2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar
ben yazamıyorum artık ya ama devamlı okuyorum mutfağı.temizlemeye başladım bugün dolapları siliyorum çok isim var ya
wavscim ins gonlunize göre bi ev bulursunuz Allah hayirlisini nasip etsin
ayşegül sana da kolay gelsin Elifin eşya ayırma işini yaptım ben yaz içinde mevsimlikte bir sürü şey aldık ay çok erken.biliyorum ama dayanamadım ya çok güzel şeyler var
betül bende ayırmak istiyorum bazen ama bizimki çok sık kalkiyor cesaret edemiyirum
yasemincim bal böceğin kahvalti da yapar zamanı gelince merak etme
guldencim eşinin doğum günü kutlu olsun bizimde bugün çıkmaya baslamamizin yıldönümü ayrıca bir ayrica bir sürü güzel süpriz hazirlamissin daha ne olsun
ozcanan tatil nasıl geçiyor rana alistimi dedesine
katreinur geçmiş olsun tekrar canım gidin bakalım ne dicek dr
mdrcnn ve reces takmayin boşverin kuzunuza bakıyor kv o kadar da yapsin el neler yapıyor minik yavrulara geçen parka bakıcısı getirmiş kızı iki yaslarinda bakıcı yabancı çat pat türkçesiyle bebeği kotuluyir biraz hareketli benim yanımda vurdu bebeğe artık dayak kâr etmiyor diyor bide kimbilir evde ne kadar dövüyor
Yavruyu içim parcalandi resmen
beni canım girmrmissin bugün
fatma arabanız hayırlı olsun esimde araba buldu kaparoyu da verdi ama tam olarak bizim değil daha aldık diyemiyorum
sibel Allah yardım etsin şu ilk günler bi geçsin daha kolay olacak ins çiş egitiminuzde hayırlı olsun sonra tecrübelerini paylaş bizimle
Songül canım gelmedi herelde telin
Nilay nerde kızlar ya merak ediyorum

Wavvs canim istedigin gibi bi ev bulursun inşallah. Bizim de evi satacakti ev sahibi istedigi fiyata alici bulamadi sanirim bi 6 ay daha oturun demiş. Biz de ev bakiyorduk şimdilik bıraktık bakmayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol cnm çok şükür iyi
size de geçmiş olsun
inşallah kötü bişey yoktur

gerçekten tam teknoloji delisi bunlar

Recessss
Kız ıyı tarafından bakalım bu kv olmasa bız nasıl eğlenecez gülecez canım :) resmen filmler yanı hırs entırıka hersey var :) yalan ruzgarı resmen.

Kuzum herşeye değersin 💝
valla cnm bu kadar eğlence fazla bana
cnm zaten tek iyi tarafı çocuğuma bakması
en azından evladımı döven,söven yok çok şükür

inşallah fundam kv i takma artık kafana rabbim görüyo senin yaptıklarınıda onunkinide

geçmiş olsun canım

bende sürekli üst komşudan helallik alıyorum :)

erdemin en az uyanması 4 kez bizde çok sık uyahıyruz kuzum

Herkese iyi gunler kizlar nasilsiniz bakalim artik gecmis birikiyo ayy bizim sipa kucuk odada bana oyun yaparken bide cok hareketli aniden arkasini donunce cekyatin basligina yuzunu carpti kuut diye ses gelince cok korktumya agzini falan carpti sandim disleri bile kirilirdi ama iki kasinin ortasini alnini carpmis ya aninda morardi sisti ve cok agladi erende tamda uyutucaktim zaten avuttum hemen uyuttum hemencikte uyuyuverdi kuzum ya artik cok hareketli oldu bacaklarinda ufak morarmalar oluyo artik evde kosturuyo surekli ve en kotusu nerdeyse ulasamadigi yer kalmadi sifonyerin en ust cekmecesini aciyo ayaklarini kaldiriyo icinden makara kutusunu almis tam olarak icindekileri alamiyo ama konsolun ustunede ulasmak icin yastik arabasi kamyonu hatta balonun ustune basmaya calisiyo ordakileri almak icin artik almamasi gereken seyleri koyucak yerim kalmadi.
Sizlerde durum nedir kizlar.

yaz temızlığı basladı desene kolay gelsın canım
ınsallah buluruz canım cok tedırgınım bakalım nolacak
bende uzuldum o yavruya annesıde muhtemelen bılmıyodur neler cektğını off cok zor ya

ınsallah canım bızım burada ev bulmak bıraz zor kıralarda fırladı okullar kapanınca genelde tasınmalar oluyo ev sahıbıde ozamn gelıcem dedı ama tam kesın bısey konusmadık sonucta bız cıkmadan gelemez hakkımzda hayırlısı neıse o olsun
eğer evınden memnunsan ınsallah satılmaz da oturursun orda

