- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.741
kızlar size bişey soruam
benim bitane büyük köşe takımım var onun dışında koltugum misafir odam yok
yani misafirde bizde orda oturuyoz
dün eşim illki koltuk takımı alalimdiyo
sizce 3lü 2li 2tekli olan takimmi alayım yoksa
2tane 3lü mu alayım hangisi kullanışlı olur sizce
oh çok şükür cnmKızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm demekki 2. düşünebilirsinfatma canom ins ablandan bebek sahibi olur komsumunda olmuo daha tüp bebeğe baslanmadi
rabbim onada tüm istyenlerede versin ins bebek
kızlar biz dün gezmelere gittik babamız izinliydi deerlendurdik hemncik:)
bide bi arkdsina ugradik bebek görmeye ayy masal bayıldı opuo sevio ayyy dio aglama dio
ama inanki unutmuşum bebk küçücük geldi 4aylık ama minicikti:)
lcw dan yine tsort zibin tayt aldım bisure almam artık
tsortler güzeldi indrimliler de vardı
cnm evin durumuna bağlı bu biraz dakızlar size bişey soruam
çok şükür iyiyiz cnm?
günaydın cnm iyiyiz çok şükür defne nasıl
oh çok şükür cnm allahım birdaha düşürmesin..
ayşegülcüm masalcık güle güle giyisin aldıklarını
bebeğe gelince senn 2. düşüne bilirsin ozaman artık
ben anladımki ben bunu hiç düşünemem.
dün yeğenim eylül nilin beşiğinde yartmak istedi kıyamet koptu
sonra ben nili yatırırken eylül bizim yanımızda uyumak istedi
hayırrr
nil onada izin vermedi cnm:
oyüzden 2. olmazzzzzzz:
oh çok şükür cnm
bununla geçmiş olsun
cnm demekki 2. düşünebilirsin
masal güle güle giysin cicilerini
cnm evin durumuna bağlı bu biraz da
mesela ben oturma odasına takım aldım geçen ay.oda küçük olduğu için1 3lü 1 tane de 2li aldım çünkü başka yerim yok
ama ev müsaitse 3lü,2li ve tekli al
eğer şık olsun diyorsan
çok şükür iyiyiz cnm
defne de hafif öksürük var, hasta olmamak için direniyor bakalım
nil nasıl?
bence tam tersi
nilin kardeş fikrine alıştırma zamanı gelmiş
kardeşi olsun ki paylaşmayı öğrensin
Hayirli Cumalar arkadaslar gecmis cok yok ama benimde vaktim yok yarin arapca ve tefsir sinavim var arapcaya daha hic calisamadim ya hicte canim istemiyo ama mecbur iste eren uyumadan corbayi yapayim mutfagi toparliyim onu uyutunca ders calisicam yarinda okuldan cikista koye gidicez bakalim.ereni uyuturken girmeye calisicam.
Bu arada bizde dun avmye gittik gezdik lcw.den erene iki tane tsort aldim simdilik cok almiyorum ama yazliklardada ufaktan indirimler baslamis bakalim.
(ben msj yazarken erenin mutfaktan aglak sesi geldi bi gittim oynarken parmagini bos caydanligin on tarafina sokmus sksmis parmagi ya gittim cikardim.ne komik bunlar.)
Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
köşe takımım yatak oluo bitane 3lü de olsa tam iyi olcak aslındacnm şıklık açısından soruyosan 1 üçlü 1 2li 2de tekli al bence
ama ben yatak olsun istiorum diyosan ozaman 2 üçlü olur..
