- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.461
hehe boyle yakalarlar ıste
ay ebnded bucukta yatcam bayılırım yagmurda uyumaya
cnm dıs sıkıntısı olabılır agrısı olmus olabılır vardır bır sorunu kuzunun yada dusun bızdede bazen olmaz mı vc kalkarız dalmakta gucluk cekerız
hah bak sen akıllı alp tugraya arasta bye bye gıtcez dıyınce kabul edıyor
bızı ası ıcın aramadılar dr umuzda mayıs ta vurdurun demıstı menenjıt asıdan dolayı
iyi geceler kızlar daha azla uykumu açmadan yatayim muahhh
buarda kiracini takma elbette ses olcak aparymn bu heleki iki çocuk
dikkat etsekde oluyor elbet
wavs cnm taşınmak banda zevkli ve basit gelio ama ev bulma seçme kismi çok zor
dedgin gbi komşuluk çok önemli ins iyilerle karşılarsınız
evet bu hap hiç yan etkisi yok masumlugu açıklanmış bakanlık tefindan okudum bi sitede:)
arasta koca adam oldu desene ayy bugün masalda beni çok güldürdü ve şok etti
pc den müzik açıktı odada
biz mutfakta yemek yiyoduk masalda sandalyede yemek yiodu:)
biyandan sallanio la la la dio yiodu müzik bitince bittii dedi sandalyeden indi salona gitti eşimle şok olduk
ama sonrasında daha da şaşırdık pc sandalyesine çıkmış ve müziği açtı sonra geldi lalalla diye:)
masalın şarkısıydi o zaten nil in kanatlarim var ruhumda şarkısı bayilio masal ona
dıs son ıkı tane cıkıyo canım 16 tane oldular onlarmı sıkntı yapıyo bılmyorum bugece neyapıcak bakalım
bızım ası haftaya bakalım
yatalım canım tamam uyursan basının ağrısı gecer belkı
optum sızı songul aysegul ıyı geceler
Cnm eğer bir sorun çıkmazsa 15 Mayıs ta gelecek. Hakkari'de olduğu için 1 aydır gelmiyorBen de kendi kıyafetlerimle yıkadim canım öyle de yapmaya devam edeyim o zaman
Babaniz ne zaman gelecek
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cnm komşuluk nedir bilmiyor herhalde. Her evde gürültü olur. Niye önce sana gelmedi? Insanlari anlamak zor.huhu kzlar ben geldım
ay tel yok madurum gıremıyorum aeas asla pc açtırmıyor
br dünyada gecmıs olmuş
neysekı telım yarı geliyor hehe
ay bu arada bıraz mralım bozukdu alt komsu yonetıcıye bızı sıkayet etmıs cok sese gııdıyormus vaya anam vayyy
oysakı hepte uyarırım
Maşallah de nazar değerhehe yemedı teyzesı
aras masalla ıyı canım bu ara kocaman bır cocuk gıbı gelıyor bana pekte sakınlıgı var kucuk bır adam evde gezıyor
mızırdakken fena oluyor kucuk adam
senın kcucuk adam nasıl bahsetsne bıraz
Merhabalar hanmlar 3,mesai gununden sonra nihayet evimdeym.veee şükür kızım cok güzel oynamış bugun.ilk iki gun cok kotuydu tüm gün bnm kiyafetmi elinden birakmamisti..geldim eve babaanne agliyo kiz agliyo bende baskadim aglanaya....ama bugun iyiyiz cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 9ayliktan beri bizimkilerle yikiorum bencede gerek yok abartmaya
gülden nilin alerjisi falan yok ki niye hem ayrı hem 2kez yikionki gerek yok
enerjidende sudan elektirikdende tasarruf zamni kız okdar abartma
İyi geceler kizlar cok sukur arabamizi aldik ereninde koltugunu takip ilk beni okula biraktilar sonra almaya geldiler ordan yemege gittik geldik yalniz bu ay elimizde biraz sksti ya ciddi anlamda ve maasini alinca amcama kalan parayi vericek bizede az kalicak napalim artik bi sekilde idare etmeye calisicaz bakalim Allah buyuk.
