2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim okuldan samimi oldugim arkadasima soykedim
o heo boyoe durumlarda soylemem icin israr ediyor sagolsun
o getircek ole derin uyuyor ki kiyamadim yataginin sicaginla kaldirmaya

aman iyi yapmışsın cnm
ben her sabah defneyi kaldırmak zorunda kalıyorum
yavrum nasıl da tatlı uyuyor ama mecburen kaldırıyorum ((

Iyı aksamlar kızlar
Gıremedım kac gundur merak eden arkadaslar cok sagolun yogun gıdıyo bu aralar..
Tam gırıp yazıcam dıyorum bısey cıkıyo..
Esım bahce duzenlemesıne basladı bende yardım edıyorum o usta ben amele:) yorucu bı ıs bır yandan kızlar aksam olunca yorgunluktan hal kalmıyo..

Sabah nıdamın hastanede kontrolu vardı dogumda sıkıntı oldugu ıcın 6 ayda bır 2 yasına kadar konunun uzmanı dr lar tarafından kontrol oluyo.. gıtmeden gırdım kk ya yazarken esım gec kalıyoruz dedı gönderemeden cıkmak zorunda kaldım..
kontrolumuz ıyı gectı cok sukur butun gelısımlerının normal hatta ustunde oldugunu 2 yasında gelmeye gerek olmadıgını soyledıler dosyayı kapattılar cok sevındık..herseyın normal oldugunu görsekte orda bunları duymak baskaydı bı ara boy kg olcmeye göturdum nidayi esıme dıyolarmıs cok sanslısınız cunku boyle olup hasar kalmaması mucıze, Allahım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın..

Herkese yazmaya calısmıstım ama gönderemeyınce sılınmıs

Katreınur berra ıyıymıs sevındım cnm tekrar gecmıs olsun bı daha yasamazsınız ıns

Hevın gunlerın yaklastı baya hakkında hayırlısı olsun cnm
Hayırlı haberlerını beklıyoruz bır avazda ıns:)

Songul aras daha ıyıymıs cnm sevındım.. pasa bu zorlu ayları sıkıntısız atlatsın ıns..

Yasmın aysegul kuzular dahada dıllenmıs masallah onlara bızımkıde kendı capında anlamlı anlamsız konusuyo:)

Fatma sana cok özenıyorum cnm hafta sonu toplanıp annenlere gıdıyosun ne guzel cok uzakta olmamanın avantajı
Bende ısterdım hadı gıdelım deyıp kalkıp gıtmek..
Eren de ne guzel koy gavası alıyo oh mıs gıbı hem bahcede gecer zaman okulun bıtsın rahat rahat:)

Wavs cnm unu su bardagıyla ıkı bardaktan bır parmak eksık oluyo
Su bardagına göre de degısıyo anladıgım kadarıyla

Dılekcım senın de olmamasına uzuldum
Ben artık guldene yönlendırıyorum sızı
Gezmelerde gecıyomus gunlerınız ıyı olmanıza sevındım esınde hayırlısıyla atlatır ıns..

Fundacım yazdıgın seyler gercekten kabul edılır degıl
Buyuk konusmak ıstemem ama bende o durumda ıplerı koparırım kv deyle.
esımın yanında ben bostan korkulugu degılım annesını dınlıyosa benı de dınlemesı gerekır yoksa kendı bılır..
Allah ınsana cekemeyecegı derdı vermezmıs buda senın ımtıhanın belkı..
Ay cok sınır bozucu her soyledıgını sıneye cekmek zorunda olmak..

Sıbel ılk nöbet gecmıs cnm dıgerlerıde su gıbı gecsın gıtsın ıstanbul gelsın ıns:)

Özcanan tatıl bıtmıs ıs baslamıs zor olmustur ama en azından sevdıgı bır bakıcıda..
Fundacım rananın bakıcısı gıbı vıcdanlı ınsanlar cok var emın ol sende bulabılırsın
Bende bakmıstım tr de cocuk, ayrılmak ıstedıgımde o kadar ustume dustulerkı ayrılırsam onları uzucem dıye devam ettım bı sure daha..

Nuray sen nasılsın cnm hersey yolundadır ıns..
Araba ısınız oldumu??

Beysal erdeme gecmıs olsun daha ıyımıs bıdaha tekrarlanaz ıns..

Masalgıbı bıkac kelıme soyluyosa normal zaten cnm
Bızımkı annanne dıyo babanne dıyemıyo:)

Cvr sende gırmıyosun artık cnm ıns hersey yolundadır..

Guldeeen kurabıyede sana yönlendırdımya hatrını sormayı atlamısım kusura bakma cnm
Bahceden seslenıyolar esım cocuklar zor sartlarda yazıyorum suan:)
Nılos hanım nasıl hersey yolunda dımı?? Yarın gırebılırsem görusuruz ıns..

Hepınızı öpuyorum..

