- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.801
Ay canim güldüm okuyunca berra daha yeni anne baba dedi anneanne babanne yi ne zaman der bilmiyorum erken sanırım daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anne baba mama asya gel korkuyo meme yok sut su diyebiliyor 27 kasim dogumlu.Herkes gec konuscak galiba dedi.Kafama takldi benimde
masal soylenen herseyı soyluo annane dıo babanne hepsını dıyor
ama her cocuk farklı15kasımlı masalda
ama gcen yazmıstım18aylık kuznımın kızı resmn cumleler kurup hersderdını anlatıodu
anne senı cagırdım duymadın küstüm dedı anlasılır bısekılde dusun
sadece1ay buyuk masaldan senınkınden
ama her cocuk farklı
komsumunda25aylık kızı o anne mama al ver 4kelıme dısnda bısey dıyemıyor
takma yanı tek kelıme dahı soylemıosa ozmn sorun var dıyor doktorlar
konuscak dımı sonucta nefarkederki
ohhh gule gule bınsın bızde dusunuoz ondan kullnıslı dımı rahatmı devrılme gbı durumu varmı surerkenGünaydın kızlar ömür ceyda yıne erken uyandıbabası ceydaya ebebeyn kontrollu bısıklet aldı kuzumun resmen gözlerının içi güldü :) evde bınıp gezıyo tabı bız gezdırıyoz :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ohh alısmıs yandın artıkKizlar biz kuvetli dusakabini aldigimizdan beri ereni banyo yapmamistik orda hatta bikere denemistik burayada yazmistim eren cok korkmustu bizde biraz alissin diye orda banyo yapmamistik bidaha aslinda bana kalsa ben yine yapmaya calisirdim ama esim yaz gelsin ozaman yapariz diyodu buaksam esim mesaiye kaldi erenide banyo yapicaktik bende o yokken kuveti doldurmaya basladim eren gordu ayaklarini biraz kuvete suya soktum erenin korktu kacti banyodan sonra ben kuveti doldururken banyo kapisina geliyo bende gel oglum bici bici yapalim diyorum arkasina bakmadan kaciyo en son doldurunca yakaladim ereni ustunu cikarip kucagima aldim girdik kuvete ama eren basladi korkoo korkoo demeye sarildi bana birakmiyo beni yavasca suya biraktim ereni ama korkudan hareket etmiyo sonra sudaki toplari civcivlerini gosterdim bide su tasi vardi masrapa onunla oynamayi cok seviyodu onu verdim hosuna gitti onlar oynamaya basladi sonra oturttum ereni keyifli keyifli oynadi durdu bende onu yikadim sonra cikicamiz zaman gel oglum cikalim diyorum kiziyo bana gelmiyo israr ettim olmadi en son kucakladim temiz suyla yikayip bornozunu giydirdim ama onlari yaparken eren ciglik atiyodu cikardim diye agliyodu ve banada cok kizdi banyoda kalicakmis cok fazla sevdi kuveti.
Artik yandik bundan sonraki banyolarimiz zor olucak ereni her cikarista bi olay zaten esime dedim bundan sonra erenle siz takilirsiniz banyoda ama cikarirken naparsin bilmem dedim.
kafasına takılan semsıye gbı sapkalar var ozel banyoda kafasına dokturmeyı sevmeyen bebısler ıcınHaha ay saka gbi nasil baslamis nasil bitmisbaksana
Masalla kuzucuga
benim arasimda bu ara kafasina gelinxe hoslanmamaya basladi
canım sezeryna sonrası normla dogum ben cesaret edemem acıkcasıGüldencim, Fatmacım, Songülcüm sağolun kızlar cevaplarınız için,
artık hayırlısı neyse o olsun diyorum bende.
Yatmadan önce bi bakayım dedim , acaip uykum var
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
ohhh bır su kusu daha bulundu:)aynen yaz gelsın artıkkkkKorkoosunu yesinler onun
Evet bundan sonra yandınız annemlerde küvette yıkadik ağlayarak çıkıyordu rana banyodan ve evde yıkadigimdan daha rahat yıkadim
Yazın daha iyi olur ya usume sıkıntısı pek yok her gün girer suya çanakkale çok sıcak olacak biz herhal her gün su altında
Ay bu arada günaydın hala yol yorgunluğu üzerimde sabah haberleri rana sultan erkenden uyandı
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok asya hala dede diyo bide diger saydklarmin disinda.Anne de diyince anne diyo babanne de diyince baba diyo.Arkadasmn kizi da asyayla yast o baya soyluyor kelime kafama takildi benimde.
farklı her bebek takılma normal yani
ıstersen doktoruna danıs ama hıc gerek yok bile bence
Günaydın kızlar
Cok sagolun hepiniz destekleriniz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Berraya hastanede antibiyotigi damardan veriyorlardi. Bugün şurup basladik. B12 ignesini dun vuruldu. Her hafta cuma 2 ay boyunca vurulcak. Sonra tekrar tahlil yapilip bakilacak. Demir icin de 2 ay kadar once birakmistik tekrar basliycaz antibiyotikten sonra. Hastaneden çıktık ya daha cabuk toparlanir kuzum inşallah. Su an zaten hic biseyi yok gibi istahsizlik dışında. Iyi besleyememe konusu aklıma geldikce kötü hissediyorum kendimi. Ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdım. Ama bi kac sey haricinde herseyi reddediyorBi de kafa sallamayi öğrenmiş istemedigi zaman hemen sallaniyor o minik kafa:)
Hastanede yatan cocuklarin 3 te 2 si bronsitten yatiyor. Songül hemen sen geldin aklima en az 1 hafta yatiriyor bu dr bronsit olan cocuklari. Dr konusunda cok sanslisin. Anneler 2 3 saate bir hava veriyorlar. Ben normalde girisken biri degilim ama berra sagolsun sayesinde girmedigimiz oda tanismadigimiz hasta kalmadi. Sosyallestirdi bu kiz beni:)
Herkese hayirli gunler arkadaslar benim okulum bitti simdide yoldayiz koye gidiyoruz arapca sinavim soyle boyle gecti iste bilmiyorumki ama hic yapamadiklarimda vardi iste gerci yaptiklarim nekadar dogru onuda bilmiyom ama tefsir sinavinida oldum ve 96aldim cunku sorularin bazilarini arkadaslardan ogrenmistim haftayada hadis sinavi var ve bundan sonra 3hafta kaldi okullarin kapanmasina sureleride ezberleyip vermem lazim ins.haftaya veririm bir iki tanesini.ayy sonra banada yaz tatili olucak heyyoo.
