- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.361
Nuray kolay gelsın cnm bu temızlık cok gıcık ya bı yerı temızlıyon dıger bıyer bagıyo benıde temızle dıye:) benımde mutfak dolapları var bı baslasam ıyı olacakta..
Wavs sen nasılsın cnm sende gırmemussın kac gundur hersey yolundamı alp tugra nasıl?
Aysegul ne guzel eglenmıssınız cnm oh ne guzel masalda uzmuyo sızı
Nıda hayatta oturmaz durdugu yerde durmaz kıpır kıpırdır kendılerı:)
Ozcanan tatıl nasıl gecıyo cnm komsunun kızına masallah ama cok ılerde gıdıyo dedıgın gıbı ıns problem olmaz..
hoşbuldum cnm. özlemişim vallahi. aynen bende yanımda daha uzun uyuduğunu gördüm iki kez uyanıodu emmek için ve de daha geç kalkıodu. beşik dar gelio sanaırım. bide yanında olduğumuzu hissedio tekrar uyumaya devam edio sanırım...Kızlar günaydın
hosgeldin yasemincim çok sevindim .eglenmenize güzel geçmesine elife de beşiği dar geliyor eşim yokken yanıma aldığımda koca yatakta rahat rahat dönüyor ve daha az uyanıyor besiginde rahat dinemediginden uyanıyor ve yatağa gelmek istiyor
fatmacim bizimde oda yok sadece üç kapılı bi dolap ve tül yaptirmistim odasına odasini qyirinca bi de beşiği gelir herhalde kendi anlasinda o zqmqn alinir
ooo maşallah cnm allah daha çok versin iki yılda ev araba:) biz daha eşya borcu ödüoz araba borcuyla birlikte. bu sene her ikiside bitiyor inş tabi bide eşimin öğrenim borcu var malesefEsim gelsin borcumuz nekadar artik ozaman ogrenicez canim ama borcsuzda hicbisey olmuyo sanirim bizde evlendigimizden beri evin borcu bes bin vardi evin ici yenilendi kapilarin parasi badana boya dugun borcu yemegi vs. hatta evi alirken kendi annemler bilezik vermisti borc oda dahil bayabi borc odedik cok sukur bi evin bin lira borcu kaldi bide arabanin borcu olucak iste ama Allah yardim ediyo bi sekilde daha evleneli 2.bucuk yil oldu zaten halimize cok sukur.
Bide isin su tarafi var biz bu evi alt kattaki amcamizin kardesinden aldik onlar oturuyodu burda iki kardes ust uste oturuyolardi esime bende sakayla diyorum kardesinden evi aldik abisinden arabayi aliyoruz hersey nasip iste.
ha ha eşimde evin eşyaları için tatkılıo bana arada bir. millet onbine halledio bizimki yirmibeş bin deyip duruyo.bende ne olmuş ödendi işte deyip geçiştiriyorum mecbuuuurrr:)nilinde yatağı büyüyo bende büyütüyorum nevresimve yorganımız hazır ama birde şimdi bize yatak örtüsü lazım..
cnm borç olmadan birikim olmuyo olunca ödeniyo ama borç olmayınca bütün para bitiyo .
nilin odası var ama daha 1 gece yatmadı
eşimbana çok kızıyo gösteriş için oda yaptın diyo ama bende senin gibimerak ettim
nil doğmadan öncede parasını biriktirmiştim öyle yaptım yoksa gerçekten zor
borçları ödeyin sonra alırsın odasını erenciğin hem bakalım hangi karakteri sevecek ona göre yaparsın bide burdan bak:)
hb cnm. maşşalah kuzuma nazar değmesin ii kg almış. biz geri geri gidiyoruz:)Gunaydin kızlar yasemin hoşgeldin canim ozledik seni
Bugün misafirim var. Ona hazırlanıyorum. Berra gece ateslendi sabah saglik ocagina goturduk. Bogazda kulakta bisey yok ates gecmezse tekrar getirin dedi. Kilomuz 8.800 boyumuz 77. Boyumuz uzamis 3 cm sevindim. 300 gramcik almis benim minnak kizim napalim buna şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay o çıplak vatandaşı ben biraz sıkıştırsam bak bi daha soyunuyomu:)Tunaydın kızlar
Herkese mutlu bır hafta ıns..
