- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.321
kızlar herkese günaydın
biz iyiyiz nil iyi güzel 1 hafta sonu geçirdik diye bilirim nille oynadık bol bol
dün akşam misafirlerimvardı 12buçukta yattık sadece biraz uykumvar
nilde pek huzursuzdu yattığı zaman sonrada gece yine ağlıyarak uyandı baktım bezi çok dolmuş altını deyiştirdim ama süt içmek için bekliyemiyo eline aldı biberonu içti kendi gecenin bi yarısı..
yaseminim alkış zeynebime annesini hiç üzmediği içinnnn:
nilde bizimle yatmaya çok alıştı ama bende onnla uyumayı çok seviyorumönümüzdeki ay artık odayı ayıracaz ama ben sık sık nilin yanında olucam tabi bu kesin..
maşalh nilime kendi içmiş sütünü:) eşimde sabah dio zeynebi bazasını bizim odaya taşıyalım bu kıza beşik dar gelio ondan uyumuyo diye:) ay bilmiyorum ama gerçekte park yatak dar gelio sanırım. ama daha çok erken baza içinde başka oda içinde yani bence tabi...
Hosgeldin evine canimuzunnn bi aradan sonra herkese günaydın kızlar... çok özledim hepinizi... geçmiş yapamadım 13 gündür bi haberim sizden meraktayım. inş. herşey yolundadır... geçmiş sayfalarda güzel şeyler görmek istiyorummm... hepinizi öpüyorummm
kızlar herkese günaydın
biz iyiyiz nil iyi güzel 1 hafta sonu geçirdik diye bilirim nille oynadık bol bol
nilde pek huzursuzdu yattığı zaman sonrada gece yine ağlıyarak uyandı baktım bezi çok dolmuş altını deyiştirdim ama süt içmek için bekliyemiyo eline aldı biberonu içti kendi gecenin bi yarısı..
nilde bizimle yatmaya çok alıştı ama bende onnla uyumayı çok seviyorumönümüzdeki ay artık odayı ayıracaz ama ben sık sık nilin yanında olucam tabi bu kesin..
günaydın cnm, sağolGünaydın hanımlar
Reces defneeme gecmıs olsun
Sınav görevindeyım bugun okul yok
Kuzum herşeye değersin 💝
hoşbuldum canlarımmm... ay çok güzel geçti maşallah diyim bal böcüğüm bizi hiç üzmedi eee bizede gezip tozmak kaldı:) kuzuma istanbul havası yaradı uykusu yemesi iileşti... beşikten kurtulduk her yere taşıma derdimiz bitti ama şimdi de yanımda yatmaya alıştı ne yapcam bilmem:)
amin cnm allah beterinden saklasınohh hayat size güzel şekerim..
bende çok bozuğummmmmmmm:
hala telimyok yedek telmde akıllı değil akılsız..
ben akılsız tel istemiyorummm:
oyyyy kıyamam beyzama ya umarım şimdi iyidir
nilde geçen kafasını çarptı çok feneydı delinecek gibi olmuşyani birazdaha sert çarpsa delinecekmiş kapının kenarına çarptı..
buzda koydurmuyo bizimki..
evetya benimkide tamire gitti ve 10 günden önce haber bile gelmiyoooo:
songüllll çok kıskanıyorum seni..
bizde herşey aynı sizde ne var ne yok cnm.
ohh çok şükür güzel uyumuş nidam bence aşı huysuzluğuydu o
b
u arada benicim kaz tüğü montun düzeldimi..
?
oyyyy kıyamam ya aman cnm çok geçmiş olsun
olucak olhunca yanındada olsa oluyo..
allahım korusun tüm bebişleri..
nilde hafta sonu 2 gün 9a kadar uyudu rekor kırdı yani..
songülümki yine 3 gün cnm benim tel gelen e kadar 2 hafta olurmuş :/(.(
belki kp gitti diye üzülüyodrur cnm seviyosa kocasını..
ohh nnegüzel bi gün olmuş
umarımiştede rahat olursun cnm.
eet evet benimki iste gitti hala haber yokkkk:
cnm aynısı nildede var
çok konuştuğu kelimeleri değil ama daha az konuştuklarını unutuyo
mesela bi ara uykuya takmıştı şimdi artık uyku deditiremiyorum bunun gibi birkaç kelime daha var
ve mesela bişey söylüyorum oda bikere söylüyo sonra bidaha söylemiyo..
