- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.281
Kizlaar eren 9u 45 gece falan uyandi bu sabah sonra onu babasinin yanina getirdim gittim kendim uyudum yine 11i gecmisti saat tel.in titremesine uyandim kalktim kahvaltida biraz gecikti artik ama herzaman firsatim olmuyoki esimi bulmusken uyuyayim dedim.
Bide eren sabahlari erken kalkiyodu onun neden oldugunuda buldum ya ben cumartesileri okul icin ereni erken uyandiriyodum oda kendi uyanmadigi icin diger gunlerde erken uyaniyomus en son cumartesi uyandirdigimda ertesi gun 7de sonraki gun 6da uyanmisti ya ama iki haftadir okul olmayinca bide kara perdeyi takmistim onunda etkisiyle guzel uyuyo artik.
Masalgibi ben erdemliliyim...annemler hala orda oturuyo sende orali misin yoksa. ...
Ii haftasonlari kizlar nasılsınz..biz dun yerlestk sonunda bugunde alışverişe gittik şimdi eve geciyorz....bahceme de soğan ektim tazeck oksun da yiyelim))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huhu kımse yokmu kızlar gun ıcınde gıremedım malum telı servıse verdk neysekı uc ıs gunuymus yedek telde yokkk
Yok ben erdemli degilim kuzenim orali biriyle evlendi dugune gitmistim.Cok guzel ama orasida.Masalgibi ben erdemliliyim...annemler hala orda oturuyo sende orali misin yoksa. ...
Ii haftasonlari kizlar nasılsınz..biz dun yerlestk sonunda bugunde alışverişe gittik şimdi eve geciyorz....bahceme de soğan ektim tazeck oksun da yiyelim))
Aynen ya bazen gec uyaniyo bazen sabahin korunde uyaniyodu sonunda buldum neden oldugunu neyseki okulun kapanmasiyla 18.ayi doldurmadi ayni zamana denk geliyo sonra emmeyi biraktirinca hersey duzene gircek ins.hm bencede doğru tespıt cnm
bırde kara perde candır.....
Niye oyle yapiyoki kv.canim biseyemi kizdi acaba orda hava guzelse gezin tabi kizinla iyi gezmeler size.Günaydın hanımlar kb kv yı getırmıstı 1 haftadır o burdaydı dun gıttı bızım kv hamartlıgı ve güler yuzude de gıttı aksamdan berı somurtup dolanıyo derdı ne bılmem. Ömürü uyuttum kalkınca karnını doyurup dısarı cıkarıcam evde kalıp sını olmaya nıyetım yok :) sızlerden ne haber ??
Kuzum herşeye değersin 💝
Aynen ya bazen gec uyaniyo bazen sabahin korunde uyaniyodu sonunda buldum neden oldugunu neyseki okulun kapanmasiyla 18.ayi doldurmadi ayni zamana denk geliyo sonra emmeyi biraktirinca hersey duzene gircek ins.
Niye oyle yapiyoki kv.canim biseyemi kizdi acaba orda hava guzelse gezin tabi kizinla iyi gezmeler size.
ya songul cok uzun ya bu insanlar ne iş yapıyo uc günde sıfırdan telefon yapılır
Ohhh uzun zamandan sonra ailecek oazar kahvaltisi yaptık. ...kahvemizi ictik...kızım ve babamızla parka gittik dolaştık yagmur yagdi evimize geldik...şimdi de akşam yemegine başlıyorum. ...
Özledim valla canım.ya bi eksiklik hissediyorumay bırde pazar gırdı araya fena oldu
ama yıne sukurı sakryada servısı varmış yoksa ıstanbula gonderıyorlar uc gun ıyı yıne yedek telefında yok ozledınn mı arkaasını
kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs
Sizin adiniza cok sevindim canim yeni hayatiniz guzel olur ins.peki istanbula nezaman gidiceksiniz o durumlar nasil olucak karisikti sizin isler biraz.Ohhh uzun zamandan sonra ailecek oazar kahvaltisi yaptık. ...kahvemizi ictik...kızım ve babamızla parka gittik dolaştık yagmur yagdi evimize geldik...şimdi de akşam yemegine başlıyorum. ...
kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs
özledim valla canım.ya bi eksiklik hissediyorum
nasılsın paşa yaren nasıl.evdemiydinoz bugün anlat bakalım
canım.dönem dönem elifte birşeyler söylüyor sonra unutuyor bence şimdi daha çok gözlemleri biriktirme zamanları elife artık ne söylesem yapıyor masallah. Tvyi kapıyı kapatıyor git babana şunu ver dediğimde goturuyor getiriyor falan
biriktirip sonra hepsini siralayacaklar bence
sizin adiniza cok sevindim canim yeni hayatiniz guzel olur ins.peki istanbula nezaman gidiceksiniz o durumlar nasil olucak karisikti sizin isler biraz.
Bilmiyorumki canimya mesela eren burdaki bebislere gore bence az konusuyodu simdiye kadar az kelime soyluyodu simdi basit kelimeler disinda kraker korkuyo gool (aklimada gelmediki simdi soyledigi seyler okadarini hatirladim) gibi seyler soyluyo eskiye gore daha cok konusuyo ama sizdekide bana normal geldi nebileyim hani buyudukce degisiyolar erende onceden yuzunu benim yuzume yapistirip ayyy diyodu cok tatli oluyodu artik onu yapmiyo ya bazi hareketlerini buyudukce unutuyo yada akli erdikce yapmak istemiyolar sanirim.
Benimde konusmasiyla ilgili acelem yok sonucta saglikli olsunda biraz gec konussun ama anne demiyo yaa bende anne desin istiyorum ama diyemiyo ayye ayye diyo oda ben soylettigim zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?