Hafta sonu yogun gectı bugunde krese basladı beyza alısmıstık gec kalkmaya erken kalkmak zor geldı.
Nıda dan yenı haber var aldıgım tulumların ıkınısını cıkarıyo artıkacma yerlerınden acamıyo ama kafadan asagı ındırıyo hepsını aksam banyo yapıp yattı gece ıkı kez baktım duruyodu ustunde sabaha karsı cıkarmus ne varsa ayaklar usumus ıns hasta olmayız ya..
Ne yapcam bu cıplak vatandasla bılmıyorum yaz gelsın bıran önce:)
hb cnm. ay telden sildim kk yı foto için yer kalmamıştı:) pc ye de bağlanamıyorum en kısa zamanda tekrar yükleyip albüm yapcam inş.Yasmın hosgeldın cnm ay sende geldın bıraz hareketlenır ıns buralar:)
Tatılınız guzel gecmıs sevındım bı ara album yapsanda bızde gorsek balböcugu:)
Fatma cnm hakkınızda hayırlısı olsun araba alısan ıcın buyuk rahatlık borcta ödenır Allah saglık verdıgı surece..Erenın odasınıda yavas yavas yaparsın..nıda da beyzanın tahta besıgınde yatıyo uzun bı sure dusunmuyorum ben almayı onun ıcınde rahat zaten bı kosede uyuyo:) ama beyzaya bebekken aldıgım takımın dolapla uc kapılı bıde sıfonyer var artık ıkısıne kucuk gelıyo ılerde buyuk dolap ıstıyorum bende..
Bızımkıler ıkısı aynı odada mutlu oldukları ıcın ben ancak kendılerı ıstedıgı zaman odasını ayırırım herhalde..
Gulden cnm sevındım nıl artık daha uzun uyur ıns baslangıc yapmıs ne guzel:)
Montu sormussun sızlere ömur malesefama hata benden kaynaklı ben yıkanabılır yazıyo dıye hemen attım makınaya devamında yumusatıcı koymayın yazıyomus buyuk ıhtımal ondan oldu..neyse Allah baska keder vermesın..esım uzuldugumu görunce yakında aynı magazaya göturecegının sözunu verdı:) (buraya uzak bıraz) aynısını bulamam ama ordan alısverıs yapmayı sevıyorum..
Funda defneye gecmıs olsun cnm oluyo öyle kucuk kazalar Allah buyugunden korusun tum yavruları..
Songul bızde de var oyle bı donem soyleyıp sımdı soylemedıgı..mesela onceden herseye benım derdı sımdı bıraktı onu donemseldır bencede..
Bak sen şu nidaya ya nasıl da gayretli en sonunda çıkardı demek ins hasta olmazsiniz canım
kendi yatağında yatma sıkıntısı gectimi
geçmiş olsun berraciga canım bence disleri toptan patlatmaya çalışıyor ondan ateslenmistir geçen burda hasta olmadı bir aydır demiştin direk o geldi dimi aklına acaba nazar mi değdi diye ben ne zaman söylesem elifin şaşıyor herşeyi
Ben de izindeyim canım annemin yanındayım ve dönüşte nasıl ayrılacam bilmiyorum çok alıştık birbirimize, dedemize alışmadık hala babam seveyim dedi sevdirmedi sinirlendi ve gelip benim baldırımi ısırdı iki diş izi var kanadı yüzüme bakıyo acıdı mi diye ağlarsam ağlayacak ben de acımadı dedim ne yapayım
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende ıyıyım canım sağol alp tuğrada ıyı esım evdeydı oyuzden sık gıremedım ama takıpteydım yıne
nıda yıne basarmıs ustunu cıkarmayı ınsallah yenı bı yontem bulursun canım
funda gecmıs olsun canım defneyı uzme kendını bız neadr korusakta olacak olan gozumuzun onunde oluyo
aysegul orda hava guzel heralde pıknığe gıtmıssınz bırda kacgundur yağmur var ozellıkle aksamları
nuraycım hava kapalı olunca benımde bısey yapasım gelmez ama yapılacaksa mecbur yapıyoruz ıste kolay gelsın canım sana
yasmın hosgeldın tatlım tatılın guzel gecmıs sevındım zeynep ılayda hıc uzmemıs senı yemesıde duzelmıs masallah dıyelım
