- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.521
aaaaaaaa nerden bilion kız sen bakim gizli face ci:)
ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmı
bende sımdı o konuya yazıyordum
hemde olduren pıslık kuzenı ablasını vermedıler dıye oldurmuş zavallı yavrucagı
geçmiş olsun cnm allah beterinden korusunHerkese iyi gunler kizlar nasilsiniz bakalim artik gecmis birikiyo ayy bizim sipa kucuk odada bana oyun yaparken bide cok hareketli aniden arkasini donunce cekyatin basligina yuzunu carpti kuut diye ses gelince cok korktumya agzini falan carpti sandim disleri bile kirilirdi ama iki kasinin ortasini alnini carpmis ya aninda morardi sisti ve cok agladi erende tamda uyutucaktim zaten avuttum hemen uyuttum hemencikte uyuyuverdi kuzum ya artik cok hareketli oldu bacaklarinda ufak morarmalar oluyo artik evde kosturuyo surekli ve en kotusu nerdeyse ulasamadigi yer kalmadi sifonyerin en ust cekmecesini aciyo ayaklarini kaldiriyo icinden makara kutusunu almis tam olarak icindekileri alamiyo ama konsolun ustunede ulasmak icin yastik arabasi kamyonu hatta balonun ustune basmaya calisiyo ordakileri almak icin artik almamasi gereken seyleri koyucak yerim kalmadi.
Sizlerde durum nedir kizlar.
cnm hem de çok sık ima ediyormerehaba kızlar gecmısokumak cok keyıflıyfdı
yağmurcandan canım böyle bırseye sahot oldun neden pesıne dusmedın bu ısın aılenın emınım hbr ı yok böyle bırseyden ınan ben olsam plis bıle aramış tım dun gecede ızledım yabancıuyruklu bakıcılar ıle ılgılı olayları caım sıkıldı zaten denk gelırsen mutlaka elınden gelenı yap bu bır suctır
kızlar arasın reahatlıla yatabılecegı bır oda olmasına rsagmen ben asla yanımdan ayırmayı düşünmüyorum en azından 3 yasına kadar bu sekılde cok mutluyum ıstesemde bunu bır daaha yasayamıcam zaten sızde cok takılmayın yarende cok uzun sure yattı yanımızda cok ta kolay ayırdım bır gecede
fundacım eger kv böyle bırsey ıma edıyorsa yazıklar olsun ona bır tabak fazla gelıyorsa
katreınur canım kuzum nazar ettık cok gecmıs olsun mıkrobık bır durumukı acaba
guldencım kıskanmada esım telımı almış tus klıdı ve sarj gırısı degısmısler
yasemın ozledın mı bakım benı
Fatma mınıge gecmus olsun
sıbelcım cıs egıtımı ayrıntılarını beklıyoruzz
komsu olayına gelınce kızgınım hala kapıma gelme cesaretlerı bıle yok
o ne kız orda da mı ziyeretçi var bak hiç bilmiom:)hehe facem yok ama sıfrem var hehe
hep sen mı zıyaretcı olcan bakım
kuzenı kaçırmış ablasını vermedıler dıye ıntıkam almış pıslık herıf
ohh sen halletmissin bende bugün hallettim ama alisverise çıkmadık bakalım haftasonu olur herhalde
bencede çok zevkli giysi yerlestirme ayrıma severim:)
sende tasinitken yap artık
saol cnm yerlestirdim çok severim zaten
baklim alışveriş ide yapayim en zevkli kısmı sen yapmışsın
bikac parça bende aldım ama daha gerekli
ayyy ölü mu bulunmuş yaa duymuştum merak ediodum nasıl olnus kacirilmismi bilgin varmı
geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
defne de her yere uzanıyor
ben özellikle mutfaktan korkuyorum çünkü tezgahın üstündeki şeyleri almaya çalışıyor
sıcak şeyleri olabildiğince ondan uzak tutmaya çalışıyorum
cnm hem de çok sık ima ediyor
hatta 2 ay kadar önce başkalarının ağzından kendisine şükretmemiz gerektiğini,bizi mutfak masrafından,kiradan ve bakıcı parasından kurtardığını ima etti.eşim de herkes kendi işine baksın millete ne deyince sustu.kv sık sık pişirdiği yemekleri başıma kakar.ama öyle bi söyler ki sanki başkaları söylüyormuş,başkaları onun için üzülüyormuş gibi söyler.ama inanın ben şunu pişir,bunu pişir demem.işten gidince zaten kendileri için yemek pişiriyor.kendilerne hazırladığından bana da koyarsa yerim yoksa istemem bile.zaten yorgun gittiğim için yemek yemeye bile takatim kalmıyor.ama kv öyle işte ne yapalım
maalesef cnmayy nasıl yaaa öldürülen çocuğun ablasiniseven birimi yapmış
