- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.921
zaten o da tepki beklemiyordu bu tepkime bile bozuldu
eşime söylemedim henüz çünkü annesine laf söylettirmez
çocuğumu ben zaten ondan almak istiyorum ama hem eşim hem de annem karşı çıkıyor
neymiş bakıcı babaannesi kadar ilgilenmezmiş,çocuğa kötü şeyler yaparmış
geçenki daveet etmeme gelmemişti.bende eşime sitemde bulunduğumda bile eşim annesini savundu.sen yorulma diye gelmemiştir diye
ona göre annesi melek
o kadar sinirlendim ki anlatamam
ama malesef elimden bu kadarı geliyor.bişey söylediğim zaman huzursuzluk çıkaran insan durumuna düşüyorum
bundan sonra ben de tırnaklarımı göstereceğim
bu raddeye gelmesi beni çıldırttı
annem sakın bişeyini söyleme, en yakın arkadaşlarının arkasından konuşan sana neler yapmaz diyor
sabah defneyi bırakıyordum defne küstü bana.nedeniyse onu bırakmam
ben saygısızlık yapmayım dedikçe tepeme çıkıyor
biraz önce defneyi sormak için aradım
benimle konuşmaya çalışıyor
başka zaman eşime evirip çevirip olmayan şeyleri de katıp anlatırdı.bu sefer anlatmadı.
buarada zeynep ilayın videosunu ben de istiyorum
masal 8aylıktı kanepeye ınıp cıktıgında daha yurumuyordu bıle:)her çocuğun gelişimi farklı cnm . mesela zeynep daha kanepeden iki gündür iniyo düşün yani... çıkma dersen o daha ortada yok:)
aynen cnm takılma yukardada yazdgım gbı her cocugun gelısmı baska alpınde dıslerı tamamlanmıstı sanırım dımı bak bız daha10da kaldık sanırımaynen canım hepsı farklı
takılmyorum ben zaten hıc konusmasa takardım ama enazından anne dıyo
nılıme gecsın bıraz uykusu ınssss en azından haftasonu annesıyle uyusun nıl hanımcık:)hoooo çok tatlı hemde çokk neynepppppp:
wavsum nil iyi çok şükür ama kurabiyeyi açmaman gerekiyodu cnm hamurun set oolması lazım elinde şekil verirken oluyodu o zaten
ay birsürü alıntı yaptım silindi yaaa:.
kartreynurum çok bolsa önermiyo uzmanlar cnm ayakkabı tam olmalıymış ona sen karar ver.
masalımada bak sen bune uyku yaaaa.
kıskanıyorum ama..
beni evet nerdesincnm yoksunnnnn..
cocouklar rutını sevıor dıye bosa demıyor uzmanlar dımı masalda belırtılerını gösterırı hmncıkArasta onbiri geciyordi
ama iki bucik sabitlendi illa o saatte uuumakistiyor koydum salincagi havasida elinde onun sesiyle uyuyir
aynen cnm masalda rutınını benımsemıs herseyının vaktını bilıo huzursuz oluyor degısklık oluncakatreınur nasılsın canım berra nasıl ayakkabısınıda gule gule gıysın bence erğer sadece yazın gıyecekse tam numara almak mantıklı tabıkı sıkmaması gerek ama dahasonrada gıyebıleceğı bı ayakkabıysa suankı aldğın gayet ıyı bence
reces kızlara katılıyorum canım artık tepkını gostermelısın bukonu cok ınce bı konu kımse kımseye laf edemez oyle esıne soyledınmı kv nın soyledklerını
aysegul alp tuğrada 11 de kalktı bugun 2 yı gecıyodu uyudu yıne gecte kalksa dedğın gıbı yıne aynı saatınde uyumak ıstıyo
guldencım neler yapıyosun bakalım nıl nasıl
benı nerelerdesın canım gırmedın nezmndır senın catlak kurabıyenın hamurunu yaptım aksam dolaba koydum ama muhtemelen sekıl acısından guzel olmıcak cunku hamuru sert oldu bende sut ekleyerek actım bıraz ,bırazdan yapıcam bakalım
Kızlar biz berrayla hastane düzenine hemen alisivermisiz gece erkenden uykumuz geliyor sabah da erkenden kalkiyoruz. Iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoooo çok tatlı hemde çokk neynepppppp:
wavsum nil iyi çok şükür ama kurabiyeyi açmaman gerekiyodu cnm hamurun set oolması lazım elinde şekil verirken oluyodu o zaten
ay birsürü alıntı yaptım silindi yaaa:.
kartreynurum çok bolsa önermiyo uzmanlar cnm ayakkabı tam olmalıymış ona sen karar ver.
masalımada bak sen bune uyku yaaaa.
kıskanıyorum ama..
beni evet nerdesincnm yoksunnnnn..
