2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay aynı durum bizde de var cnm:)

yerim onun elleriniiii...

Aynen öyle canım esim ben kızım ıyı olalım gerısı yeter. :) tabı bı de annecım cabucak ıyılessın

Kuzum herşeye değersin 💝
amin cnm rabbim şifa versin inş.

canım sence zamanı ne zmaan biz annelere kalsa hiç ayırmıyacaz odaları ama bebişlerimiz için yapmalıyız bunu maelsef uzadıkça daha da zorlaşıyor

ay ben 2 yaş gibi düşünüyorum aslında ama bu ara yatağında zorlandığını gördükçe acaba vakti geldi mi diye düşünmeye başaldım. daha çok küçükler yaaa:)

takılma cnm takılma..

aynen bende tedirgin oluyorum parmak ucunda yürüyorum resmen..

Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi ya birlikte güzel güzel yatıyoduk biz

Kuzum herşeye değersin 💝

yok cnm değil ama bende kıyamıyorum o ayrı ama yapmamız lazım

cnm biz iyiyiz şükür
defnenin gözünün şişliği indi,azcık morluk kaldı
keyfimiz şükür yerinde

inşallah yatağında,odasında yatmaya kolay alışır paşa

amaaaaan cnm kafana takma
bak takınca hiçbir şey olmuyor
dün de benim kv diyor ki ablasının kızı aramış".teyze kardeşime yüz verme sana gelmesin.sen yemekle çocukla uğraşıyorsun bir de onunla uğraşma.zaten bir sürü kişi var başında yemek hazırladığın.onlara hizmetçilik ediyorsun zaten bir de kardeşime yapma demiş."yemek hazırladığı bir sürü kişi ben oluyorum.akşamları orada yiyorum ya. ama zaten kendilerine hazırlıyorlar bana da 1 tabak koymuş çok mu?sğolsun hazırlıyor ama hazırlamazsa das önemli değl yemem.kı zım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşuyor.zaten evinin ihtiyacını karşılıyorum buna mutfak,temizlik malzemeleri dahil.hatta pazar günü kendime pike takımı alıyordum ona da 1 takım aldım.çok sevindi.
boşver.hiç takma.

fatma yeni arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın

Ay canım bu kadınlar ne ıstıyo bızden anlamıyorum senınkı herseyını sen yapıyosun masallah daha ne ıstıyo anlamam hele benımkı kocasının yanına gıttı bı 2 haftalıgına gelınc dunya varmıs dedı bızde hıc ıs yapmadıgı için yemek yediği tabagı bıle lavaboya koyar ben yıkarım allahtan belalarını ıstıyolar bence

Kuzum herşeye değersin 💝

Gunaydin kizlar nasilsiniz

Berranin atesi yukseliyor malesef. Ates dusurucu veriyorum. Yarin icin randevu aldik.

Berra da benim yanımda uyumaya alıştı. Önceden kesinlikle uyumazdi yanimizda. Yataginda uyurdu hep. Annemgilde hasta oldugu donemde alisti. Ama ben şikayetçi degilim cok hosuma gidiyor. Onceden emerek uyurdu genelde simdi cok uykusu gelmedikce emerken uyumuyor. Yanina yatıyorum kiyafetimin kolundan kolunu sokuyor öyle uyuyor:) bi 10 15 dk sürüyor uyumasi.

Oda ayirma konusuna gelince ben 3 yas gibi düşünüyorum. Park yataga cok rahat sigiyor benim minnak kuzum. 3 yaşında oda da alirim su an park yatagindan baska biseyi yok.

Ya kizlar ben lazimlik almayi düşünüyordum. Şu muziklilerden hic almayim mi tuvalete yaptırmak zor olurmus gibi geliyo bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada fatma arabaniz hayirli olsun canim.

