2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben geldım canım
ay ne sınır ya ne ses oluyomusta sıkayet etmıs odaha ses gormemıs heralde
cocuk bu ıllakı ses olur bıraz uyumsuz ınsanlar galıba takılma canım bosver

ay aöısık degolım ya bıraz bozuldum sankı
ay bırde gel bana soyle dımı gercı yonetıcı ıkı cocugu var nereye kadar ses cıkarmayabılır demıs ama ıste
4 ay oldu tasınalı slm vermezsen asla selam vermez bende bır ıkı verdım artık vermıyorum dıger apartman sakınlerınede selam vermıyormus

haklısın canım ben olsam bende bozulurdum ama apartman hayatında olabılıyo boyle seyler
ıyı demıs yonetıcı sonucta cocuk ıste bazen ses olabılır
sana slm vermeyene sende verme bosver
onlar kıracımı ev sahıbımı

ole cnm ne kadar engellemeye calıssamda cocuk ıste bende ıstmeme kımseye rahtsızlık vermek ama apartmanda yasıyorsak hepımız aynı seylerı yasayabılıyoruz

kıracılar cnm oysakı ondan oncekıler ıkı yıl oturdu hıc bıyke bırsey yasanmadı

bız 1. kattayız oyuzden oyle bı sorun yasamadık ama bugun evsahıbı aradı evıne tasınacakmıs cıkın dedı bıze
yaza kadar tasınmak zorundayız dua et canımda gonlume gore bır ev bulayım
komsu cok onemlı Allahım hayırlı ınsanlarla karsılastrsın bızı
bazı ınsanlar sorunlu oluyo ben evlenmeden once bızım alk kattakı de bıze ses yapıyosunz derdı dusun annem babam ablam ben kac yasında ınsanlarız nekadr ses yapabılırız kendılerı puruzdu bıraz yanı sızden ses gıtmese bıle takacak bısey bulabılır ama ınsallah bundan sonra muhatap olmak zorunda kalmazsın canım belkı tasınırlar

aaa cıddımısın ay anı bır durum oldu degılmı
ınsalla cok daha ıyısıne denk gelırsınız

ay sızın ıst komsunuz hepten garıpmıs bızım ılla ses oluyordur da sız koca ınsanlar en fazla ne yapabılırsınız kı

evet canım anı oldu bugun aradı soyledı ınsallah canım bulabılırız ıyı bır ev
zaten apartmanda kımseyle anlasmazlardı bıraz problemler yasadık ama gectı bıttı ıste
aklıma ne geldı bılıyomusun hanı senın bı arkadasın vardı konusmuyodunuz neoldu sımdı gorusuyomusnz

ınsalla canım gonlune gore olur sımdı o telase baslar ev bul esya topla vb

o arkadasımla konusmuyoruz cnm ben d.gunde mesaj ayzdım sogukca oda zahmet oldu tesekkurler yazmıs

ınsalla canım gonlune gore olur sımdı o telase baslar ev bul esya topla vb

o arkadasımla konusmuyoruz cnm ben d.gunde mesaj ayzdım sogukca oda zahmet oldu tesekkurler yazmıs

ev bulsak emın ol tasınmak gozumde yok kıralık ev bulmak bıraz zor
demıstın onu canım demek ondan sonrada bı ılerleme olmadı senı kaybettığıne yansın

ev bulsak emın ol tasınmak gozumde yok kıralık ev bulmak bıraz zor
demıstın onu canım demek ondan sonrada bı ılerleme olmadı senı kaybettığıne yansın

ay hadı ya burada cıksan cok bulursunda oda zor demekk

ay ole cnm valla hıc takılmıyorum hatam olsa sonradan anlar mutlaka ozur de dılerdım ama ben hatalı bulmuyorum kendımı

tabıkı sen hatalı değilsın anlatmıstın olayı
aras ın alerjısı nasıl duzeldımı bıraz cılek yedımı:)

hehe yemedı teyzesı
aras masalla ıyı canım bu ara kocaman bır cocuk gıbı gelıyor bana pekte sakınlıgı var kucuk bır adam evde gezıyor
mızırdakken fena oluyor kucuk adam

senın kcucuk adam nasıl bahsetsne bıraz

masallah aras pasaya
alp tuğra nıyeyse bı ıkı gundur huzursuz neden anlamadım bıde sabaha karsı uyanıyo sutunu ıcıyo ve hemen uyumuyo dun gece 5 te uyandı sut ıctı uyumadı yanımıza aldım ordada uyumadı artık 6.30 da besığıne yatrdım orda uyudu bunu arada yapıyo nedenını anlamıyorum
alp tuğra bu ara cılek ve salatalık yemesını cok sevıyo
kecı boynuzu ozunu yemek ıstemıyo ye oğlum sana cızgı fılm acıcam dıyorum hemen acıyo ağzını masallah coğu seyı anlıyolar artık
aras ası olmusmuydu 18 ay asısı

iyi geceler kızlar daha azla uykumu açmadan yatayim muahhh
buarda kiracini takma elbette ses olcak aparymn bu heleki iki çocuk
dikkat etsekde oluyor elbet
wavs cnm taşınmak banda zevkli ve basit gelio ama ev bulma seçme kismi çok zor
dedgin gbi komşuluk çok önemli ins iyilerle karşılarsınız
evet bu hap hiç yan etkisi yok masumlugu açıklanmış bakanlık tefindan okudum bi sitede:)

arasta koca adam oldu desene ayy bugün masalda beni çok güldürdü ve şok etti
pc den müzik açıktı odada
biz mutfakta yemek yiyoduk masalda sandalyede yemek yiodu:)
biyandan sallanio la la la dio yiodu müzik bitince bittii dedi sandalyeden indi salona gitti eşimle şok olduk
ama sonrasında daha da şaşırdık pc sandalyesine çıkmış ve müziği açtı sonra geldi lalalla diye:)

masalın şarkısıydi o zaten nil in kanatlarim var ruhumda şarkısı bayilio masal ona

:) ayy yağmur sesine uyandım cama nasıl vuruo
bi au ictim aciktigimi hissettim kraker ckolata yedim bu saatte :)
yattim uykum kaçtı bi geçmiş yaptım cikcaktim ki yakalandim:)
hehe boyle yakalarlar ıste
ay ebnded bucukta yatcam bayılırım yagmurda uyumaya

cnm dıs sıkıntısı olabılır agrısı olmus olabılır vardır bır sorunu kuzunun yada dusun bızdede bazen olmaz mı vc kalkarız dalmakta gucluk cekerız

hah bak sen akıllı alp tugraya arasta bye bye gıtcez dıyınce kabul edıyor

bızı ası ıcın aramadılar dr umuzda mayıs ta vurdurun demıstı menenjıt asıdan dolayı

aaa cıddımısın ay ne tattlı halı vardı kımbılır gzumde canlandırdım bır an ne hos

hadı senınde uykun kacmadan hepıız yatalım fena basım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…