2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nobet yolculuğu basladi....hic gitmk istemiyorum.bugun tayinim se belli oldu istanbula geliyorim...

Berra nasil oldu acaba okuyamiyorum gecmisi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlqr içinizde fethiye oludenize giden varmı orqyi bilen biyer onercek varmı
ben orqyi merqk ediom ama hiç bilmioz
her yıl didime yada izmire yada kusaasina gidioz bıktım

Nobet yolculuğu basladi....hic gitmk istemiyorum.bugun tayinim se belli oldu istanbula geliyorim...

ilk nobet zor geçer eminim ama ins meryem eğlenir keyifli gecirirde babannede zprluk cekmez seninde için ragat olur
iatanbula nemzn gdion

Cnmm bizde iki uclu iki tekli var yani yatiya misafir geldignde uclu iyi oluyo ben tavsiye ederim

cnm tayinin hayırlı olsun şimdiden
nöbetin de göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

haklısın aslında esyamıza gore eve taısnırz napalım dımı

haklısnız ozman takım almak daha mantıklı sanırm
ya ben köse takımımı sevıyorum ama buyuk salonda sevıom onu
kucuk odada alan dar kalıo sıkıntı basıo benı kucuk yerde koca salon varken ferah ferah:)
kararsız kalma sebebım bu
yanı takım alırsak onlar salona gelcek köse takımı kucuk odaya gtcek
oyuzden kararsızım acaba sadece koseye uygun 1tane 3lu alsam yıne salonda otursam mı dıom :)ama esım kafamı karıstırıo
bakalım ama saolun kızlar fıkırlerınız ıcın

Selam kizlar bu sabahtan beri oturmadim izinliyim sabahtan beri disarilardaydik sabah esimle islerimiz vardı once erdem beyin 18 ay aşısını olduk sonra onu teyzesine biraktik islerimizi halletik oradan teyzemis aldi bizi avm e goturdu orada oynadik gezdik eve geldik pasam uyudu bende azcık uzanıyorum uyaninca çok eski bir arkadaşıma gidicez oturmaya:) bizden haberler böyle gecmisi okuyamadim iyimisiniz Berra nasil oldu

Son düzenleme:
Vay anasini be nasilda dusunceli akrabalarmis pes valla bende evlendikten 4ay sonra hamile kalmistim esimin koyune gidince banada esimin amcasinin karisi yani yengesi ilk duyunca gittigindemi kaldin yenimi diye sormustu ayy ne terbiyesiz karilar bak yeni akima geldi benimde sanki onlari ne ilgilendiriyosa.

Hadi hayirlisi olsun canim belki istanbuldaki yerin iyi olur nobet konusunda falan anlayisli olurlar nezan gidiyosunuz istanbula dahada yeni gelmistiniz.

kizlqr içinizde fethiye oludenize giden varmı orqyi bilen biyer onercek varmı
ben orqyi merqk ediom ama hiç bilmioz
her yıl didime yada izmire yada kusaasina gidioz bıktım
Hic bilmiyorum canim ben kapali oldugum icin denize gitmeyi sevmiyorum zaten ama esim icin mudanyaya denize gidiyoruz gunu birlik bize yakin ama tatil icin gitmiyoruz denize.

Masallah gezmeler tam gaz devam ediyo desene yorucu oluyodur ama yaa.
Asinizida oldunuz ben kayiriyorum valla daha 20.sinede cok var ama neyse Allah baska dert vermesin.

Berrada eve cikti canim.