2.bebis için bence erken ben masala doymak istiommmoh çok şükür cnm
bununla geçmiş olsun
cnm demekki 2. düşünebilirsin
masal güle güle giysin cicilerini
cnm evin durumuna bağlı bu biraz da
mesela ben oturma odasına takım aldım geçen ay.oda küçük olduğu için1 3lü 1 tane de 2li aldım çünkü başka yerim yok
ama ev müsaitse 3lü,2li ve tekli al
eğer şık olsun diyorsan
çok şükür iyiyiz cnm
defne de hafif öksürük var, hasta olmamak için direniyor bakalım
nil nasıl?
bence tam tersi
nilin kardeş fikrine alıştırma zamanı gelmiş
kardeşi olsun ki paylaşmayı öğrensin
bi tane köşe takımım var büyük acilioda misafire falankatreinur cnm çok geçmiş olsun berracık eminim ki evde çok daha çabuk toparlayacaktır...
ayşegül cnm sorunun cevabı odanızın büyüklüğüne göre değişir. ama salon takımı olarak kullanıcaksan ki saırım öyle olacak... tam takım alabilirsin 3 lü 2 li tekli olarak 3 lü olanıda yataklı olan bi takım secersin misafirin geldiğinde açabilirsin böylece
köşe takımım yatak oluo bitane 3lü de olsa tam iyi olcak aslında
salonumuz büyük takım olur ama kiraciyiz sonuçta bide tayin durumu var aralık ta belli olcak
oyuzden karrsizim
2.bebis için bence erken ben masala doymak istiommm
2.olunca vaktim 2ye boluncek sonuçta
ama suan tam masalın zamanı
ona yetmek artmak istiyorum:)
esyada yukarda yazdgim.gbi kiraciyiz sonuçta bide tayin durumu var gbi
oyuzden almak istemiom da kararsizimda
bi tane köşe takımım var büyük acilioda misafire falan
ama artık yetmio eskiden komsulik yoktu bize yetiodu
anasimdi gelen giden oldukxa zorlanioz enazindan köşe takiminn yanına bi tane 3lü kanepe alakim diodum
esimde takım alalim takımda otururuz köşe takımı küçük odada dursun dio
bende karrsizim ışte
Hayirli Cumalar arkadaslar gecmis cok yok ama benimde vaktim yok yarin arapca ve tefsir sinavim var arapcaya daha hic calisamadim ya hicte canim istemiyo ama mecbur iste eren uyumadan corbayi yapayim mutfagi toparliyim onu uyutunca ders calisicam yarinda okuldan cikista koye gidicez bakalim.ereni uyuturken girmeye calisicam.
Bu arada bizde dun avmye gittik gezdik lcw.den erene iki tane tsort aldim simdilik cok almiyorum ama yazliklardada ufaktan indirimler baslamis bakalim.
(ben msj yazarken erenin mutfaktan aglak sesi geldi bi gittim oynarken parmagini bos caydanligin on tarafina sokmus sksmis parmagi ya gittim cikardim.ne komik bunlar.)
Kızlar ben cıkıyorum oley okullar tatıl :) 2 gün evdeyım musaıt olunca arada bakarım artık esımde evde bu hafta.
Herkese güzel mutlu haftasonları.
Kuzum herşeye değersin 💝
köşe takımım yatak oluo bitane 3lü de olsa tam iyi olcak aslında
salonumuz büyük takım olur ama kiraciyiz sonuçta bide tayin durumu var aralık ta belli olcak
oyuzden karrsizim
2.bebis için bence erken ben masala doymak istiommm
2.olunca vaktim 2ye boluncek sonuçta
ama suan tam masalın zamanı
ona yetmek artmak istiyorum:)
esyada yukarda yazdgim.gbi kiraciyiz sonuçta bide tayin durumu var gbi
oyuzden almak istemiom da kararsizimda
bi tane köşe takımım var büyük acilioda misafire falan
ama artık yetmio eskiden komsulik yoktu bize yetiodu
anasimdi gelen giden oldukxa zorlanioz enazindan köşe takiminn yanına bi tane 3lü kanepe alakim diodum
esimde takım alalim takımda otururuz köşe takımı küçük odada dursun dio
bende karrsizim ışte
Dogum seklini belirlemek zor bi karar canim bende sezeryanim ve ayni durumda olsam napardim hic bilmiyorum doktor dikislere bisey olmaz demis ama bence sancilardan korkmuyosan normal dogum yap en sagiklisi ben ilkini hep normal istedim ama olmadi iste sonucta doktor dikislere bisey olmaz demis ama sen bilirsin tabiki yinede.İyi geceler kızlar, kandiliniz mübarek olsun, Rabbim tüm çocuklarımızı her türlü beladan korusun inşallah
Giremedim bayadır ama doğurmadım hala haber vermek istedim size
Kaan büyüdükçe dahada yorucu geçiyor günler, kendimde baya bi ağırlaştığım için giremiyorum fazla.
