2012 kasım bebekleri büyüyor..

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
defne de her yere uzanıyor
ben özellikle mutfaktan korkuyorum çünkü tezgahın üstündeki şeyleri almaya çalışıyor
sıcak şeyleri olabildiğince ondan uzak tutmaya çalışıyorum

cnm hem de çok sık ima ediyor
hatta 2 ay kadar önce başkalarının ağzından kendisine şükretmemiz gerektiğini,bizi mutfak masrafından,kiradan ve bakıcı parasından kurtardığını ima etti.eşim de herkes kendi işine baksın millete ne deyince sustu.kv sık sık pişirdiği yemekleri başıma kakar.ama öyle bi söyler ki sanki başkaları söylüyormuş,başkaları onun için üzülüyormuş gibi söyler.ama inanın ben şunu pişir,bunu pişir demem.işten gidince zaten kendileri için yemek pişiriyor.kendilerne hazırladığından bana da koyarsa yerim yoksa istemem bile.zaten yorgun gittiğim için yemek yemeye bile takatim kalmıyor.ama kv öyle işte ne yapalım

ohhh işler bitmiş ay çok hızlısınız vallahaya..

bende sımdı o konuya yazıyordum
hemde olduren pıslık kuzenı ablasını vermedıler dıye oldurmuş zavallı yavrucagı

evetya bu nasıl bişey ya
hemde işkence çektirerek allahım sen gözüne bak büyüt yani şuanda kelime bile gelmiyo ona hitap etmeye o gelsin kıysın hemde işkence etsin ..

şimdi aynı şekilde onada işkence etsinler.

ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmı

evet cnm..

yani yanlış anlama cnm ama o kadar lafın üstüne ben olsam tek lokmasını yemem evde peynir ekmek yerim yine yemem yani

Son düzenleme:
ayy nasıl yaaa öldürülen çocuğun ablasiniseven birimi yapmış
maalesef cnm
yanı sonuçta o yemek pısıyor bende sadece cekememezlık fesatlık yanı olduğunca yardım cı oluyorsunuz zaten ne ıstoyorkı
o ne kız orda da mı ziyeretçi var bak hiç bilmiom:)

ayy sabahtan beri içimi darltıo bu konu allahım sabır versin ailesine, o pisliğinde belasını rabbim versin

amın canım ya

gülden isimi bitirdimde maslada uyandı komşuya indik:)

canım sabah yazcaktim unutmuşum doğum kontrol hapı
sağlık ocagi ucrwtsiz verio hiç yan etkisi yok sadece koruma amaçlı düşük hormon var
microgynom ve adetim hep duzenlidir aynı gün olur hep 1senedir
crsmba ilacı bırakırım pazar adetim olur prsmbe ilaca devam :)

tabi ki özledim telin gelsin seni resim bombardımamnına tutucam. malun senin facen yok kuzumdan mahrum kaldın he he:)
ben de isterim
ya bu adana da kaybolan kız mı?
allahım sen sabır ver ailesine
annesinin halini düşünemiyorum

şerefsiz diyorum
insan değil bunu yapan

ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmı

o çocuğa ne yaptıysa aynısı da ona yapılmalı bu kadar da net yani...

aynen katılıyorummmmmmm:

aaa ben bunu ilk defa duydumya.

ben de isterim

ya bu adana da kaybolan kız mı?
allahım sen sabır ver ailesine
annesinin halini düşünemiyorum

şerefsiz diyorum
insan değil bunu yapan

ay allahım ben diyecek bişey bile bulamıyorum fundamya..
off off:
ya ne alaka diyecen ama senin kuzeninin kızı nasıloldu fundacım?

cnm yarenın doğumdan sonra yasmın kullandım bınbır turlu erkı yaptı

sonra dr umıcrogynom onerdı fıtarını görünce oldukça sasırmıstım tam 4.5 yıl kullandımö ve ufacık bır yan etkı gormedım HATTA NERDEYSE ADET OLUCGIM SAATI BILE BILIRDIM
emzırmeyı bırakınca yıne ona baslıcM

BIZIM BURDA S.O HAP VERMIYOR BEN HEP ECZANEDEN ALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…