- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.341
Unuttum ya
Yasemin hoşgeldin
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kizlar soylediklerinizde cok haklisiniz tabi butce neye uygunsa oyle yapicaz sadece soyle oldu araba isi ortada yoktu bende hep diyodum erene yaza oda yapicam diye heveslenmistim oyle simdi araba birden satilinca zaten oda ani oldu planlanmis bisey degildi boyle olunca bende ikilemde kaldim bide simdi alt katimizda esimin amcasi oturuyo oda arabasini satiyomus bizim sonradan haberimiz oldu esim dun konusup anlasti amcamla bugun onun arabayi alicaz nasipse ama bizim dusundugumuzden biraz daha yuksek fiyati reno symbol 2008model araba simdi iki bilezigide bozdurucakti esim onlari hallediyo bide 1000lira annemlerden aldik 500 esim abisinden alicak bakalim birazda borc kalicak sanirim amcama yani bunlar plansiz oldu biz biraz daha dusuk model bakiyoduk boyle oluncada tabi erenin odasini biraz erteliycem sanirim herseyden once borcu odemek lazim ama dedigim gibi gardrop cok lazim erene bide perdeyle hali alirsam sanirim yeterli olucak.
ha ha bizim de araba işi bi günde olmuştu cnm.:) doğumdan 15 gün önce hemde . düşünüoduk almayı ama bambaşka bişey oldu hemde aniden...herşey nasip . borçta ödenio bi şekilde herşey yoluna girer.
Rana da elinden birşey alınca ağlar numarası yapıyo ya numaraci kaşlarını da çatıyo
Günaydın herkese
Funda nasıl oldu defnenin gözü
günaydın cnm
baksen ranama demek kaçşta çatıyo kuzummm:
akıllı bıdık bunlar..
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatmacim neyw gücün ywtiosa onu yap hiç üzülme ayrıca beşik uzun süre idarw ediyo eğer çocuk rahatsa
masal dar alanları sevio yastiklara sarılıp yatar koseye sıkıştırır kendini geniş yer sevmio erwnde besiginde rahat ederse daha uzun zamn idare edr
ben masala büyüyen beşik aldım şimdi sifonyeri besgin 3cekmecesi var kiyfetleri orda duruo
bizimde koca odada 1tane beşik var dolap masa falan yok oyuncaklar orumcegi motoru derkneetraf dolu hoş gorunuo:)
bende bu yaz alcam dolap ve büyüyen besigini açıp yatak alcam
Kizlar soylediklerinizde cok haklisiniz tabi butce neye uygunsa oyle yapicaz sadece soyle oldu araba isi ortada yoktu bende hep diyodum erene yaza oda yapicam diye heveslenmistim oyle simdi araba birden satilinca zaten oda ani oldu planlanmis bisey degildi boyle olunca bende ikilemde kaldim bide simdi alt katimizda esimin amcasi oturuyo oda arabasini satiyomus bizim sonradan haberimiz oldu esim dun konusup anlasti amcamla bugun onun arabayi alicaz nasipse ama bizim dusundugumuzden biraz daha yuksek fiyati reno symbol 2008model araba simdi iki bilezigide bozdurucakti esim onlari hallediyo bide 1000lira annemlerden aldik 500 esim abisinden alicak bakalim birazda borc kalicak sanirim amcama yani bunlar plansiz oldu biz biraz daha dusuk model bakiyoduk boyle oluncada tabi erenin odasini biraz erteliycem sanirim herseyden once borcu odemek lazim ama dedigim gibi gardrop cok lazim erene bide perdeyle hali alirsam sanirim yeterli olucak.
Kızlar günaydın
hosgeldin yasemincim çok sevindim .eglenmenize güzel geçmesine elife de beşiği dar geliyor eşim yokken yanıma aldığımda koca yatakta rahat rahat dönüyor ve daha az uyanıyor besiginde rahat dinemediginden uyanıyor ve yatağa gelmek istiyor
fatmacim bizimde oda yok sadece üç kapılı bi dolap ve tül yaptirmistim odasına odasini qyirinca bi de beşiği gelir herhalde kendi anlasinda o zqmqn alinir
günaydın nurayım nasılsın bakalım?
nasıl geçiyo senin kurslar cnm öğrene biliomu öğrencilerin?
kızzlar bırsey sorma ıstıyırum
aras bndan bır ay oncesıne kadar cok ca kelıme soyluyırdu hem de yerınde zamanında bu ara onları kullanmaz oldu soyledılerı artacağı yerde azaldı acaba nedenkı hanı konuşsun onu bunu desın gıbı beklentılerım yok fakat bıldıklerını neden unuttukı bu aras can
ssızdede varmı böyle bır durum eylu dıgumlu arkadaşımın bebegude aynı durumdaymıs
Bak sen şu nidaya ya nasıl da gayretli en sonunda çıkardı demek ins hasta olmazsiniz canımTunaydın kızlar
Herkese mutlu bır hafta ıns..
Hafta sonu yogun gectı bugunde krese basladı beyza alısmıstık gec kalkmaya erken kalkmak zor geldı.
Nıda dan yenı haber var aldıgım tulumların ıkınısını cıkarıyo artıkacma yerlerınden acamıyo ama kafadan asagı ındırıyo hepsını aksam banyo yapıp yattı gece ıkı kez baktım duruyodu ustunde sabaha karsı cıkarmus ne varsa ayaklar usumus ıns hasta olmayız ya..
