2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tek basinaysan cok zor canim ya hastaneler olmadan olmuyo tabi ama bi hastaneye dusuncede kan almaktan test yapmaktan gina geliyo Rabbim yardimcin olsun kucucuk cocukla hastanede nekadar zordur kimbilir Allah yardimcin olsun canim yarin evinize gidersiniz ins.sonra rahatsiniz.

Masallah canim aman uykusunada busey olmasin ben uzulurum yoksa sordugum icin.

Tek başımayim tabi canim esimi sadece ziyaret saatlerinde alıyorlar. Inşallah gideriz canım dr bisey çıkaracak diye çok korkuyorum. Amann inşallah değmez ne korkuttu bu kiz beni ağzımdan cikandan bile korkuyorum artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyı geceler kızlar
Kandılınız mubarek olsun rabbım hepımızın dualarını kabul eder ıns..

Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım cnm yarın cıkarsınız ıns dualarımızdasınız..

Fatma cnm huzur saglık = yasam kalıtesı Rabbım kımsenın evınden huzuru eksık etmesın..
Tabıkı basta sıkıntılar oldu daha once akrabalarımın yanına gelmıstım buraya ama sadece gezmek amaclıydı evlenıp gelmek bambaska bır sene ıcınde uc kez tr ye gıttıgımız oldu esım sagolsun o konudada hep anlayıslı olmustur..cocuklar olduktan sonra daha bı aıle oluyo ınsan yasadıgın yerı daha cok benımsıyosun o zaman..dedıgın gıbı Allah yardım edıyor..

Ablan ıcın uzuldum bu mubarek gece hurmetıne ınsallah yakın zamanda nasıp olur onada annelık..
Songulun akrabası gıbı mucıze kendılıgınden olur ıns.. Allahım evlat askıyla yasayan herkese nasıp etsın..

Allah kolaylik versin canim hastaneler cok kotu ya ben dedem ve babannem icin kalmistim evlenmeden once tam perisanlik yani sen bide kucucuk cocukla kaliyosun Allah yardimcin olsun canim.

Amin canim keske ablaminda bi mucize olsa ama ne bileyim banada hic olmazmis gibi geliyo ayy Rabbim isterse tabi olur ama pek umutlu degilim iste.:-(

İyi geceler kızlar, kandiliniz mübarek olsun, Rabbim tüm çocuklarımızı her türlü beladan korusun inşallah

Giremedim bayadır ama doğurmadım hala haber vermek istedim size
Kaan büyüdükçe dahada yorucu geçiyor günler, kendimde baya bi ağırlaştığım için giremiyorum fazla.
Umarım herkes iyidir, geçmiş yapamadım malesef,
tek gördüğüm Berra hastalanmış çok geçmiş olsun, Rabbim bu mübarek gecenin hatrına şifa versin tüm hastalara Berrayada inşallah.

Kızlar pazartesi hastanedeydik, normal doğum yapabilirsin dedi prof., istersen sezeryanda olur dedi kararı bana bıraktı,
ben dikişlerden korkuyorum açıkcası napıcam bilmiyorum. O kadar sancıyla, kendimi sıkmamla dikişlere birşey olurmu bilmiyorum, prof sorun olmaz diyor ama ne bilim işte. Napsam sizce kızlar?

Ha birde Enes isminden vazgeçtik biz,

Kerem, Yunus, Yasin, Semih

bu dördünden biri olacak artık, almanların en kolay söylediği isimler bunlar, gerçi Keremin r'sini söylemiyorlar ama işte :26:
sizce hangisi daha güzel?

Canım herşey yolunda çok şükür sadece ağrılarım oluyor çoğu zaman ayakta kalamıyorum fazla,
artık zamanı geldi ne dersin
Aa süper bak bunu bildiğim iyi oldu, o zaman bidahakinde bende hemen Babixi alayım eczaneden, çok sağol canım

günaydın kızlar... ayyy katreinurun yazdıklarını okuyunca günün aydınlığı filan kalmadı yani. işte okumakla adam olunmuo malesef. o dr ye söyleyecek çok şey var da neyse. katreinur sen takma cm o dr nin dediğini sen kendin yedirmek içirmek için nasıl uğraştığını biliosun sorun yok. rabbim şifasını versin herşey yoluna girer. önce sen ii olcaksın ki berracığa ii bakıcaksın. ona senden başka hiç kimse ii bakamaz çok sinirlendim yaa. yazdıklarını okurkende gözlerim doldu inan kendime sölenmiş gibi hissettim. eve bi çıkında hayırlısıyla çabucak toparlanır inş. rabbim yardımcıın olsun