Son düzenleme:

Selam canim nida prensesimizin kontrolu iyi gecmis sukurler olsun dedigin gibi rabbim kkimseyi evladiyla sinamasin amin artik kotu gunler geride kaldi bak nida cok cok iyiymis cok sevindimm senin adina cnm

hava lar isindikca artik cocuklar eve girmek istemiyor efe surekli gezmek istiyor sizin bide bahce var oh ne guzel buarada siz almanyanin neresinde kaliyosunuz bize yakinmi diye merak ettim

Benim anlamadigim iki su bardagindan bir parmak eksik un nasik oluyor foto koysan da gorsen olcusu nu ben anlamadim orayi tam olarak haftaya tekrar denemek istiyorum cunku kurabiye yi

Ii geceler güzel annelere ve tatlı bebislere......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim masallah nidaya seninde icin rahatlamistir artik kuzucuk cok iyiymis.
Bahcenizde kolay gelsin hem cicekler hemde sebze ekiyosunuzdur neguzel kizlarda organik beslenicekler dalindan koparip yemek gibisi varmi.
Bizimde koy gezimiz guzel gecti cok sukur gerci sabah yagmur yagmisti ama sonra hava iyiydi eren cimenlerde bi asagi bi yukari gezdi durdu bide cok dikkatli hep onune bakiyo neresi musaitse ordan gidiyo otlar biraz buyukse yonunu degistiriyo hemen abum olsa koyucam resim ama malesef.:-(
Ii geceler güzel annelere ve tatlı bebislere......

Sanada iyi geceler guzel anne tabi meryemede tatli ruyalar

Kizlar bugun evde cok isim vardi dogru duzgun gecmis yapamadim k.bakmayin.

Fundacim senle basliyim ama benimde bu saatte pilim bitti kv.soylicek cok seyim varda simdi yazamiyorum belki yarin telafi ederim.
Kizlara soylediklerinde katiliyorum ve benimde kv.ile ipler ona benzer durumdan dolayi koptu bende tahammul edemem oyle seylere.
Allah islah etsin diyorum.

Yasemin zeynebin soyledikleri cok tatliymis eminim soylerken daha tatli oluyodur ama bana nonuda vermedin kiz ben mahrum kaldim ama onun konusmasindan.:-(

Katreinur canim bence berranin ayakkabisi buyuk ya bi parmak bosluk diyosun yani ayakkabi onemli bisey ve ayagina tam olmasi lazim (tabi sıksın demiyorum) bide berra benim bildigim minyon bi kiz o ayakkabi bence cok buyuk zaten duzgun yuruyemez ve ayak yapisinida kotu etkiler bence.

Masalgibi erende burdaki diger bebislere gore az kelime soyluyo en fazla sizin kadar soyluyodur oda ve daha kelimeleri birlestiremedi mesela baba git gibi bisey soylemiyo daha ama sonucta konusabiliyo sagligiyla ilgii bi sorun yok cok sukur ben oyuzden hic kafaya takmiyorum.

Songul arasi ilk okuyunca cok uzulmustum neyseki dun gece iyi uyumus cok sevindim ins.bugecede guzel uyur.

Beysal gecmis olsun sizede asinizi ve atesinizi atlatmissiniz ya her bebekte ates yapiyo demekki bende korkmaya basladim bizim simdiye kadar ates olmadi hic ama bunda olurmu acaba.

Aysegul eren bayabi zamandir oyle konusuyo ya cagir cagir geveze susmuyo bazen hem konusurken bazi anlamli biseyler soyluyo gibi ama genel olarak hep karisik konusuyo ve babasi falan isten gelsin baya biseyler anlatiyo bide oturuyo bacaklari uzatiyo konusurkende elleriyle anlatiyo bizde artik napalim oylemi oldu yaa ne yaptin falan gibi konusuyoruz boyle boyle konusmaya alisiyolar belki masal daha cabuk konusur.

Dilekkefem esinin ameliyati ins.kolay gecer canim dualrimdasiniz kolayca atlatirsiniz ins.

Gulden erende abi demiyo daha gerci abi gordugu ve duydugu yokki cocugun evde tek basina takiliyo anneside dersler ev isleri firsat bulup ilgilenemiyo dogru duzgun yaza ins.daha guzel olucak hersey.

Cnm nida nın iyi olmasina çok sevindim.

Malesef cnm çok zor. Ama ben allah a havale ediyorum.

Cnm benim arada çocuk olunca mecbur katlaniyorsun. Burada tanıdığım kimse yok bakıcı tavsıye edecek. Eee eşim de anne diyor başka bişey demiyor.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Dün kv bana karşı çok iyiyim
. Benim le konuşmak için türlü konular açtı. Ama yüz vermedim. Defne yi alıp çıktım.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Dün kv bana karşı çok iyiyim
. Benim le konuşmak için türlü konular açtı. Ama yüz vermedim. Defne yi alıp çıktım.

günaydın cnm bence fazla muhatap olma hatta al defneyi hemen çık yemekte yeme anlasın hatasını göreceksin senden iyisi olmıyacak..

