2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım tabi söylenecek çok şey var ama bize dülşmez
ama sana söyleye bileceğim tek şey hadini fazla aşıyo
ve gerekeni yapmazsan sonrası çok daha kötü ola bilir cnm..

Inşallah canım. Kolay kolay unutulmuyor canim ya guldenin Prof un dedigi gibi cocuklarda bisey kalmiyor da anneler atlatamiyor gercekten. Psikolojim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnme demekki farketmesen belki olacaktı allah korusun.
insanın aklından çıkması mümkün değil tabiki.
ama sana yol gösterecek bi dr olması şart senin dez avantajın bu
peki gecedeğil ama gündüz götüre bileceğin özel bi drniz varmı varsa bi ona götürüp durumu anlat o değerlendirsin
ben bizim dr beni tatmin etmediği için profa götürdüm nili ama oda bizim dryle aynı şeyleri söyleyince içim rahatdı açıkçası..
bugibi durumlarda drnin önemi büyük seni rahatlatması lazım..

Son düzenleme:
Inşallah canım. Kolay kolay unutulmuyor canim ya guldenin Prof un dedigi gibi cocuklarda bisey kalmiyor da anneler atlatamiyor gercekten. Psikolojim bozuldu

çok ii biliyorum cnm annelerin unuutmadığını. ben 29 yaşındayım 1,5 yaşından 6 yaşına kadar aralıklarla havale geçirmişim tedavi görmüşüm ankarada yıllarca. en son 13 yaşında geçirdim. ondan sonrada iki yıl tedavi gördüm. şükürler olsun sağlıklıyım ben değil ama annem hiçbir anını hala unutmuyor gözleri dolar hemen bahsederken...

evet katreynurum bak yasemin bunu bana defalarca anlatttı belki
nilin havale geçirdiğinde
inan insançok kötü oluyo o an hiç gözünün önünden gitmiyo allahım şimdi sanki tekrar yaşamış gibi olum
allahım kimseye yaşatmasın ve bizi evlatlarımızdan onlarıda bizden ayırmasın...

Canım üniversite nin sitesinden baktim prof yok burada bi doçent var ona goturelim diyoruz. Universitenin Devletten farki olur mu bilmiyorum. Burada hic ozel dr duymadim canim var mi bilmiyorum. Iyi bi dr cok ihtiyacim var gerçekten

Ah canim benim ya. benim kardesim de canim havale geciriyordu aynen ankarada tedavi gördü. Hic unutulmuyor hic

Amin canim amin

cnm mutlaka olur ünüversitedeki drler daha tecrubeli
bence bikere götür derim ben..

slm kızlar bugün hava yagmutlu olunca karanlikti ayy bide kara perde olunca oda gce gbiydi
madalda11de kalktı bende tabiki :)
anca kendimize gelip kahvalti yaptık ortalığı toparladik
kızlar masal buara anlamsoz uzun uzun cümleler kuruyor
bidi bidi söyleniyor videoda yakalmya çalışıyorum çok tatlı komik oluyor ya
hatta azonce faceye attım ama orda okade uzun konusmadi çektiğimi anlayınca susuyor
acaba bu konuscak artık onun belirtisimi ?
çevresinden yada 1.bebeginden deneyimli olanlar vqrmii busekilde olan

maşallah masala cnm zeynepde uzun zamandır bişeyler anlatıo uzun uzun arasında belki bir iki kelime anlamlı o kaadar. böle böle konuşcak işte dio annem . normalmiş yani. bizde telefon filan görünce susuyoruz. bu ara favori kelimelerimiz böykanne büyükanne dio babaanneme. bide karpiz o da karpuz:)

songül arasın bugün iyi olmasına sevindimcanim
ins yemeginide yer aras kiyamm ona ben ya komsumunda öyle bu arapar dışarı cikmio kadın
ins yaza aras atlatır

katrnur univste dojtoru sistemi daha iyi olur tüm detayı inceler bide oaya götür anlat ins icin rahatlar
canım zamnla atlatirsin bu ruh halini zor olmalı anne için

funda canım artık kv dur deme vakti gelmiş yani bukdrda olmaz namus bu yani

yasemin canım bayiliom masalın banyo keyfine o hallerini cekcem derken fiskiyeyi bana tuttu sirilsklam oldum
nasıl guluo bi görsen

gülden masalda abi diyemio abe aba arası bişey cikrtiyor
söylenen çoğu syi söyleyebiliyor ama abi diyemiyor

betül geçmiş olsun canım bizmde 21inde asimiz bakalım
ateş yapcakmi bilmiorum suana kadr yapılan hiçbir asida ateslenmedi ama

Kizlar biz berraya yeni ayakkabı aldik. Kucuk gelmeye başlamıştı ayakkabıları. Bi kac yere baktik bazi yerlerde giydirdigimiz 21 numaralar iyi olmus gibiydi. Ama begendigimiz yerde denedik 21 numarayi bana büyük oldu gibi geldi esim iyi büyüme caginda dedi. Ayakkabıci bakti o da iyi abla falan dedi. Ben de tamam o zaman dedim ama simdi cok büyük geliyor gözüme. Bir parmak kadar bosluk var sizce de normal mi bu kadar büyük olmasi. Siz nasıl aliyorsunuz ayakkabıları

canım masal hep anlamlı kelimelerle anlatiyordu isteklerini
şu ver mama ver adda git
baba gel
gbi ikili cumleker söylüyordu
ama 2gündür anlamsız hiç durmadan kendikendone yada bana babasına bakaraj bisyler anlatıyor
bazen kaslqrini catiyor sinirle söyleniyor ama 1kelime dahi yok anlasilir
gulugulu bidibidi gagagagaga anibabana gbi saçma sapan :)
ay dün hele beynimizi yedi hiç susmuo
eşim de diyo konuscak heralde dilini gelistiriyo egzersiz yapiodur dio:)

masallah zeynepede karpiz ha çok şeker :)

Ayy maşallah yaseminim nasil kelimeler söylüyor öyle zeynep bayildim kelimelerine elemee karpiz falan:)

cnm bi parmak çok fazla değil bence. sonuçta gelişme çağındalar. ayağından çıkmıosa arkasını tahriş edecek kadar . problem yok yani. güle güle giysin cicilerini bende yazlık bişey istiyorum ama bakalım belki haftaya samsuna gidince ordan alırım tabi nasip olursa.

arkada 1parmak boşluk olmuyor benim aldiklarimda önden parmaklarını kpntrol ediyorum elimle
biraz boşluk vrsa yeterlidir
arkada boşluk olursa büyük demektir bence hem aygindan çıkar hemde yürümesini zorlaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…