fatma yenı arabanız sımdıden hayrlı olsun Allahım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
bencede odayı sonra yaparsın erene suan bısey anlamıyolar zaten gonul ıster herseyın enguzelı olsun ama maddı acıdan olmayınca olmuyo
alp tuğranın sadece park besığı var dolap bıle almadım benım dolaba koyuyorum kıyafetlerını ılerde oda yapınca hepsını toptan takım alırım dıye beklıyorum
sıbel canım arada gırıp cıkıyosun ay bıze ayrıntı versene sekerım merak edıyoruz nasıl alıstınmı ısıne meryeme kım bakıyo
gulden nıle masallah guzel uyumus devamıda gelır ınsallah tlf nun gelmemıs hala uzuldum
ozcanan annenın yanındasın enguzelı guzelde gecıyomus tatıl ayrılırken bıraz zor olur ama olsun ranayı ozleyıp gelırler belkı
ısırma huyunu hıc sevmıyorum bızdede var gecmesını beklıyorum bakalım nezamn
ay ne uzun yazdım mektup gıbı oldu okurken sıkılmıssınzdır ama napayım herkese yazayım dedım ınsallah kımseyı unutmamısımdır
ha burada betul yok nerelerde acaba
hoşbuldum cnm. özlemişim vallahi. aynen bende yanımda daha uzun uyuduğunu gördüm iki kez uyanıodu emmek için ve de daha geç kalkıodu. beşik dar gelio sanaırım. bide yanında olduğumuzu hissedio tekrar uyumaya devam edio sanırım...
ooo maşallah cnm allah daha çok versin iki yılda ev araba:) biz daha eşya borcu ödüoz araba borcuyla birlikte. bu sene her ikiside bitiyor inş tabi bide eşimin öğrenim borcu var malesefşükürler olsun rabbime...
ha ha eşimde evin eşyaları için tatkılıo bana arada bir. millet onbine halledio bizimki yirmibeş bin deyip duruyo.bende ne olmuş ödendi işte deyip geçiştiriyorum mecbuuuurrr:)
hb cnm. maşşalah kuzuma nazar değmesin ii kg almış. biz geri geri gidiyoruz:)
ay o çıplak vatandaşı ben biraz sıkıştırsam bak bi daha soyunuyomu:)
ay biz bu uyku tulumlarını ne zaman bırakcaz kızlar yaaa...
hb cnm. ay telden sildim kk yı foto için yer kalmamıştı:) pc ye de bağlanamıyorum en kısa zamanda tekrar yükleyip albüm yapcam inş.
yok yok sıkılmadık cnm hb:) ay bende söleyip durdum ya dilimi ısırayım coşmasın benim kız:) alp tuğrayı öp yerime
Tunaydın kızlar
Hafta sonu yogun gectı bugunde krese basladı beyza alısmıstık gec kalkmaya erken kalkmak zor geldı.
Nıda dan yenı haber var aldıgım tulumların ıkınısını cıkarıyo artıkacma yerlerınden acamıyo ama kafadan asagı ındırıyo hepsını aksam banyo yapıp yattı gece ıkı kez baktım duruyodu ustunde sabaha karsı cıkarmus ne varsa ayaklar usumus ıns hasta olmayız ya..
İyiym canım çok.şükür sen.nasilsin
malum bugün pazartesi benim temizlik günüm şimdi elifi uyutacagim hava da kapalı hiç bişey yapasim yok ya güya bugün cam silecektim dışarıda yağmur var
yasa.ve öğrenme kapasitesine göre değişiyor canım ya ogrenen de var ögeneemeyen de
nilim napiyi yoğun geçmiş sanırım gene hafta sonu
Yasmın hosgeldın cnm ay sende geldın bıraz hareketlenır ıns buralar:)
Fatma cnm hakkınızda hayırlısı olsun araba alısan ıcın buyuk rahatlık borcta ödenır Allah saglık verdıgı surece..Erenın odasınıda yavas yavas yaparsın..nıda da beyzanın tahta besıgınde yatıyo uzun bı sure dusunmuyorum ben almayı onun ıcınde rahat zaten bı kosede uyuyo:) ama beyzaya bebekken aldıgım takımın dolapla uc kapılı bıde sıfonyer var artık ıkısıne kucuk gelıyo ılerde buyuk dolap ıstıyorum bende..