Erende bikac aksamdir cok agliyo dun aksam ben tv izleeken uyandi emzirip yatirdim uyumadi yanindan gitmemi istemedi sonra tvyi kapatmak icin odaya geldim arkamdan bir bir agladi sormayin iki saat ugrastim avutmak icin ama nerdee yatiyo tekrar kalkiyo basliyo aglamaya esim geldi bende okudum sonra evin icinde falan gezindi biraz avundu baya ugrastirdi en son sut icirip oyle yattik beraber ama bikac aksamdir boyle yapiyo bikerede yemegi ocakta unutmusum dolaba koyucaktim uyurken ciktim gittim mutfaga arkamdan yine ayni aglamalar zor avunuyo ya 18.ayi doldurmayi beklemesem hemen biraktiricam valla sirf aliskanliktan yapiyo bunlari ama az kaldi iste idare ediyoruz mecbur.

Allahım korumus canım gecmıs olsun su guldenın dedğı kremden olsaydı surerdın ıyı gelıyomus
alp tuğrada aynı canım uzanamadğı yere bıseylerın ustune cıkarak uzanmaya calısıyo sandalyelerım bıraz ağır hafıf olsa onlarıda tasımaya baslıcak
sallanan atına cıkıp uzanmaya calısıyo top un ustune cıkmaya calısyo

Bu arada erenin bitane kopek disi cikti dun farkettim geriye kaldi 3tane.

Gecmiste cok birikmis gozum korktu ya nasil okuycam bakalim az isim var onlari halledeyim oturucam artik tel.in basina.

merehaba kızlar gecmısokumak cok keyıflıyfdı
yağmurcandan canım böyle bırseye sahot oldun neden pesıne dusmedın bu ısın aılenın emınım hbr ı yok böyle bırseyden ınan ben olsam plis bıle aramış tım dun gecede ızledım yabancıuyruklu bakıcılar ıle ılgılı olayları caım sıkıldı zaten denk gelırsen mutlaka elınden gelenı yap bu bır suctır

kızlar arasın reahatlıla yatabılecegı bır oda olmasına rsagmen ben asla yanımdan ayırmayı düşünmüyorum en azından 3 yasına kadar bu sekılde cok mutluyum ıstesemde bunu bır daaha yasayamıcam zaten sızde cok takılmayın yarende cok uzun sure yattı yanımızda cok ta kolay ayırdım bır gecede

fundacım eger kv böyle bırsey ıma edıyorsa yazıklar olsun ona bır tabak fazla gelıyorsa

katreınur canım kuzum nazar ettık cok gecmıs olsun mıkrobık bır durumukı acaba

guldencım kıskanmada esım telımı almış tus klıdı ve sarj gırısı degısmısler

yasemın ozledın mı bakım benı

Fatma mınıge gecmus olsun

sıbelcım cıs egıtımı ayrıntılarını beklıyoruzz

komsu olayına gelınce kızgınım hala kapıma gelme cesaretlerı bıle yok

Sagol canim tam sivri olan yerine carpti bide ayy cok korktum zaten gun icinde hep dusup duruyo ama boyle olunca korkuyo insan cok yaramaz olmaya basladilar napcaz bilmem eczaneden bi sormali o ilaci heralde recetesizde satiliyodur.

tabi ki özledim telin gelsin seni resim bombardımamnına tutucam. malun senin facen yok kuzumdan mahrum kaldın he he:)

ay bilgisayarımada bişeyler oluyo pöfffff:
sinir oluyorumya.
songülüm çok sevindim telinin gelmesine arkadaşım kıskanmadım ama benimkide gelsin ay telsizlik çok zor yaa..
fatmacım geçmiş olsun:
oluyo böyle kazalar.
nurayım kolay gelsin cnm
benicim geldinmi sen göremedimde
wavsum nasılsın?

ay zaten az önce bi arkadaş söylediya bi çocuk kaçırılmışya 6 yaşında ölü bulunmuş adam işkenceyle öldürmüş hemde
allahım sen çocuklarımızı koru ay of çok canım sıkılıyo benimde böyle şeylere
o çocuğa vuran kadınıda göreydim herhalde çok fena yapardım
ay nil doğduktan sonra bukonularda çok hassaz oldum ben
geçendede müge anlıdaçıkmış üvey anne eziyet ediyomıuş çocuklara 2 yaşında çocuğu banyoya kilitliyomuş
allahım bunlar insan olamazlarya.

ohh sen halletmissin bende bugün hallettim ama alisverise çıkmadık bakalım haftasonu olur herhalde
kolay gelsın canım zevklı bı ıs bana gore
ben artık tasınırken hallederım kıyafet ısını
bencede çok zevkli giysi yerlestirme ayrıma severim:)
sende tasinitken yap artık
saol cnm yerlestirdim çok severim zaten
baklim alışveriş ide yapayim en zevkli kısmı sen yapmışsın
bikac parça bende aldım ama daha gerekli

bende sımdı o konuya yazıyordum
hemde olduren pıslık kuzenı ablasını vermedıler dıye oldurmuş zavallı yavrucagı

ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…