- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.001
yaseminim yetiyodur ona yettmese ister mutlaka cnm..
funda yumuşamak yok devam eninde sonunda anlıyacak merak etme..
fatma iyi eren uyanınca sen nasıl uyuyon kız ben hayata uyuyamam.
birde bende bırak 1 bardak çayı genelde yemeyim bile bitmeden kaçkere kalıp en sonunda yemekten vaz geçiyorummm..
kontrolun iyi geçmesine sevindim canım kg boyu kaç çıktıIyı aksamlar kızlar
Gıremedım kac gundur merak eden arkadaslar cok sagolun yogun gıdıyo bu aralar..
Tam gırıp yazıcam dıyorum bısey cıkıyo..
Esım bahce duzenlemesıne basladı bende yardım edıyorum o usta ben amele:) yorucu bı ıs bır yandan kızlar aksam olunca yorgunluktan hal kalmıyo..
Sabah nıdamın hastanede kontrolu vardı dogumda sıkıntı oldugu ıcın 6 ayda bır 2 yasına kadar konunun uzmanı dr lar tarafından kontrol oluyo.. gıtmeden gırdım kk ya yazarken esım gec kalıyoruz dedı gönderemeden cıkmak zorunda kaldım..
kontrolumuz ıyı gectı cok sukur butun gelısımlerının normal hatta ustunde oldugunu 2 yasında gelmeye gerek olmadıgını soyledıler dosyayı kapattılar cok sevındık..herseyın normal oldugunu görsekte orda bunları duymak baskaydı bı ara boy kg olcmeye göturdum nidayi esıme dıyolarmıs cok sanslısınız cunku boyle olup hasar kalmaması mucıze, Allahım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın..
masal yer herşey sorun yok ama dgisiklik olarak da arada ispanaklı maydanpz pirasali omlet krep falan yapıyorum içine süt peynir yumurta sebze girdgi için bol vitaminli oluo parçalayıp lokmalar halinde veriyotum portakal suyuyla birlikteKızlar kahvaltı da neler yediriyorsunuz bebelere
Berra peynir yemez domates salatalik yemez zeytinle oynar bi kac lokma yumurta bi kac lokma tereyagli ekmek yer. Varsa degisik yaptiginiz bisey bana fikir verin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallhh uslu kıza bıldırcın yumurtası normal yumurtanın 5katı fazla protein var fazlası dokunuor hatta gün içinde bilneyerek de farklı proteinli şeyler verdikmi protein zegirlenmesi yaşıyor bebekler oyuzden zararlı dedi doktorumiz1gün ver 1gün verme dedi bizedebi konşmamız ii zaten bi de çok uslu benim kuzum maşallah teyzesi. yemekte şu aralar daha iyiyiz en azından tüm gün aç gezmio çok şükür. ama kahvaltı yok oda düzelir inş. rabbim hepsine bol iştah versin. bıldırcını neden 2 gün veriosun cnm ağır mı geliomuş ben hiç vermedim. berrada yemeyen bi çocuk bi gün verip bi gün vermesen madem yio ...
canım normal yumurtadan cokdaha lezzetli kuzu ağzının tqdini bilior :)Evet canım agir geliyormuş. Hatta biri bana hic verme biz onun yüzünden hastanelik olduk dedi. Ama ben o zamana kadar vermiştim bisey olmamıştı. O yüzden devam ettim ama fazla vermeye korkuyorum. Normal yumurtadan ne farki varsa ona bayiliyor. Gülden bence de sen bi sor canım. Keçiboynuzu özü ve balik yağını sordun mu canım. Bi arkadas balik yagi alacakmis hic bi eczane vermemis bu yaşta cocuga dr tavsiye etmeden verilmez demisler cok şaşırdım ve tereddüt ettim bi zarari olur mu ki diye
your_app_nname uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
canım her şehir her ev farklı sıcaklıklarda otuzden en iyi sen bilirsin bunukızlar bebişlere uyku tulumu giydirmeye devam edio musunuz
aslan burcu uykuyu sever şekerim:)bende ayilamipm sabahları gece erkende yatsam gecde yatsamGunaydin kizlar nasilsiniz yumurtalar kaynarken bi yazayim dedim bugun erkenci sayiliriz.gerci eren kalkiyo ben yine yatiyorum sabah bi turlu ayilamiyorum nedense ya.