Bızımkıler ıkısı aynı odada mutlu oldukları ıcın ben ancak kendılerı ıstedıgı zaman odasını ayırırım herhalde..
Montu sormussun sızlere ömur malesefama hata benden kaynaklı ben yıkanabılır yazıyo dıye hemen attım makınaya devamında yumusatıcı koymayın yazıyomus buyuk ıhtımal ondan oldu..neyse Allah baska keder vermesın..esım uzuldugumu görunce yakında aynı magazaya göturecegının sözunu verdı:) (buraya uzak bıraz) aynısını bulamam ama ordan alısverıs yapmayı sevıyorum..
Funda defneye gecmıs olsun cnm oluyo öyle kucuk kazalar Allah buyugunden korusun tum yavruları..
Songul bızde de var oyle bı donem soyleyıp sımdı soylemedıgı..mesela onceden herseye benım derdı sımdı bıraktı onu donemseldır bencede..
Erenle simdiye kadar ayni odada yattik zaten bir yasindan sonrada ayni yatakta yattik artik ayirmama az kaldi simdiye kadarda oda cok lazim olmadi ama ne bileyim kiyafetleri oyuncak sepeti odasinda olsun istedim hep ama bu durumda yine istedigim olmus olucak bi gardrop aliriz diger yatagini falan borclar bitince aliriz ins.besik idare eder ozamana kadar.olmassa cekyatlarin biri simdilik kalicak besik yetmesse onu yatak yaparim odayi alana kadar idare eder bakalim nolucak.
Dogru tabi canim neysrki oyle buyuk bi borcumuz olmiycak gerci tek maasla yine zaman alicak odenmesi ama olsun odenir gider bide sey dusundum simdi gardrop mecbur alicaz lazim cunku ama seneye falan oda alirsak takim olmaz gardrop varken ikinciyide almam zaten bide oyle dusundum neyse canim cok sagolun karar verdim odayi sonra aliriz rahat rahat once borclarimizi odeyelimde daha sonra icimize sine sine aliriz.
Kizlar kusuruma bakmayin kimseye yorum yapamadim esim simdi noterde islemleri yapilicakti ins.hayirlsiyla aliriz arabayi kafam cok karisik bide bugun 4te okul var acayip stresliyim ya iki haftadir tatildi simdi gitmek garip geliyo ve dersler cok yogun olucak artik ayy okulu dusundukce boguluyorum sanki neyse ereni uyuttum ben simdi islerimi halledeyim aksam guzelce okurum gecmisi okuluda halledeyim sakin kafayla yorum yaparim artik sonra gorusuruz kizlar kendinize iyi bakin.