Umarım herkes iyidir, geçmiş yapamadım malesef,
tek gördüğüm Berra hastalanmış çok geçmiş olsun, Rabbim bu mübarek gecenin hatrına şifa versin tüm hastalara Berrayada inşallah.
Kızlar pazartesi hastanedeydik, normal doğum yapabilirsin dedi prof., istersen sezeryanda olur dedi kararı bana bıraktı,
ben dikişlerden korkuyorum açıkcası napıcam bilmiyorum. O kadar sancıyla, kendimi sıkmamla dikişlere birşey olurmu bilmiyorum, prof sorun olmaz diyor ama ne bilim işte. Napsam sizce kızlar?
Ha birde Enes isminden vazgeçtik biz,
Kerem, Yunus, Yasin, Semih
bu dördünden biri olacak artık, almanların en kolay söylediği isimler bunlar, gerçi Keremin r'sini söylemiyorlar ama işte :26:
sizce hangisi daha güzel?
Canım herşey yolunda çok şükür sadece ağrılarım oluyor çoğu zaman ayakta kalamıyorum fazla,
artık zamanı geldi ne dersin
Aa süper bak bunu bildiğim iyi oldu, o zaman bidahakinde bende hemen Babixi alayım eczaneden, çok sağol canım
Günaydın herkese tatil bitti dönüyoruz sabah altıda yola çıktık rana uyandı tabi evden çıkarken saat 7 de uyudu ve hala uyuyo aç aç gidiyoruz konyadayiz birazdan kız kardeşimi görecem sonra teyzemin mezarına gidecem onu çok özledim
Katre inşallah bugün çıkarsınız canım dün çok dua ettik annemle rabbim şifa verir de hemen çıkarsınız inşallah
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
Sonunda ciknissiniz canim cok sevindim dinlenin artik berrada sende.Kızlar biz ciktik evimize geldik cok şükür ayrintilari sonra anlatırım. Berrayi banyo yaptirdim uyuttum. Simdi sira bende. Öpüyorum hepinizi
Bende iki tane 3lu ve 2de tekli var canim ben 3lulerden memnunum hem yatakta oluyo ama yer olmadigi icin teklilerden bitanesi bu odada bi tanesini mutfaga koydum onlar olmasada olur yani.kızlar size bişey soruam
hahahaa çok güldüm yaaaa:
ne komik olmuştur kimbilir dimi..
:):)
oy kıyamm ben ona:
Kızlar ben cıkıyorum oley okullar tatıl :) 2 gün evdeyım musaıt olunca arada bakarım artık esımde evde bu hafta.
Herkese güzel mutlu haftasonları.
Kuzum herşeye değersin 💝
İyi tatiller canim bende hafta sonu hic gelmesin istiyorum yarin okul sinavlar of off dusunmesi kotu.
Arada gir yine canim bende koye gidicem ama girmeden duramam.
Kizlar ins.dediginiz gibi ablaminda ummadik bi zamanda olur ya bilmiyorum artik bayada paralari gitti yani artik ikinciyide hic deneyemezler artik koye gidince konusucam bakalim.
Dogum seklini belirlemek zor bi karar canim bende sezeryanim ve ayni durumda olsam napardim hic bilmiyorum doktor dikislere bisey olmaz demis ama bence sancilardan korkmuyosan normal dogum yap en sagiklisi ben ilkini hep normal istedim ama olmadi iste sonucta doktor dikislere bisey olmaz demis ama sen bilirsin tabiki yinede.
Hayirli yolculuklar canim donus hic iyi olmuyodur heralde ama mecbur tatilde bitiyo iste ins.yolculuk sorunsuz gecer.
Sonunda ciknissiniz canim cok sevindim dinlenin artik berrada sende.
Bende iki tane 3lu ve 2de tekli var canim ben 3lulerden memnunum hem yatakta oluyo ama yer olmadigi icin teklilerden bitanesi bu odada bi tanesini mutfaga koydum onlar olmasada olur yani.
