- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.721
Tek basinaysan cok zor canim ya hastaneler olmadan olmuyo tabi ama bi hastaneye dusuncede kan almaktan test yapmaktan gina geliyo Rabbim yardimcin olsun kucucuk cocukla hastanede nekadar zordur kimbilir Allah yardimcin olsun canim yarin evinize gidersiniz ins.sonra rahatsiniz.Berra uyanikken yazamiyorum canim o uyudugunda da ben de hemen yatiyorum yorgun düşüp.
Sprint canim cok cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Dr un cevabı cok kafami karıştırdı. O an cekip gitmeyi düşündüm ama yapamadım tabiki yanlış bişey yapmiim diye.
Ozcanan canim cok sagol. Sorma son hastaliginda tahlil istemedigim icin o kadar pismanim ki. Kiyamamistim kuzuma kan alinacak diye ama su an kolunda ayaginda delinmedik yer kalmadi
Kizlar bugün dr iyiydi. Dün heralde yorulmus dolmus iyice bana patladi. Bugün tatildi ya bi kere geldi gayet kibardi. B12 icin bi igne aldirmisti bugün ondan küçük bi doz vuruldu alerji yapcak mi diye bakildi. Yarinda kan tahlili yapilip sanırım bazi degerlere göre tedavi şekli belirlenecek. Yarin cok büyük bi ihtimalle cikicaz inşallah.
Berraya gelince gayet iyi. Babası varken keyfi yerinde ama o yokken surekli koridorlarda gezmek istiyor diger cocuklarin yanına gitmek istiyor. Cesit cesit hastaliklar var korkuyorum mikrop kapacak diye ama tutmak ne mümkün. Odaya girmekten nefret ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razi olsun canim dün cok kötüydüm ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Dualarinizi hissediyorum sanirim:)
Canim ben pek berranin iyi yonlerini dile getirmiyorum cabuk nazar degiriyorum diye. Ama maşallah berranin uykusu cok güzeldi gece 3 4 kere emmeye kalkar uyku saatleri de uzun maşallah
Tek basinaysan cok zor canim ya hastaneler olmadan olmuyo tabi ama bi hastaneye dusuncede kan almaktan test yapmaktan gina geliyo Rabbim yardimcin olsun kucucuk cocukla hastanede nekadar zordur kimbilir Allah yardimcin olsun canim yarin evinize gidersiniz ins.sonra rahatsiniz.
Masallah canim aman uykusunada busey olmasin ben uzulurum yoksa sordugum icin.
Tek başımayim tabi canim esimi sadece ziyaret saatlerinde alıyorlar. Inşallah gideriz canım dr bisey çıkaracak diye çok korkuyorum. Amann inşallah değmez ne korkuttu bu kiz beni ağzımdan cikandan bile korkuyorum artık
Iyı geceler kızlar
Kandılınız mubarek olsun rabbım hepımızın dualarını kabul eder ıns..
Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım cnm yarın cıkarsınız ıns dualarımızdasınız..
Fatma cnm huzur saglık = yasam kalıtesıRabbım kımsenın evınden huzuru eksık etmesın..
Tabıkı basta sıkıntılar oldu daha once akrabalarımın yanına gelmıstım buraya ama sadece gezmek amaclıydı evlenıp gelmek bambaska bır sene ıcınde uc kez tr ye gıttıgımız oldu esım sagolsun o konudada hep anlayıslı olmustur..cocuklar olduktan sonra daha bı aıle oluyo ınsan yasadıgın yerı daha cok benımsıyosun o zaman..dedıgın gıbı Allah yardım edıyor..
Ablan ıcın uzuldum bu mubarek gece hurmetıne ınsallah yakın zamanda nasıp olur onada annelık..
Songulun akrabası gıbı mucıze kendılıgınden olur ıns.. Allahım evlat askıyla yasayan herkese nasıp etsın..
Hevın nerelerdesın gırmıyosun coktandır ıns hersey yolundadır.. Hep yazıcam unutuyorum bızım dr a sorduk babıx damlayı zararsız oldugunu soyledı..
Bı tane daha oldugunu onun ıcındekı bı maddenın nefes darlıgına falan yol acabılecegını soyledı..
Berra uyanikken yazamiyorum canim o uyudugunda da ben de hemen yatiyorum yorgun düşüp.
Sprint canim cok cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Dr un cevabı cok kafami karıştırdı. O an cekip gitmeyi düşündüm ama yapamadım tabiki yanlış bişey yapmiim diye.
Ozcanan canim cok sagol. Sorma son hastaliginda tahlil istemedigim icin o kadar pismanim ki. Kiyamamistim kuzuma kan alinacak diye ama su an kolunda ayaginda delinmedik yer kalmadi
Kizlar bugün dr iyiydi. Dün heralde yorulmus dolmus iyice bana patladi. Bugün tatildi ya bi kere geldi gayet kibardi. B12 icin bi igne aldirmisti bugün ondan küçük bi doz vuruldu alerji yapcak mi diye bakildi. Yarinda kan tahlili yapilip sanırım bazi degerlere göre tedavi şekli belirlenecek. Yarin cok büyük bi ihtimalle cikicaz inşallah.
