- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.501
sağol cnm çok şükür iyiBu arada fatma arabaniz hayirli olsun canim.
Fundacim kacirmisim canim gecmis olsun simdi nasil oldu defnecik
Gulden hediye aldin mi bakiim esine:)
Songül sinir oluyorum öyle komsulara. Benim de alt komsum bi kac kere demisti sesi geliyor falan diye şikayet gibi degildi ama ben yine de sinir olmuştum. Apt da oturuyoruz ses olmamasi mümkün mü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçekten tam teknoloji delisi bunlarKızlar hani Dün misafir gelecek demiştim ya berraya dis bugdayi yaptim. Önüne bir sürü şey koyduk tarak makas kuran kalem vs hicbirini almadi benim kizim en son birisi telefon koydu onu aldi:) tam teknoloji delisi bu kiz:)
valla cnm bu kadar eğlence fazla banaRecessss
Kız ıyı tarafından bakalım bu kv olmasa bız nasıl eğlenecez gülecez canım :) resmen filmler yanı hırs entırıka hersey var :) yalan ruzgarı resmen.
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm zaten tek iyi tarafı çocuğuma bakmasıGünaydın kızlar
ben yazamıyorum artık ya ama devamlı okuyorum mutfağı.temizlemeye başladım bugün dolapları siliyorum çok isim var ya
wavscim ins gonlunize göre bi ev bulursunuz Allah hayirlisini nasip etsin
ayşegül sana da kolay gelsin Elifin eşya ayırma işini yaptım ben yaz içinde mevsimlikte bir sürü şey aldık ay çok erken.biliyorum ama dayanamadım ya çok güzel şeyler var
betül bende ayırmak istiyorum bazen ama bizimki çok sık kalkiyor cesaret edemiyirum
yasemincim bal böceğin kahvalti da yapar zamanı gelince merak etme
guldencim eşinin doğum günü kutlu olsun bizimde bugün çıkmaya baslamamizin yıldönümü ayrıca bir ayrica bir sürü güzel süpriz hazirlamissin daha ne olsun
ozcanan tatil nasıl geçiyor rana alistimi dedesine
katreinur geçmiş olsun tekrar canım gidin bakalım ne dicek dr
mdrcnn ve reces takmayin boşverin kuzunuza bakıyor kv o kadar da yapsin el neler yapıyor minik yavrulara geçen parka bakıcısı getirmiş kızı iki yaslarinda bakıcı yabancı çat pat türkçesiyle bebeği kotuluyir biraz hareketli benim yanımda vurdu bebeğe artık dayak kâr etmiyor diyor bide kimbilir evde ne kadar dövüyor
Yavruyu içim parcalandi resmen
beni canım girmrmissin bugün
fatma arabanız hayırlı olsun esimde araba buldu kaparoyu da verdi ama tam olarak bizim değil daha aldık diyemiyorum
sibel Allah yardım etsin şu ilk günler bi geçsin daha kolay olacak ins çiş egitiminuzde hayırlı olsun sonra tecrübelerini paylaş bizimle
Songül canım gelmedi herelde telin
Nilay nerde kızlar ya merak ediyorum
inşallah fundam kv i takma artık kafana rabbim görüyo senin yaptıklarınıda onunkinidecnm biz iyiyiz şükür
defnenin gözünün şişliği indi,azcık morluk kaldı
keyfimiz şükür yerinde
inşallah yatağında,odasında yatmaya kolay alışır paşa
amaaaaan cnm kafana takma
bak takınca hiçbir şey olmuyor
dün de benim kv diyor ki ablasının kızı aramış".teyze kardeşime yüz verme sana gelmesin.sen yemekle çocukla uğraşıyorsun bir de onunla uğraşma.zaten bir sürü kişi var başında yemek hazırladığın.onlara hizmetçilik ediyorsun zaten bir de kardeşime yapma demiş."yemek hazırladığı bir sürü kişi ben oluyorum.akşamları orada yiyorum ya. ama zaten kendilerine hazırlıyorlar bana da 1 tabak koymuş çok mu?sğolsun hazırlıyor ama hazırlamazsa das önemli değl yemem.kı zım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşuyor.zaten evinin ihtiyacını karşılıyorum buna mutfak,temizlik malzemeleri dahil.hatta pazar günü kendime pike takımı alıyordum ona da 1 takım aldım.çok sevindi.
boşver.hiç takma.
fatma yeni arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar nasilsiniz
Berranin atesi yukseliyor malesef. Ates dusurucu veriyorum. Yarin icin randevu aldik.
