- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.301
kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs
Erkek bebek gec konusur derlerya oylemi acaba benimde tanidigim cogu erkek bebek gec konusuyo kizlar daha erken konusuyo nedense.hım deemk donem donem oluyor bu tarz syler unutuyorlar olemı
dedıgın gıbı kıyaslamamk lazım yaren bu zamanlar bıldıgun konusurdu ama yapı olarakta bambaskalar
Kiza masallah ama gercekten onde bi abi abla olunca daha cok bilip ogreniyolar ama asla yaris kiyaslama yapma canim ben cok karsiyim okonuda kendimde dikkat ediyorum erende yani gec konussun gec yurusun bazi seyleri gec anlasin nolucakki saglikli olsunda o benim cocugum evladim ben onu her kosulda sevip korurum kollarim o benim bitanem.Ben hic bizaman erenin ileride olmasini istemedim kiloda konusmada yurumede geridede olsun istemedim oda bi anne icin uzucu olur tabi ben hep normal orta seviyede olsun istedim cok sukur oda hep oyle ilerliyo.Canım benim nasılsın öncelikle telefon en kisa zamanda gelir inşallah
Ben unutturmamak için sürekli tekrar ettiriyorum kelimeleri yenilerini kendisi ekliyo ama eskiye dayalı tekrar yapıyoruz
Annemlerin üst komşusu var rana dan iki gün küçük kızları ve aralarında 17 ay fark olan abisi, küçük kızı görmeye gittim şok oldum ya deli gibi bisiklet sürüyo ama pedallarına değmiyo ayak ayağını arka tekerleğe sürtüyor ve hareket ediyor ve kız ona kadar sayıyo :-S
Rana ya dedim sende öğreneceksin annem gülüyo bize diyo şimdiden yarışbizim kizin da bildiği bir iki üç o da pepee sağolsun kız kırmızı acı biber yiyo abisi yiyo diye ama çok zayıf boyu ranadan kıza kız hiç yerinde durmuyordu rana ilk bas biraz baktı sonra hemen uyum sağladı onlara, bi kahve içtik hemen kalktık ev yıkılacak sandım yaş farkı iyi mi kötü mu bilemedim şimdi bile sesleri geliyo valla
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek bebek gec konusur derlerya oylemi acaba benimde tanidigim cogu erkek bebek gec konusuyo kizlar daha erken konusuyo nedense.
Kiza masallah ama gercekten onde bi abi abla olunca daha cok bilip ogreniyolar ama asla yaris kiyaslama yapma canim ben cok karsiyim okonuda kendimde dikkat ediyorum erende yani gec konussun gec yurusun bazi seyleri gec anlasin nolucakki saglikli olsunda o benim cocugum evladim ben onu her kosulda sevip korurum kollarim o benim bitanem.Ben hic bizaman erenin ileride olmasini istemedim kiloda konusmada yurumede geridede olsun istemedim oda bi anne icin uzucu olur tabi ben hep normal orta seviyede olsun istedim cok sukur oda hep oyle ilerliyo.
Cnm senin kv ile benim ki bi garipBilmem canım zaten normaldede yuzu hıc gülmez mızacı öyle ne bıleyım amannnn 😜
Ömür uyansın doğru parka .....
Kuzum herşeye değersin 💝
Çok sevindim cnmOhhh uzun zamandan sonra ailecek oazar kahvaltisi yaptık. ...kahvemizi ictik...kızım ve babamızla parka gittik dolaştık yagmur yagdi evimize geldik...şimdi de akşam yemegine başlıyorum. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bence normal dönemsel bişeykızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs
Canım benim nasılsın öncelikle telefon en kisa zamanda gelir inşallah
Ben unutturmamak için sürekli tekrar ettiriyorum kelimeleri yenilerini kendisi ekliyo ama eskiye dayalı tekrar yapıyoruz
Annemlerin üst komşusu var rana dan iki gün küçük kızları ve aralarında 17 ay fark olan abisi, küçük kızı görmeye gittim şok oldum ya deli gibi bisiklet sürüyo ama pedallarına değmiyo ayak ayağını arka tekerleğe sürtüyor ve hareket ediyor ve kız ona kadar sayıyo :-S
Rana ya dedim sende öğreneceksin annem gülüyo bize diyo şimdiden yarışbizim kizin da bildiği bir iki üç o da pepee sağolsun kız kırmızı acı biber yiyo abisi yiyo diye ama çok zayıf boyu ranadan kıza kız hiç yerinde durmuyordu rana ilk bas biraz baktı sonra hemen uyum sağladı onlara, bi kahve içtik hemen kalktık ev yıkılacak sandım yaş farkı iyi mi kötü mu bilemedim şimdi bile sesleri geliyo valla
Aynen canim fazla ileri oluncada bi garip oluyo diymi.Canım zaten ben de şaka amaçlı söyledim çünkü erken konuşturma çabalarının neyle sonuçlanacağını biliyorum çok şükür kızım da geri olduğunu düşündüğüm bi konu olmadı aksine o üst kattaki kız fazla ileri ve bu kekemelige yol açabilir
Iyi geceler kızlar.