yanı sonuçta o yemek pısıyor bende sadece cekememezlık fesatlık yanı olduğunca yardım cı oluyorsunuz zaten ne ıstoyorkıgeçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
defne de her yere uzanıyor
ben özellikle mutfaktan korkuyorum çünkü tezgahın üstündeki şeyleri almaya çalışıyor
sıcak şeyleri olabildiğince ondan uzak tutmaya çalışıyorum
cnm hem de çok sık ima ediyor
hatta 2 ay kadar önce başkalarının ağzından kendisine şükretmemiz gerektiğini,bizi mutfak masrafından,kiradan ve bakıcı parasından kurtardığını ima etti.eşim de herkes kendi işine baksın millete ne deyince sustu.kv sık sık pişirdiği yemekleri başıma kakar.ama öyle bi söyler ki sanki başkaları söylüyormuş,başkaları onun için üzülüyormuş gibi söyler.ama inanın ben şunu pişir,bunu pişir demem.işten gidince zaten kendileri için yemek pişiriyor.kendilerne hazırladığından bana da koyarsa yerim yoksa istemem bile.zaten yorgun gittiğim için yemek yemeye bile takatim kalmıyor.ama kv öyle işte ne yapalım
o ne kız orda da mı ziyeretçi var bak hiç bilmiom:)
ayy sabahtan beri içimi darltıo bu konu allahım sabır versin ailesine, o pisliğinde belasını rabbim versin
kuzenı kaçırmış ablasını vermedıler dıye ıntıkam almış pıslık herıf
kızlar dun pazardan ılk defa calı fasulesı aldım bıraz ırıceydı sız hıc aldsınızmı farkı nedır
benim kv yetiştirip satio daha lezzetli kilciksiz oluo canım
ayy allhim o masum yavrudan intikammi alinir nasıl insam bunlar allhim cildircam aklim ermio
aaa kılcıksızmı aa bak bu güzel ıste
ben de isterimtabi ki özledim telin gelsin seni resim bombardımamnına tutucam. malun senin facen yok kuzumdan mahrum kaldın he he:)
ya bu adana da kaybolan kız mı?ay bilgisayarımada bişeyler oluyo pöfffff:
sinir oluyorumya.
songülüm çok sevindim telinin gelmesine arkadaşım kıskanmadım ama benimkide gelsin ay telsizlik çok zor yaa..
fatmacım geçmiş olsun:
oluyo böyle kazalar.
nurayım kolay gelsin cnm
benicim geldinmi sen göremedimde
wavsum nasılsın?
ay zaten az önce bi arkadaş söylediya bi çocuk kaçırılmışya 6 yaşında ölü bulunmuş adam işkenceyle öldürmüş hemde
allahım sen çocuklarımızı koru ay of çok canım sıkılıyo benimde böyle şeylere
o çocuğa vuran kadınıda göreydim herhalde çok fena yapardım
ay nil doğduktan sonra bukonularda çok hassaz oldum ben
geçendede müge anlıdaçıkmış üvey anne eziyet ediyomıuş çocuklara 2 yaşında çocuğu banyoya kilitliyomuş
allahım bunlar insan olamazlarya.
şerefsiz diyorumbende sımdı o konuya yazıyordum
kesinlikle canım aynı acı ona da yaşatılmalıo çocuğa ne yaptıysa aynısı da ona yapılmalı bu kadar da net yani...
ohh sen halletmissin bende bugün hallettim ama alisverise çıkmadık bakalım haftasonu olur herhalde
bencede çok zevkli giysi yerlestirme ayrıma severim:)
sende tasinitken yap artık
saol cnm yerlestirdim çok severim zaten
baklim alışveriş ide yapayim en zevkli kısmı sen yapmışsın
bikac parça bende aldım ama daha gerekli
o çocuğa ne yaptıysa aynısı da ona yapılmalı bu kadar da net yani...
gülden isimi bitirdimde maslada uyandı komşuya indik:)
canım sabah yazcaktim unutmuşum doğum kontrol hapı
sağlık ocagi ucrwtsiz verio hiç yan etkisi yok sadece koruma amaçlı düşük hormon var
microgynom ve adetim hep duzenlidir aynı gün olur hep 1senedir
crsmba ilacı bırakırım pazar adetim olur prsmbe ilaca devam :)
ben de isterim
ya bu adana da kaybolan kız mı?
allahım sen sabır ver ailesine
annesinin halini düşünemiyorum
şerefsiz diyorum
insan değil bunu yapan
gülden isimi bitirdimde maslada uyandı komşuya indik:)
canım sabah yazcaktim unutmuşum doğum kontrol hapı
sağlık ocagi ucrwtsiz verio hiç yan etkisi yok sadece koruma amaçlı düşük hormon var
microgynom ve adetim hep duzenlidir aynı gün olur hep 1senedir
crsmba ilacı bırakırım pazar adetim olur prsmbe ilaca devam :)
evet cnm bize buzluga attı bisuru bende çok severim kahve fasulyesi yada çalı diye bilinio küçük ince dimi yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?