Berra da benim yanımda uyumaya alıştı. Önceden kesinlikle uyumazdi yanimizda. Yataginda uyurdu hep. Annemgilde hasta oldugu donemde alisti. Ama ben şikayetçi degilim cok hosuma gidiyor. Onceden emerek uyurdu genelde simdi cok uykusu gelmedikce emerken uyumuyor. Yanina yatıyorum kiyafetimin kolundan kolunu sokuyor öyle uyuyor:) bi 10 15 dk sürüyor uyumasi.
Oda ayirma konusuna gelince ben 3 yas gibi düşünüyorum. Park yataga cok rahat sigiyor benim minnak kuzum. 3 yaşında oda da alirim su an park yatagindan baska biseyi yok.
Ya kizlar ben lazimlik almayi düşünüyordum. Şu muziklilerden hic almayim mi tuvalete yaptırmak zor olurmus gibi geliyo bana
bende sürekli üst komşudan helallik alıyorum :)Bu arada fatma arabaniz hayirli olsun canim.
Fundacim kacirmisim canim gecmis olsun simdi nasil oldu defnecik
Gulden hediye aldin mi bakiim esine:)
Songül sinir oluyorum öyle komsulara. Benim de alt komsum bi kac kere demisti sesi geliyor falan diye şikayet gibi degildi ama ben yine de sinir olmuştum. Apt da oturuyoruz ses olmamasi mümkün mü
Günaydın kızlar
ben yazamıyorum artık ya ama devamlı okuyorum mutfağı.temizlemeye başladım bugün dolapları siliyorum çok isim var ya
ayşegül sana da kolay gelsin Elifin eşya ayırma işini yaptım ben yaz içinde mevsimlikte bir sürü şey aldık ay çok erken.biliyorum ama dayanamadım ya çok güzel şeyler var
betül bende ayırmak istiyorum bazen ama bizimki çok sık kalkiyor cesaret edemiyirum
guldencim eşinin doğum günü kutlu olsun bizimde bugün çıkmaya baslamamizin yıldönümü ayrıca bir ayrica bir sürü güzel süpriz hazirlamissin daha ne olsun
mdrcnn ve reces takmayin boşverin kuzunuza bakıyor kv o kadar da yapsin el neler yapıyor minik yavrulara geçen parka bakıcısı getirmiş kızı iki yaslarinda bakıcı yabancı çat pat türkçesiyle bebeği kotuluyir biraz hareketli benim yanımda vurdu bebeğe artık dayak kâr etmiyor diyor bide kimbilir evde ne kadar dövüyor
fatma arabanız hayırlı olsun esimde araba buldu kaparoyu da verdi ama tam olarak bizim değil daha aldık diyemiyorum
sibel Allah yardım etsin şu ilk günler bi geçsin daha kolay olacak ins çiş egitiminuzde hayırlı olsun sonra tecrübelerini paylaş bizimle
Günaydın kızlar
Wavvs canim istedigin gibi bi ev bulursun inşallah. Bizim de evi satacakti ev sahibi istedigi fiyata alici bulamadi sanirim bi 6 ay daha oturun demiş. Biz de ev bakiyorduk şimdilik bıraktık bakmayi
Herkese iyi gunler kizlar nasilsiniz bakalim artik gecmis birikiyo ayy bizim sipa kucuk odada bana oyun yaparken bide cok hareketli aniden arkasini donunce cekyatin basligina yuzunu carpti kuut diye ses gelince cok korktumya agzini falan carpti sandim disleri bile kirilirdi ama iki kasinin ortasini alnini carpmis ya aninda morardi sisti ve cok agladi erende tamda uyutucaktim zaten avuttum hemen uyuttum hemencikte uyuyuverdi kuzum ya artik cok hareketli oldu bacaklarinda ufak morarmalar oluyo artik evde kosturuyo surekli ve en kotusu nerdeyse ulasamadigi yer kalmadi sifonyerin en ust cekmecesini aciyo ayaklarini kaldiriyo icinden makara kutusunu almis tam olarak icindekileri alamiyo ama konsolun ustunede ulasmak icin yastik arabasi kamyonu hatta balonun ustune basmaya calisiyo ordakileri almak icin artik almamasi gereken seyleri koyucak yerim kalmadi.
Sizlerde durum nedir kizlar.