Sorma canim hic çekilmiyor 3 gun kalmisiz ama bana daha cok gibi geldi. berranin orada da kesfetmedigi yer kalmadı. Oradaki cekmecelerin icine bile girdi yani düşün. Bi firsat bulsa hemşire odasina da el atacakti:)
Şurup zorla iciriyorum canim.
Arasi cok iyi anlıyorum canim okudun mu bılmıyorum benim de alerjim var demistim ya su ara hapsuruk burun akintisi tikanmasi cok. Zor oluyor gercekten.
Benim sonuclar idare eder canım kötü olan derslerde var iyiler de var. Hazirandaki sinava cok çalışmam lazım
ohhh gule gule bınsın bızde dusunuoz ondan kullnıslı dımı rahatmı devrılme gbı durumu varmı surerken
ohh alısmıs yandın artık
ben2aydır yalnız yıkamıom cıkmıo aglıo heryerımı ıslıo suya atlıo kacarak :)
kafasına takılan semsıye gbı sapkalar var ozel banyoda kafasına dokturmeyı sevmeyen bebısler ıcın
ayy7tl dı gecen gun e ebebekte hemde onlr belkı rahtalatır pasayı
ayy masalda suya kafasını sokuo gulu gulu ses cıkartıo tas tan su ıcmeye calıso:)su kusu yaz gelsede rahatlasam
canım sezeryna sonrası normla dogum ben cesaret edemem acıkcası
ama sezeryanda da1hafta hastanede kalıoz ıstemıom dıyodun sen bılırsın en dogrusunu
ama bendde sezaryan oldum asla normal yapamam 2.yı:)korkarım dıkıslerden
az kalmıs allhın ıznıyle saglıkla kucagına al ıns
ohhh bır su kusu daha bulundu:)aynen yaz gelsın artıkkkk
yınemı erken kalktı ranacık kara perdeyı sende dene bakalım kullnmıosan bak fatmada faydasını gördü
Sagol canim teşekkür ederim. Berra ati sevdi simdilik bakalim ne kadar surecek ilgisigecmıs olsun canım tekrardan ınsallah surup ığne fayda eder berraya
hastane ortamı emınım cok zordur alp tuğraya bıkere hava verdıler acılde ortalığı yıkmıstı Allahım dusurmesın oralara eksıklğınıde gostermesın cocukla zor
atınızda hayırlı olsun ınsallah sever berracık bızımde var alp tuğra ara ara bınıyo cok duskun değil
Haah goren inanmamistin kuzumun rahatsiz olduguna
serum takilmadi sanirim ah takilsaydi le kotu oluyor ki uyaniklken
canim demek sizde arasla kader irtagisinuz.ah su bahar bitsede rahatlasaniz kuzumla
bu ara agzinin tadi yok arasin resmen
sinavij bu kadarinada sukur ben bebeyle hepsinden kalirim snirim
çok gecmıs olsun cnm kardesımde b12 ıgnesı vuruldu3ay ılac kullandı hala kullanıo ama ıgne cok ıse yaradı suan
vıtamın olark alıo ıstahsız ve zayıf bayılıodu sureklı17yasında ama ılaclardan sonra toparlandı sımdı daha ıyı
ıns berrayada etkılı olur tedavı
atınızı da gule gule kullnın
Ozcanan sınav sonuçları açıklanmış canım. Senin sonuclar nasil
Bi ders kötü sadece canım diğerleri çok şükür iyi senin nasıl
Bu arada berranin önüne koy o yesin köfte falan rana da çok iştahsiz bu ara ben de tabağı koyuyorum önüne döke saça yiyo
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ohhh gule gule bınsın bızde dusunuoz ondan kullnıslı dımı rahatmı devrılme gbı durumu varmı surerken
ohh alısmıs yandın artık
ben2aydır yalnız yıkamıom cıkmıo aglıo heryerımı ıslıo suya atlıo kacarak :)
kafasına takılan semsıye gbı sapkalar var ozel banyoda kafasına dokturmeyı sevmeyen bebısler ıcın
ayy7tl dı gecen gun e ebebekte hemde onlr belkı rahtalatır pasayı
ayy masalda suya kafasını sokuo gulu gulu ses cıkartıo tas tan su ıcmeye calıso:)su kusu yaz gelsede rahatlasam
canım sezeryna sonrası normla dogum ben cesaret edemem acıkcası
ama sezeryanda da1hafta hastanede kalıoz ıstemıom dıyodun sen bılırsın en dogrusunu
ama bendde sezaryan oldum asla normal yapamam 2.yı:)korkarım dıkıslerden
az kalmıs allhın ıznıyle saglıkla kucagına al ıns
ohhh bır su kusu daha bulundu:)aynen yaz gelsın artıkkkk
yınemı erken kalktı ranacık kara perdeyı sende dene bakalım kullnmıosan bak fatmada faydasını gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?