Ereni doyurayim sonra kendimde yapayim kahvalti cay faslinda gelirim.(ama soyle bi bardak cayi daha oturupta hic kalkmadan icememisimdir hep eren sayesinde bi sekilde kalkiyorum)
kontrolun iyi geçmesine sevindim canım kg boyu kaç çıktı
masal yer herşey sorun yok ama dgisiklik olarak da arada ispanaklı maydanpz pirasali omlet krep falan yapıyorum içine süt peynir yumurta sebze girdgi için bol vitaminli oluo parçalayıp lokmalar halinde veriyotum portakal suyuyla birlikte
masallhh uslu kıza bıldırcın yumurtası normal yumurtanın 5katı fazla protein var fazlası dokunuor hatta gün içinde bilneyerek de farklı proteinli şeyler verdikmi protein zegirlenmesi yaşıyor bebekler oyuzden zararlı dedi doktorumiz1gün ver 1gün verme dedi bizede
canım normal yumurtadan cokdaha lezzetli kuzu ağzının tqdini bilior :)
ama aynen fazlası zararlı balık yağı keciboynuzuozu ben sordum doktora masal için gerek yok yemesi içmesi iyi hasta olnuyor sağlıklı gerek yok dedi
zaten haftada 1balık yediriodum et tavuk herşeyi haftada bir bazen daha sık yiyordu ben kullanmadım
canım her şehir her ev farklı sıcaklıklarda otuzden en iyi sen bilirsin bunu
geçen hafta çok sıcaktı bizim ev masala tulum giydirmedim ama sabaha karşı soğuk oluyo masalda açılıyor usur diye içine ince giydirip tulumuni giydirdim terlemiyodu ee uyanmiyodu rahat demekki
ama buhafta serin pijamasinin üstüne giydiriorm yine kışın ki gbi hiç ortunmuo ortunce uyaniyo çünkü
aslan burcu uykuyu sever şekerim:)bende ayilamipm sabahları gece erkende yatsam gecde yatsam
ama bigun bi yazı okudum kafam karisti şimdi paylasayim herkese uyku hakkında
ben giydirmiyorum cnmkızlar bebişlere uyku tulumu giydirmeye devam edio musunuz
kızlar bebişlere uyku tulumu giydirmeye devam edio musunuz
Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Benım bugun temızlık var kac gundur bısey yapamadım esım ısten gelene kadar bıraz temızlık yapmam lazım hıc cnm ıstemesede..
Nıdama yazdıgınız cvplar ıcın hepınıze tesekkur ederım yalnız yasmın yazmamıs gözum takıldı aramızda bı problemmı var cnm? Herkes herkese yazmak zorunda degıl tabıkı ama nıdann kontrolu cok önemlıydı bızım ıcın sevıncımı paylasmıstım....
Karteınur nıda da yemıyo kahvaltıda bısey karısım verıyorum ben mecbur
Bıldırcın yumurtası ben verıyodum buldugum zaman bır gun arayla cok mu etkılıkı beyza sevıyodu kucuk yumurta dıye:)
Aysegul nıda 10.600 gr, boy 81 cnm
Gecen evde tartmıstım aynı nerdeyse..
Fatma ben kahvaltı yapmayı unutuyorum oturup kalkmadan bır bardak cay ıcmek buyuk luks bızım ıcın:)
Gulden sagol cnm yazmıssın dılege ben foto cektım eklıycem sımdı hamarat hanımlara..
aynen masalda ortunce uyaniyo cinku bildgin gbi deli yatıyor tuhaf sekillerde eee ortuluyken o şekillere giremiyor ya ondan uyanıyor rahat edemedginden:)ben giydiriom ankara serin suandahaklısın cnm da zaten kafamı karıştıran örtünmeme olayı. havalar güzel bence artık kalın gelio ama işte örtmüoki örttüğü anda uyanıo
ooh masallh cnm kg boyu gayet iyi bide agzinda tutuo yemiyo buara istahsiz diosyn bak yiyio yeterli dmekki annesiGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Benım bugun temızlık var kac gundur bısey yapamadım esım ısten gelene kadar bıraz temızlık yapmam lazım hıc cnm ıstemesede..
Nıdama yazdıgınız cvplar ıcın hepınıze tesekkur ederım yalnız yasmın yazmamıs gözum takıldı aramızda bı problemmı var cnm? Herkes herkese yazmak zorunda degıl tabıkı ama nıdann kontrolu cok önemlıydı bızım ıcın sevıncımı paylasmıstım....
