- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.401
ay cnm senin mesajı alıntılamışım cevaplamamışım ya :) neyse affola.... tatil ne zaman bitiyor peki. ya dönüşü çok kötü bugün vakit geçmek bilmedi bi türlüü ... adapte olamadım sanırm...
evet listene ekle bakalim21mayista bizim asimoz var ozman doktorumuza sorcam
sende sor bakalım
ayy kesinlikle anlatılmaz canım kafa yapımız çok fakli oysaki 3yaş büyük benden daha 27sine gircek
hani cahilde değil genç te ama kafa yapımız uysmuo
bizler nasıl büyüdük bize bizey oldumu dwyip gecio hiç arastirmio okumuo oysa elinin altında internet
evetya nazar kesinlikle
ay kızlar az öncede yazdım ama alıntıların arasında kaybolmuş ola bilir
nil dün pijamasını indirdi 5 6 defa bidefasında bezinide açmıştı
ben acaba tuvalet eğitimimi dedim otuturayım dedim ama oturmak istemedi
ay bunn sebebi nedirki..
aaa karışmadan olur mu güldenim nerde söylenilecek şey var söylenir bulur... ama bende hemen derim bezi değişecek olduğunda filan hiç karışmıosun niyeyse diye:)selmeçtendi cnm elif mina çıkartı ilk dişini
umarım herşey yolundadır girmiyo yine uzun zamandır selmeç
belkide minacık alışmıştır bile..
aaa karışmasalar olmaz çatlarlar yaseminimmm
Cuma dönüş canım ve şimdiden annemden ayrılmak değil sanadan ayrı kalacağım günlere dönmek çok uzuyor
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuma dönüş canım ve şimdiden annemden ayrılmak değil sanadan ayrı kalacağım günlere dönmek çok uzuyor
aaa karışmadan olur mu güldenim nerde söylenilecek şey var söylenir bulur... ama bende hemen derim bezi değişecek olduğunda filan hiç karışmıosun niyeyse diye:)
aynen cnm çok zor alışıo onlarda bize kuzum öğle arası nasıl özlemiş öpüp durdu defalarca:)
yok cnm önce gündüz eğitimi...3 gün peşine düşersen alışıo istisani durumlar hariç tabi.. sonra gece. anneme dedim ben nasıl geceyi bıraktırcaz diye o bi süre sonra gece yapmamaya başlıo zaten dedi yani bi gün yapsa bi gün yapmıo bazı sabahlar bezi kuru uyanıomuş işte o zamanda geceyi alıştırmaya başlıosun dio.işte bende gece uyandırıp çiş tutma meselesinden korkuorum ya uyumazsa diye:)
Bencede eger hazırsa 3 gunde duzene gırıyo
Ben ılk gece baglamıstım bezı kılot gıbı gıyılenler var pempers ın ondan almıstım yatarkende konustuk bak annecım artık bez yok bu kılot falan dıye ama saatlı kaldırdım yıne masallah gerı hep uyurdu sonra hıc bez takmadım tabı cıse kaldırana kadar yaptıgıda oluyodu:) su gecırmez alezlerden aldım bıde alt degıstırme örtulerı oluyo ıslanınca atıyosun onlardan serdım onun ustune carsaf ıslatırsa hemen degıstırıyodum uykusunu acıp konusudum bazen cısın gelınce hemen anneyı cagır falan.. Gecenın duzene gırmesıde bır hafta on gun gıbıydı bızde sonra ufak tefek kazaların dısında ıyıydı..
