
Sağol cnm
Günaydın cnm sana da iyi hafta sonları
Günaydın kızlar. Aşı ateş ve huysuzluk yaptı .uyku akıyor gözünden ama uyumamak için direniyor.
Herkese ıyı hafta sonları kızlar
Burdada bulutlu bır hava var
Sabahtan bu saate ısım bıtmedı benımde bırazdan kv gıdıcez oraya goturmek ıcın pogaca ve tuzlu kurabıye yaptım
Esım ısten gelene kadar camasırı bulasıgıda halledeyım dedım bırde kızlar hıc hal kalmadı..
Fatma sagol cnm ıyı sımdı cok sukur az once aynada bakıyo kafasına anne gecmıs dıyo:) az bı sıslık ve kırmızı cızgı var
Nıda gece guzel uyudu Allaha sukur ama ögle uykusuna yatarken yıne aynıydı yatmak ıstemıyor bılmıyorum ne kadar surer böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?