2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cuma dönüş canım ve şimdiden annemden ayrılmak değil sanadan ayrı kalacağım günlere dönmek çok uzuyor

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim zamanımızla bebişlerimizin zamanı çok farklı cnm ama dediğin gibi anlatamazsın

Bezden sıkılmış rana gibi koko koko diyo istemiyo bezi ama daha çıkarma işi yok bizde

aaa karışmadan olur mu güldenim nerde söylenilecek şey var söylenir bulur... ama bende hemen derim bezi değişecek olduğunda filan hiç karışmıosun niyeyse diye:)

Cuma dönüş canım ve şimdiden annemden ayrılmak değil sanadan ayrı kalacağım günlere dönmek çok uzuyor

aynen cnm çok zor alışıo onlarda bize kuzum öğle arası nasıl özlemiş öpüp durdu defalarca:)

aynen cnm bende öyle diorum..
oda ben mecburkalsam yaparım diyo ama eminim yapamaz..

Bencede eger hazırsa 3 gunde duzene gırıyo
Ben ılk gece baglamıstım bezı kılot gıbı gıyılenler var pempers ın ondan almıstım yatarkende konustuk bak annecım artık bez yok bu kılot falan dıye ama saatlı kaldırdım yıne masallah gerı hep uyurdu sonra hıc bez takmadım tabı cıse kaldırana kadar yaptıgıda oluyodu:) su gecırmez alezlerden aldım bıde alt degıstırme örtulerı oluyo ıslanınca atıyosun onlardan serdım onun ustune carsaf ıslatırsa hemen degıstırıyodum uykusunu acıp konusudum bazen cısın gelınce hemen anneyı cagır falan.. Gecenın duzene gırmesıde bır hafta on gun gıbıydı bızde sonra ufak tefek kazaların dısında ıyıydı..
Ama ben hep saat kurdum gecelerı önce ıkı saate bır sonra arayı daha actım tutmayı ögrensın dıye bıde yatarken cok sıvı alırlarsa ıkı saate yetısemıyodum bazen:)
Ama calısan anneler ıcın zor olur bıraz bu dönem cunku sabah ıs var
Ay nıda nasıl olur acaba meraktayım o gunler geldı aklıma sımdı:)

ay sen birinciden tecrübelisin cnm halledersin bakalım biz ne yapcaz. gündüz bi şekilde peşine düşersinde geece ne olur bilemiyorum dediğin gibi sabah iş var hadi onu da geçtim tuvalete gitmek istemezse uyumak istemezse ne yapcaz

bizim zamanımızla bebişlerimizin zamanı çok farklı cnm ama dediğin gibi anlatamazsın
kesinlikle katiliom ozmanlar bebeği emzirip tarlaya gidiolarmis biz wc ye zor gidioduk:)

yürüyen ve ilk dış çıkaran minaysa bezden kurtulanda mina olabilir ozman dimi:)
evet hatirlayinca bende merak ettim ins iyilerdir
he he ben bıraksam adam başımın etini yer. istanbulda bi kaç gün 10 u geçti uyuması. hemen söylenmeye başladı benimki 9 da uyumuş olası lazım diye laf ebesi kocam:)
ayy kesinlikle karisirlar susmazlar o konuda başka şeye elincede hiç elini surmezler:)
ama hakkını yemeyeyim köye gidince bizimki hiç karışmadı gece uykumuza falan :)
ay bilmiyorum ki cnm biz değiliz onu biliyorum çünkü 8 aylıkken çıkardık biz ilk dişimizi...
ayy bizde 10ayliga girioduk ilk diste:)
ayy yerim ben onların gulusmelerini kız kıza başka olur kardeslik yaa çok şekerler
bende ağustosta tatile gtcez dönüşte başlayayım diorum aynen
lazimlik aldım ama bakalım önce wc de deneyeyim sonra olmazsa lazimligi denerim

Her cocuk farklı ıste beyzada zorlanmadım ama nıdayı bılmıyorum:)
Ins topıgın kuzuları annelerını uzmeden alısırlar..

pöf banada nilden ayrılmak çok zor geliooo
bide çok uzun saatler görmüyoruz bir birimizi..

oyy kıyamam benkuzuya..

sorularımın arasında cnm:

Bezden sıkılmış rana gibi koko koko diyo istemiyo bezi ama daha çıkarma işi yok bizde

off of yandık desene..

evet onlar uygun olur
ama ayy sen tecrubelisin bakalım biz ne yapıcaz..
benicim ay senin kızlara hayranım benyaa..

ayyy konuştukça gözüm korkuyo benimyaaa:

ayy masallhh beyzaya
ins nida ve masalda diğer bebislerde böyle kolay uyum sağlarlar
kaç aylikti beyza ilk basladginda

Kızlar takmayın dıycem ama ben bıle heycanlanıyorum nıda nasıl alıscak dıye bakalım bısekılde halledıcez:)
Nıl ın de bı kardesı olsa hıc fena olmazdı bılemıyorum yanı:))

ayy masallhh beyzaya
ins nida ve masalda diğer bebislerde böyle kolay uyum sağlarlar
kaç aylikti beyza ilk basladginda

Kız beyza buyuktu bak bıde o faktör var:)
2 yas öncesı hazırdı bezını cıkarmak wc gıtmek ıstıyodu ama ben hamılelıgımde yattıgım ıcın alıstıramadım nıda nın kırkı cıkınca alıstırdım..

Kızlar takmayın dıycem ama ben bıle heycanlanıyorum nıda nasıl alıscak dıye bakalım bısekılde halledıcez:)
Nıl ın de bı kardesı olsa hıc fena olmazdı bılemıyorum yanı:))

benicim hiç cesaretimyok inan
ama ben senin kızlara hayranım:
ay sonra süper dadıyı izliyorum bide yok diorumyokkk..

aferin beyzama ama senin için zor olmuştur..

zaten doktorlarda acele etmeyin daha kolay olur dio ama bİzler hemn ogretelim istipz cevreninde faktoru büyük tabiki:)
büyük oldgu için çiş gelince şöyle dediginde anlar daha kolay gece uykuya dalar cvp veriri
ışte yaza daha bizimkiler küçük gbi ama bakalım artık duuma gpre

bakalım cnm ramazan sonrası deniycez tabi zeynep ilay uygun sinyaller verirse olmadı kurban sonrası:) böle diyince sanki bayram sonrası şart gibi oldu:)

Canım benim Allah bi yoluna koymuştur kardeşimden hatırlıyorum kaka yapmaktan korkmuştu sonra ailecek wc başında her yaptığında alkış diye diye alıştı biz çalışıyoruz bakıcılara büyük iş düşüyo

Kızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya

cnm ben kendim alıştırmak istiyorum ama du bakalım
çünkü verilecek tepkilerde çok önemli burda bidaha hayat boyu psikoloji

ben hala ayrı yıkıyorum cnm vede b2 kere yıkıyorum ilki deterjanlı ikincisi iyice durulansın diye duru suyla..

kzlar ben artık kaçıyorum öpüyorum herkesi.ç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…