- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.481
ay aynı durum bizde de var cnm:)ya yatak odamda uyanmasın diye hareket etmediğimi anladım :) giyinmek bile zulümdu o uyurken :) yatakta 2 muhabbet yapamıyoduk eşimle hemen uyanıyordu paşam :) banada çok zor geliyordu ama yaptım bakalım ne kadar devam edicez
yerim onun elleriniiii...günaydın cnm:
ay bende nili ayırıcam ama nile değil kendimi düşünüyorum ay okadar alışmışımki.
dün sabah uyandığımda elleriyle saçlarımı tutmuştu ay bırakıp işe gelmek istemedim..
alırsın cnm herşey ödeniyo yeterki sağlık olsun
amin cnm rabbim şifa versin inş.Aynen öyle canım esim ben kızım ıyı olalım gerısı yeter. :) tabı bı de annecım cabucak ıyılessın
Kuzum herşeye değersin 💝
canım sence zamanı ne zmaan biz annelere kalsa hiç ayırmıyacaz odaları ama bebişlerimiz için yapmalıyız bunu maelsef uzadıkça daha da zorlaşıyor
Günaydın kızlar sınav görevındeyım yedeklere verdıler bosum yanı. Bugun öğleden sonra kızımla konsuya mevlıde gıtcez. Babamız evde yatacak geceden geldı. Kv dun laf sokuyo bana surat asmak ne dıye ne derdı varsa gerkes soylessın dıyo ceydaya soylermıs gıbı. Kendı surat asıp dolanıyo haberı yok :) neyse salla bosverdım ben onu kafaya takarsam benım sonum kötü olacak :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ya yatak odamda uyanmasın diye hareket etmediğimi anladım :) giyinmek bile zulümdu o uyurken :) yatakta 2 muhabbet yapamıyoduk eşimle hemen uyanıyordu paşam :) banada çok zor geliyordu ama yaptım bakalım ne kadar devam edicez
Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi yabirlikte güzel güzel yatıyoduk biz
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm biz iyiyiz şüküralışacak cnm zamanla ama oda alıştı sonuçta çok uzun zamandır..
şekerim nilin cildi çok hassaz bizim drmizin önrisi bu .
cnm arabanızı güle güle kullanın kazasız belasız inşallah
borç ödeniyo vallaha..
ay çok şanslısın bak benimtel hala gelmediiii:
bu arada yuh artık 2 çocuk ister istemez ses olacak
bizim nil tek başına cayip ses yapıyo allahtan bizim apartmanda oturmuyo kendisi herhalde polisle gelirdi kapıya hahah boşver takılmasen cnm:
bizimde öyle olacak zaten cnm kendi nezaman isterse ozaman:.
bak sen masala alkış ona..
kız sen hangi hapı içiyodun ay merak ettim bak..
bizim sağlık ocağındaki hemşire arasında 1 ay olsun demiş songülüm doğrumudur..
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın defnem nasıl?
günaydın cnm hayırlı olsun bakalım tuvalet eğitiminiz
ozaman belki topiğin ilk eğitimcisi siz ola bilirsiniz..
inşallah yatağında,odasında yatmaya kolay alışır paşacanlarım dün yazamadım açtım ama okudum biraz tamamınıda okuyamadım nasılsınız günaydın hepinize ayrıca wavs canım beni sormuşsun özlenmek merak edilmek çok güzel :)
pazar sabahı babanne dede ve amcamız evlerine döndüler bende onlar gidince ev temizliğine kalkıştm sabahtan akşama temizlik yaptım bir tek ütüyü yapamadım oda hadta sonu inşallah :)
teyzoşlar erdem bey 1 haftadır kendi odasında yatıyor ilk zamanlarında babannesi ile yattı onlar gitti 2 gündür de yalnız yatıyor ondan çok ben zorlandım içim bir tuhaf oldu yanımda olmasına öyle alışmışımki çok zor geldi halbuki bitişik odamda gık dese duyuyorum ilk zamanlar çok ağladı aldım emzirdim sakinleştirebilirsem yatağına yatırdım sakinleştiremezsem aramızda yattı mesela pazar gecesi ilk yalnız gecesiydi çok güzel uyudu 4 kez falan emmeye kalktı geri yattı ama dün gece neredeyse hiç uyumadık bende yanıma aldım bu dönemde hiç zorlamayı düşünmüyorum isterse yatağında isterse yanımızda yatıyor