Ama ben hep saat kurdum gecelerı önce ıkı saate bır sonra arayı daha actım tutmayı ögrensın dıye bıde yatarken cok sıvı alırlarsa ıkı saate yetısemıyodum bazen:)
Ama calısan anneler ıcın zor olur bıraz bu dönem cunku sabah ıs var
Ay nıda nasıl olur acaba meraktayım o gunler geldı aklıma sımdı:)
kesinlikle katiliom ozmanlar bebeği emzirip tarlaya gidiolarmis biz wc ye zor gidioduk:)bizim zamanımızla bebişlerimizin zamanı çok farklı cnm ama dediğin gibi anlatamazsın
ayy çok zor olmalai eminim alistiniz gecw gindiz birlikteliğe allhim yardım etsin çalışanlara
yürüyen ve ilk dış çıkaran minaysa bezden kurtulanda mina olabilir ozman dimi:)selmeçtendi cnm elif mina çıkartı ilk dişini
umarım herşey yolundadır girmiyo yine uzun zamandır selmeç
belkide minacık alışmıştır bile..
aaa karışmasalar olmaz çatlarlar yaseminimmm
ayy kesinlikle karisirlar susmazlar o konuda başka şeye elincede hiç elini surmezler:)he he ben bıraksam adam başımın etini yer. istanbulda bi kaç gün 10 u geçti uyuması. hemen söylenmeye başladı benimki 9 da uyumuş olası lazım diye laf ebesi kocam:)
ayy bizde 10ayliga girioduk ilk diste:)ay bilmiyorum ki cnm biz değiliz onu biliyorum çünkü 8 aylıkken çıkardık biz ilk dişimizi...
ayy yerim ben onların gulusmelerini kız kıza başka olur kardeslik yaa çok şekerlerEvet cnm ya Allah saglık huzur versın gerısı olur..
Yakın zamanda dusunmuyorum zaten sımdı yatırdım kızları nıda yatmak ıstemıyo aglamasın dıye beyzayıda yatagına yatırdım normalde öglen bızım yatakta yatıyo hadı kızım kendı yatagına nıda aglamasın dedım tamam dedı ama bu seferde kıkırdesmelerden ne zaman uyuyacaklar bellı degıl:) yarım saat oldu hala gulusmeler gelıyo:)
Es evdeyken cok sık gırılemıyo bılıyorum:)
Ay napcam hakkatten bılmıyorum yatırdım sımdı pıjamayla..
Bı sıkıstırsanızda teyzelerı bı daha yapamasa kucuk cadı:))
Fotoları beklıycez merakla..
Kız bunlar cok fena ne yapıcaz bılmem:)
Wc egıtımı ıcın daha bızden sınyal yok bende tatıl sonrası dusunurum eylul gıbı eger sınyallerı alırsam:)
Beyzayı lazımlıkla alıstırdım gıttıgımız yerede göturuyodum:)
Sonra klozet ustune adaptorle devam edıyoruz bunu dırek adaptorle mı alıstırsam bılmıyorum ama kazımlıgı gördukce cıs dıyolar oda kolaylastırıyo bıraz sankı..
Bencede erkekler konusacak bısey buluyolar bızdede genelde ben uygununu ararım esım pahalıya gıder sonra orta yolu buluruz:) amaa olurda bı yerden bı seyı cıkarsa ben suclu olurum nıye pahalı olanı almadın o daha ıyıydı vs bır suru soylenır:) ıyı cıkarsada bak ıyı yaptık bunu almakla ıyıkı bunu alalım dedın der:)
ay sen birinciden tecrübelisin cnm halledersin bakalım biz ne yapcaz. gündüz bi şekilde peşine düşersinde geece ne olur bilemiyorum dediğin gibi sabah iş var hadi onu da geçtim tuvalete gitmek istemezse uyumak istemezse ne yapcaz
aaa karışmadan olur mu güldenim nerde söylenilecek şey var söylenir bulur... ama bende hemen derim bezi değişecek olduğunda filan hiç karışmıosun niyeyse diye:)
aynen cnm çok zor alışıo onlarda bize kuzum öğle arası nasıl özlemiş öpüp durdu defalarca:)
evet listene ekle bakalim21mayista bizim asimoz var ozman doktorumuza sorcam
sende sor bakalım
ayy kesinlikle anlatılmaz canım kafa yapımız çok fakli oysaki 3yaş büyük benden daha 27sine gircek
hani cahilde değil genç te ama kafa yapımız uysmuo
bizler nasıl büyüdük bize bizey oldumu dwyip gecio hiç arastirmio okumuo oysa elinin altında internet
Bezden sıkılmış rana gibikoko koko diyo istemiyo bezi ama daha çıkarma işi yok bizde
Ben ılk gece baglamıstım bezı kılot gıbı gıyılenler var pempers ın ondan almıstım yatarkende konustuk bak annecım artık bez yok bu kılot falan dıye ama saatlı kaldırdım yıne masallah gerı hep uyurdu sonra hıc bez takmadım tabı cıse kaldırana kadar yaptıgıda oluyodu:) su gecırmez alezlerden aldım bıde alt degıstırme örtulerı oluyo ıslanınca atıyosun onlardan serdım onun ustune carsaf ıslatırsa hemen degıstırıyodum uykusunu acıp konusudum bazen cısın gelınce hemen anneyı cagır falan.. Gecenın duzene gırmesıde bır hafta on gun gıbıydı bızde sonra ufak tefek kazaların dısında ıyıydı..