vay beeeee.
bizimkiler çok geride ozaman şekerim desene..
cnm kendini suçlama olucak olunca oluyo
ne yapa bilirdinki yapıcak hiç bişey yok allahım beterinden korusun düşe kalka büyüyecekler..
günaydın cnm:
ohhhhh yaseminim çok özlendin hoşgeldin cnm yaz bakalım neler yaptı zeynebim..
günaydın cnm.
defne de sütünü kendi içiyrkızlar herkese günaydın
çözüm çok pratikmiş e peki ağlamadı mı?gunaysin kızlar kuzumla yatak keyfi yapıyoruz:)
songül dönemsel bişey canım normal yani komsumuzun kizida öyle
gülden nil haftasonu rekpr kırmış uyuma konusumda alkissss :)
yasemin hosgeldin cnm zeynepede kocaman alkış
funda gecmia olsun cnm dikkat etsekde oluo yapcak bisy yok cnm üzülme
kızlar bizde din piknikteydik tam parkın yanına kurulduk:)
ayy masal bi saniyr dutmuodu parka gtcem kay kay diye
sonra çözümü buldum yemek zamniydi oturmamiz domates soğan dogramam gerek ama masal
bi saniye durmuodu
çözümü şöyle;
ayakkabilarini cikatdim kilime oturttum yanıma kalkıp gtcek oluo karincalari goruo boce boce diye geri yanıma
geliyo
ayy çok gilduk ya karincdan ayakkabisi yokken korktu ve ise yaradı:)
gole ekmek attı ordeklere çok güldü çok eğlendik dondurma yedi bide:)
e işte bizde telsiz yok bu saatten sonra da almam sanırım... oda dibimizde zaten o ıh dese yine duyarım yaniiiaman bende bilemedim ama telsizi koyucam odaya bizede park yatak dar geliyo cnm:
bizimle yatarken bi görsen bi babasının üzerina atıyo ayaklarını bi benim üzerime..
ooo takip edilmişiz:) bende sizleri özledim cnm... evet tatil kuzum sayesinde çoook güzel geçtiiiHosgeldin evine canimbizde seni ozledik masallah zeynebe nekadar guzel gecmis tatiliniz zaten fotograflardanda gordum ozendim valla stres atmissindir hasret gidermissindir.
Masallah nile guzel uyumus ins.devami gelir..
Bende biray sonra emmeyi biraktirinca ayiricam odayi bakalim nasil olucak merakla bekliyorum.
gunaysin kızlar kuzumla yatak keyfi yapıyoruz:)
sonra çözümü buldum yemek zamniydi oturmamiz domates soğan dogramam gerek ama masal
bi saniye durmuodu
çözümü şöyle;
ayakkabilarini cikatdim kilime oturttum yanıma kalkıp gtcek oluo karincalari goruo boce boce diye geri yanıma
geliyo
cnm ben de hap kullanıyorumKızlar konutla oek alakalı değil ama nasıl korunuyonuz ben hap alıyom o da kılo yapıyosistim kılo da veremıyom kaldım 69 da imdat duyun sesımı
Hap kullanan var mı
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm maddi durumun neye el veriyorsa öyle yapacaksın başka çare yokKizlar bende bisey sorucam size bizde mobilya besik var bende erene bebek odasi yapmamistim evim musait olmadigi icin ama onumuzdeki zamanda oda yapmak istiyorum gerci okonudada kararsizim araba alirsak biraz borcumuz olucak kucuk odada iki tane cekyat var erenin besigi bitanede komidin var cekyatlarin biri gidicek zaten ama bu besikler nezana kadar kullaniliyo eren icin en onemlisi gardrop hali perde onlari alicam oda icin ama yatak falan daha sonra alsam nasil olur gonul isterki hepsini tam takim alayim ama bu durumda zor gibi gorunuyo.
cnm ben de hap kullanıyorum
evet hap kilo yapıyor ama başka çare yok
ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
cnm maddi durumun neye el veriyorsa öyle yapacaksın başka çare yok
ben de koltuk takımı,tv ünitesi,tv aldım.bu aralar borçluyum ama seneye defneye o da yapacağım borcum bitince.o zamana kadar idare edeceğim başka çare yok
cnm ben de hap kullanıyorum
evet hap kilo yapıyor ama başka çare yok
ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
cnm maddi durumun neye el veriyorsa öyle yapacaksın başka çare yok
ben de koltuk takımı,tv ünitesi,tv aldım.bu aralar borçluyum ama seneye defneye o da yapacağım borcum bitince.o zamana kadar idare edeceğim başka çare yok
yok canım aglamadi masal çok nadir ağlar bebekliginden berigünaydın cnm, sağol
kolay gelsin sana şimdiden
cnm böylesi daha güzel
defne benimle uyuyor, sonra beşiğine koyuyorum
gece ağlıyor.bu demek oluyor ki beni yanına al.
