- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.901
Yaren bir bucuk yasinda bildigin konusuyordu
ama sukur bak dersleri iyi igretmen cok memnun
bizimki zugurt teselliai haha
Kızlar biz berrayla hastane düzenine hemen alisivermisiz gece erkenden uykumuz geliyor sabah da erkenden kalkiyoruz. Iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kizlar bu neynep nasil konusuyor iyiki dinlemediniz bunalima girebilirsiniz ay bildigin konusyor yani
masalla 41 kere
Ay gercekten mi maşallah barekallah.
Ay kizlar bu neynep nasil konusuyor iyiki dinlemediniz bunalima girebilirsiniz ay bildigin konusyor yani
masalla 41 kere
Ben bizim oglanin bezini baglayim havasini verip uyutayim uyutirken dinerim araniza
bende masalı uyutayım canım 11de kalkınca daha erkn uyumk ıstıyooo sıpa doyamıo uykuya:)
Arasta onbiri geciyordi
ama iki bucik sabitlendi illa o saatte uuumakistiyor koydum salincagi havasida elinde onun sesiyle uyuyir
Arasta onbiri geciyordi
ama iki bucik sabitlendi illa o saatte uuumakistiyor koydum salincagi havasida elinde onun sesiyle uyuyir
aaa bak kıskandım biz on bir buöukta gündüz uykumuzdan uyanmış oluyoruz:) maşallah
yasmıncım bız duyamadk ama emınım cok tatlıdır zeynebın konusması masallah
bana tatlı cnm da bilemiyorum yani:) ayy hangisi tatlı değilki maşallah yani hepsine. nasılsın cnm alp tuğra nasıl neler yapıo
tatlıdr tatlı annesı:)
ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo sımdı
alp tuğrada pek konusma hevesı yok anlamlı kelımelerı cok az
hanı cocuklar bısey ıstedğınde elıyle ısaret edıp ıhh ıhh derler ya aynen oyle yapıyo oyle halledıyo butun ıslerını
yarın asımız var ınsallah sorunsuz atlatrz
her çocuğun gelişimi farklı cnm . mesela zeynep daha kanepeden iki gündür iniyo düşün yani... çıkma dersen o daha ortada yok:)
Artik dicek siz bulamiuorum
fakat bu durumda tepkinin az ildugunu dusunuyorum sinucta namusun siz konusu abartmiyorum bu durumda ben ipleri tamamen bile koparrim her cocuga babannei bakmiyor sonucta
boyle bir konuda esimi bile gozum gormez
sana katılıyorum cnm. fundacım yazmıım dedim ama duramadım yani ne olursa olsun eşime bile laf ettirmem namusum söz konusuysa kv kim oluo yaaa tövbe tövbe. al çocuğu ver bakıcıya en azından ne sen nede çocuğun bu kadar lafa maruz kalmazsın. kusura bakma ama durum böyle yani.eşin çok görmek istiosa gitsin kendisi görsün annesini
Dogru bi tez demek ki:) ay ama o da cok gec ya bana kafayi takcak bisey daha çıkar:) aman en iyisi vaktinde konussun bizim kuzular
Yaseminim ben bayıldım zeynep ilayin konusmalarina ya sesini duymak da mümkün olsaydi keşke. Bicir bicir cok tatlidir eminim
ay benim teknolojiden anlamadığım belli oluo işyerinde arkadaşıma dedim ses kaydetmiştim gönderdiğim arkadaşın teli bozukmuş ölece kaldı diye. o kurtardı sağolsn çok basitmiş oysaki:) o heyecanla attım sanada. nuray ve ayşegül size de attım:)
katreınur nasılsın canım berra nasıl ayakkabısınıda gule gule gıysın bence erğer sadece yazın gıyecekse tam numara almak mantıklı tabıkı sıkmaması gerek ama dahasonrada gıyebıleceğı bı ayakkabıysa suankı aldğın gayet ıyı bence
reces kızlara katılıyorum canım artık tepkını gostermelısın bukonu cok ınce bı konu kımse kımseye laf edemez oyle esıne soyledınmı kv nın soyledklerını
aysegul alp tuğrada 11 de kalktı bugun 2 yı gecıyodu uyudu yıne gecte kalksa dedğın gıbı yıne aynı saatınde uyumak ıstıyo
guldencım neler yapıyosun bakalım nıl nasıl
benı nerelerdesın canım gırmedın nezmndır senın catlak kurabıyenın hamurunu yaptım aksam dolaba koydum ama muhtemelen sekıl acısından guzel olmıcak cunku hamuru sert oldu bende sut ekleyerek actım bıraz ,bırazdan yapıcam bakalım
aynen canım hepsı farklı
takılmyorum ben zaten hıc konusmasa takardım ama enazından anne dıyo
bana tatlı cnm da bilemiyorum yani:) ayy hangisi tatlı değilki maşallah yani hepsine. nasılsın cnm alp tuğra nasıl neler yapıo
katreınur nasılsın canım berra nasıl ayakkabısınıda gule gule gıysın bence erğer sadece yazın gıyecekse tam numara almak mantıklı tabıkı sıkmaması gerek ama dahasonrada gıyebıleceğı bı ayakkabıysa suankı aldğın gayet ıyı bence
reces kızlara katılıyorum canım artık tepkını gostermelısın bukonu cok ınce bı konu kımse kımseye laf edemez oyle esıne soyledınmı kv nın soyledklerını
aysegul alp tuğrada 11 de kalktı bugun 2 yı gecıyodu uyudu yıne gecte kalksa dedğın gıbı yıne aynı saatınde uyumak ıstıyo
guldencım neler yapıyosun bakalım nıl nasıl
benı nerelerdesın canım gırmedın nezmndır senın catlak kurabıyenın hamurunu yaptım aksam dolaba koydum ama muhtemelen sekıl acısından guzel olmıcak cunku hamuru sert oldu bende sut ekleyerek actım bıraz ,bırazdan yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?