2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhabalar hanmlar 3,mesai gununden sonra nihayet evimdeym.veee şükür kızım cok güzel oynamış bugun.ilk iki gun cok kotuydu tüm gün bnm kiyafetmi elinden birakmamisti..geldim eve babaanne agliyo kiz agliyo bende baskadim aglanaya....ama bugun iyiyiz cok sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 2 haftadır benim kıyafetlerimle yıkıyorum
sonuçta benim kıyafetlerim de 1 kere giyilmiş oldukları için çok kirli olmuyor
babamız zaten 1 aydır görmediğimiz için onunkiler yok

canım benim zamanla alışacaksınız
seni çok iyi anlıyorum

Ben de kendi kıyafetlerimle yıkadim canım öyle de yapmaya devam edeyim o zaman
Babaniz ne zaman gelecek

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagol canim evet canim aynen öyle düşündüm

Canım benim geçmiş olsun diş galiba bizimki de aşırı huysuz geceleri ne güzel kilo almış biz de o da yok

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagolun kizlar inşallah distir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimsecıkler yok mu gaksızlık bu ben işteyken sız kaynatıyosunuz ben gelıyorum kımse yok

Kuzum herşeye değersin 💝

ben 9ayliktan beri bizimkilerle yikiorum bencede gerek yok abartmaya
gülden nilin alerjisi falan yok ki niye hem ayrı hem 2kez yikionki gerek yok
enerjidende sudan elektirikdende tasarruf zamni kız okdar abartma

ayy kiyamm ya yazık babanne de ağlamış ha
ayy çok zor ya iyiki alışmış bugün allhim yardımcınız olsun
çalışma saatlerim nasıl peki öğlen elionmu eve
buarada hangi smtte eviniz

İyi geceler kizlar cok sukur arabamizi aldik ereninde koltugunu takip ilk beni okula biraktilar sonra almaya geldiler ordan yemege gittik geldik yalniz bu ay elimizde biraz sksti ya ciddi anlamda ve maasini alinca amcama kalan parayi vericek bizede az kalicak napalim artik bi sekilde idare etmeye calisicaz bakalim Allah buyuk.
(okul olmasa gidip koyde kalicam biraz hem degisiklik olsun ama okul var iste)

Oo masallah gecmiste birikmis ya cok sevindim ama okuyamadim kizlar cok yorgunum yaticam hemen yarin ders calismaya basliycam cumartesi arapca ve tefsir sinavi var hatta surelerdende ezberlesem iyi olucak vakit cok azaldi yandim ben.:-(

huhu kzlar ben geldım
ay tel yok madurum gıremıyorum aeas asla pc açtırmıyor
br dünyada gecmıs olmuş

neysekı telım yarı geliyor hehe

ay bu arada bıraz mralım bozukdu alt komsu yonetıcıye bızı sıkayet etmıs cok sese gııdıyormus vaya anam vayyy
oysakı hepte uyarırım

canım arabanz hayırlı olsun
borc bu odenır bıter ınsalla

merhaba fıstık
ben couklarınkılerı bır yıkıyorum
benım ve esımınkınıde bır

ben hap kullanıyorum cnm
su an emzıren anneler ıcın olanını fakat yarenden sonra aysegulun kullandıgı hapoı kullandım 4.5 yıl hıc kg aldırmadı

aman bende bilemedim ama telsizi koyucam odaya bizede park yatak dar geliyo cnm:
Bizimle yatarken bi görsen bi babasının üzerina atıyo ayaklarını bi benim üzerime..

ay park yatak bır bızım oglanamı dar gelmıyor yahu bırde kenara sıkıstırır kendını oh

canım hsgeldın herseyın guzel gecmesıne cok cok sevındım
tel bozuktu yazamadım da sana cokca

Kızlar tuvalet egıtımı nıyetlerı baslamıs sankı yavastan benım henuz nıyetım yo pasa ne zman hazır olursa o zman alıstırmza dusuncesındeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…