Günaydın herkese tatil bitti dönüyoruz sabah altıda yola çıktık rana uyandı tabi evden çıkarken saat 7 de uyudu ve hala uyuyo aç aç gidiyoruz konyadayiz birazdan kız kardeşimi görecem sonra teyzemin mezarına gidecem onu çok özledim

Katre inşallah bugün çıkarsınız canım dün çok dua ettik annemle rabbim şifa verir de hemen çıkarsınız inşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katreynurum çok geçmiş olsun hastanede onları tutmak gerçekten çok zor ben en sonunda bizi eve göndrin nil burda daha çok mikrop alacak tutamıyorum demiştim.,
fatmacım umarım birdahaki sefere olur şimdi büyümediler ama bidahakine olacak bence.,
fundacım bizdede pek oyuncak yok ama nil motor becerilerini gelişterecek oyuncakları var ve nil onlarla oynamayı çok seviyo hatta beraber oynuyoruz.,

benicim bak sadece beyzam gitmeyecek bütümn çocuklar gidecek hem çocukta haklı 2 dil kolay değil onun yaşıtları 1 dil biliyo sonuçta.,
ayşegül maşallah masala,
sibelcim ilk nöbetin zor geçecek ama atlatacaksınız cnm buda
geçecek inşallah,
helinim bana hiç sorma ben sezeryan derim normalden korkan biri olarak hhe:
hakkında hayırlısı olsun cnm
bencekerem güzel diye düşünüyorum
kağan kerem .., özcenanım iyi yolculukklar...,,
wavs
nuray, yasemin, songül, betül, ay unuttuklarımvar ama kızlar çok yoğunum mkafam karıştı çok kusura bakmayın ne olur herkese günaydınnn:

mdc

Son düzenleme:

Canım yenı nete bakıyorum cok cok gecmıs olsun Allahım berracıga en kısa zamanda şifa versın

Kuzum herşeye değersin 💝

Günaydıncanım

Kuzum herşeye değersin 💝

dr ların bu konuşmaları çıldırtıyor beni
aptal kadın
sen ne hakla böyle konuşursun
hangi anne çocuğuna bakmaz ki

cnm allah dermansız dert vermesin.inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
bende de demir eksikliği var sebebi de bulunamadı bir türlü
yıllardır tedavi oluyorum.ne kadar iyi beslensem de nedense bu eksiklik hep var.yani berranın durumu seninle alakalı değil.bence vücudunda b12 ve demir emilimi tam olmuyor demekki
dr kızgın bir anında da sinirini senden çıkarmış olabilir
çabucak atlatacaksınız

senin de cnm
dün misafirim vardı, msjına dönemedim kusura bakma

cnm hiç beklemediğiniz bir anda olur
allahtan ümit kesilmez
ablana dua edelim
hayırlı yolculuklar cnm

günaydın kızlar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
dün misafirim vardı giremedim
herkes iyidir inşallah

Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim canım geçmiş olsun ins biran önce toparlanır artık
dün misafirliktydik okuyamadım bugün yasin okuyacaktim bende berra için
dualrimdasin canım

fatma canom ins ablandan bebek sahibi olur komsumunda olmuo daha tüp bebeğe baslanmadi
rabbim onada tüm istyenlerede versin ins bebek

kızlar biz dün gezmelere gittik babamız izinliydi deerlendurdik hemncik:)
bide bi arkdsina ugradik bebek görmeye ayy masal bayıldı opuo sevio ayyy dio aglama dio
ama inanki unutmuşum bebk küçücük geldi 4aylık ama minicikti:)
lcw dan yine tsort zibin tayt aldım bisure almam artık
tsortler güzeldi indrimliler de vardı

kızlar size bişey soruam
benim bitane büyük köşe takımım var onun dışında koltugum misafir odam yok
yani misafirde bizde orda oturuyoz
dün eşim illki koltuk takımı alalimdiyo
sizce 3lü 2li 2tekli olan takimmi alayım yoksa
2tane 3lü mu alayım hangisi kullanışlı olur sizce

Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür

günaydın kızlar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
dün misafirim vardı giremedim
herkes iyidir inşallah
?

günaydın cnm iyiyiz çok şükür defne nasıl

oh çok şükür cnm allahım birdaha düşürmesin..

ayşegülcüm masalcık güle güle giyisin aldıklarını
bebeğe gelince senn 2. düşüne bilirsin ozaman artık
ben anladımki ben bunu hiç düşünemem.
dün yeğenim eylül nilin beşiğinde yartmak istedi kıyamet koptu
sonra ben nili yatırırken eylül bizim yanımızda uyumak istedi
hayırrr
nil onada izin vermedi cnm:

oyüzden 2. olmazzzzzzz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…