Hafta sonu güzel geçti gibi. Dün çok güzel geçiyor du ama akşam 5 te Defne kaydiraktan kayarken gözünün kenarini çarptı. Azcık kanadı. Ama nasıl korktum anlatamam. Hemen eve geldim defnenin gözünü yikadim. Buz koydurmadi. Göz temizleyici damla yerine o telaşla serum fizyolojik damlattim sonra hatami farkettim. Kendime kızdım. Buarada Defne buz koydurmadigi için kızdım. Yazık yavrum çok korktu. Nasıl agladi, ben de korktum. Şimdi gözünün kenarı şiş. Biraz da mor. Bugün onu gezmeye götürdüm. Bol bol eğlendi. Yaz geliyor defneye pike takımı aldım. Akşam da banyo yapıp uyudu. Göz kenarı için çok kötüyüm. Kendi mi sucluyorum. Keşke daha dikkatli olsaydım. Gözünün kenarında kan görünce elim ayagima dolaştı.
Iyi geceler kızlar.
Hafta sonu güzel geçti gibi. Dün çok güzel geçiyor du ama akşam 5 te Defne kaydiraktan kayarken gözünün kenarini çarptı. Azcık kanadı. Ama nasıl korktum anlatamam. Hemen eve geldim defnenin gözünü yikadim. Buz koydurmadi. Göz temizleyici damla yerine o telaşla serum fizyolojik damlattim sonra hatami farkettim. Kendime kızdım. Buarada Defne buz koydurmadigi için kızdım. Yazık yavrum çok korktu. Nasıl agladi, ben de korktum. Şimdi gözünün kenarı şiş. Biraz da mor. Bugün onu gezmeye götürdüm. Bol bol eğlendi. Yaz geliyor defneye pike takımı aldım. Akşam da banyo yapıp uyudu. Göz kenarı için çok kötüyüm. Kendi mi sucluyorum. Keşke daha dikkatli olsaydım. Gözünün kenarında kan görünce elim ayagima dolaştı.
Iyi geceler kızlar.
Erkek bebek gec konusur derlerya oylemi acaba benimde tanidigim cogu erkek bebek gec konusuyo kizlar daha erken konusuyo nedense.
Kiza masallah ama gercekten onde bi abi abla olunca daha cok bilip ogreniyolar ama asla yaris kiyaslama yapma canim ben cok karsiyim okonuda kendimde dikkat ediyorum erende yani gec konussun gec yurusun bazi seyleri gec anlasin nolucakki saglikli olsunda o benim cocugum evladim ben onu her kosulda sevip korurum kollarim o benim bitanem.Ben hic bizaman erenin ileride olmasini istemedim kiloda konusmada yurumede geridede olsun istemedim oda bi anne icin uzucu olur tabi ben hep normal orta seviyede olsun istedim cok sukur oda hep oyle ilerliyo.
Iyi geceler kızlar.
Aynen canim fazla ileri oluncada bi garip oluyo diymi.
Gecmis olsun canim ne kadar dikkat etsekte oluyo iste uzuluyoruz ama benimde aklima geliyo hep bu yaz parkta hep dusucek bide sort falan giyicek kolu bacagi aciycak diye ben bile simdiden korkuyorum ama bilmiyorumki olucak oldumu oluyo iste senin ne sucun varki uzulme yarina hersey yoluna girer.