Allahım korumus canım gecmıs olsun su guldenın dedğı kremden olsaydı surerdın ıyı gelıyomus
alp tuğrada aynı canım uzanamadğı yere bıseylerın ustune cıkarak uzanmaya calısıyo sandalyelerım bıraz ağır hafıf olsa onlarıda tasımaya baslıcak
sallanan atına cıkıp uzanmaya calısıyo top un ustune cıkmaya calısyo
merehaba kızlar gecmısokumak cok keyıflıyfdı
yağmurcandan canım böyle bırseye sahot oldun neden pesıne dusmedın bu ısın aılenın emınım hbr ı yok böyle bırseyden ınan ben olsam plis bıle aramış tım dun gecede ızledım yabancıuyruklu bakıcılar ıle ılgılı olayları caım sıkıldı zaten denk gelırsen mutlaka elınden gelenı yap bu bır suctır
kızlar arasın reahatlıla yatabılecegı bır oda olmasına rsagmen ben asla yanımdan ayırmayı düşünmüyorum en azından 3 yasına kadar bu sekılde cok mutluyum ıstesemde bunu bır daaha yasayamıcam zaten sızde cok takılmayın yarende cok uzun sure yattı yanımızda cok ta kolay ayırdım bır gecede
fundacım eger kv böyle bırsey ıma edıyorsa yazıklar olsun ona bır tabak fazla gelıyorsa
katreınur canım kuzum nazar ettık cok gecmıs olsun mıkrobık bır durumukı acaba
guldencım kıskanmada esım telımı almış tus klıdı ve sarj gırısı degısmısler
yasemın ozledın mı bakım benı
Fatma mınıge gecmus olsun
sıbelcım cıs egıtımı ayrıntılarını beklıyoruzz
komsu olayına gelınce kızgınım hala kapıma gelme cesaretlerı bıle yok
tabi ki özledim telin gelsin seni resim bombardımamnına tutucam. malun senin facen yok kuzumdan mahrum kaldın he he:)
ohh sen halletmissin bende bugün hallettim ama alisverise çıkmadık bakalım haftasonu olur herhaldeohhh afiyet olsun. bizde pek kahvaltı durumu yok malesef emmeyi bırakınca yapar diye kendimi rahatlatıyorum annemde şaştı artık ne bulsa verio yesin diye:) alışveriş işin en zevkli kısmı. bende yaptım kuzumun alışverişini dolaptai küçülenler ayırıllıp verildi yerine yenileri yerleştirildi havalar iice ısınsada giydrisek cicileri:)
bencede çok zevkli giysi yerlestirme ayrıma severim:)kolay gelsın canım zevklı bı ıs bana gore
ben artık tasınırken hallederım kıyafet ısını
saol cnm yerlestirdim çok severim zatenGünaydın kızlar
haha ne bılıyorsun mahrum kaldığımı bakım her resimden hbrım var mesela teyze kapısı vb haha
ay bilgisayarımada bişeyler oluyo pöfffff:
sinir oluyorumya.
songülüm çok sevindim telinin gelmesine arkadaşım kıskanmadım ama benimkide gelsin ay telsizlik çok zor yaa..
fatmacım geçmiş olsun:
oluyo böyle kazalar.
nurayım kolay gelsin cnm
benicim geldinmi sen göremedimde
wavsum nasılsın?
ay zaten az önce bi arkadaş söylediya bi çocuk kaçırılmışya 6 yaşında ölü bulunmuş adam işkenceyle öldürmüş hemde
allahım sen çocuklarımızı koru ay of çok canım sıkılıyo benimde böyle şeylere
o çocuğa vuran kadınıda göreydim herhalde çok fena yapardım
ay nil doğduktan sonra bukonularda çok hassaz oldum ben
geçendede müge anlıdaçıkmış üvey anne eziyet ediyomıuş çocuklara 2 yaşında çocuğu banyoya kilitliyomuş
allahım bunlar insan olamazlarya.
ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmıay bilgisayarımada bişeyler oluyo pöfffff:
sinir oluyorumya.
songülüm çok sevindim telinin gelmesine arkadaşım kıskanmadım ama benimkide gelsin ay telsizlik çok zor yaa..
fatmacım geçmiş olsun:
oluyo böyle kazalar.
nurayım kolay gelsin cnm
benicim geldinmi sen göremedimde
wavsum nasılsın?
ay zaten az önce bi arkadaş söylediya bi çocuk kaçırılmışya 6 yaşında ölü bulunmuş adam işkenceyle öldürmüş hemde
allahım sen çocuklarımızı koru ay of çok canım sıkılıyo benimde böyle şeylere
o çocuğa vuran kadınıda göreydim herhalde çok fena yapardım
ay nil doğduktan sonra bukonularda çok hassaz oldum ben
geçendede müge anlıdaçıkmış üvey anne eziyet ediyomıuş çocuklara 2 yaşında çocuğu banyoya kilitliyomuş
allahım bunlar insan olamazlarya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?