bende ıyıyım canım sağol alp tuğrada ıyı esım evdeydı oyuzden sık gıremedım ama takıpteydım yıne
nıda yıne basarmıs ustunu cıkarmayı ınsallah yenı bı yontem bulursun canım
funda gecmıs olsun canım defneyı uzme kendını bız neadr korusakta olacak olan gozumuzun onunde oluyo
aysegul orda hava guzel heralde pıknığe gıtmıssınz bırda kacgundur yağmur var ozellıkle aksamları
nuraycım hava kapalı olunca benımde bısey yapasım gelmez ama yapılacaksa mecbur yapıyoruz ıste kolay gelsın canım sana
yasmın hosgeldın tatlım tatılın guzel gecmıs sevındım zeynep ılayda hıc uzmemıs senı yemesıde duzelmıs masallah dıyelım
fatma yenı arabanız sımdıden hayrlı olsun Allahım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
bencede odayı sonra yaparsın erene suan bısey anlamıyolar zaten gonul ıster herseyın enguzelı olsun ama maddı acıdan olmayınca olmuyo
alp tuğranın sadece park besığı var dolap bıle almadım benım dolaba koyuyorum kıyafetlerını ılerde oda yapınca hepsını toptan takım alırım dıye beklıyorum
sıbel canım arada gırıp cıkıyosun ay bıze ayrıntı versene sekerım merak edıyoruz nasıl alıstınmı ısıne meryeme kım bakıyo
gulden nıle masallah guzel uyumus devamıda gelır ınsallah tlf nun gelmemıs hala uzuldum
ozcanan annenın yanındasın enguzelı guzelde gecıyomus tatıl ayrılırken bıraz zor olur ama olsun ranayı ozleyıp gelırler belkı
ısırma huyunu hıc sevmıyorum bızdede var gecmesını beklıyorum bakalım nezamn
ay ne uzun yazdım mektup gıbı oldu okurken sıkılmıssınzdır ama napayım herkese yazayım dedım ınsallah kımseyı unutmamısımdır
ha burada betul yok nerelerde acaba
hoşbuldum cnm. özlemişim vallahi. aynen bende yanımda daha uzun uyuduğunu gördüm iki kez uyanıodu emmek için ve de daha geç kalkıodu. beşik dar gelio sanaırım. bide yanında olduğumuzu hissedio tekrar uyumaya devam edio sanırım...
ooo maşallah cnm allah daha çok versin iki yılda ev araba:) biz daha eşya borcu ödüoz araba borcuyla birlikte. bu sene her ikiside bitiyor inş tabi bide eşimin öğrenim borcu var malesefşükürler olsun rabbime...
ha ha eşimde evin eşyaları için tatkılıo bana arada bir. millet onbine halledio bizimki yirmibeş bin deyip duruyo.bende ne olmuş ödendi işte deyip geçiştiriyorum mecbuuuurrr:)
hb cnm. maşşalah kuzuma nazar değmesin ii kg almış. biz geri geri gidiyoruz:)
ay o çıplak vatandaşı ben biraz sıkıştırsam bak bi daha soyunuyomu:)
ay biz bu uyku tulumlarını ne zaman bırakcaz kızlar yaaa...
hb cnm. ay telden sildim kk yı foto için yer kalmamıştı:) pc ye de bağlanamıyorum en kısa zamanda tekrar yükleyip albüm yapcam inş.
ay yaseminim aynen bizim yanımızda olduğu için daha çok uyudu sanıorum nilde.
ay tulumları bırakamıyacaz herhalde örtemiyorumki.
ay benim eşimde kafama kakılo ne yapalım alıştık artık..
yok yok sıkılmadık cnm hb:) ay bende söleyip durdum ya dilimi ısırayım coşmasın benim kız:) alp tuğrayı öp yerime
operım canım nedemek
songülümmm telin bozulmuş bende diom bu kız niye cevap vermio watsapptan... bi an önce yapılır inş. nazar değdi herhalde güldenimle sana...
evetya nazar kesinlikle
ay kızlar az öncede yazdım ama alıntıların arasında kaybolmuş ola bilir
nil dün pijamasını indirdi 5 6 defa bidefasında bezinide açmıştı
ben acaba tuvalet eğitimimi dedim otuturayım dedim ama oturmak istemedi
ay bunn sebebi nedirki..
evetya nazar kesinlikle
ay kızlar az öncede yazdım ama alıntıların arasında kaybolmuş ola bilir
nil dün pijamasını indirdi 5 6 defa bidefasında bezinide açmıştı
ben acaba tuvalet eğitimimi dedim otuturayım dedim ama oturmak istemedi
ay bunn sebebi nedirki..
songülümmm telin bozulmuş bende diom bu kız niye cevap vermio watsapptan... bi an önce yapılır inş. nazar değdi herhalde güldenimle sana...