Fundacim kacirmisim canim gecmis olsun simdi nasil oldu defnecik

Gulden hediye aldin mi bakiim esine:)

Songül sinir oluyorum öyle komsulara. Benim de alt komsum bi kac kere demisti sesi geliyor falan diye şikayet gibi degildi ama ben yine de sinir olmuştum. Apt da oturuyoruz ses olmamasi mümkün mü

Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi ya birlikte güzel güzel yatıyoduk biz

Kuzum herşeye değersin 💝

iyi olmanıza sevindim cnm
aman senin kv alışık laf sokmlara boşver takıma bile:

hahahaha çok güldüm ..

cnm çok geçmiş olsun umarım citi bişeyi yoktur beracığın nazar deydirdn kuzuma annesiya:
eşime bi gömlek alıcam herhalde ama bilmiorum bakalım
işyerine pasta işi tamam arkadaşıylada konuştum süpriz olacak ona
evdede bi pastamız olacak nille birlikte kesmeleri için.
birde yemek var ee birde hediye ay bilemedimki..

günaydın cnmm nesi var berracığın rahatsız mı çok geçmiş olsun. ay benim kızda önceden uyumazdı yanımızda şimdi yatağında uyumak istemio alıştı sanırım yanımızda yatmaya. hoşuma gidio ama rahatta edemiorum tedirgin yatıyorum yanımda yatınca. ay bi de tutturdu bu ara aç aç aç diye tulumu çıkarmak istiyo. sıcak gelio herhalde artık. geçen gece mone gidiooo mone gidiooo diye ağladı durdu anlamadım ki bu mone neyin nesi bi monedir tutturduk gidiyoruz iki gündür:)

yeter de artar çok şımartmamak lazım he he:)

E daha ne olsun ne güzel süprizler hazırlamışsin.

Sagol canim dun gece ateslendi saglik ocagina goturduk bogaz da falan bisey yoktu. Disten mi bilmiyorum yarin dr a gitcez bakalım

Maşallah bal böcüğüne neler de soylermis öyle:) anlasilmaz kelimeler kullaniyorlar bazen berra da muzige gagga gibi bişey diyo:) gagga ac diyo cok komik bunlar ya:))

Kızlar hani Dün misafir gelecek demiştim ya berraya dis bugdayi yaptim. Önüne bir sürü şey koyduk tarak makas kuran kalem vs hicbirini almadi benim kizim en son birisi telefon koydu onu aldi:) tam teknoloji delisi bu kiz:)

Recessss
Kız ıyı tarafından bakalım bu kv olmasa bız nasıl eğlenecez gülecez canım :) resmen filmler yanı hırs entırıka hersey var :) yalan ruzgarı resmen.

Kuzum herşeye değersin 💝

Recessss
Kız ıyı tarafından bakalım bu kv olmasa bız nasıl eğlenecez gülecez canım :) resmen filmler yanı hırs entırıka hersey var :) yalan ruzgarı resmen.

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın kızlar kızımla biz kahvalti ettik bulasiklari yikadim
bgun masalın dolabini temizlicem kisliklari ve küçük gelenleri toplayıp kaldircam
sonra bizimkileri toplicam neyimiz eksik neler almam gerek liste yapcam alışveriş yapcam
masala yazlik mevsimlik bişeyler almam gerek

sonrada mutfak cekmecelrini duzenleyeyim diorum masal karaitirio alttakileri hep :)
opuyorum sizi

ohhh afiyet olsun. bizde pek kahvaltı durumu yok malesef emmeyi bırakınca yapar diye kendimi rahatlatıyorum annemde şaştı artık ne bulsa verio yesin diye:) alışveriş işin en zevkli kısmı. bende yaptım kuzumun alışverişini dolaptai küçülenler ayırıllıp verildi yerine yenileri yerleştirildi havalar iice ısınsada giydrisek cicileri:)

ha ha şimdiki çocuklar teknoloji delisi cnm onların önüne tablet telefon laptop filan koymak lazım sanırım:)

yokluğun farkedılıyo tabıkıde canım ozluyoruz
masallah sana bırsuru ıs yapmıssın
bencede cok zorlama canım ıster senın yanında ıster yatağında yatsın daha kucukler
oyle halıları bılıyorum bende oda yapınca oyle bısey alırım

kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz çok şükür :bu gün eşimin doğum günü akşam onu yemeye götüreyim diorum bakalım..

esının d.gunu kutlu olsun canım neguzel pasta yollanmıs surprızın guzel canım esınde cok sevınır emınım

bosver canım takmaa sen gez toz kuzunla duyma onun soyledklerı bılyorum bana soylemesı kolay ama yapacak bısey yok cocuğuna bakıyo napıcan

kolay gelsın canım zevklı bı ıs bana gore
ben artık tasınırken hallederım kıyafet ısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…