Ama ben hep saat kurdum gecelerı önce ıkı saate bır sonra arayı daha actım tutmayı ögrensın dıye bıde yatarken cok sıvı alırlarsa ıkı saate yetısemıyodum bazen:)
ay sen birinciden tecrübelisin cnm halledersin bakalım biz ne yapcaz. gündüz bi şekilde peşine düşersinde geece ne olur bilemiyorum dediğin gibi sabah iş var hadi onu da geçtim tuvalete gitmek istemezse uyumak istemezse ne yapcaz
pöf banada nilden ayrılmak çok zor geliooo
bide çok uzun saatler görmüyoruz bir birimizi..
oyy kıyamam benkuzuya..
sorularımın arasında cnm:
off of yandık desene..
evet onlar uygun olur
ama ayy sen tecrubelisin bakalım biz ne yapıcaz..
benicim ay senin kızlara hayranım benyaa..
ayyy konuştukça gözüm korkuyo benimyaaa:
ayy masallhh beyzaya
ins nida ve masalda diğer bebislerde böyle kolay uyum sağlarlar
kaç aylikti beyza ilk basladginda
Kızlar takmayın dıycem ama ben bıle heycanlanıyorum nıda nasıl alıscak dıye bakalım bısekılde halledıcez:)
Nıl ın de bı kardesı olsa hıc fena olmazdı bılemıyorum yanı:))
Kız beyza buyuktu bak bıde o faktör var:)
2 yas öncesı hazırdı bezını cıkarmak wc gıtmek ıstıyodu ama ben hamılelıgımde yattıgım ıcın alıstıramadım nıda nın kırkı cıkınca alıstırdım..
Kız beyza buyuktu bak bıde o faktör var:)
2 yas öncesı hazırdı bezını cıkarmak wc gıtmek ıstıyodu ama ben hamılelıgımde yattıgım ıcın alıstıramadım nıda nın kırkı cıkınca alıstırdım..
zaten doktorlarda acele etmeyin daha kolay olur dio ama bİzler hemn ogretelim istipz cevreninde faktoru büyük tabiki:)
büyük oldgu için çiş gelince şöyle dediginde anlar daha kolay gece uykuya dalar cvp veriri
ışte yaza daha bizimkiler küçük gbi ama bakalım artık duuma gpre
pöf banada nilden ayrılmak çok zor geliooo
bide çok uzun saatler görmüyoruz bir birimizi..
oyy kıyamam benkuzuya..
sorularımın arasında cnm:
off of yandık desene..
evet onlar uygun olur
ama ayy sen tecrubelisin bakalım biz ne yapıcaz..
benicim ay senin kızlara hayranım benyaa..
ayyy konuştukça gözüm korkuyo benimyaaa:
Canım benim Allah bi yoluna koymuştur kardeşimden hatırlıyorum kaka yapmaktan korkmuştu sonra ailecek wc başında her yaptığında alkış diye diye alıştı biz çalışıyoruz bakıcılara büyük iş düşüyo
Kızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya
Canım benim Allah bi yoluna koymuştur kardeşimden hatırlıyorum kaka yapmaktan korkmuştu sonra ailecek wc başında her yaptığında alkış diye diye alıştı biz çalışıyoruz bakıcılara büyük iş düşüyo
Kızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?