oda olayına gelince bende oda yapmamıştım sadece park yatak almıştım erdeme birde şifonyeri vardı koridorda duran eşyaları için onun olacak odada biberon gibi 2 kanepem 1 teklim vardı 1 tekliyi verdim bir kanepeyide garaja indirdim yatağımız ve 1 kanepe var şimdi odasında bende halı istiyorum birde doolap ilk önce uygun bir dolap alayım diye baktım ama uygun dediğim dolaplar okdadar kalitesizki anlatamam dokunsam yıkılacak orta halli bir dolap buldumda biraz maddiyattın iyileşmesi gerekiyor onu alıcam beyaz dolap almayı planlıyorum çünkü erdem kendini bilip şunu istiyorum dediğinde ona güzel bir genç odası alabilmek hevesindeyim imkan olursa o zamanda aldığım dolap bana yüklük olarak kalıcak o yüzden sade birşey alıcam halı olarakda hani üzerinde yol falan olan halılar var ya onlardan almak istiyorum bakalım inşallah
geçmiş yapamadım kızlar özledim sizinle muhabbeti yasmincim istanbul yaramış balböcüğüne maşallah
tek tek sayamıyorum isim kızlar hepinizi öpüyorummm
amaaaaan cnm kafana takmaGünaydın kızlar sınav görevındeyım yedeklere verdıler bosum yanı. Bugun öğleden sonra kızımla konsuya mevlıde gıtcez. Babamız evde yatacak geceden geldı. Kv dun laf sokuyo bana surat asmak ne dıye ne derdı varsa gerkes soylessın dıyo ceydaya soylermıs gıbı. Kendı surat asıp dolanıyo haberı yok :) neyse salla bosverdım ben onu kafaya takarsam benım sonum kötü olacak :)
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm biz iyiyiz şükür
defnenin gözünün şişliği indi,azcık morluk kaldı
keyfimiz şükür yerinde
inşallah yatağında,odasında yatmaya kolay alışır paşa
amaaaaan cnm kafana takma
bak takınca hiçbir şey olmuyor
dün de benim kv diyor ki ablasının kızı aramış".teyze kardeşime yüz verme sana gelmesin.sen yemekle çocukla uğraşıyorsun bir de onunla uğraşma.zaten bir sürü kişi var başında yemek hazırladığın.onlara hizmetçilik ediyorsun zaten bir de kardeşime yapma demiş."yemek hazırladığı bir sürü kişi ben oluyorum.akşamları orada yiyorum ya. ama zaten kendilerine hazırlıyorlar bana da 1 tabak koymuş çok mu?sğolsun hazırlıyor ama hazırlamazsa das önemli değl yemem.kı zım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşuyor.zaten evinin ihtiyacını karşılıyorum buna mutfak,temizlik malzemeleri dahil.hatta pazar günü kendime pike takımı alıyordum ona da 1 takım aldım.çok sevindi.
boşver.hiç takma.
fatma yeni arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın
Günaydın kızlar sınav görevındeyım yedeklere verdıler bosum yanı. Bugun öğleden sonra kızımla konsuya mevlıde gıtcez. Babamız evde yatacak geceden geldı. Kv dun laf sokuyo bana surat asmak ne dıye ne derdı varsa gerkes soylessın dıyo ceydaya soylermıs gıbı. Kendı surat asıp dolanıyo haberı yok :) neyse salla bosverdım ben onu kafaya takarsam benım sonum kötü olacak :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ya yatak odamda uyanmasın diye hareket etmediğimi anladım :) giyinmek bile zulümdu o uyurken :) yatakta 2 muhabbet yapamıyoduk eşimle hemen uyanıyordu paşam :) banada çok zor geliyordu ama yaptım bakalım ne kadar devam edicez
Ay ben daha ömürü ayırmadım etken değil mi yabirlikte güzel güzel yatıyoduk biz
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm biz iyiyiz şükür
defnenin gözünün şişliği indi,azcık morluk kaldı
keyfimiz şükür yerinde
inşallah yatağında,odasında yatmaya kolay alışır paşa
amaaaaan cnm kafana takma
bak takınca hiçbir şey olmuyor
dün de benim kv diyor ki ablasının kızı aramış".teyze kardeşime yüz verme sana gelmesin.sen yemekle çocukla uğraşıyorsun bir de onunla uğraşma.zaten bir sürü kişi var başında yemek hazırladığın.onlara hizmetçilik ediyorsun zaten bir de kardeşime yapma demiş."yemek hazırladığı bir sürü kişi ben oluyorum.akşamları orada yiyorum ya. ama zaten kendilerine hazırlıyorlar bana da 1 tabak koymuş çok mu?sğolsun hazırlıyor ama hazırlamazsa das önemli değl yemem.kı zım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşuyor.zaten evinin ihtiyacını karşılıyorum buna mutfak,temizlik malzemeleri dahil.hatta pazar günü kendime pike takımı alıyordum ona da 1 takım aldım.çok sevindi.
