2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozlemissindir tabi canim zor oluyodur senin icinde meryem icinde ama zamanla alisicaksiniz iste canim Allah yardimcin olsun.istanbul daha iyi olur sizin icin ins.

Kizlar biz kuvetli dusakabini aldigimizdan beri ereni banyo yapmamistik orda hatta bikere denemistik burayada yazmistim eren cok korkmustu bizde biraz alissin diye orda banyo yapmamistik bidaha aslinda bana kalsa ben yine yapmaya calisirdim ama esim yaz gelsin ozaman yapariz diyodu buaksam esim mesaiye kaldi erenide banyo yapicaktik bende o yokken kuveti doldurmaya basladim eren gordu ayaklarini biraz kuvete suya soktum erenin korktu kacti banyodan sonra ben kuveti doldururken banyo kapisina geliyo bende gel oglum bici bici yapalim diyorum arkasina bakmadan kaciyo en son doldurunca yakaladim ereni ustunu cikarip kucagima aldim girdik kuvete ama eren basladi korkoo korkoo demeye sarildi bana birakmiyo beni yavasca suya biraktim ereni ama korkudan hareket etmiyo sonra sudaki toplari civcivlerini gosterdim bide su tasi vardi masrapa onunla oynamayi cok seviyodu onu verdim hosuna gitti onlar oynamaya basladi sonra oturttum ereni keyifli keyifli oynadi durdu bende onu yikadim sonra cikicamiz zaman gel oglum cikalim diyorum kiziyo bana gelmiyo israr ettim olmadi en son kucakladim temiz suyla yikayip bornozunu giydirdim ama onlari yaparken eren ciglik atiyodu cikardim diye agliyodu ve banada cok kizdi banyoda kalicakmis cok fazla sevdi kuveti.
Artik yandik bundan sonraki banyolarimiz zor olucak ereni her cikarista bi olay zaten esime dedim bundan sonra erenle siz takilirsiniz banyoda ama cikarirken naparsin bilmem dedim.

Insalla canum en kotusude alerjik cocuklarda slk rastlaniyormus
gerci dedugin gibi kolay bir operasyon rabbim dermansiz hastqlik vermesin

canim yat dinlen op kuzucugu benim icin

Hehe oldurduk mikroplari teyzesi

Haha ay saka gbi nasil baslamis nasil bitmisbaksana
Masalla kuzucuga
benim arasimda bu ara kafasina gelinxe hoslanmamaya basladi

Güldencim, Fatmacım, Songülcüm sağolun kızlar cevaplarınız için,
artık hayırlısı neyse o olsun diyorum bende.

Yatmadan önce bi bakayım dedim , acaip uykum var
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin

Korkoosunu yesinler onun
Evet bundan sonra yandınız annemlerde küvette yıkadik ağlayarak çıkıyordu rana banyodan ve evde yıkadigimdan daha rahat yıkadim
Yazın daha iyi olur ya usume sıkıntısı pek yok her gün girer suya çanakkale çok sıcak olacak biz herhal her gün su altında

Ay bu arada günaydın hala yol yorgunluğu üzerimde sabah haberleri rana sultan erkenden uyandı

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunaydinlarrr nobetm bitti evimdeym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar ömür ceyda yıne erken uyandı babası ceydaya ebebeyn kontrollu bısıklet aldı kuzumun resmen gözlerının içi güldü :) evde bınıp gezıyo tabı bız gezdırıyoz :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Günaydın canım tatil bitti evde olmak nasıl rana özlemiş mi evini yatağını
Gunaydinlarrr nobetm bitti evimdeym

Nasıl geçti canım ilk nobet
Ohh gule gule kullansın ceydacik

Herkese günaydın kızlar mutlu haftasonları

Günaydın kızlar
Cok sagolun hepiniz destekleriniz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Berraya hastanede antibiyotigi damardan veriyorlardi. Bugün şurup basladik. B12 ignesini dun vuruldu. Her hafta cuma 2 ay boyunca vurulcak. Sonra tekrar tahlil yapilip bakilacak. Demir icin de 2 ay kadar once birakmistik tekrar basliycaz antibiyotikten sonra. Hastaneden çıktık ya daha cabuk toparlanir kuzum inşallah. Su an zaten hic biseyi yok gibi istahsizlik dışında. Iyi besleyememe konusu aklıma geldikce kötü hissediyorum kendimi. Ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdım. Ama bi kac sey haricinde herseyi reddediyor Bi de kafa sallamayi öğrenmiş istemedigi zaman hemen sallaniyor o minik kafa:)
Hastanede yatan cocuklarin 3 te 2 si bronsitten yatiyor. Songül hemen sen geldin aklima en az 1 hafta yatiriyor bu dr bronsit olan cocuklari. Dr konusunda cok sanslisin. Anneler 2 3 saate bir hava veriyorlar. Ben normalde girisken biri degilim ama berra sagolsun sayesinde girmedigimiz oda tanismadigimiz hasta kalmadi. Sosyallestirdi bu kiz beni:)

Gule gule kullanin canim. bizim de bugün atimiz gelecek bakalim berranin tepkisi ne olacak

Ozcanan sınav sonuçları açıklanmış canım. Senin sonuclar nasil

Canim benim insalla berracik en yakin zamanda kendini toparlicak
evinizede ciktiniz hastane cekilmiyor degilmi
Nasil surup ocmeyi seviyormu minik kus
hastaneyi kesvetti demekki berra haha hasta olsalarda gesmekten taviz vermiyorlar degilmi

btonsit olan yavrulara ve annelerine cok uzuldum canim
aras simdiye kadat ne igne vuruldi ne hastanede yatti cok sukur
bizim tedaviye basladigimiz 4 ay olucak onfan beri hic bronsit ollmadi
nisan mayis aylari astimi cok etkiliyor burun tokanma vb yasiyoruz ama sukur okadarla kaliyot

bu arada senin sinav soniclaeim nasil

Sorma canim hic çekilmiyor 3 gun kalmisiz ama bana daha cok gibi geldi. berranin orada da kesfetmedigi yer kalmadı. Oradaki cekmecelerin icine bile girdi yani düşün. Bi firsat bulsa hemşire odasina da el atacakti:)
Şurup zorla iciriyorum canim.

Arasi cok iyi anlıyorum canim okudun mu bılmıyorum benim de alerjim var demistim ya su ara hapsuruk burun akintisi tikanmasi cok. Zor oluyor gercekten.

Benim sonuclar idare eder canım kötü olan derslerde var iyiler de var. Hazirandaki sinava cok çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…