2012 kasım bebekleri büyüyor..

hm bencede doğru tespıt cnm

bırde kara perde candır.....

ohh hadı bakalım yaas yavaş düzen kurulcak ınsalla

huhu kımse yokmu kızlar gun ıcınde gıremedım malum telı servıse verdk neysekı uc ıs gunuymus yedek telde yokkk

Yok ben erdemli degilim kuzenim orali biriyle evlendi dugune gitmistim.Cok guzel ama orasida.

Günaydın hanımlar kb kv yı getırmıstı 1 haftadır o burdaydı dun gıttı bızım kv hamartlıgı ve güler yuzude de gıttı aksamdan berı somurtup dolanıyo derdı ne bılmem. Ömürü uyuttum kalkınca karnını doyurup dısarı cıkarıcam evde kalıp sını olmaya nıyetım yok :) sızlerden ne haber ??

Kuzum herşeye değersin 💝

hm bencede doğru tespıt cnm

bırde kara perde candır.....
Aynen ya bazen gec uyaniyo bazen sabahin korunde uyaniyodu sonunda buldum neden oldugunu neyseki okulun kapanmasiyla 18.ayi doldurmadi ayni zamana denk geliyo sonra emmeyi biraktirinca hersey duzene gircek ins.
Niye oyle yapiyoki kv.canim biseyemi kizdi acaba orda hava guzelse gezin tabi kizinla iyi gezmeler size.

Bilmem canım zaten normaldede yuzu hıc gülmez mızacı öyle ne bıleyım amannnn 😜

Ömür uyansın doğru parka .....

Kuzum herşeye değersin 💝

Ohhh uzun zamandan sonra ailecek oazar kahvaltisi yaptık. ...kahvemizi ictik...kızım ve babamızla parka gittik dolaştık yagmur yagdi evimize geldik...şimdi de akşam yemegine başlıyorum. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ya sevındım de
bana nerdesını vb yenı duzenı anlatssna ben ıstanbula tasıncagınız bılıyordum

kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs

ay bırde pazar gırdı araya fena oldu
ama yıne sukurı sakryada servısı varmış yoksa ıstanbula gonderıyorlar uc gun ıyı yıne yedek telefında yok ozledınn mı arkaasını
Özledim valla canım.ya bi eksiklik hissediyorum
nasılsın paşa yaren nasıl.evdemiydinoz bugün anlat bakalım

Canım.dönem dönem elifte birşeyler söylüyor sonra unutuyor bence şimdi daha çok gözlemleri biriktirme zamanları elife artık ne söylesem yapıyor masallah. Tvyi kapıyı kapatıyor git babana şunu ver dediğimde goturuyor getiriyor falan
Biriktirip sonra hepsini siralayacaklar bence

Sizin adiniza cok sevindim canim yeni hayatiniz guzel olur ins.peki istanbula nezaman gidiceksiniz o durumlar nasil olucak karisikti sizin isler biraz.

Bilmiyorumki canimya mesela eren burdaki bebislere gore bence az konusuyodu simdiye kadar az kelime soyluyodu simdi basit kelimeler disinda kraker korkuyo gool (aklimada gelmediki simdi soyledigi seyler okadarini hatirladim) gibi seyler soyluyo eskiye gore daha cok konusuyo ama sizdekide bana normal geldi nebileyim hani buyudukce degisiyolar erende onceden yuzunu benim yuzume yapistirip ayyy diyodu cok tatli oluyodu artik onu yapmiyo ya bazi hareketlerini buyudukce unutuyo yada akli erdikce yapmak istemiyolar sanirim.
Benimde konusmasiyla ilgili acelem yok sonucta saglikli olsunda biraz gec konussun ama anne demiyo yaa bende anne desin istiyorum ama diyemiyo ayye ayye diyo oda ben soylettigim zaman.

canım sukru cocuklar ıyıleer bugun dısardayduk kahvaltıya gıttık bıraz avme de gezdık geldıkk

konusa olayına bırıktırmemı dıyorsun ay bakalım gorelım
dedıgın gıbı arasta herseyı anla herseyı uygular oldu hatta bızı bazen cokk sasırtıyor
bakalım zaman neler gostercek

hım deemk donem donem oluyor bu tarz syler unutuyorlar olemı
dedıgın gıbı kıyaslamamk lazım yaren bu zamanlar bıldıgun konusurdu ama yapı olarakta bambaskalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…