Canim okuldan samimi oldugim arkadasima soykedim
o heo boyoe durumlarda soylemem icin israr ediyor sagolsun
o getircek ole derin uyuyor ki kiyamadim yataginin sicaginla kaldirmaya

ohh sevindim cnm..

Kuzim geldi icim fahat etti

gözü
n aydın çok şükür işte anne oolmak bölyle bişey cnm..

cnm nidanın konturolu çok güzel geçmesine çok sevindim
gerçekten allahım bizi evlatlarımızla sınamasın ..

cnm niloş hanım çok iyi çok ş
ükür ay bahçeyler uraşıyosunuz demek negüzel olsun sen bizi merakta bırakma arada iyiyim burdayım yaz merak edioruz seni cnm..
kuabiye konusunda elimden geleni yaparım
ayrıca akşam tekrar yaptım dedimya
eşim diyo ki bensana yarın mazeme alayım 2 tertip yap diyo çünkü akşamkini toplantıya yaptım

cnm bak şimdi 1 subardağı unu tamamen boşalt 2. su bardağınıda doldur ama 1 parmak kadar eksik olsun yani tam dolu olmuyacak üzerinden örneyin 1 yemek kaşığı kadar al
umarım anlata bilmişimdir
çırparken mikser hafiften zorlanıyo..

fatmacım 31inde drye sorucamkonturole gittiğimde..
ama bu ara kelimeleri birleştirmeyi iyice kaptı
akşam anne gel babagel
diyo babasına bide baba ben
açcam dedi

Günaydın kizlarr

Beni iyi olmaniza nidanin kontrolünün iyi geçmesine cok sevindim canım

Kızlar kahvaltı da neler yediriyorsunuz bebelere
Berra peynir yemez domates salatalik yemez zeytinle oynar bi kac lokma yumurta bi kac lokma tereyagli ekmek yer. Varsa degisik yaptiginiz bisey bana fikir verin

Gulden masallah nile canim. yaa berra da cümle kursun yaa eminim cok tatli oluyordur.

Bu arada beninin kurabiyesini bi daha denememe sebebimi itiraf ediyorum:) ben bitter cikolata hastasi biriyim. Cikolatalarimi catlak kurabiyeye kaptirmak istemiyorumm:)

katreynurum günaydın nilinde kahvaltı sorunu var cnm nilde yumurtayı hala tek yemiyo
tek umudum izine çıkmaK BEN İZİNE ÇIKINCA TEK TEK YEDİRECEM ALIŞMASINI UMUT EDİYORUM
OMLET FALAN YAPSAN YUMURTALI KAŞARLI OLMAZMI Bİ DENE İSTERSEN
KURABİYEYE GELİNCE AY BENCE TEKRAR DENEMELİSİNNNN:
NİL YENİ KULLANA BİLDİĞİ KELİMLERİ BİRLEŞTİRİYO CNM AMA MALESEF DAHA HER KELİMEYİ SÖYLEYEMİYO.
O ANLAMSIZ KONUŞMALARDAN BİZDEDE ÇOK OLUYO HEMEDE UZUN ZAMANDIR
O ANLATIYO BENDJE HADİYA ÖYLEMİ OLMUŞ GERÇEKTENMİ
FALAN DİYORUM AY NASIL HOŞUNA GİDİYO..

Ay bu arada hep alıntılara baktım size günaydın dememişim şimdi farkettim
kızlar umarım herkes iyidir kocaman bi günaydınnnnnn:

ha ha buna çok güldüm günaydın cnm. herkese günaydın kızlar. bende itiraf edeyim kurabiyeyi yapamadığımdan değil çok tatlı geldiğinden bi daha yapmadım
berracık nasıl cnm. biz kahvaltı yapmıyoruz desem yeri. yeşil zeytini ağzına alıp evirio çevviriyo çekirdeğinden ayırıp ikisini de dışarı çıkarıo ekşiya hoşuna gidiyo sanırım. bi de bir iki dilim domates. o da yerse. hepsi bu... kötü örneğiz biz cnm. herşeyi deniyorum ama yok... kahvaltı sıfır...

güldennnn ben nili birazcık yiyebilir miyim acabaaa lütfennnn o aççam diyen dillerini de acan ellerinide yerim:)

tabi tabi siz biz yapamıyoruz demeyinde böyle çeşitli bahaneler bulun hahahaha:

güldennnn ben nili birazcık yiyebilir miyim acabaaa lütfennnn o aççam diyen dillerini de acan ellerinide yerim:)

yiye blirsin teyzesi
ama sen iste kadar geldiğğinde yiyeydin iyidi hem böylelikle bende zeynebimi yiyecektimmmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…