2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yok ayagindan cikmiyor canim. Ay iyi sen de oyle diyorsan tamamdir. onceki ayakkabisi 18 olunca bu gözüme cok büyük geliyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha aras uzun suredur ayni canim destan yaziyor resmen birde anlatiyor anlatiyor sonuna mi yada mi ekliyor
kizlarada telden gonderdim ama cozebilen olmadi:)

cnm zeynep ilayda ikili kullanır genelde işte baba giitti anne geldi elleme dökülooo gibi:)
ama ara ara uzun uzun konuşuo ama içinden bir iki bişey anlasilır oluo. mesela geçen hafta bıdır bıdır bişeyler sölüo arada da sürekli mone mone diye tekrarlıodu çözemedik. buara herşeyin sonuna tiz eklio patatiz domatiz dio çok komik oluo. karpiz karpiz diye dolanıo sanırım söleemek hoşuna gidio. bi de abi ye önce adi diodu şimdi abis dio...normal yani şu dönem için bıdır bıdır halleri. maşallah hepsine barekallah

Son düzenleme:
Insalla canim yaz gelince rahatlicaz insalla

Canim eger yururken ayagindan cikmiyorsa tamamdir o ayakkabi

Haha aras uzun suredur ayni canim destan yaziyor resmen birde anlatiyor anlatiyor sonuna mi yada mi ekliyor
kizlarada telden gonderdim ama cozebilen olmadi:)

Berra da yapıyor bazen bıdı bıdı da bıdı bıdı. Ama neden bizim kelime lerimiz cok az ki ya söylediğim seyleri de tekrar etmiyor.

Kızlar hic duydunuz mu bilmiyorum. Gec konusan cocuk zeki olurmuş. Bi arkadaş söylemişti 4 yaşında konuşmuş zekiydi de gercekten:) ben de kendimi böyle teselli ediyorum:)

Yok ayagindan cikmiyor canim. Ay iyi sen de oyle diyorsan tamamdir. onceki ayakkabisi 18 olunca bu gözüme cok büyük geliyor:)

yerim onun minnak ayaklarını ben. tamamdır cnm yani ayağına girip çıkıp tahriş etmesin sorun yok. benim kızın ayakları taraklı hiç anasına çekmemiş benim ayaklar incecik:)

Artik dicek siz bulamiuorum
fakat bu durumda tepkinin az ildugunu dusunuyorum sinucta namusun siz konusu abartmiyorum bu durumda ben ipleri tamamen bile koparrim her cocuga babannei bakmiyor sonucta
boyle bir konuda esimi bile gozum gormez

ha ha deme kız öle benim kuzunun durum vahim olur o zaman:)

Benin yegenim 3.5 yasinda sonra konusti hep sinavlarda derece aliyo

Bu arada aras geceb ay oldukca anlamli seyler soylerken hepsini unuttu bu ara kaderdasiz:)

Artik dicek siz bulamiuorum
fakat bu durumda tepkinin az ildugunu dusunuyorum sinucta namusun siz konusu abartmiyorum bu durumda ben ipleri tamamen bile koparrim her cocuga babannei bakmiyor sonucta
boyle bir konuda esimi bile gozum gormez

sana katılıyorum cnm. fundacım yazmıım dedim ama duramadım yani ne olursa olsun eşime bile laf ettirmem namusum söz konusuysa kv kim oluo yaaa tövbe tövbe. al çocuğu ver bakıcıya en azından ne sen nede çocuğun bu kadar lafa maruz kalmazsın. kusura bakma ama durum böyle yani.eşin çok görmek istiosa gitsin kendisi görsün annesini

Benin yegenim 3.5 yasinda sonra konusti hep sinavlarda derece aliyo

Bu arada aras geceb ay oldukca anlamli seyler soylerken hepsini unuttu bu ara kaderdasiz:)

Dogru bi tez demek ki:) ay ama o da cok gec ya bana kafayi takcak bisey daha çıkar:) aman en iyisi vaktinde konussun bizim kuzular

Yaseminim ben bayıldım zeynep ilayin konusmalarina ya sesini duymak da mümkün olsaydi keşke. Bicir bicir cok tatlidir eminim

cnm telefon u gördüğü anda susuo geçen watsaptan kaydettim güldene attım meğer teli hala bozukmuş::) resim gibi kaydetmiştir dedim ama kaydetmemiş yaa çok canım sıkıldı kırk yılda bi kaydetmiştik. bi daha deniycem bakalım

Guldeni gonderdigunun ustune tiklayip songulle paylasabilirsin canim

Kızlar biz berrayla hastane düzenine hemen alisivermisiz gece erkenden uykumuz geliyor sabah da erkenden kalkiyoruz. Iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum

Ay kizlar bu neynep nasil konusuyor iyiki dinlemediniz bunalima girebilirsiniz ay bildigin konusyor yani
masalla 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…