Masalda aldiklarini gule gule giysin.
Cok komikti bide cikardiktan sonra tekrar sokmaya calisiyo yaa buna ne demeli.
Bence sen nile kardes yapmamak icin nili bahane ediyosun canim cunku en basta sen istemiyosun ikinciyi oysa bi kardesi olsa nilde nekadar mutlu olur.
Teşekkür ederim canım yarı oldu yol eskişehirdeyiz ve çok yağmur yağıyo eve gidip bir an önce yatmak istiyorum su an rana oto koltuğunda hiç oturmuyo anne uyuyo anne uyuyo diye gelip bana pispis yapıyooto koltuğunda uyumadigi için yatarak uyuyo ben de ucunda oturuyorum yani arabada arkada ben oto koltuğu ve rana gidiyoruz.
Ablana da rabbim en kisa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah, herkesin imtihanı zor Allah yardımcınız olsun eşimin arkadaşının da olmuyo onlarda ikisinde de sıkıntı varmış ve boşuna uğraşmayın olmaz demişler ona rağmen istiyorlar ve çok mutlular yani sorun etmiyorlar yine de üzülüyo insan kendi üzüntünün yanında etraf konuşması
Ben altı aylık evliyken hamile kaldım akrabalar bizde bi sıkıntı mi var diye düşünmeye başlamıştık dediler şok oldum ki 3 yıl istemiyorduk aslında kazara rana olmasaydı ne derlerdi bilmem
olmaz olmazzzz::=::).)
ay ben bu insanları anlamıyorumya onlarane
nezaman çoacuk yaparım yapmam belki ben istemiyorum dimi
ama önce nezaman evleniyosun diye soruyolar sonra evleniyoun hadi çocuk nezaman ee 1 oluyo sonra 2 nezaman aaa yap yap ya belki olmuyo belki allah vermiyo sizane dimi ama of of
bide 2. aynı cinsiyetten olunca acıyolarda olsun olsun diye
ay çok gıcık oldum bak şimdi...
Sonunda ciknissiniz canim cok sevindim dinlenin artik berrada sende.
Bende iki tane 3lu ve 2de tekli var canim ben 3lulerden memnunum hem yatakta oluyo ama yer olmadigi icin teklilerden bitanesi bu odada bi tanesini mutfaga koydum onlar olmasada olur yani.
Masalda aldiklarini gule gule giysin.
Cok komikti bide cikardiktan sonra tekrar sokmaya calisiyo yaa buna ne demeli.
Bence sen nile kardes yapmamak icin nili bahane ediyosun canim cunku en basta sen istemiyosun ikinciyi oysa bi kardesi olsa nilde nekadar mutlu olur.
Teşekkür ederim canım yarı oldu yol eskişehirdeyiz ve çok yağmur yağıyo eve gidip bir an önce yatmak istiyorum su an rana oto koltuğunda hiç oturmuyo anne uyuyo anne uyuyo diye gelip bana pispis yapıyooto koltuğunda uyumadigi için yatarak uyuyo ben de ucunda oturuyorum yani arabada arkada ben oto koltuğu ve rana gidiyoruz.
Ablana da rabbim en kisa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah, herkesin imtihanı zor Allah yardımcınız olsun eşimin arkadaşının da olmuyo onlarda ikisinde de sıkıntı varmış ve boşuna uğraşmayın olmaz demişler ona rağmen istiyorlar ve çok mutlular yani sorun etmiyorlar yine de üzülüyo insan kendi üzüntünün yanında etraf konuşması
Ben altı aylık evliyken hamile kaldım akrabalar bizde bi sıkıntı mi var diye düşünmeye başlamıştık dediler şok oldum ki 3 yıl istemiyorduk aslında kazara rana olmasaydı ne derlerdi bilmem
he he :) evet hamileyim diosun cinsiyeti belli mi diolar evet kızımız olcak diosun ... önce bi sessizlik sonra olsun ikincisi erkek olur diolar:) tövbeee sana ne oluo acaba belki ben kız itiyorum rabbim onu vermiş sen kim oluon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?