Ne yapcam bu cıplak vatandasla bılmıyorum yaz gelsın bıran önce:)
Gunaydin kızlar yasemin hoşgeldin canim ozledik seni
Bugün misafirim var. Ona hazırlanıyorum. Berra gece ateslendi sabah saglik ocagina goturduk. Bogazda kulakta bisey yok ates gecmezse tekrar getirin dedi. Kilomuz 8.800 boyumuz 77. Boyumuz uzamis 3 cm sevindim. 300 gramcik almis benim minnak kizim napalim buna şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbuldum cnm... ranacık nasıl kaşda çatarmış maşallah çok ii numaracı bunlar...
ay bugünde öğle olmadı insan izin dönüşü adapte olamıo bi türlü... özledim kuzumu
Erenle simdiye kadar ayni odada yattik zaten bir yasindan sonrada ayni yatakta yattik artik ayirmama az kaldi simdiye kadarda oda cok lazim olmadi ama ne bileyim kiyafetleri oyuncak sepeti odasinda olsun istedim hep ama bu durumda yine istedigim olmus olucak bi gardrop aliriz diger yatagini falan borclar bitince aliriz ins.besik idare eder ozamana kadar.olmassa cekyatlarin biri simdilik kalicak besik yetmesse onu yatak yaparim odayi alana kadar idare eder bakalim nolucak.Kızlar günaydın
hosgeldin yasemincim çok sevindim .eglenmenize güzel geçmesine elife de beşiği dar geliyor eşim yokken yanıma aldığımda koca yatakta rahat rahat dönüyor ve daha az uyanıyor besiginde rahat dinemediginden uyanıyor ve yatağa gelmek istiyor
fatmacim bizimde oda yok sadece üç kapılı bi dolap ve tül yaptirmistim odasına odasini qyirinca bi de beşiği gelir herhalde kendi anlasinda o zqmqn alinir
nilinde yatağı büyüyo bende büyütüyorum nevresimve yorganımız hazır ama birde şimdi bize yatak örtüsü lazım..
cnm borç olmadan birikim olmuyo olunca ödeniyo ama borç olmayınca bütün para bitiyo .
nilin odası var ama daha 1 gece yatmadı
eşimbana çok kızıyo gösteriş için oda yaptın diyo ama bende senin gibimerak ettim
nil doğmadan öncede parasını biriktirmiştim öyle yaptım yoksa gerçekten zor
borçları ödeyin sonra alırsın odasını erenciğin hem bakalım hangi karakteri sevecek ona göre yaparsın bide burdan bak:)
Bak sen şu nidaya ya nasıl da gayretli en sonunda çıkardı demek ins hasta olmazsiniz canım
kendi yatağında yatma sıkıntısı gectimi
geçmiş olsun berraciga canım bence disleri toptan patlatmaya çalışıyor ondan ateslenmistir geçen burda hasta olmadı bir aydır demiştin direk o geldi dimi aklına acaba nazar mi değdi diye ben ne zaman söylesem elifin şaşıyor herşeyi
Gunaydin kızlar yasemin hoşgeldin canim ozledik seni
Bugün misafirim var. Ona hazırlanıyorum. Berra gece ateslendi sabah saglik ocagina goturduk. Bogazda kulakta bisey yok ates gecmezse tekrar getirin dedi. Kilomuz 8.800 boyumuz 77. Boyumuz uzamis 3 cm sevindim. 300 gramcik almis benim minnak kizim napalim buna şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yasmın hosgeldın cnm ay sende geldın bıraz hareketlenır ıns buralar:)
Tatılınız guzel gecmıs sevındım bı ara album yapsanda bızde gorsek balböcugu:)
Fatma cnm hakkınızda hayırlısı olsun araba alısan ıcın buyuk rahatlık borcta ödenır Allah saglık verdıgı surece..Erenın odasınıda yavas yavas yaparsın..nıda da beyzanın tahta besıgınde yatıyo uzun bı sure dusunmuyorum ben almayı onun ıcınde rahat zaten bı kosede uyuyo:) ama beyzaya bebekken aldıgım takımın dolapla uc kapılı bıde sıfonyer var artık ıkısıne kucuk gelıyo ılerde buyuk dolap ıstıyorum bende..
Bızımkıler ıkısı aynı odada mutlu oldukları ıcın ben ancak kendılerı ıstedıgı zaman odasını ayırırım herhalde..
Gulden cnm sevındım nıl artık daha uzun uyur ıns baslangıc yapmıs ne guzel:)
Montu sormussun sızlere ömur malesefama hata benden kaynaklı ben yıkanabılır yazıyo dıye hemen attım makınaya devamında yumusatıcı koymayın yazıyomus buyuk ıhtımal ondan oldu..neyse Allah baska keder vermesın..esım uzuldugumu görunce yakında aynı magazaya göturecegının sözunu verdı:) (buraya uzak bıraz) aynısını bulamam ama ordan alısverıs yapmayı sevıyorum..
Funda defneye gecmıs olsun cnm oluyo öyle kucuk kazalar Allah buyugunden korusun tum yavruları..
Songul bızde de var oyle bı donem soyleyıp sımdı soylemedıgı..mesela onceden herseye benım derdı sımdı bıraktı onu donemseldır bencede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?