Selamm kizlar nasilsiniz ne var ne yook insallah siz ve bebisleriniz iyisinizdir biz iyiyiz sukur pek ugrayamiyorum bol bol geziyoruz oglusumla ayin 19unda esim ameliyat olacak allahin izniyle
ya ama cok sert oldu mıkserım bıle bozuldu karıstırıken
cahıdeye baktım cıvık olucak dıyodu sakın cıvık oldu dıye un eklemeyın zaten cıkolata ve tereyağ donunca sert oluyo dıyodu
sız gezın yakısıklı oglunuzla keyfınız yerınde olsunda rada bır ugraman yeter:)
ıns esınıde saglıkla atlatır amelıyatını kolay gecer ıns oncesı sonrası
rabbınm sıfa versın sanada güc versın yardımcın olsun ıns
efenın saclarınaa bıttımm bayıldım çok tarz olmus
esımede gösterdım hatta ayy 2.erkek olsa dıye ılkkez aklımdan net gecırttı yani ne seker masallhh dedı oda heves ettu garıbım:)
ayy mıkserınmı bozuldu tühhh
eee naptın pişrdınmı sımdı sonucu yaz bızede
ayy mıkserınmı bozuldu tühhh
eee naptın pişrdınmı sımdı sonucu yaz bızede
Sagol canim benim guzel dileklerin icin ins hersey daha guzel olur bundan sonra bizim icin
Tesekkur ederiz teyzesi zor oldu ama sonucu guzel oldu bende cok sevdim efe min yeni saclarini rabbim gonlune gore versin kizi olmayana kiz oglu olmaya oglan versin once saglikli
ıns cnm amınnnnnnSagol canim benim guzel dileklerin icin ins hersey daha guzel olur bundan sonra bizim icin
Tesekkur ederiz teyzesi zor oldu ama sonucu guzel oldu bende cok sevdim efe min yeni saclarini rabbim gonlune gore versin kizi olmayana kiz oglu olmaya oglan versin once saglikli
yap bakalım ıns guzel olurevet canım bozuldu allahtan sonuna gelmıstım sımdı yapıcam canım sonucunu yazarım
evett evettt gülden ustasııı oldu yardımmm dedımmmfundacım bu defa olay farklı eşine anltmalısın bence..
dilekçim hoşgeldin
biri kurabiyemi dedi
ay daha akşam yaptım kurabiyeyi yine cnm karıştırırken mikser zor dönüyo ama öyle olması gerekiyo dolaptan çıkardığında çok sert oluyo ama yaparken şekil alıyo zaten yuvarlayıp koyuyosunnn:
aybeni seni çok merak ettim sen bizi habersiz bırakmazdın
ay bak bitelin olaydı birimizde hiç değilse haberleşirdik cnm:
hg canım efeyle gezın bakalım burda bısuredır yağmur var pek bıyere gıdemedık bızde
esının amelıyatıda ıyı gecer ınsallah canım
e ben gormedım resım nerdekı
fundacım bu defa olay farklı eşine anltmalısın bence..
dilekçim hoşgeldin
biri kurabiyemi dedi
ay daha akşam yaptım kurabiyeyi yine cnm karıştırırken mikser zor dönüyo ama öyle olması gerekiyo dolaptan çıkardığında çok sert oluyo ama yaparken şekil alıyo zaten yuvarlayıp koyuyosunnn:
aybeni seni çok merak ettim sen bizi habersiz bırakmazdın
ay bak bitelin olaydı birimizde hiç değilse haberleşirdik cnm:
ıns cnm amınnnnnn
yap bakalım ıns guzel olur
evett evettt gülden ustasııı oldu yardımmm dedımmm
Hosbulduk canim benim ben bi kere yaptim tutturamadim sen ne kadar un koyuyorsun hamuruna
ıns cnm amınnnnnn
yap bakalım ıns guzel olur
evett evettt gülden ustasııı oldu yardımmm dedımmm
Hosbulduk canim benim ben bi kere yaptim tutturamadim sen ne kadar un koyuyorsun hamuruna
Helin arkadasimiz dogum yaptim i acaba haberi olan varmi kizlar
Burdada iki gundur hava iyi cnm ama halen soguk maalesef iki hafta dede ve annenesiyleydu cok mutluydu havalar duzelirde sizde bol bol gezersiniz cnm ins alp tugra nasil buyumustur demi annesi
Ben face attim canim burayada koyarim resim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?