boşver.hiç takma.
fatma yeni arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın
Ay canım bu kadınlar ne ıstıyo bızden anlamıyorum senınkı herseyını sen yapıyosun masallah daha ne ıstıyo anlamam hele benımkı kocasının yanına gıttı bı 2 haftalıgına gelınc dunya varmıs dedı bızde hıc ıs yapmadıgı için yemek yediği tabagı bıle lavaboya koyar ben yıkarım allahtan belalarını ıstıyolar bence
Kuzum herşeye değersin 💝
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Berranin atesi yukseliyor malesef. Ates dusurucu veriyorum. Yarin icin randevu aldik.
Berra da benim yanımda uyumaya alıştı. Önceden kesinlikle uyumazdi yanimizda. Yataginda uyurdu hep. Annemgilde hasta oldugu donemde alisti. Ama ben şikayetçi degilim cok hosuma gidiyor. Onceden emerek uyurdu genelde simdi cok uykusu gelmedikce emerken uyumuyor. Yanina yatıyorum kiyafetimin kolundan kolunu sokuyor öyle uyuyor:) bi 10 15 dk sürüyor uyumasi.
Oda ayirma konusuna gelince ben 3 yas gibi düşünüyorum. Park yataga cok rahat sigiyor benim minnak kuzum. 3 yaşında oda da alirim su an park yatagindan baska biseyi yok.
Ya kizlar ben lazimlik almayi düşünüyordum. Şu muziklilerden hic almayim mi tuvalete yaptırmak zor olurmus gibi geliyo bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Berranin atesi yukseliyor malesef. Ates dusurucu veriyorum. Yarin icin randevu aldik.
Berra da benim yanımda uyumaya alıştı. Önceden kesinlikle uyumazdi yanimizda. Yataginda uyurdu hep. Annemgilde hasta oldugu donemde alisti. Ama ben şikayetçi degilim cok hosuma gidiyor. Onceden emerek uyurdu genelde simdi cok uykusu gelmedikce emerken uyumuyor. Yanina yatıyorum kiyafetimin kolundan kolunu sokuyor öyle uyuyor:) bi 10 15 dk sürüyor uyumasi.
Oda ayirma konusuna gelince ben 3 yas gibi düşünüyorum. Park yataga cok rahat sigiyor benim minnak kuzum. 3 yaşında oda da alirim su an park yatagindan baska biseyi yok.
Ya kizlar ben lazimlik almayi düşünüyordum. Şu muziklilerden hic almayim mi tuvalete yaptırmak zor olurmus gibi geliyo bana
iyi olmanıza sevindim cnm
aman senin kv alışık laf sokmlara boşver takıma bile:
hahahaha çok güldüm ..
cnm çok geçmiş olsun umarım citi bişeyi yoktur beracığın nazar deydirdn kuzuma annesiya:
eşime bi gömlek alıcam herhalde ama bilmiorum bakalım
işyerine pasta işi tamam arkadaşıylada konuştum süpriz olacak ona
evdede bi pastamız olacak nille birlikte kesmeleri için.
birde yemek var ee birde hediye ay bilemedimki..
E daha ne olsun ne güzel süprizler hazırlamışsin.iyi olmanıza sevindim cnm
aman senin kv alışık laf sokmlara boşver takıma bile:
hahahaha çok güldüm ..
cnm çok geçmiş olsun umarım citi bişeyi yoktur beracığın nazar deydirdn kuzuma annesiya:
eşime bi gömlek alıcam herhalde ama bilmiorum bakalım
işyerine pasta işi tamam arkadaşıylada konuştum süpriz olacak ona
evdede bi pastamız olacak nille birlikte kesmeleri için.
birde yemek var ee birde hediye ay bilemedimki..