(okul olmasa gidip koyde kalicam biraz hem degisiklik olsun ama okul var iste)
huhu kzlar ben geldım
ay tel yok madurum gıremıyorum aeas asla pc açtırmıyor
br dünyada gecmıs olmuş
neysekı telım yarı geliyor hehe
ay bu arada bıraz mralım bozukdu alt komsu yonetıcıye bızı sıkayet etmıs cok sese gııdıyormus vaya anam vayyy
oysakı hepte uyarırım
Kızlar tuvalet egıtımı nıyetlerı baslamıs sankı yavastan benım henuz nıyetım yo pasa ne zman hazır olursa o zman alıstırmza dusuncesındeyım
iyi geceler kızlar daha azla uykumu açmadan yatayim muahhh
buarda kiracini takma elbette ses olcak aparymn bu heleki iki çocuk
dikkat etsekde oluyor elbet
wavs cnm taşınmak banda zevkli ve basit gelio ama ev bulma seçme kismi çok zor
dedgin gbi komşuluk çok önemli ins iyilerle karşılarsınız
evet bu hap hiç yan etkisi yok masumlugu açıklanmış bakanlık tefindan okudum bi sitede:)
arasta koca adam oldu desene ayy bugün masalda beni çok güldürdü ve şok etti
pc den müzik açıktı odada
biz mutfakta yemek yiyoduk masalda sandalyede yemek yiodu:)
biyandan sallanio la la la dio yiodu müzik bitince bittii dedi sandalyeden indi salona gitti eşimle şok olduk
ama sonrasında daha da şaşırdık pc sandalyesine çıkmış ve müziği açtı sonra geldi lalalla diye:)
masalın şarkısıydi o zaten nil in kanatlarim var ruhumda şarkısı bayilio masal ona
hehe boyle yakalarlar ıste
ay ebnded bucukta yatcam bayılırım yagmurda uyumaya
cnm dıs sıkıntısı olabılır agrısı olmus olabılır vardır bır sorunu kuzunun yada dusun bızdede bazen olmaz mı vc kalkarız dalmakta gucluk cekerız
hah bak sen akıllı alp tugraya arasta bye bye gıtcez dıyınce kabul edıyor
bızı ası ıcın aramadılar dr umuzda mayıs ta vurdurun demıstı menenjıt asıdan dolayı
Günaydın kızlar.Nasılsıniz?
Günaydın guzel anneler......
Biz yavastan vasladik tuvalete bakalim zor olack sanırım biraz. .
Yasemn hosgeldn cnm
Fatma arabanz hayrli olsun kazasz belasz binin.
Songul abla sorma ya onlar agliyo ben agluyorum....dun cok iyiymiş geldiğimde de oynuyordu güzelcene inşallah bugunde öyle olur....nesai sabah sekiz aksam bes..ogle arasi gelwmiyorum malesef...ve haftaya birde nöbet basliycak...haftada bir gece oncesinde ki gun ve ertesi gun mesaiye devam etmk sartiyla birde; (((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydın kızlar... nasılsınız... benim felaket uykum var yaa yaramadı bu tatil bize gecede uyudum halbu ki:)
betülüm nasılsın cnm paşa paşalığını ilan edip odasına geçmiş maşallah ben cesaret edemiyorum yaaa aslında ayırsam daha güzel uyuycak biliyorum ama hiiiçç ayrılasım yok:)
sibelcim başlamışsın işe hayırlı olsun çabucak alışırsınız yeni düzene merak etme kuzular bizim düşündüğümüzden dah güçlü. çiş eğitimi nasıl gidiyo:) songülüm görüşemiyoruz yahu neyse geliomuş telin sorun kalmadı:)
fatmacım arabanız hayırlı olsun borcu düşünme allah can sağlığı versin yeterki, hepsi ödenio...
güldenim bence pastayı gönder şaşırt eşini. eşimin de 15 i doğum günü bi yemek yeter sanırım:) bu ara çok açıldık:) atladığım varsa affolaaaa kafamı toplayım dönerim tekrar...
