- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.421
Kızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım ben 2 haftadır benim kıyafetlerimle yıkıyorumKızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya
canım benim zamanla alışacaksınızMerhabalar hanmlar 3,mesai gununden sonra nihayet evimdeym.veee şükür kızım cok güzel oynamış bugun.ilk iki gun cok kotuydu tüm gün bnm kiyafetmi elinden birakmamisti..geldim eve babaanne agliyo kiz agliyo bende baskadim aglanaya....ama bugun iyiyiz cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 2 haftadır benim kıyafetlerimle yıkıyorum
sonuçta benim kıyafetlerim de 1 kere giyilmiş oldukları için çok kirli olmuyor
babamız zaten 1 aydır görmediğimiz için onunkiler yok
canım benim zamanla alışacaksınız
seni çok iyi anlıyorum
Sagol canim evet canim aynen öyle düşündümBak sen şu nidaya ya nasıl da gayretli en sonunda çıkardı demek ins hasta olmazsiniz canım
kendi yatağında yatma sıkıntısı gectimi
geçmiş olsun berraciga canım bence disleri toptan patlatmaya çalışıyor ondan ateslenmistir geçen burda hasta olmadı bir aydır demiştin direk o geldi dimi aklına acaba nazar mi değdi diye ben ne zaman söylesem elifin şaşıyor herşeyi
Evet cnm ya cok azımlı bu konuda ılla cıplak yatacak:) yenı yontem bulmam lazım ama ne bılmıyorum..
Öglenlerı yıne yapıyo yatmıycam dıye ama gece daha sakin beyzada yatıyoya ondan mı bılmıyorum..
Katreınur gecmıs olsun sızede kacırmısım ben ıns uzun surmez bıde mısafırın varmıs zor olur berrayla kolay gelsın cnm..
Canım benim geçmiş olsun diş galiba bizimki de aşırı huysuz geceleri ne güzel kilo almış biz de o da yok
ben 9ayliktan beri bizimkilerle yikiorum bencede gerek yok abartmayaKızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
Merhabalar hanmlar 3,mesai gununden sonra nihayet evimdeym.veee şükür kızım cok güzel oynamış bugun.ilk iki gun cok kotuydu tüm gün bnm kiyafetmi elinden birakmamisti..geldim eve babaanne agliyo kiz agliyo bende baskadim aglanaya....ama bugun iyiyiz cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo masallah gecmiste birikmis ya cok sevindim ama okuyamadim kizlar cok yorgunum yaticam hemen yarin ders calismaya basliycam cumartesi arapca ve tefsir sinavi var hatta surelerdende ezberlesem iyi olucak vakit cok azaldi yandim ben.:-(
iyi geceler kizlar cok sukur arabamizi aldik ereninde koltugunu takip ilk beni okula biraktilar sonra almaya geldiler ordan yemege gittik geldik yalniz bu ay elimizde biraz sksti ya ciddi anlamda ve maasini alinca amcama kalan parayi vericek bizede az kalicak napalim artik bi sekilde idare etmeye calisicaz bakalim allah buyuk.
(okul olmasa gidip koyde kalicam biraz hem degisiklik olsun ama okul var iste)
kızlar birşey soracam kıyafetleri hala ayrı mi yıkıyorsunuz
annem artık büyüdü gerek yok artık ayrı yıkama dedi kendi çamaşırlarımla attim gitti makinaya
st25i cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlar konutla oek alakalı değil ama nasıl korunuyonuz ben hap alıyom o da kılo yapıyosistim kılo da veremıyom kaldım 69 da imdat duyun sesımı
hap kullanan var mı
kuzum herşeye değersin 💝
maşalh nilime kendi içmiş sütünü:) eşimde sabah dio zeynebi bazasını bizim odaya taşıyalım bu kıza beşik dar gelio ondan uyumuyo diye:) ay bilmiyorum ama gerçekte park yatak dar gelio sanırım. Ama daha çok erken baza içinde başka oda içinde yani bence tabi...
aman bende bilemedim ama telsizi koyucam odaya bizede park yatak dar geliyo cnm:
Bizimle yatarken bi görsen bi babasının üzerina atıyo ayaklarını bi benim üzerime..
hoşbuldum canlarımmm... Ay çok güzel geçti maşallah diyim bal böcüğüm bizi hiç üzmedi eee bizede gezip tozmak kaldı:) kuzuma istanbul havası yaradı uykusu yemesi iileşti... Beşikten kurtulduk her yere taşıma derdimiz bitti ama şimdi de yanımda yatmaya alıştı ne yapcam bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?