Saol cnm agustos sonuna dogru giducez istanbula. ..bakalim nobette bisey yokmus ya tek sıkıntı kizimi ozledimmmmm...sabah öpüp ciktim ve daha henuz gorenedm sabaha kadar da goremycem sanirsam((pufff cok özledim kuzumuu

Kizlar herkeze merhabalarmisafirim.vardi giremedim hic
ilk olarak berranin iyi.olmasina cok.sevindim.uyiki eve cikabilmis tektar gecmis olsun

beysalcim kuzumq gecmus olsun size uyi gezmelwr ablanda gelmis oh ne guzel

ozcanan canim tatil nede cabul bitti ole insalla saglicklev eve varmissunizdir

Sibelcim size hayirli nobetler

Aysegulcum koltuk olayina gelince ben iki uclu ili tekli tavsiye ederim oda icinde daha orantoli olduguni dusjnuyorum hemee kisi sayisi olaraj daha fazla kisi aliyor

fatma ve ozcanan kizlar nimaralarinuz benim telenkayutluymis silinmis bana whashaptan yazarsaniz sevinirum

Hevin canum seninde hajkinda hayirlisi olsun diye dua educemm

bize gelimce qras pasa dun ikk defa ateslendi 38.6 ydi hic ilac vermdim ve 4 saare tamamen gecti keyfide oldukca yerindeydi
insalla dr unda dedugu gibi mikriplari olmustur kuzumun

Son düzenleme:

Bugün ne çok yağmur vardı bursa da otobandan geçtik gerçi ama cook yağdı maşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok zor ama rabbim yardım eder inşallah canım benim üzülme ıstanbul da inşallah rahat olur senin için , kız kardeşim intern ve staji acil bugün ilk nöbet çıkışı gördüm ve inanır misin beni gördüğünü tam hatırlamıyor o kadar yorulmuş bize mide yıkamaktan falan bahsetti eşimle bakakaldık çok zor nöbet Allah yardımcınız olsun

Biz eve geldik canım çok şükür ama rana dönüşte çok yoruldu calpol verdik ama uyuyamiyo yavrum
Geçmiş olsun arasa ya niye çıktı ateş peki alerjiden dolayı mi

Oh gevmis olsun canim
ozlemismisiniz evinizi bakim
Neyseji haftasonu var onunuzde

canim aras i bilmiyotum neden ateslendi
ama alerjidrn dolayi nisna basindan beri cok slk burun tikanmasi yasiyor kuzum genizeti buyimesi yasaamadindan endiseliyim

Oh gevmis olsun canim
ozlemismisiniz evinizi bakim
Neyseji haftasonu var onunuzde

canim aras i bilmiyotum neden ateslendi
ama alerjidrn dolayi nisna basindan beri cok slk burun tikanmasi yasiyor kuzum genizeti buyimesi yasaamadindan endiseliyim
Allah korusun ya öyle deme hem öyle olsa geceleri çok hirlama olur arkadaşımin çocuğunun vardı aldırdı horlama oluyormuş küçüklüğünden beri

Arasin da bu bahar doneminde burnu tikaniyor agzindan nefes alinca horlama gibi ses oluyor haluylr bakalim yazin durum ne olucak

Arasin da bu bahar doneminde burnu tikaniyor agzindan nefes alinca horlama gibi ses oluyor haluylr bakalim yazin durum ne olucak

İyi düşün iyi olsun canım benim du bakalım belki alerjiden öyle oldu ki geniz eti olsa bile zor bi operasyon olmuyo 4 yaşında yaptırdı arkadaş çok zor olmadı demişti
Ama yine de inşallah yoktur
Ben çok yorgunum canımcim çok öptüm seni aras paşayi ve yareni iyi geceler yarın görüşürüz

Gecmis olsun canim cok yuksek olmayan ates iyiymis aslinda vucut mikroplarla savasirmis sanirim sizinde oyle olmus olabilir.neyseki simdi iyiymis aras pasa.
Bugün ne çok yağmur vardı bursa da otobandan geçtik gerçi ama cook yağdı maşallah

Aa bursadanmi gectiniz kiiz okuyunca bile icim bi garip oldu ona bile sevindim yani.

Evet burda bayadir hergun yagiyo yagmur ya balkonu bile nezamandir kapattim acamadim tam bugun acmistim ama yine yagmur yagdi napalim rahmet sonucta ama gunesi ozledim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…