Bıldırcın yumurtası ben verıyodum buldugum zaman bır gun arayla cok mu etkılıkı beyza sevıyodu kucuk yumurta dıye:)
Fatma ben kahvaltı yapmayı unutuyorum oturup kalkmadan bır bardak cay ıcmek buyuk luks bızım ıcın:)
Gulden sagol cnm yazmıssın dılege ben foto cektım eklıycem sımdı hamarat hanımlara..
oyy yerim o akıllı bidigi artık anlyolarya daha şekerlercnm bende tulum giydiriorum ama bizim tulum ince
yanlız şöyle bişey oldu akşam nildee
örtünmmüyoya dedim nil örtünmezsen yatağına yatırırım senibak dedim ve bizimki kuzu kuzu örtündü bende şok olodummmm:
kızlar bebişlere uyku tulumu giydirmeye devam edio musunuz
Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
kızlar bgun bi yazı okudum nette gezinirken rastladim
uyku melegi diye blog sayfası yazarı uyku eğitmeni kendisi
blogundan yardımcı oloyur isteyene ücretli kocluk da yapıyor googledn taratabilirsiniz
kaç aylık bebeğin kaç saat uyuması gerktigi kaçta uyuyup kaçta uyanması gerektiği gündüz uykuları falab yazıyor
masal 10da yatıp 10da kalkiyorya bu çok nadirmis benim için sorun yokmus
ama nekadr geç yatarsa okadr geç kalkmaz aksine çok uyanır ve erken kalkarmis
gece çocuk çok uyaniyorsa akşam uykusunu erken saate çekin diyor
ama sabah mutlaka 9a kadr kalkmis olmalı kahvalti 9.30u gecmemeli diyor akşamda 9.30u gecmemeli uyku saati diyor
ama 9da yattığı halde hala gece cok kalkiyosa yarım saat daha öne çekip 1hafta deneyin diyor
1haftdan uzun surmez düzelir duzelmiyorsa başka sebeb aranmalı gaz emme alışkanlığı süt biberon alsikanligi emzik gbi diyor
ve kadın kendi kendine uyutma yöntemini aglatarak olanı değil kim west diye bir dojtorun yöntemini uyguluyor kitanini oneriyor
masalda 10da yatirip sabah 7gbi uyanirsa şu verip geri uyuyodu ya artık 9da yatircam belki 7değil 8gbi kalkar şu içmeye şu vermicem uyanmasini saglicam 2-3uyku saati uygun değilmiş akşam 9uykusu için 12gbi uyutcam 2ye kadr uyur akşam 9da uyutcam
bgun deniycem bakalım
yazdiklqri mantikli geldi paylaşmak istedim
yani ben masalın 10a kadr uyumasini engellicem 10da yatsın dert değil ama sabah en geç 9da kalkmalı diyor doktorumuzda öğle demiati
benim işime geliypdu yatmak hele dun11e kadr uyuduk kızımla:)
kızlar hiç takıip edemez cevap yazamaz oldumn sakın alınmayın olurmu koşturmca geçiyor şu sıralar hayatım sizi çok seviyrum ama bu konu hiç değişmedi:)
kızlar hiç takıip edemez cevap yazamaz oldumn sakın alınmayın olurmu koşturmca geçiyor şu sıralar hayatım sizi çok seviyrum ama bu konu hiç değişmedi:)
izmirdesin di mi cnm sen orası buraya göre sıcak:) üstünü örtebilsem bende çıkarcam tulumu rahatsız oluo diye düşünüyorum...ben giydirmiyorum cnm
akıllı bıdık bu kuzu yaa maşallah:)cnm bende tulum giydiriorum ama bizim tulum ince
yanlız şöyle bişey oldu akşam nildee
örtünmmüyoya dedim nil örtünmezsen yatağına yatırırım senibak dedim ve bizimki kuzu kuzu örtündü bende şok olodummmm:
Iyı aksamlar kızlar
Gıremedım kac gundur merak eden arkadaslar cok sagolun yogun gıdıyo bu aralar..
Tam gırıp yazıcam dıyorum bısey cıkıyo..
Esım bahce duzenlemesıne basladı bende yardım edıyorum o usta ben amele:) yorucu bı ıs bır yandan kızlar aksam olunca yorgunluktan hal kalmıyo..
