2012 kasım bebekleri büyüyor..

dıs son ıkı tane cıkıyo canım 16 tane oldular onlarmı sıkntı yapıyo bılmyorum bugece neyapıcak bakalım
bızım ası haftaya bakalım

ınsallah canım
masal a masallah cok akıllı bunlar ya sarkısıda varmıs

Ben de kendi kıyafetlerimle yıkadim canım öyle de yapmaya devam edeyim o zaman
Babaniz ne zaman gelecek

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cnm eğer bir sorun çıkmazsa 15 Mayıs ta gelecek. Hakkari'de olduğu için 1 aydır gelmiyor

Cnm komşuluk nedir bilmiyor herhalde. Her evde gürültü olur. Niye önce sana gelmedi? Insanlari anlamak zor.
Sen selam vermeye devam et. Allahın selamı sonuçta

Maşallah de nazar değer

Günaydın guzel anneler......
Biz yavastan vasladik tuvalete bakalim zor olack sanırım biraz. .
Yasemn hosgeldn cnm
Fatma arabanz hayrli olsun kazasz belasz binin.
Songul abla sorma ya onlar agliyo ben agluyorum....dun cok iyiymiş geldiğimde de oynuyordu güzelcene inşallah bugunde öyle olur....nesai sabah sekiz aksam bes..ogle arasi gelwmiyorum malesef...ve haftaya birde nöbet basliycak...haftada bir gece oncesinde ki gun ve ertesi gun mesaiye devam etmk sartiyla birde; (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alışacak cnm zamanla ama oda alıştı sonuçta çok uzun zamandır..

ben 9ayliktan beri bizimkilerle yikiorum bencede gerek yok abartmaya
gülden nilin alerjisi falan yok ki niye hem ayrı hem 2kez yikionki gerek yok
enerjidende sudan elektirikdende tasarruf zamni kız okdar abartma

şekerim nilin cildi çok hassaz bizim drmizin önrisi bu .

cnm arabanızı güle güle kullanın kazasız belasız inşallah
borç ödeniyo vallaha..

ay çok şanslısın bak benimtel hala gelmediiii:
bu arada yuh artık 2 çocuk ister istemez ses olacak
bizim nil tek başına cayip ses yapıyo allahtan bizim apartmanda oturmuyo kendisi herhalde polisle gelirdi kapıya hahah boşver takılmasen cnm:

Kızlar tuvalet egıtımı nıyetlerı baslamıs sankı yavastan benım henuz nıyetım yo pasa ne zman hazır olursa o zman alıstırmza dusuncesındeyım

bizimde öyle olacak zaten cnm kendi nezaman isterse ozaman:.

bak sen masala alkış ona..
kız sen hangi hapı içiyodun ay merak ettim bak..

bizim sağlık ocağındaki hemşire arasında 1 ay olsun demiş songülüm doğrumudur..

Günaydın kızlar.Nasılsıniz?

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın defnem nasıl?

günaydın cnm hayırlı olsun bakalım tuvalet eğitiminiz
ozaman belki topiğin ilk eğitimcisi siz ola bilirsiniz..

canlarım dün yazamadım açtım ama okudum biraz tamamınıda okuyamadım nasılsınız günaydın hepinize ayrıca wavs canım beni sormuşsun özlenmek merak edilmek çok güzel :)
pazar sabahı babanne dede ve amcamız evlerine döndüler bende onlar gidince ev temizliğine kalkıştm sabahtan akşama temizlik yaptım bir tek ütüyü yapamadım oda hadta sonu inşallah :)

