2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay canim güldüm okuyunca berra daha yeni anne baba dedi anneanne babanne yi ne zaman der bilmiyorum erken sanırım daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne baba mama asya gel korkuyo meme yok sut su diyebiliyor 27 kasim dogumlu.Herkes gec konuscak galiba dedi.Kafama takldi benimde

çok gecmıs olsun cnm kardesımde b12 ıgnesı vuruldu3ay ılac kullandı hala kullanıo ama ıgne cok ıse yaradı suan
vıtamın olark alıo ıstahsız ve zayıf bayılıodu sureklı17yasında ama ılaclardan sonra toparlandı sımdı daha ıyı
ıns berrayada etkılı olur tedavı
atınızı da gule gule kullnın

Anne baba mama asya gel korkuyo meme yok sut su diyebiliyor 27 kasim dogumlu.Herkes gec konuscak galiba dedi.Kafama takldi benimde

masal soylenen herseyı soyluo annane dıo babanne hepsını dıyor
ama her cocuk farklı15kasımlı masalda
ama gcen yazmıstım18aylık kuznımın kızı resmn cumleler kurup hersderdını anlatıodu
anne senı cagırdım duymadın küstüm dedı anlasılır bısekılde dusun
sadece1ay buyuk masaldan senınkınden
ama her cocuk farklı
komsumunda25aylık kızı o anne mama al ver 4kelıme dısnda bısey dıyemıyor
takma yanı tek kelıme dahı soylemıosa ozmn sorun var dıyor doktorlar
konuscak dımı sonucta nefarkederki

babamız bugun nöbetci yaın gelıcek sabah
bızde kızımla gezdık geldık yemegımızı yedık uyuo masalcık
bende yalnız erık keyfı yapıom
ben erık muptelasıyım delı gbı
esımle tartıstımızda bıle bana suprız erık getırmıstı hedıye :)
ohhh benım sezonum acıldı artık:)

Yok asya hala dede diyo bide diger saydklarmin disinda.Anne de diyince anne diyo babanne de diyince baba diyo.Arkadasmn kizi da asyayla yast o baya soyluyor kelime kafama takildi benimde.

ohhh gule gule bınsın bızde dusunuoz ondan kullnıslı dımı rahatmı devrılme gbı durumu varmı surerken
ohh alısmıs yandın artık
ben2aydır yalnız yıkamıom cıkmıo aglıo heryerımı ıslıo suya atlıo kacarak :)
Haha ay saka gbi nasil baslamis nasil bitmisbaksana
Masalla kuzucuga
benim arasimda bu ara kafasina gelinxe hoslanmamaya basladi
kafasına takılan semsıye gbı sapkalar var ozel banyoda kafasına dokturmeyı sevmeyen bebısler ıcın
ayy7tl dı gecen gun e ebebekte hemde onlr belkı rahtalatır pasayı
ayy masalda suya kafasını sokuo gulu gulu ses cıkartıo tas tan su ıcmeye calıso:)su kusu yaz gelsede rahatlasam
canım sezeryna sonrası normla dogum ben cesaret edemem acıkcası
ama sezeryanda da1hafta hastanede kalıoz ıstemıom dıyodun sen bılırsın en dogrusunu
ama bendde sezaryan oldum asla normal yapamam 2.yı:)korkarım dıkıslerden
az kalmıs allhın ıznıyle saglıkla kucagına al ıns
ohhh bır su kusu daha bulundu:)aynen yaz gelsın artıkkkk
yınemı erken kalktı ranacık kara perdeyı sende dene bakalım kullnmıosan bak fatmada faydasını gördü

Herkese hayirli gunler arkadaslar benim okulum bitti simdide yoldayiz koye gidiyoruz arapca sinavim soyle boyle gecti iste bilmiyorumki ama hic yapamadiklarimda vardi iste gerci yaptiklarim nekadar dogru onuda bilmiyom ama tefsir sinavinida oldum ve 96aldim cunku sorularin bazilarini arkadaslardan ogrenmistim haftayada hadis sinavi var ve bundan sonra 3hafta kaldi okullarin kapanmasina sureleride ezberleyip vermem lazim ins.haftaya veririm bir iki tanesini.ayy sonra banada yaz tatili olucak heyyoo.

gecmıs olsun canım tekrardan ınsallah surup ığne fayda eder berraya
hastane ortamı emınım cok zordur alp tuğraya bıkere hava verdıler acılde ortalığı yıkmıstı Allahım dusurmesın oralara eksıklğınıde gostermesın cocukla zor
atınızda hayırlı olsun ınsallah sever berracık bızımde var alp tuğra ara ara bınıyo cok duskun değil

hayırlı yolculuklar canım
eren napıyo yolculuk sırasında
ınsallah dığer sınavlarında tefsır sınavı gıbı guzel gecer
senın busene kacınsı sınftı canım

Haah goren inanmamistin kuzumun rahatsiz olduguna
serum takilmadi sanirim ah takilsaydi le kotu oluyor ki uyaniklken

canim demek sizde arasla kader irtagisinuz.ah su bahar bitsede rahatlasaniz kuzumla
bu ara agzinin tadi yok arasin resmen

sinavij bu kadarinada sukur ben bebeyle hepsinden kalirim snirim

Canim aras digmadan daha almistkm ama onuda taktirmuyor sipam

Sagol canim teşekkür ederim. Berra ati sevdi simdilik bakalim ne kadar surecek ilgisi

Serum ilk gun vardi canim ikinci gun çıkardılar. Serumu cekip çıkarmak istiyordu cok kiziyordu. Bi de ayagina da damar yolu acilmis acilde ayakkabı giydiremedim gezmek istiyor tutsmiyorum da corapla birakmistim artık neyseki hemsirelere soyleye soyleye cikarttirdik da ayakkabı sini giydi kuzum ve kesfe çıktı.

Inşallah faydasi olur canin öyle ümit ediyorum

Ozcanan sınav sonuçları açıklanmış canım. Senin sonuclar nasil

Bi ders kötü sadece canım diğerleri çok şükür iyi senin nasıl

Bu arada berranin önüne koy o yesin köfte falan rana da çok iştahsiz bu ara ben de tabağı koyuyorum önüne döke saça yiyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de biri cok kötü diğerleri idare eder canim

Ben de önüne koyuyorum zaten canim ama benim kiz genelde yemek yerine oynamayi tercih ediyor. Döküyor tekrar koyuyor catalla oynuyor. Iyice oyuna cevirdi

Bize kara perde kâr etmedi canım onu da yaptım yine kalktı ama canı sagolsun onun sayesinde erken kalkıp bir sürü iş yaptım verdim bakıcıya çok özlemisler birbirlerini koşarak gitti evlerine gelmeyecekmiş daha da 3 saat durdu altını değiştirip gitmiştim ama yine yapmış koko gittik aldık çok kıskandım ya sarılmasıni falan görmeniz lazım di esim de arkandan aglasa daha mi iyi dedi yine sustum tek uykuya düştük bu aralar öğle uyudu ve bu saate kadar dayandı
Bisiklete binip inmeyi öğrendi çok komik attan sa bisiklet daha iyi kızlar

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…