- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.861
günaydın kızlar
kv cuma akşamı yine sinirimi bozdu
hala sinirliyim
perşembe günü misafirim vardı ya
işyerinden arkadaşlarım.
1 kız 1 erkek
sevgililer, kısmetse nişanlanacaklar
akşam geç saatte gittiler
kv bunları duyunca çıldırdı
neymiş evde kocam yokken nikah düşen erkek eve alamazmışım,elalem ne dermiş.(elalemden kastı kendisi buarada)
baya bi söylendi.
ben de sen ne demek istiyorsun,onlar benim kardeşim.yakında nişanlanacaklar dedim.
benim kocamın haberi varken, allah da ne yaptığımı bilirken başka kimsenin ne düşündüğü hiç umrumda değil dedim.
ben böyle söyleyince sesini kıstı.ben defneyle içeri geçtim.mutfaktan söyleniyor.sesini duymadığımı zannederek fısıltıyla" salak.sen kocan yokken ne demeye eve erkek alıyorsun" vb şeyler söylendi.
dişimi sıktım bişey demedim ama çok sinirlendim.1 haftadır böyle apır sapır konuşuyor.geçende eşimin devre arkadaşıyla karşılaştık yemeğe gittiğimiz yerde.bunu anlatıyordum.bana "gelin hanım kocam yok nasılsa,ben istediğimi yaparım kimse görmez deme bak her an biriyle karşılaşabilirsin" dedi. kalakaldım
tövbe tövbe kadın beni katil edecek
benim namusuma laf söylemek sanki haddine
ya evime gelen o erkek arkadaşı eşim tanıyor,geçen kaynımla tanıştırdım.ailesini tanıyorum.dünya ahiret kardeşim olsun.ben aldatacak olsam niye eşimle ve kardeşiyle tanıştırıyım. ayrıca ben niye kocamı aldatayım
düşündükçe sinirleniyorum.
kaldı ki eve geleceklerinden eşimin de haberi vardı
1 haftadır kadın da ayağını denk al aldatmaya kalkma tarzı laflar
kadın beni çıldırtacak.artık haddini aşmaya başladı
cnm yaa kıyamam çok zor günler atlattınız rabbim bi daha göstermesin beterinden korusun tüm kuzularımızı inş. sen bugüne bak cnm çok şükür sağlıklı ve yanında berracık. toparlanıcak inş. bizler ne hastalıklar atlatmışız ve iiyiz çok şükür. hepsi geçecek rabbimin izniyle...
fundacım tabi söylenecek çok şey var ama bize dülşmez
ama sana söyleye bileceğim tek şey hadini fazla aşıyo
ve gerekeni yapmazsan sonrası çok daha kötü ola bilir cnm..[/QUOTE
cnm zaten o kadar kızdım ki ilk defa sana ne anlamında "kocam biliyor allah da biliyor gerisi ne karışır" tarzı konuştum
o da çok bozuldu
yüzüme bişey diyemediği için mutfakta arkamdan konuştu fısıltıyla
hoş onu da duydum ama tartışma daha da uzamasın diye bişey demedim
herşeye laf söyleyebilir belki ama namusuma asla
ben hiç kimseye aaa ne yakışıklıymış bile demiyorum.çünkü benim için aldatma sadece yatakta olmaz. başka bir erkeğe beğeniyle bile bakmak benim için aldatmadır.bu konuda bu kadar hassasken bana laf söyleyemez.
günaydın kızlar
kv cuma akşamı yine sinirimi bozdu
hala sinirliyim
perşembe günü misafirim vardı ya
işyerinden arkadaşlarım.
1 kız 1 erkek
sevgililer, kısmetse nişanlanacaklar
akşam geç saatte gittiler
kv bunları duyunca çıldırdı
neymiş evde kocam yokken nikah düşen erkek eve alamazmışım,elalem ne dermiş.(elalemden kastı kendisi buarada)
baya bi söylendi.
ben de sen ne demek istiyorsun,onlar benim kardeşim.yakında nişanlanacaklar dedim.
benim kocamın haberi varken, allah da ne yaptığımı bilirken başka kimsenin ne düşündüğü hiç umrumda değil dedim.
ben böyle söyleyince sesini kıstı.ben defneyle içeri geçtim.mutfaktan söyleniyor.sesini duymadığımı zannederek fısıltıyla" salak.sen kocan yokken ne demeye eve erkek alıyorsun" vb şeyler söylendi.