teyzoşlar erdem bey 1 haftadır kendi odasında yatıyor ilk zamanlarında babannesi ile yattı onlar gitti 2 gündür de yalnız yatıyor ondan çok ben zorlandım içim bir tuhaf oldu yanımda olmasına öyle alışmışımki çok zor geldi halbuki bitişik odamda gık dese duyuyorum ilk zamanlar çok ağladı aldım emzirdim sakinleştirebilirsem yatağına yatırdım sakinleştiremezsem aramızda yattı mesela pazar gecesi ilk yalnız gecesiydi çok güzel uyudu 4 kez falan emmeye kalktı geri yattı ama dün gece neredeyse hiç uyumadık bende yanıma aldım bu dönemde hiç zorlamayı düşünmüyorum isterse yatağında isterse yanımızda yatıyor
oda olayına gelince bende oda yapmamıştım sadece park yatak almıştım erdeme birde şifonyeri vardı koridorda duran eşyaları için onun olacak odada biberon gibi 2 kanepem 1 teklim vardı 1 tekliyi verdim bir kanepeyide garaja indirdim yatağımız ve 1 kanepe var şimdi odasında bende halı istiyorum birde doolap ilk önce uygun bir dolap alayım diye baktım ama uygun dediğim dolaplar okdadar kalitesizki anlatamam dokunsam yıkılacak orta halli bir dolap buldumda biraz maddiyattın iyileşmesi gerekiyor onu alıcam beyaz dolap almayı planlıyorum çünkü erdem kendini bilip şunu istiyorum dediğinde ona güzel bir genç odası alabilmek hevesindeyim imkan olursa o zamanda aldığım dolap bana yüklük olarak kalıcak o yüzden sade birşey alıcam halı olarakda hani üzerinde yol falan olan halılar var ya onlardan almak istiyorum bakalım inşallah
geçmiş yapamadım kızlar özledim sizinle muhabbeti yasmincim istanbul yaramış balböcüğüne maşallah
tek tek sayamıyorum isim kızlar hepinizi öpüyorummm

kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz çok şükür :bu gün eşimin doğum günü akşam onu yemeye götüreyim diorum bakalım..

Günaydın kızlar sınav görevındeyım yedeklere verdıler bosum yanı. Bugun öğleden sonra kızımla konsuya mevlıde gıtcez. Babamız evde yatacak geceden geldı. Kv dun laf sokuyo bana surat asmak ne dıye ne derdı varsa gerkes soylessın dıyo ceydaya soylermıs gıbı. Kendı surat asıp dolanıyo haberı yok :) neyse salla bosverdım ben onu kafaya takarsam benım sonum kötü olacak :)

Kuzum herşeye değersin 💝

herkese günaydın kızlar... nasılsınız... benim felaket uykum var yaa yaramadı bu tatil bize gecede uyudum halbu ki:)
betülüm nasılsın cnm paşa paşalığını ilan edip odasına geçmiş maşallah ben cesaret edemiyorum yaaa aslında ayırsam daha güzel uyuycak biliyorum ama hiiiçç ayrılasım yok:)
sibelcim başlamışsın işe hayırlı olsun çabucak alışırsınız yeni düzene merak etme kuzular bizim düşündüğümüzden dah güçlü. çiş eğitimi nasıl gidiyo:) songülüm görüşemiyoruz yahu neyse geliomuş telin sorun kalmadı:)
fatmacım arabanız hayırlı olsun borcu düşünme allah can sağlığı versin yeterki, hepsi ödenio...
güldenim bence pastayı gönder şaşırt eşini. eşimin de 15 i doğum günü bi yemek yeter sanırım:) bu ara çok açıldık:) atladığım varsa affolaaaa kafamı toplayım dönerim tekrar...

ya yatak odamda uyanmasın diye hareket etmediğimi anladım :) giyinmek bile zulümdu o uyurken :) yatakta 2 muhabbet yapamıyoduk eşimle hemen uyanıyordu paşam :) banada çok zor geliyordu ama yaptım bakalım ne kadar devam edicez

günaydın cnm kolay gelsinnn... aynen dediğin gibi boşvermek lazımmm yoksa hayat geçmio boşver gitsin kızın ii sen iisin sorun yokkk

günaydın cnm:
ay bende nili ayırıcam ama nile değil kendimi düşünüyorum ay okadar alışmışımki.
dün sabah uyandığımda elleriyle saçlarımı tutmuştu ay bırakıp işe gelmek istemedim..

alırsın cnm herşey ödeniyo yeterki sağlık olsun

Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi ya birlikte güzel güzel yatıyoduk biz

Kuzum herşeye değersin 💝

Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi ya birlikte güzel güzel yatıyoduk biz

Kuzum herşeye değersin 💝

canım sence zamanı ne zmaan biz annelere kalsa hiç ayırmıyacaz odaları ama bebişlerimiz için yapmalıyız bunu maelsef uzadıkça daha da zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…