yanıma alıyorum.bana sokuluyor,sarılıyor ve öyle uyuyoruz
çok güzel oluyor ama
amin cnm allah beterinden saklasın
defne de sütünü kendi içiyr
çözüm çok pratikmiş e peki ağlamadı mı?
öyle cnm zaten idare edeceğizCanım olsun yavas yavas alırsın bızde de ceydanın odadı yoj sadece bızım yanımızda bı park yatagı var bı de 2 kapılı bı dolap almıstık o var baska bıseyı yok. Zamanla herseylerı olur ınsallah. Sımdı elınden gelenelerı al yeter
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm ben yasmin kullanıyorumReces canım ne kullanıyosun hap olarak bende dıkkat edıyorum ama yıne de bı azalma yok
Kuzum herşeye değersin 💝
maşallah masala
yok canım aglamadi masal çok nadir ağlar bebekliginden beri
gercektwn agrisivarsa bebekken gazi oldgunda yani
şimdide anca canı yandginda ağlar düştüğünde falan yoksa ağlamaz
elinden bist alinca hayır denildginde falan ağlamaz hiç
Reces canım ne kullanıyosun hap olarak bende dıkkat edıyorum ama yıne de bı azalma yok
Kuzum herşeye değersin 💝
Hosgeldin evine canimbizde seni ozledik masallah zeynebe nekadar guzel gecmis tatiliniz zaten fotograflardanda gordum ozendim valla stres atmissindir hasret gidermissindir.
Masallah nile guzel uyumus ins.devami gelir..
Bende biray sonra emmeyi biraktirinca ayiricam odayi bakalim nasil olucak merakla bekliyorum.
gunaysin kızlar kuzumla yatak keyfi yapıyoruz:)
bi saniye durmuodu
çözümü şöyle;
geliyo
Kızlar konutla oek alakalı değil ama nasıl korunuyonuz ben hap alıyom o da kılo yapıyosistim kılo da veremıyom kaldım 69 da imdat duyun sesımı
Hap kullanan var mı
Kuzum herşeye değersin 💝
Kizlar bende bisey sorucam size bizde mobilya besik var bende erene bebek odasi yapmamistim evim musait olmadigi icin ama onumuzdeki zamanda oda yapmak istiyorum gerci okonudada kararsizim araba alirsak biraz borcumuz olucak kucuk odada iki tane cekyat var erenin besigi bitanede komidin var cekyatlarin biri gidicek zaten ama bu besikler nezana kadar kullaniliyo eren icin en onemlisi gardrop hali perde onlari alicam oda icin ama yatak falan daha sonra alsam nasil olur gonul isterki hepsini tam takim alayim ama bu durumda zor gibi gorunuyo.
e işte bizde telsiz yok bu saatten sonra da almam sanırım... oda dibimizde zaten o ıh dese yine duyarım yaniii
ooo takip edilmişiz:) bende sizleri özledim cnm... evet tatil kuzum sayesinde çoook güzel geçtiii
ooo maşşallah masala pikniklere gidilmiş....gezilmiş... dondurmalar yenmiş. bizim de son günlerdeki favori kelimemiz donduma ay çok güzel söylüo sıpam yaa bi de güzel yio tabi maşallah:)
yok canım aglamadi masal çok nadir ağlar bebekliginden beri
gercektwn agrisivarsa bebekken gazi oldgunda yani
şimdide anca canı yandginda ağlar düştüğünde falan yoksa ağlamaz
elinden bist alinca hayır denildginde falan ağlamaz hiç
öyle cnm zaten idare edeceğiz
zaten çoğunlukla benimle yatıyor, babamız da yok zaten
o yüzden çok sorun etmiyorum
cnm ben yasmin kullanıyorum
sen ne kullanıyorsun?
boyun kaç?
maşallah masala
çok şanslısın
defneni elinden bişeyi aldığın zaman basar çığlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?