2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar herkese günaydın
biz iyiyiz nil iyi güzel 1 hafta sonu geçirdik diye bilirim nille oynadık bol bol
dün akşam misafirlerimvardı 12buçukta yattık sadece biraz uykumvar
nilde pek huzursuzdu yattığı zaman sonrada gece yine ağlıyarak uyandı baktım bezi çok dolmuş altını deyiştirdim ama süt içmek için bekliyemiyo eline aldı biberonu içti kendi gecenin bi yarısı..
yaseminim alkış zeynebime annesini hiç üzmediği içinnnn:

nilde bizimle yatmaya çok alıştı ama bende onnla uyumayı çok seviyorumönümüzdeki ay artık odayı ayıracaz ama ben sık sık nilin yanında olucam tabi bu kesin..

maşalh nilime kendi içmiş sütünü:) eşimde sabah dio zeynebi bazasını bizim odaya taşıyalım bu kıza beşik dar gelio ondan uyumuyo diye:) ay bilmiyorum ama gerçekte park yatak dar gelio sanırım. ama daha çok erken baza içinde başka oda içinde yani bence tabi...

aman bende bilemedim ama telsizi koyucam odaya bizede park yatak dar geliyo cnm:
bizimle yatarken bi görsen bi babasının üzerina atıyo ayaklarını bi benim üzerime..

Hosgeldin evine canim bizde seni ozledik masallah zeynebe nekadar guzel gecmis tatiliniz zaten fotograflardanda gordum ozendim valla stres atmissindir hasret gidermissindir.

Masallah nile guzel uyumus ins.devami gelir..
Bende biray sonra emmeyi biraktirinca ayiricam odayi bakalim nasil olucak merakla bekliyorum.

gunaysin kızlar kuzumla yatak keyfi yapıyoruz:)
songül dönemsel bişey canım normal yani komsumuzun kizida öyle
gülden nil haftasonu rekpr kırmış uyuma konusumda alkissss :)
yasemin hosgeldin cnm zeynepede kocaman alkış
funda gecmia olsun cnm dikkat etsekde oluo yapcak bisy yok cnm üzülme

kızlar bizde din piknikteydik tam parkın yanına kurulduk:)
ayy masal bi saniyr dutmuodu parka gtcem kay kay diye
sonra çözümü buldum yemek zamniydi oturmamiz domates soğan dogramam gerek ama masal
bi saniye durmuodu
çözümü şöyle;
ayakkabilarini cikatdim kilime oturttum yanıma kalkıp gtcek oluo karincalari goruo boce boce diye geri yanıma
geliyo
ayy çok gilduk ya karincdan ayakkabisi yokken korktu ve ise yaradı:)
gole ekmek attı ordeklere çok güldü çok eğlendik dondurma yedi bide:)

Kızlar konutla oek alakalı değil ama nasıl korunuyonuz ben hap alıyom o da kılo yapıyo sistim kılo da veremıyom kaldım 69 da imdat duyun sesımı

Hap kullanan var mı

Kuzum herşeye değersin 💝

Kizlar bende bisey sorucam size bizde mobilya besik var bende erene bebek odasi yapmamistim evim musait olmadigi icin ama onumuzdeki zamanda oda yapmak istiyorum gerci okonudada kararsizim araba alirsak biraz borcumuz olucak kucuk odada iki tane cekyat var erenin besigi bitanede komidin var cekyatlarin biri gidicek zaten ama bu besikler nezana kadar kullaniliyo eren icin en onemlisi gardrop hali perde onlari alicam oda icin ama yatak falan daha sonra alsam nasil olur gonul isterki hepsini tam takim alayim ama bu durumda zor gibi gorunuyo.

Günaydın hanımlar

Reces defneeme gecmıs olsun

Sınav görevindeyım bugun okul yok

Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm, sağol
kolay gelsin sana şimdiden

cnm böylesi daha güzel
defne benimle uyuyor, sonra beşiğine koyuyorum
gece ağlıyor.bu demek oluyor ki beni yanına al.
yanıma alıyorum.bana sokuluyor,sarılıyor ve öyle uyuyoruz
çok güzel oluyor ama
amin cnm allah beterinden saklasın

defne de sütünü kendi içiyr

çözüm çok pratikmiş e peki ağlamadı mı?

