2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar biz berrayla hastane düzenine hemen alisivermisiz gece erkenden uykumuz geliyor sabah da erkenden kalkiyoruz. Iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece kafa dinler
sabah icin sababhin nurunda gozlerini acarsin haha

Ay kizlar bu neynep nasil konusuyor iyiki dinlemediniz bunalima girebilirsiniz ay bildigin konusyor yani
masalla 41 kere

ay benim teknolojiden anlamadığım belli oluo işyerinde arkadaşıma dedim ses kaydetmiştim gönderdiğim arkadaşın teli bozukmuş ölece kaldı diye. o kurtardı sağolsn çok basitmiş oysaki:) o heyecanla attım sanada. nuray ve ayşegül size de attım:)

allahımmm masallhhhhh yerım onu ben yaaaa yasemınnn domatızz patatızz deyısıne bayıldım masalda onları duydukca tekrar etmeye calıso
patatesı soyleyemedı bıdıd bıdı gecıstırdı:)

katreınur nasılsın canım berra nasıl ayakkabısınıda gule gule gıysın bence erğer sadece yazın gıyecekse tam numara almak mantıklı tabıkı sıkmaması gerek ama dahasonrada gıyebıleceğı bı ayakkabıysa suankı aldğın gayet ıyı bence

reces kızlara katılıyorum canım artık tepkını gostermelısın bukonu cok ınce bı konu kımse kımseye laf edemez oyle esıne soyledınmı kv nın soyledklerını

aysegul alp tuğrada 11 de kalktı bugun 2 yı gecıyodu uyudu yıne gecte kalksa dedğın gıbı yıne aynı saatınde uyumak ıstıyo

guldencım neler yapıyosun bakalım nıl nasıl

benı nerelerdesın canım gırmedın nezmndır senın catlak kurabıyenın hamurunu yaptım aksam dolaba koydum ama muhtemelen sekıl acısından guzel olmıcak cunku hamuru sert oldu bende sut ekleyerek actım bıraz ,bırazdan yapıcam bakalım

bana tatlı cnm da bilemiyorum yani:) ayy hangisi tatlı değilki maşallah yani hepsine. nasılsın cnm alp tuğra nasıl neler yapıo

tatlıdr tatlı annesı:)
ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo sımdı
alp tuğrada pek konusma hevesı yok anlamlı kelımelerı cok az
hanı cocuklar bısey ıstedğınde elıyle ısaret edıp ıhh ıhh derler ya aynen oyle yapıyo oyle halledıyo butun ıslerını
yarın asımız var ınsallah sorunsuz atlatrz

her çocuğun gelişimi farklı cnm . mesela zeynep daha kanepeden iki gündür iniyo düşün yani... çıkma dersen o daha ortada yok:)

Artik dicek siz bulamiuorum
fakat bu durumda tepkinin az ildugunu dusunuyorum sinucta namusun siz konusu abartmiyorum bu durumda ben ipleri tamamen bile koparrim her cocuga babannei bakmiyor sonucta
boyle bir konuda esimi bile gozum gormez

zaten o da tepki beklemiyordu bu tepkime bile bozuldu
eşime söylemedim henüz çünkü annesine laf söylettirmez
çocuğumu ben zaten ondan almak istiyorum ama hem eşim hem de annem karşı çıkıyor
neymiş bakıcı babaannesi kadar ilgilenmezmiş,çocuğa kötü şeyler yaparmış
geçenki daveet etmeme gelmemişti.bende eşime sitemde bulunduğumda bile eşim annesini savundu.sen yorulma diye gelmemiştir diye
ona göre annesi melek
o kadar sinirlendim ki anlatamam
ama malesef elimden bu kadarı geliyor.bişey söylediğim zaman huzursuzluk çıkaran insan durumuna düşüyorum
bundan sonra ben de tırnaklarımı göstereceğim
bu raddeye gelmesi beni çıldırttı
annem sakın bişeyini söyleme, en yakın arkadaşlarının arkasından konuşan sana neler yapmaz diyor
sabah defneyi bırakıyordum defne küstü bana.nedeniyse onu bırakmam
ben saygısızlık yapmayım dedikçe tepeme çıkıyor

biraz önce defneyi sormak için aradım
benimle konuşmaya çalışıyor
başka zaman eşime evirip çevirip olmayan şeyleri de katıp anlatırdı.bu sefer anlatmadı.

buarada zeynep ilayın videosunu ben de istiyorum

bana tatlı cnm da bilemiyorum yani:) ayy hangisi tatlı değilki maşallah yani hepsine. nasılsın cnm alp tuğra nasıl neler yapıo

hoooo çok tatlı hemde çokk neynepppppp:

wavsum nil iyi çok şükür ama kurabiyeyi açmaman gerekiyodu cnm hamurun set oolması lazım elinde şekil verirken oluyodu o zaten
ay birsürü alıntı yaptım silindi yaaa:.

kartreynurum çok bolsa önermiyo uzmanlar cnm ayakkabı tam olmalıymış ona sen karar ver.
masalımada bak sen bune uyku yaaaa.

kıskanıyorum ama..
beni evet nerdesincnm yoksunnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…