Berraya gelince gayet iyi. Babası varken keyfi yerinde ama o yokken surekli koridorlarda gezmek istiyor diger cocuklarin yanına gitmek istiyor. Cesit cesit hastaliklar var korkuyorum mikrop kapacak diye ama tutmak ne mümkün. Odaya girmekten nefret ediyor.
katreynurum çok geçmiş olsun hastanede onları tutmak gerçekten çok zor ben en sonunda bizi eve göndrin nil burda daha çok mikrop alacak tutamıyorum demiştim.,
fatmacım umarım birdahaki sefere olur şimdi büyümediler ama bidahakine olacak bence.,
fundacım bizdede pek oyuncak yok ama nil motor becerilerini gelişterecek oyuncakları var ve nil onlarla oynamayı çok seviyo hatta beraber oynuyoruz.,
benicim bak sadece beyzam gitmeyecek bütümn çocuklar gidecek hem çocukta haklı 2 dil kolay değil onun yaşıtları 1 dil biliyo sonuçta.,
ayşegül maşallah masala,
sibelcim ilk nöbetin zor geçecek ama atlatacaksınız cnm buda
geçecek inşallah,
helinim bana hiç sorma ben sezeryan derim normalden korkan biri olarak hhe:
hakkında hayırlısı olsun cnm
bencekerem güzel diye düşünüyorum
kağan kerem ..
wavs
nuray, yasemin, songül, betül, ay unuttuklarımvar ama kızlar çok yoğunum mkafam karıştı çok kusura bakmayın ne olur herkese günaydınnn:
mdc
Kızlar sizi habersiz birakmak istemedim. Biz bi sure daha hastanede kalacakmisiz. Demir ve b12 eksikligi varmış. Bi ilac verilecek önce onun icin test yapılacak. Başka biseylerde var ama tam anlayamadim potasyum falan diyorlardi. Dr cok suratsiz bi kadın beni tersledi bi de cok sinirlerim bozuldu ama başka secenegimiz de yok malesef. Berra bi dursa sakince geciririz guzelce ama inanilmaz hircinlasti. Ozellikle babasi yokken yikiyor ortaligi dışarı cikmasina izin vermedigimde kendini yerlere atiyor. Kafasini yere vuruyor. Off off cok doluyum cookk
dr ların bu konuşmaları çıldırtıyor beniCanim cok sagol ama bütün değerlerimiz normal degil. Hgb iyi çıktı. Ama demir ve b12 çok düşük. Hic besleyememism ben bu cocugu(bana aynen böyle dedi dr)
senin de cnmArkadaşlar kandiliniz mübarek.olsun Rabbim yavrularimizi hastaliktan ve.kötü niyetli insanlardan korusun ins
katreinur canım çok üzüldüm dr söylediklerine sen kendini biliyorsun takma canım o nasıl bi kadın anlamadim bi de dr olacak ins bu.mübarek günün hatırına berra hemen iyileşir de çıkarsınız hastaneden dualarimiz seninle
cnm hiç beklemediğiniz bir anda olurArkadaslar ablam tup bebek tedavisine baslamistiya ve yumurtalari alindi bizde bekliyoduk olucak diye ama doktor aramis ablami ve yumurtalarin gelismedigini tup bebegin olmayacagini soylemis cok uzuldum bende busefer cok umitliydik ilk kez yapilmisti olur gozuyle bakiyoduk ama malesef olmadi ya su mubarek gunun hatrina Allahim onada nasip etsin bi yavru ins.
hayırlı yolculuklar cnmGünaydın herkese tatil bitti dönüyoruz sabah altıda yola çıktık rana uyandı tabi evden çıkarken saat 7 de uyudu ve hala uyuyo aç aç gidiyoruz konyadayiz birazdan kız kardeşimi görecem sonra teyzemin mezarına gidecem onu çok özledim
Katre inşallah bugün çıkarsınız canım dün çok dua ettik annemle rabbim şifa verir de hemen çıkarsınız inşallah
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
?günaydın kızlar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
dün misafirim vardı giremedim
herkes iyidir inşallah
Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
fatma canom ins ablandan bebek sahibi olur komsumunda olmuo daha tüp bebeğe baslanmadi
rabbim onada tüm istyenlerede versin ins bebek
kızlar biz dün gezmelere gittik babamız izinliydi deerlendurdik hemncik:)
bide bi arkdsina ugradik bebek görmeye ayy masal bayıldı opuo sevio ayyy dio aglama dio
ama inanki unutmuşum bebk küçücük geldi 4aylık ama minicikti:)
lcw dan yine tsort zibin tayt aldım bisure almam artık
tsortler güzeldi indrimliler de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?