Sagol canim dun gece ateslendi saglik ocagina goturduk bogaz da falan bisey yoktu. Disten mi bilmiyorum yarin dr a gitcez bakalımgünaydın cnmm nesi var berracığın rahatsız mı çok geçmiş olsun. ay benim kızda önceden uyumazdı yanımızda şimdi yatağında uyumak istemio alıştı sanırım yanımızda yatmaya. hoşuma gidio ama rahatta edemiorum tedirgin yatıyorum yanımda yatınca. ay bi de tutturdu bu ara aç aç aç diye tulumu çıkarmak istiyo. sıcak gelio herhalde artık. geçen gece mone gidiooo mone gidiooo diye ağladı durdu anlamadım ki bu mone neyin nesi bi monedir tutturduk gidiyoruz iki gündür:)
günaydın kızlar kızımla biz kahvalti ettik bulasiklari yikadim
bgun masalın dolabini temizlicem kisliklari ve küçük gelenleri toplayıp kaldircam
sonra bizimkileri toplicam neyimiz eksik neler almam gerek liste yapcam alışveriş yapcam
masala yazlik mevsimlik bişeyler almam gerek
sonrada mutfak cekmecelrini duzenleyeyim diorum masal karaitirio alttakileri hep :)
opuyorum sizi
Kızlar hani Dün misafir gelecek demiştim ya berraya dis bugdayi yaptim. Önüne bir sürü şey koyduk tarak makas kuran kalem vs hicbirini almadi benim kizim en son birisi telefon koydu onu aldi:) tam teknoloji delisi bu kiz:)
Gönlüne göre bir ev bulursun inşallah
canlarım dün yazamadım açtım ama okudum biraz tamamınıda okuyamadım nasılsınız günaydın hepinize ayrıca wavs canım beni sormuşsun özlenmek merak edilmek çok güzel :)
pazar sabahı babanne dede ve amcamız evlerine döndüler bende onlar gidince ev temizliğine kalkıştm sabahtan akşama temizlik yaptım bir tek ütüyü yapamadım oda hadta sonu inşallah :)
teyzoşlar erdem bey 1 haftadır kendi odasında yatıyor ilk zamanlarında babannesi ile yattı onlar gitti 2 gündür de yalnız yatıyor ondan çok ben zorlandım içim bir tuhaf oldu yanımda olmasına öyle alışmışımki çok zor geldi halbuki bitişik odamda gık dese duyuyorum ilk zamanlar çok ağladı aldım emzirdim sakinleştirebilirsem yatağına yatırdım sakinleştiremezsem aramızda yattı mesela pazar gecesi ilk yalnız gecesiydi çok güzel uyudu 4 kez falan emmeye kalktı geri yattı ama dün gece neredeyse hiç uyumadık bende yanıma aldım bu dönemde hiç zorlamayı düşünmüyorum isterse yatağında isterse yanımızda yatıyor
oda olayına gelince bende oda yapmamıştım sadece park yatak almıştım erdeme birde şifonyeri vardı koridorda duran eşyaları için onun olacak odada biberon gibi 2 kanepem 1 teklim vardı 1 tekliyi verdim bir kanepeyide garaja indirdim yatağımız ve 1 kanepe var şimdi odasında bende halı istiyorum birde doolap ilk önce uygun bir dolap alayım diye baktım ama uygun dediğim dolaplar okdadar kalitesizki anlatamam dokunsam yıkılacak orta halli bir dolap buldumda biraz maddiyattın iyileşmesi gerekiyor onu alıcam beyaz dolap almayı planlıyorum çünkü erdem kendini bilip şunu istiyorum dediğinde ona güzel bir genç odası alabilmek hevesindeyim imkan olursa o zamanda aldığım dolap bana yüklük olarak kalıcak o yüzden sade birşey alıcam halı olarakda hani üzerinde yol falan olan halılar var ya onlardan almak istiyorum bakalım inşallah
geçmiş yapamadım kızlar özledim sizinle muhabbeti yasmincim istanbul yaramış balböcüğüne maşallah
tek tek sayamıyorum isim kızlar hepinizi öpüyorummm
kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz çok şükür :bu gün eşimin doğum günü akşam onu yemeye götüreyim diorum bakalım..
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın kızlar kızımla biz kahvalti ettik bulasiklari yikadim
bgun masalın dolabini temizlicem kisliklari ve küçük gelenleri toplayıp kaldircam
sonra bizimkileri toplicam neyimiz eksik neler almam gerek liste yapcam alışveriş yapcam
masala yazlik mevsimlik bişeyler almam gerek
sonrada mutfak cekmecelrini duzenleyeyim diorum masal karaitirio alttakileri hep :)
opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?