Canım benim çok geçmiş olsun Allah esirgemis defnenin gözünü bak kenara gelmiş böyle düşün dikişlik bi durum değil kötü olan defnecigi annesinden fırça yemesi ki rana da aynısını yiyo benden üzülme gelmiş geçmişler olsun
cok gecmıs olsun cnm kendını suçlama bazeb bızım dışımızda gelısıyor olaylar malesef
Hoşgeldin cnm ozlettın kendını. Tatil nasıl geçtiuzunnn bi aradan sonra herkese günaydın kızlar... çok özledim hepinizi... geçmiş yapamadım 13 gündür bi haberim sizden meraktayım. inş. herşey yolundadır... geçmiş sayfalarda güzel şeyler görmek istiyorummm... hepinizi öpüyorummm
uzunnn bi aradan sonra herkese günaydın kızlar... çok özledim hepinizi... geçmiş yapamadım 13 gündür bi haberim sizden meraktayım. inş. herşey yolundadır... geçmiş sayfalarda güzel şeyler görmek istiyorummm... hepinizi öpüyorummm
Hoşgeldin cnm ozlettın kendını. Tatil nasıl geçti
Hoşgeldın canım umarım tatılın ıyı gecmıstır
Kuzum herşeye değersin 💝
hoşbuldum canlarımmm... ay çok güzel geçti maşallah diyim bal böcüğüm bizi hiç üzmedi eee bizede gezip tozmak kaldı:) kuzuma istanbul havası yaradı uykusu yemesi iileşti... beşikten kurtulduk her yere taşıma derdimiz bitti ama şimdi de yanımda yatmaya alıştı ne yapcam bilmem:)
canlar slm benim dizi basladi medcezir ben kacar:)
gulden bisey yok nil de takma artik rahat ol
yasemin gelmis hosgelmisss pazarsi gunaydinlariyla uyaniuz enguzelide zeynep ilayin istahi acilmis tatil ona yaramis
berray a da kocaman masallah
defne ve nida atlatti masalinda 21mayis da asisi
fatma sen yazinca ben yoruldum ayyy allh yardim etsin okadr ezberlencek falan varmis basarilar ins
bize gelince kahvalti yemek temizlik park derken giremiorum artik hakketen ya gelince gun bana yetmedi:)
huhu kımse yokmıu telım sarj almıyor cok bozugummm
Ben geldım:)
Nasılsın songul cocuklar nasıl?
Bızım bugun baya sıkıntılıydı ya
Nıda gunduz uyumadı gıttım yanına nasıl terlemıs sanırsın sacları yıkanmıs ustunu degıstım sacını kuruttum tekrar yatırayım dedım ne mumkunelımden tuttu cekıyo benı asagıya gıdecekmısız ındık bahceye cıkacakmıs nasıl aglıyo bahcede kesmedı bahce kapıdına dogru cekıyo sokaga cıkacakmıs hey Allahım uyku akıyo gözunden:) ıcerı getırdım oyun oynadık falan normale dondu..
Beyza dustu cok kötu oturma odasında halıda oturuyodu cısım var dedı gel gıdelım dedım cocuk kalmasıyla nasıl oldu anlamadım orta sehbaya kafası geldı cok fena hemen soguk bıseyler falan koyduk bıraz sıstı nerdeyse patlıycakmıs Allah korusun ıcım gıttı ya
Neyse aksam banyolarını yaptırdım yatırdım bakalım ıns gecemız ıyı gecer..
Garantısı oldugu ıyı ama
tel gercekten hayatımızın bı parcası olmus artık yoklugu zor olur
Cok kalmaz ıns tamırde
Guldenınkıde tamıre gıttı noluyo tel lere:)
a.s canım
bıgunde yarenın sınıftakı arkadaşlarının annelerı ıle bırlıkteydık ay gozumuzeden yas geldı resmen gülerken
perşembede arkadaşım bahçede toplanıcaz nasıpse
ay yelek olayına uzuldum ben cok takılmam ama cok sevdıgım bır kuyafetım zarar gördüyse aynsını alamama sansım varsa cok yıkılıtrım
Tünaydın hanımlar nasılsınız uzun syre yıne gıremedım ne oldu ne bıttıı.