Günaydın kızlar sınav görevındeyım yedeklere verdıler bosum yanı. Bugun öğleden sonra kızımla konsuya mevlıde gıtcez. Babamız evde yatacak geceden geldı. Kv dun laf sokuyo bana surat asmak ne dıye ne derdı varsa gerkes soylessın dıyo ceydaya soylermıs gıbı. Kendı surat asıp dolanıyo haberı yok :) neyse salla bosverdım ben onu kafaya takarsam benım sonum kötü olacak :)
Kuzum herşeye değersin 💝
canlarım dün yazamadım açtım ama okudum biraz tamamınıda okuyamadım nasılsınız günaydın hepinize ayrıca wavs canım beni sormuşsun özlenmek merak edilmek çok güzel :)
pazar sabahı babanne dede ve amcamız evlerine döndüler bende onlar gidince ev temizliğine kalkıştm sabahtan akşama temizlik yaptım bir tek ütüyü yapamadım oda hadta sonu inşallah :)
teyzoşlar erdem bey 1 haftadır kendi odasında yatıyor ilk zamanlarında babannesi ile yattı onlar gitti 2 gündür de yalnız yatıyor ondan çok ben zorlandım içim bir tuhaf oldu yanımda olmasına öyle alışmışımki çok zor geldi halbuki bitişik odamda gık dese duyuyorum ilk zamanlar çok ağladı aldım emzirdim sakinleştirebilirsem yatağına yatırdım sakinleştiremezsem aramızda yattı mesela pazar gecesi ilk yalnız gecesiydi çok güzel uyudu 4 kez falan emmeye kalktı geri yattı ama dün gece neredeyse hiç uyumadık bende yanıma aldım bu dönemde hiç zorlamayı düşünmüyorum isterse yatağında isterse yanımızda yatıyor
oda olayına gelince bende oda yapmamıştım sadece park yatak almıştım erdeme birde şifonyeri vardı koridorda duran eşyaları için onun olacak odada biberon gibi 2 kanepem 1 teklim vardı 1 tekliyi verdim bir kanepeyide garaja indirdim yatağımız ve 1 kanepe var şimdi odasında bende halı istiyorum birde doolap ilk önce uygun bir dolap alayım diye baktım ama uygun dediğim dolaplar okdadar kalitesizki anlatamam dokunsam yıkılacak orta halli bir dolap buldumda biraz maddiyattın iyileşmesi gerekiyor onu alıcam beyaz dolap almayı planlıyorum çünkü erdem kendini bilip şunu istiyorum dediğinde ona güzel bir genç odası alabilmek hevesindeyim imkan olursa o zamanda aldığım dolap bana yüklük olarak kalıcak o yüzden sade birşey alıcam halı olarakda hani üzerinde yol falan olan halılar var ya onlardan almak istiyorum bakalım inşallah
geçmiş yapamadım kızlar özledim sizinle muhabbeti yasmincim istanbul yaramış balböcüğüne maşallah
tek tek sayamıyorum isim kızlar hepinizi öpüyorummm
günaydın cnm kolay gelsinnn... aynen dediğin gibi boşvermek lazımmm yoksa hayat geçmio boşver gitsin kızın ii sen iisin sorun yokkk
günaydın cnm:
ay bende nili ayırıcam ama nile değil kendimi düşünüyorum ay okadar alışmışımki.
dün sabah uyandığımda elleriyle saçlarımı tutmuştu ay bırakıp işe gelmek istemedim..
alırsın cnm herşey ödeniyo yeterki sağlık olsun
Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi yabirlikte güzel güzel yatıyoduk biz
Kuzum herşeye değersin 💝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?