dişimi sıktım bişey demedim ama çok sinirlendim.1 haftadır böyle apır sapır konuşuyor.geçende eşimin devre arkadaşıyla karşılaştık yemeğe gittiğimiz yerde.bunu anlatıyordum.bana "gelin hanım kocam yok nasılsa,ben istediğimi yaparım kimse görmez deme bak her an biriyle karşılaşabilirsin" dedi. kalakaldım
tövbe tövbe kadın beni katil edecek
benim namusuma laf söylemek sanki haddine
ya evime gelen o erkek arkadaşı eşim tanıyor,geçen kaynımla tanıştırdım.ailesini tanıyorum.dünya ahiret kardeşim olsun.ben aldatacak olsam niye eşimle ve kardeşiyle tanıştırıyım. ayrıca ben niye kocamı aldatayım
düşündükçe sinirleniyorum.
kaldı ki eve geleceklerinden eşimin de haberi vardı
1 haftadır kadın da ayağını denk al aldatmaya kalkma tarzı laflar
kadın beni çıldırtacak.artık haddini aşmaya başladı
Herkeze gunaydin kizlar
size pazartesi huznu coksede ben bigin cok keyifliyim
cunku aras pasa gece cok rahat uyudu sanirim iki gun disari cikmadigu icin pis polenlere mariz kalmadi
bakalim yemegini yerse tam olucak
sizleri kocaman opuyor kahvalti hazirlamaya kaciyorum ....
Yok canım havale degildi havaleyi kardesimden biliyorum 9 yasinda olmama ragmen cok iyi hatirliyorum aklimdan çıkmıyor hic. Berranin ki titreme ve morarma seklinde degisik biseydi ama aglamaya ve hareket etmeye devam ediyordu. Acilde uzerini soyduklarinda bütün vucudu mosmordu inanir mısıngözümün önünden gitmiyor o halleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb reces yazdıklarını okuyunca kendi kayınvaldem aklıma geldi kocan ağzının payını vermediği sürece susmaz kendimden biliyorum sen ne desende boş eşin versin ağzının payını .. allah yardımcın olsun kaynanalarla uğraşmak zorfundacım tabi söylenecek çok şey var ama bize dülşmez
cnm zaten o kadar kızdım ki ilk defa sana ne anlamında "kocam biliyor allah da biliyor gerisi ne karışır" tarzı konuştum
o da çok bozuldu
ben hiç kimseye aaa ne yakışıklıymış bile demiyorum.çünkü benim için aldatma sadece yatakta olmaz. başka bir erkeğe beğeniyle bile bakmak benim için aldatmadır.bu konuda bu kadar hassasken bana laf söyleyemez.
Inşallah canım. Kolay kolay unutulmuyor canim ya guldenin Prof un dedigi gibi cocuklarda bisey kalmiyor da anneler atlatamiyor gercekten. Psikolojim bozuldu
fundacım tabi söylenecek çok şey var ama bize dülşmez
o da çok bozuldu
oy oy nediyeyimki ..
yaren2007 kullanıcısından alıntı
Herkeze gunaydin kizlar
size pazartesi huznu coksede ben bigin cok keyifliyim
cunku aras pasa gece cok rahat uyudu sanirim iki gun disari cikmadigu icin pis polenlere mariz kalmadi
bakalim yemegini yerse tam olucak
aferin aras paşama cnm çok sevindim ins yemeğinide yer..
çok ii biliyorum cnm annelerin unuutmadığını. ben 29 yaşındayım 1,5 yaşından 6 yaşına kadar aralıklarla havale geçirmişim tedavi görmüşüm ankarada yıllarca. en son 13 yaşında geçirdim. ondan sonrada iki yıl tedavi gördüm. şükürler olsun sağlıklıyım ben değil ama annem hiçbir anını hala unutmuyor gözleri dolar hemen bahsederken...
cnm eşim yanımızda değil ve ne olursa olsun annesi haklıdır hepmrb reces yazdıklarını okuyunca kendi kayınvaldem aklıma geldi kocan ağzının payını vermediği sürece susmaz kendimden biliyorum sen ne desende boş eşin versin ağzının payını .. allah yardımcın olsun kaynanalarla uğraşmak zor
asla annesine laf söyletmez çünkü kv eşimin yanında bişey yapmaz eşim yokken arı gibi sokar ki ben olay çıkarıp eşime kötü görüneyim
amin cnm
allah ıslah etsin
allah içimi biliyor
bu arada defne kendiliğinden emmeyi bıraktı, ben bıraktırmadım
Canım üniversite nin sitesinden baktim prof yok burada bi doçent var ona goturelim diyoruz. Universitenin Devletten farki olur mu bilmiyorum. Burada hic ozel dr duymadim canim var mi bilmiyorum. Iyi bi dr cok ihtiyacim var gerçektencnme demekki farketmesen belki olacaktı allah korusun.
