2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıste en sınır olduğum sey su erkek annelerı ne kıymetlı oluyor yahu yanlısda yapsalar onlar hep haklı oluyo
esın boyle dedğı surece senın pek yapabıleceğın bısey kalmıyo bıde esın sureklı dısarıda zaten sureklı gorusemıyosunuz gorustuğunz zamnıda huzursuz gecırmek ıstemıyosun ben senı anlıyorum canım sureklı esıne annesını sıkayet etsen o gormedğı ıcın anlamaz hos gorsede anlmaz ya
sen enıyısı o bısey soyledğı zaman cvp ver atta kalma o nasıl esının yanında sana ıyı davranıyosa sende oyle yap esınle bırlıkteyken ıyı ol o yokken sana bısey derse cvp ver
cunku konusma konusma boyle omur gecmez canım Allahım sana sabır versın

her çocuğun gelişimi farklı cnm . mesela zeynep daha kanepeden iki gündür iniyo düşün yani... çıkma dersen o daha ortada yok:)
masal 8aylıktı kanepeye ınıp cıktıgında daha yurumuyordu bıle:)
ama anneyı dahasubatta soyledı dusunun yani:)
dişi 9aylıktı nerdeyse 10aylıga yaklasmıstı cıktıgında sonrada3ay ara verdı daha yenı cıkıo hepsı:)
gercekten her cocuk farklı takmamak gerek
kımının dısı5aylıkken cıkıp1yasında tamamlanıoken kımının8aylık bebegı yuruyoken kımınınde 1yasında sakır sakır konuso bebegi
normal yanı aceleye gerek yok dımı ama
ayy allhımm bıkezdaha soylyeyeım masallhhhhhh zeynepın patatız deyısıne:)
aynen canım hepsı farklı
takılmyorum ben zaten hıc konusmasa takardım ama enazından anne dıyo
aynen cnm takılma yukardada yazdgım gbı her cocugun gelısmı baska alpınde dıslerı tamamlanmıstı sanırım dımı bak bız daha10da kaldık sanırım
nılıme gecsın bıraz uykusu ınssss en azından haftasonu annesıyle uyusun nıl hanımcık:)

Selamm kizlar nasilsiniz ne var ne yook insallah siz ve bebisleriniz iyisinizdir biz iyiyiz sukur pek ugrayamiyorum bol bol geziyoruz oglusumla ayin 19unda esim ameliyat olacak allahin izniyle

Arasta onbiri geciyordi
ama iki bucik sabitlendi illa o saatte uuumakistiyor koydum salincagi havasida elinde onun sesiyle uyuyir
cocouklar rutını sevıor dıye bosa demıyor uzmanlar dımı masalda belırtılerını gösterırı hmncık
aynen cnm masalda rutınını benımsemıs herseyının vaktını bilıo huzursuz oluyor degısklık olunca
o kurabıyeyıı bı ben yapmadım sanırım :)merak edıom ama cesaret edemedım
gülden ustası oldu yardımmmmmm

Kızlar biz berrayla hastane düzenine hemen alisivermisiz gece erkenden uykumuz geliyor sabah da erkenden kalkiyoruz. Iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok gecmis olsun berra hastalanmis rabbim beterinde korusun sukur iyiymis simdi

ya ama cok sert oldu mıkserım bıle bozuldu karıstırıken
cahıdeye baktım cıvık olucak dıyodu sakın cıvık oldu dıye un eklemeyın zaten cıkolata ve tereyağ donunca sert oluyo dıyodu

Selamm kizlar nasilsiniz ne var ne yook insallah siz ve bebisleriniz iyisinizdir biz iyiyiz sukur pek ugrayamiyorum bol bol geziyoruz oglusumla ayin 19unda esim ameliyat olacak allahin izniyle

sız gezın yakısıklı oglunuzla keyfınız yerınde olsunda rada bır ugraman yeter:)
ıns esınıde saglıkla atlatır amelıyatını kolay gecer ıns oncesı sonrası
rabbınm sıfa versın sanada güc versın yardımcın olsun ıns
efenın saclarınaa bıttımm bayıldım çok tarz olmus
esımede gösterdım hatta ayy 2.erkek olsa dıye ılkkez aklımdan net gecırttı yani ne seker masallhh dedı oda heves ettu garıbım:)

Sagol canim benim guzel dileklerin icin ins hersey daha guzel olur bundan sonra bizim icin
Tesekkur ederiz teyzesi zor oldu ama sonucu guzel oldu bende cok sevdim efe min yeni saclarini rabbim gonlune gore versin kizi olmayana kiz oglu olmaya oglan versin once saglikli

hg canım efeyle gezın bakalım burda bısuredır yağmur var pek bıyere gıdemedık bızde
esının amelıyatıda ıyı gecer ınsallah canım
e ben gormedım resım nerdekı

fundacım bu defa olay farklı eşine anltmalısın bence..
dilekçim hoşgeldin
biri kurabiyemi dedi
ay daha akşam yaptım kurabiyeyi yine cnm karıştırırken mikser zor dönüyo ama öyle olması gerekiyo dolaptan çıkardığında çok sert oluyo ama yaparken şekil alıyo zaten yuvarlayıp koyuyosunnn:

aybeni seni çok merak ettim sen bizi habersiz bırakmazdın
ay bak bitelin olaydı birimizde hiç değilse haberleşirdik cnm:

ıns cnm amınnnnnn
evet canım bozuldu allahtan sonuna gelmıstım sımdı yapıcam canım sonucunu yazarım
yap bakalım ıns guzel olur
evett evettt gülden ustasııı oldu yardımmm dedımmm

hg canım efeyle gezın bakalım burda bısuredır yağmur var pek bıyere gıdemedık bızde
esının amelıyatıda ıyı gecer ınsallah canım
e ben gormedım resım nerdekı

Burdada iki gundur hava iyi cnm ama halen soguk maalesef iki hafta dede ve annenesiyleydu cok mutluydu havalar duzelirde sizde bol bol gezersiniz cnm ins alp tugra nasil buyumustur demi annesi
Ben face attim canim burayada koyarim resim ins

Hosbulduk canim benim ben bi kere yaptim tutturamadim sen ne kadar un koyuyorsun hamuruna

ıns cnm amınnnnnn

yap bakalım ıns guzel olur

evett evettt gülden ustasııı oldu yardımmm dedımmm

hehehe şekerim siz isteyin ben yardım ederimmmm:
ay şu telim gelsinde wavtsaptan yardımcıda olurum şekerim
bu arada telim deyişiyomuş yani yenis gelecekmişşşşş:

Hosbulduk canim benim ben bi kere yaptim tutturamadim sen ne kadar un koyuyorsun hamuruna

cnm un2 su bardağından 1 2 parmak eksik olacak..

Burdada iki gundur hava iyi cnm ama halen soguk maalesef iki hafta dede ve annenesiyleydu cok mutluydu havalar duzelirde sizde bol bol gezersiniz cnm ins alp tugra nasil buyumustur demi annesi
Ben face attim canim burayada koyarim resim ins

ınsallah canım havlar ısınsında bızde gezerız kuzumla
buyudu teyzesı ah bı resım koyabılsem
sen burayada yukle canım bızde gorelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…