ayy yasemin gülden bu adamlar anlaşılmaz zaten
bizim bütün ev 5bin tuttu yemek odası misafir odası yatak odası yatak baza baslik flan hepsi
beyaz esyada bulaşık makinem yok küçük fırın ve setustum buzdolabinida annemler kendininkini vermişti yeni sayılırdı ondan
yani beyz eşyayı biz almadık ailem kendinikini verdi alçak gücü yoktu kendileri eskilerini kullnio şimdi
dusun sırf ucuz olsun diye 3takım 5bine aldık
ama şimdi pisman eşim misafir odasini zaten sattık yerine masala büyüyen beşik almıştık
ya çok sertti koltugu mobilyasida adİ leke birakio üzerinde kaplaması sokuluo
keşke iyisini alsaydık dio şimdi
yani boşverin kinussunlar pahalı diye ucuz olsada konuşurdu ama alma gücü olmazdi
çirkin kalitesiz esyayla otururdun en iyisini yapmışsınız
masalda 1aydır yapio bunu sürekli ihh dio çıka dio taytini cikariom bezi kendi cikario
baglatmak istemio kacio yani heves canım
bende komsularimin tavsiyesiyle lazimluk aldım ama denemedim daha erken ya
nekadar istekli gbi gorunsede bu dönemsel çıkarıp giyme isteyi bence aylardirda cprap çıkarıp giyio
sıra taylara geldi ışte:)
wc yi temmuz gbi falan düşüncem ya hazır hissederse belki ağustos sonuda olabilir tatilden sonra
bi ogretip bi bez baglamak doğru değil ama tatildede mecbren heran gezcez yeterli ilgilenemwyebilirm
pskolijisini bozup kafasını karistirmak istemiom
hmmm havalar ısınıyo cnm cok normal rahatsız olmaya başlıolar bezden. e zaten tuvalet eğitimi 18 ayda verilebiliyormuş.ilkinde tepki vermesi normal. ufak ufak sinyal verio olabilir. bizzde ramazan sonrası filan başlıycaz sanırım. çünkü zeynep ilayda yere diz çöküp çişşşş demeye başladı:)
ozcann canım komşunun kizina masallhhh
ama ilerde bişey olmaz yani
bizim orda köydeki çoğu çocuklar 13en gec15aylıkken resmen cümleler kuup biz gbi herseyini anlatabiliolar
sebeb de kalabalık olması kesinlikle
kuzenime gittik bu köye gidisimizde 18aylikti bilmedgi soylemedgi şey yok
ama yasadgi evi görsen kalabaliklar kv si kayinlari ile yasiolar 2de abisi var bebeğin
e bide yanda kuzenin kendi annesi dedesigil yasio sırf çocuk dolu heryer
ogrenmemsi mümkün değil yani
18aylık kız alt katta karanlık ta merdiveneden inmis dublwks ev biz yukardayken o inmis
biz vedalasirken gördük şok olduk
tek başına nasıl nezman indin diye bebek nededi biliomusnuzannesine
ben seni çağırdım sen beni duymadinsen masalı sevdin beni unuttun kustum geldim buraya ama korktum dedi agladi
ya bukadar uzun cümleyi arka arkaya söyledi annesine ben şok oldum tabi benimkinden2ay büyük yani :)
hmmm havalar ısınıyo cnm cok normal rahatsız olmaya başlıolar bezden. e zaten tuvalet eğitimi 18 ayda verilebiliyormuş.ilkinde tepki vermesi normal. ufak ufak sinyal verio olabilir. bizzde ramazan sonrası filan başlıycaz sanırım. çünkü zeynep ilayda yere diz çöküp çişşşş demeye başladı:)
ayy yasemin gülden bu adamlar anlaşılmaz zaten
bizim bütün ev 5bin tuttu yemek odası misafir odası yatak odası yatak baza baslik flan hepsi
beyaz esyada bulaşık makinem yok küçük fırın ve setustum buzdolabinida annemler kendininkini vermişti yeni sayılırdı ondan
yani beyz eşyayı biz almadık ailem kendinikini verdi alçak gücü yoktu kendileri eskilerini kullnio şimdi
dusun sırf ucuz olsun diye 3takım 5bine aldık
ama şimdi pisman eşim misafir odasini zaten sattık yerine masala büyüyen beşik almıştık
