- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.881
cnm bi parmak çok fazla değil bence. sonuçta gelişme çağındalar. ayağından çıkmıosa arkasını tahriş edecek kadar . problem yok yani. güle güle giysin cicilerini bende yazlık bişey istiyorum ama bakalım belki haftaya samsuna gidince ordan alırım tabi nasip olursa.
slm kızlar bugün hava yagmutlu olunca karanlikti ayy bide kara perde olunca oda gce gbiydi
madalda11de kalktı bende tabiki :)
anca kendimize gelip kahvalti yaptık ortalığı toparladik
kızlar masal buara anlamsoz uzun uzun cümleler kuruyor
bidi bidi söyleniyor videoda yakalmya çalışıyorum çok tatlı komik oluyor ya
hatta azonce faceye attım ama orda okade uzun konusmadi çektiğimi anlayınca susuyor
acaba bu konuscak artık onun belirtisimi ?
çevresinden yada 1.bebeginden deneyimli olanlar vqrmii busekilde olan
canım masal hep anlamlı kelimelerle anlatiyordu isteklerini
şu ver mama ver adda git
baba gel
gbi ikili cumleker söylüyordu
ama 2gündür anlamsız hiç durmadan kendikendone yada bana babasına bakaraj bisyler anlatıyor
bazen kaslqrini catiyor sinirle söyleniyor ama 1kelime dahi yok anlasilir
gulugulu bidibidi gagagagaga anibabana gbi saçma sapan :)
ay dün hele beynimizi yedi hiç susmuo
eşim de diyo konuscak heralde dilini gelistiriyo egzersiz yapiodur dio:)
masallah zeynepede karpiz ha çok şeker :)
Insalla canim yaz gelince rahatlicaz insallasongül arasın bugün iyi olmasına sevindimcanim
ins yemeginide yer aras kiyamm ona ben ya komsumunda öyle bu arapar dışarı cikmio kadın
ins yaza aras atlatır
katrnur univste dojtoru sistemi daha iyi olur tüm detayı inceler bide oaya götür anlat ins icin rahatlar
canım zamnla atlatirsin bu ruh halini zor olmalı anne için
funda canım artık kv dur deme vakti gelmiş yani bukdrda olmaz namus bu yani
yasemin canım bayiliom masalın banyo keyfine o hallerini cekcem derken fiskiyeyi bana tuttu sirilsklam oldum
nasıl guluo bi görsen
gülden masalda abi diyemio abe aba arası bişey cikrtiyor
söylenen çoğu syi söyleyebiliyor ama abi diyemiyor
betül geçmiş olsun canım bizmde 21inde asimiz bakalım
ateş yapcakmi bilmiorum suana kadr yapılan hiçbir asida ateslenmedi ama
Kizlar biz berraya yeni ayakkabı aldik. Kucuk gelmeye başlamıştı ayakkabıları. Bi kac yere baktik bazi yerlerde giydirdigimiz 21 numaralar iyi olmus gibiydi. Ama begendigimiz yerde denedik 21 numarayi bana büyük oldu gibi geldi esim iyi büyüme caginda dedi. Ayakkabıci bakti o da iyi abla falan dedi. Ben de tamam o zaman dedim ama simdi cok büyük geliyor gözüme. Bir parmak kadar bosluk var sizce de normal mi bu kadar büyük olmasi. Siz nasıl aliyorsunuz ayakkabıları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haha aras uzun suredur ayni canim destan yaziyor resmen birde anlatiyor anlatiyor sonuna mi yada mi ekliyor
kizlarada telden gonderdim ama cozebilen olmadi:)
Yok ayagindan cikmiyor canim. Ay iyi sen de oyle diyorsan tamamdir. onceki ayakkabisi 18 olunca bu gözüme cok büyük geliyor:)
Insalla canim yaz gelince rahatlicaz insalla
Canim eger yururken ayagindan cikmiyorsa tamamdir o ayakkabi
Berra da yapıyor bazen bıdı bıdı da bıdı bıdı. Ama neden bizim kelime lerimiz cok az ki ya söylediğim seyleri de tekrar etmiyor.
Kızlar hic duydunuz mu bilmiyorum. Gec konusan cocuk zeki olurmuş. Bi arkadaş söylemişti 4 yaşında konuşmuş zekiydi de gercekten:) ben de kendimi böyle teselli ediyorum:)
Berra da yapıyor bazen bıdı bıdı da bıdı bıdı. Ama neden bizim kelime lerimiz cok az ki ya söylediğim seyleri de tekrar etmiyor.
Kızlar hic duydunuz mu bilmiyorum. Gec konusan cocuk zeki olurmuş. Bi arkadaş söylemişti 4 yaşında konuşmuş zekiydi de gercekten:) ben de kendimi böyle teselli ediyorum:)
Inanin rahatladım kızlar ayakkabiya takmistim yani
Artik dicek siz bulamiuorum
fakat bu durumda tepkinin az ildugunu dusunuyorum sinucta namusun siz konusu abartmiyorum bu durumda ben ipleri tamamen bile koparrim her cocuga babannei bakmiyor sonucta
boyle bir konuda esimi bile gozum gormez
ha ha deme kız öle benim kuzunun durum vahim olur o zaman:)
Benin yegenim 3.5 yasinda sonra konusti hep sinavlarda derece aliyo
Bu arada aras geceb ay oldukca anlamli seyler soylerken hepsini unuttu bu ara kaderdasiz:)
Ama 3 numara birdwn artmasi cok degilmi sanki
Ama 3 numara birdwn artmasi cok degilmi sanki
Dogru bi tez demek ki:) ay ama o da cok gec ya bana kafayi takcak bisey daha çıkar:) aman en iyisi vaktinde konussun bizim kuzular
Yaseminim ben bayıldım zeynep ilayin konusmalarina ya sesini duymak da mümkün olsaydi keşke. Bicir bicir cok tatlidir eminim
cnm telefon u gördüğü anda susuo geçen watsaptan kaydettim güldene attım meğer teli hala bozukmuş::) resim gibi kaydetmiştir dedim ama kaydetmemiş yaa çok canım sıkıldı kırk yılda bi kaydetmiştik. bi daha deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?