insanın aklından çıkması mümkün değil tabiki.
ama sana yol gösterecek bi dr olması şart senin dez avantajın bu
peki gecedeğil ama gündüz götüre bileceğin özel bi drniz varmı varsa bi ona götürüp durumu anlat o değerlendirsin
ben bizim dr beni tatmin etmediği için profa götürdüm nili ama oda bizim dryle aynı şeyleri söyleyince içim rahatdı açıkçası..
bugibi durumlarda drnin önemi büyük seni rahatlatması lazım..
Ah canim benim ya. benim kardesim de canim havale geciriyordu aynen ankarada tedavi gördü. Hic unutulmuyor hicçok ii biliyorum cnm annelerin unuutmadığını. ben 29 yaşındayım 1,5 yaşından 6 yaşına kadar aralıklarla havale geçirmişim tedavi görmüşüm ankarada yıllarca. en son 13 yaşında geçirdim. ondan sonrada iki yıl tedavi gördüm. şükürler olsun sağlıklıyım ben değil ama annem hiçbir anını hala unutmuyor gözleri dolar hemen bahsederken...
evet katreynurum bak yasemin bunu bana defalarca anlatttı belki
nilin havale geçirdiğinde
inan insançok kötü oluyo o an hiç gözünün önünden gitmiyo allahım şimdi sanki tekrar yaşamış gibi olum
allahım kimseye yaşatmasın ve bizi evlatlarımızdan onlarıda bizden ayırmasın...
Canım üniversite nin sitesinden baktim prof yok burada bi doçent var ona goturelim diyoruz. Universitenin Devletten farki olur mu bilmiyorum. Burada hic ozel dr duymadim canim var mi bilmiyorum. Iyi bi dr cok ihtiyacim var gerçekten
Ah canim benim ya. benim kardesim de canim havale geciriyordu aynen ankarada tedavi gördü. Hic unutulmuyor hic
Amin canim amin
slm kızlar bugün hava yagmutlu olunca karanlikti ayy bide kara perde olunca oda gce gbiydi
madalda11de kalktı bende tabiki :)
anca kendimize gelip kahvalti yaptık ortalığı toparladik
kızlar masal buara anlamsoz uzun uzun cümleler kuruyor
bidi bidi söyleniyor videoda yakalmya çalışıyorum çok tatlı komik oluyor ya
hatta azonce faceye attım ama orda okade uzun konusmadi çektiğimi anlayınca susuyor
acaba bu konuscak artık onun belirtisimi ?
çevresinden yada 1.bebeginden deneyimli olanlar vqrmii busekilde olan
maşallah masala cnm zeynepde uzun zamandır bişeyler anlatıo uzun uzun arasında belki bir iki kelime anlamlı o kaadar. böle böle konuşcak işte dio annem . normalmiş yani. bizde telefon filan görünce susuyoruz. bu ara favori kelimelerimiz böykanne büyükanne dio babaanneme. bide karpiz o da karpuz:)
Kizlar biz berraya yeni ayakkabı aldik. Kucuk gelmeye başlamıştı ayakkabıları. Bi kac yere baktik bazi yerlerde giydirdigimiz 21 numaralar iyi olmus gibiydi. Ama begendigimiz yerde denedik 21 numarayi bana büyük oldu gibi geldi esim iyi büyüme caginda dedi. Ayakkabıci bakti o da iyi abla falan dedi. Ben de tamam o zaman dedim ama simdi cok büyük geliyor gözüme. Bir parmak kadar bosluk var sizce de normal mi bu kadar büyük olmasi. Siz nasıl aliyorsunuz ayakkabıları
Kizlar biz berraya yeni ayakkabı aldik. Kucuk gelmeye başlamıştı ayakkabıları. Bi kac yere baktik bazi yerlerde giydirdigimiz 21 numaralar iyi olmus gibiydi. Ama begendigimiz yerde denedik 21 numarayi bana büyük oldu gibi geldi esim iyi büyüme caginda dedi. Ayakkabıci bakti o da iyi abla falan dedi. Ben de tamam o zaman dedim ama simdi cok büyük geliyor gözüme. Bir parmak kadar bosluk var sizce de normal mi bu kadar büyük olmasi. Siz nasıl aliyorsunuz ayakkabıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?