ya çok sertti koltugu mobilyasida adİ leke birakio üzerinde kaplaması sokuluo
keşke iyisini alsaydık dio şimdi
yani boşverin kinussunlar pahalı diye ucuz olsada konuşurdu ama alma gücü olmazdi
çirkin kalitesiz esyayla otururdun en iyisini yapmışsınız
canım şiş,hafif mor bir de azcık yara kısmı varRana da elinden birşey alınca ağlar numarası yapıyo ya numaraci kaşlarını da çatıyo
Günaydın herkese
Funda nasıl oldu defnenin gözü
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maşallah berrayaGunaydin kızlar yasemin hoşgeldin canim ozledik seni
Bugün misafirim var. Ona hazırlanıyorum. Berra gece ateslendi sabah saglik ocagina goturduk. Bogazda kulakta bisey yok ates gecmezse tekrar getirin dedi. Kilomuz 8.800 boyumuz 77. Boyumuz uzamis 3 cm sevindim. 300 gramcik almis benim minnak kizim napalim buna şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne tatlıdır ama o çıplak vatandaş, tabi bi o kadar da sinir bozucuTunaydın kızlar
sağol cnm aminYasmın hosgeldın cnm ay sende geldın bıraz hareketlenır ıns buralar:)
güldenim bu yandığının kanıtıohhh baksen nidacğıa
nilde çıtçıtı açp fermarı çıkarıp tulumu çıkartıyo cnm:
bide dün 5 6 defa sürekli pijamasını indiriyo dün bi yakaladım pijamayı indrmiş bezini açıyodu
ya bu nedemek oluyo..
aynen yoğunduk ama nil çok iyi cnm:
ohhh ohhhh:
temizlik boşver yaparsın sonra .
elifim nasıl peki
ay evet ben kursa giderkende öyleydi cnm anlıyanı var anlamıyalı var..
jumarım bulursun montun aynını şekerim..
aynen öyle cnm :
görüşürüz cnm:
cnm ins devamı gelir nil hanımdan bakalım.
alp nasıl
betül tyoğundur belki bilemiorumki..
oyy yerim ben inu maslda wcnin önüne gdip ciss dio egilip:)
bide bezi çıkartmak istedgini komsularda görünce lazimlik aldım ama erken ya
havalar isinmali hem çünkü hevesten sürekli üzerini çıkartmak isticek suyla oynamak isticek altına kacirsa banyo yaptircan sürekli
oyuzden erken daha
bende hemen dusunuodum ama tatilden sonraya ertelemek istiom ağustos sonu gbi
nasıl yaa ben nil yni cümle kurmaya başladı diye seviniyom millete baksen..
oyy yerim ben inu maslda wcnin önüne gdip ciss dio egilip:)
bide bezi çıkartmak istedgini komsularda görünce lazimlik aldım ama erken ya
havalar isinmali hem çünkü hevesten sürekli üzerini çıkartmak isticek suyla oynamak isticek altına kacirsa banyo yaptircan sürekli
oyuzden erken daha
bende hemen dusunuodum ama tatilden sonraya ertelemek istiom ağustos sonu gbi
canım şiş,hafif mor bir de azcık yara kısmı var
onun haricinde iyi
maşallah berraya
ay ne tatlıdır ama o çıplak vatandaş, tabi bi o kadar da sinir bozucu
sağol cnm amin
güldenim bu yandığının kanıtı
ya çişini etrafa yaparsa
aynen cnm havaların biraz daha ısınması lazım en önemlisi de kuzuların hazır olması lazım. yavaştan yaklaşmaya başlıolar saınırım tuvalet eğitimine. ama ben lazımlık düşünmüorum açıkçası yani annem ablamınkileri alıştırıkende hiç lazımlık kullanmadı bunda da kullanmam dio. hem gittiğin yerde lazımlık olmuo problem oluo.
aynen cnm havaların biraz daha ısınması lazım en önemlisi de kuzuların hazır olması lazım. yavaştan yaklaşmaya başlıolar saınırım tuvalet eğitimine. ama ben lazımlık düşünmüorum açıkçası yani annem ablamınkileri alıştırıkende hiç lazımlık kullanmadı bunda da kullanmam dio. hem gittiğin yerde lazımlık olmuo problem oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?