Kuzum herşeye değersin 💝
Herkese ıyı hafta sonları kızlar
Burdada bulutlu bır hava var
Sabahtan bu saate ısım bıtmedı benımde bırazdan kv gıdıcez oraya goturmek ıcın pogaca ve tuzlu kurabıye yaptım
Esım ısten gelene kadar camasırı bulasıgıda halledeyım dedım bırde kızlar hıc hal kalmadı..
Fatma sagol cnm ıyı sımdı cok sukur az once aynada bakıyo kafasına anne gecmıs dıyo:) az bı sıslık ve kırmızı cızgı var
Nıda gece guzel uyudu Allaha sukur ama ögle uykusuna yatarken yıne aynıydı yatmak ıstemıyor bılmıyorum ne kadar surer böyle...
Kv. tr.yeye gelicekti sanirim yarinmiydi belki yolluk hazirlamissindir iyi olur onada.
Beyzada iyilesir ins.canim dahada iyi olur nekadar dikkat etsekte illaki oluyo ya erende salincagindan dustu gecen gun hemde mama sandalyesi onunde yemek koyulcak yeri var artik okadar alistiki akrobatik hareketler bile yapiyo onundeki yemek koyulcak yerden tutuyodu one dogru egildi sanirim ayaga kalkicakti onden asagi dogru kafa ustu kuut bi dustu bide yuzu salincagin demir ayagina carpti okadar dikkat ediyoruz iste illaki oluyo.:-(
Beyzanin kilosu kacti canim yani oyaslarda kac kilo oluyo ama zaten cok kilo almiyolar diymi.
Nidaninki gecicidir canim sakin vazgecme ogle uykusu olmadan olurmu hic uyuyarak buyuycekler bide daha cok kucuk nidada sen vazgecme onu hep yatir ogle uykusuna ins.duzelir uykusu.
Kizlaar eren 9u 45 gece falan uyandi bu sabah sonra onu babasinin yanina getirdim gittim kendim uyudum yine 11i gecmisti saat tel.in titremesine uyandim kalktim kahvaltida biraz gecikti artik ama herzaman firsatim olmuyoki esimi bulmusken uyuyayim dedim.
Bide eren sabahlari erken kalkiyodu onun neden oldugunuda buldum ya ben cumartesileri okul icin ereni erken uyandiriyodum oda kendi uyanmadigi icin diger gunlerde erken uyaniyomus en son cumartesi uyandirdigimda ertesi gun 7de sonraki gun 6da uyanmisti ya ama iki haftadir okul olmayinca bide kara perdeyi takmistim onunda etkisiyle guzel uyuyo artik.
ya songul cok uzun ya bu insanlar ne iş yapıyo uc günde sıfırdan telefon yapılır
Günaydın hanımlar kb kv yı getırmıstı 1 haftadır o burdaydı dun gıttı bızım kv hamartlıgı ve güler yuzude de gıttı aksamdan berı somurtup dolanıyo derdı ne bılmem. Ömürü uyuttum kalkınca karnını doyurup dısarı cıkarıcam evde kalıp sını olmaya nıyetım yok :) sızlerden ne haber ??
Kuzum herşeye değersin 💝
Ohhh uzun zamandan sonra ailecek oazar kahvaltisi yaptık. ...kahvemizi ictik...kızım ve babamızla parka gittik dolaştık yagmur yagdi evimize geldik...şimdi de akşam yemegine başlıyorum. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bırde pazar gırdı araya fena oldu
ama yıne sukurı sakryada servısı varmış yoksa ıstanbula gonderıyorlar uc gun ıyı yıne yedek telefında yok ozledınn mı arkaasını
kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
Iyi geceler kızlar.
Günaydın kızlar.
uzunnn bi aradan sonra herkese günaydın kızlar... çok özledim hepinizi... geçmiş yapamadım 13 gündür bi haberim sizden meraktayım. inş. herşey yolundadır... geçmiş sayfalarda güzel şeyler görmek istiyorummm... hepinizi öpüyorummm
Günaydın hanımlar
Reces defneeme gecmıs olsun
Sınav görevindeyım bugun okul yok
Kuzum herşeye değersin 💝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?