aman bende bilemedim ama telsizi koyucam odaya bizede park yatak dar geliyo cnm:
bizimle yatarken bi görsen bi babasının üzerina atıyo ayaklarını bi benim üzerime..
e işte bizde telsiz yok bu saatten sonra da almam sanırım... oda dibimizde zaten o ıh dese yine duyarım yaniii

ooo takip edilmişiz:) bende sizleri özledim cnm... evet tatil kuzum sayesinde çoook güzel geçtiii

ooo maşşallah masala pikniklere gidilmiş....gezilmiş... dondurmalar yenmiş. bizim de son günlerdeki favori kelimemiz donduma ay çok güzel söylüo sıpam yaa bi de güzel yio tabi maşallah:)

Kızlar konutla oek alakalı değil ama nasıl korunuyonuz ben hap alıyom o da kılo yapıyo sistim kılo da veremıyom kaldım 69 da imdat duyun sesımı

Hap kullanan var mı

Kuzum herşeye değersin 💝
cnm ben de hap kullanıyorum
evet hap kilo yapıyor ama başka çare yok
ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

cnm maddi durumun neye el veriyorsa öyle yapacaksın başka çare yok
ben de koltuk takımı,tv ünitesi,tv aldım.bu aralar borçluyum ama seneye defneye o da yapacağım borcum bitince.o zamana kadar idare edeceğim başka çare yok

fatmacım anlıyorum cnm seni. bizde daha düğün borcu ve araba borcu ödüyoruz. ve haliyle zeynep ilaya oda yapmadık. ben evlenmeden 1 yıl önce yani bekarken kendime baza ve dolap almıştım. onları verdi annem yer yok zaten diye benimde işime geldi. zeynebime yatak ve dolap oldu. e zaten kitaplık ve çelışma masası var.:) elde ne varsa onu değerlendirmek lazım. bütçene ne uyuyorsa onu yapıcaksın. bizde ilerde kendi evimize geçince yaparız zeynebe oda dioruz hem kendisi seçer:)

Canım olsun yavas yavas alırsın bızde de ceydanın odadı yoj sadece bızım yanımızda bı park yatagı var bı de 2 kapılı bı dolap almıstık o var baska bıseyı yok. Zamanla herseylerı olur ınsallah. Sımdı elınden gelenelerı al yeter

Kuzum herşeye değersin 💝

Reces canım ne kullanıyosun hap olarak bende dıkkat edıyorum ama yıne de bı azalma yok

Kuzum herşeye değersin 💝

yok canım aglamadi masal çok nadir ağlar bebekliginden beri
gercektwn agrisivarsa bebekken gazi oldgunda yani
şimdide anca canı yandginda ağlar düştüğünde falan yoksa ağlamaz
elinden bist alinca hayır denildginde falan ağlamaz hiç

öyle cnm zaten idare edeceğiz
zaten çoğunlukla benimle yatıyor, babamız da yok zaten
o yüzden çok sorun etmiyorum

Reces canım ne kullanıyosun hap olarak bende dıkkat edıyorum ama yıne de bı azalma yok

Kuzum herşeye değersin 💝
cnm ben yasmin kullanıyorum
sen ne kullanıyorsun?
boyun kaç?

maşallah masala
çok şanslısın
defneni elinden bişeyi aldığın zaman basar çığlığı

Kuzum herşeye değersin 💝

ben 1senedir migrogynm kullaniom sağlık ocaginin ücretsiz verdgini
hiç yan etkisi yok ve kg yapmio hattabi sitede okudum bütün dgum kontrol haplarının
icerigi yan etkisi yazipdu venimkinde yan etki yoktu en hafif olandi sadece korunma için kullanilaiomus
mesela kimi ergenlere bile sivilce adt duEnlici olarak verilirken bu sadece kprunma icinmishormn seviyesi düşükmüş canım

aynen cnm bütçe neyeyeterse o

şben onu dondurma diyen ağzını yerim hatta onu yerimmmm:

oyyy masalada baksen
dirayetli bebek zaten masalım.
aferin kocaman bi alkış masala..

Rana da elinden birşey alınca ağlar numarası yapıyo ya numaraci kaşlarını da çatıyo

Günaydın herkese
Funda nasıl oldu defnenin gözü

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatmacim neyw gücün ywtiosa onu yap hiç üzülme ayrıca beşik uzun süre idarw ediyo eğer çocuk rahatsa
masal dar alanları sevio yastiklara sarılıp yatar koseye sıkıştırır kendini geniş yer sevmio erwnde besiginde rahat ederse daha uzun zamn idare edr

ben masala büyüyen beşik aldım şimdi sifonyeri besgin 3cekmecesi var kiyfetleri orda duruo
bizimde koca odada 1tane beşik var dolap masa falan yok oyuncaklar orumcegi motoru derkneetraf dolu hoş gorunuo:)
bende bu yaz alcam dolap ve büyüyen besigini açıp yatak alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…