Sabah nıdamın hastanede kontrolu vardı dogumda sıkıntı oldugu ıcın 6 ayda bır 2 yasına kadar konunun uzmanı dr lar tarafından kontrol oluyo.. gıtmeden gırdım kk ya yazarken esım gec kalıyoruz dedı gönderemeden cıkmak zorunda kaldım..
kontrolumuz ıyı gectı cok sukur butun gelısımlerının normal hatta ustunde oldugunu 2 yasında gelmeye gerek olmadıgını soyledıler dosyayı kapattılar cok sevındık..herseyın normal oldugunu görsekte orda bunları duymak baskaydı bı ara boy kg olcmeye göturdum nidayi esıme dıyolarmıs cok sanslısınız cunku boyle olup hasar kalmaması mucıze, Allahım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın..
rica ederim cnm yasmin atlamıştır görmemiştir diyecektim ama o yazdı zaten..
aa dur bende bakayımmm:
aa ama şekerim arada erdem paşamdan haberler ver bizeee..
senle yakınız cnm . burasıda çok sıcak olmuo. ama ben bi onbeş güne çıkarırım sanırım. bizde geçen yıl hiç kısa kollu filan yatırmadık. bakıyroum da kcw de pijamalar filan askılı şortlu ben giydirsem hastanelik oluruz:)Kızlar berra uyandi baglantim koptu. Kahvalri önerileri için teşekkür ederim deniycem inşallah.
Yaseminim biz uyku tulumunu zor cikaririz canim. Biz Burada yazın bile yorganla yatiyoruz. Düşün artık:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha ha arada slm ver fırça yersinn bak:) bizde seni seviyoruz cnmkızlar hiç takıip edemez cevap yazamaz oldumn sakın alınmayın olurmu koşturmca geçiyor şu sıralar hayatım sizi çok seviyrum ama bu konu hiç değişmedi:)
Kızlar ben cıkıyorum ısler benı beklıyo..
Cıkmadan bende dun aksam okudugum bı yazıyı paylasmak ıstıyorum kopyalayıp bos bı vaktınızde okursunuz cok ınce noktalar var..
Sevgili anneler ve babalar çocuklarınızı her türlü kötülükten korumak istiyorsunuz ya, işe evden, kendinizden , kullandığınız kelimelerden, verdiğiniz gizli mesajlardan başlayın.
1) Dudaklarından öpmeyin kuzularınızı,
2)garson amca kızar şimdi , bak teyze kızıcak şimdi diye herkez sana kızabilir bağırabilir imajı yaratmayın
3) kalabalık araçlarda otur teyzenin kucağına, sıkış amcanın yanına diyerek yabancılar ile arasında bağı kuvvetlendirmeyin
4) Akraba dahi olsa çocuğunuzu kimse ile tuvalete yollamayın.
5) Kendini öptürmek istemiyor ise "öpsün bir kere" demeyin ona kızmayın.
6) utana sıkıla modern olucam diye çocuğunuz ile banyo yapmaya çalışmayın. (dikkat bebeğiniz ile demiyorum)
7) Vücuduna o istemedikçe kimse dokunamaz bunu ona öğretin
8) yol boş diye kırmızı ışıkta çocuğunuz yanında karşıdan karşıya geçmeyin
9) Yol boş diye üst geçit yerine trafiğin arasından karşıdan karşıya geçmeyin
10) litre litre kola içip kola çok zararlı demeyin (inandırıcılığınız ölüyor)
11) Kitap , dergi, gazete okumuyor iseniz çocuğunuz okumuyor diye onu aşağılamayın. Gökten inmiyor okuma alışkanlığı.
12) Sen yapamazsın değil, denemek ister misin deyin...
13) anne- baba olun arkadaş değil...
14) cıssssss demeyin, ona olabilicek zararı anlatın. Anlayacağı cümleler ile bilimsel gerçekler ile değil
15) göz teması kurun
16) bolca sarılın (unutmayın sizden ihttiyaçı olan sevgiyi alan çocuk dışarıya daha az yönelecektir.
17) Aşağılamayın, yargılamayın, utandırmayın ve asla kıyaslamayın (unutmayın her çocuk özeldir. Tek'dir.)
18) Korkutarak değil açıklayarak öğretici olun.
19)sorduğu kadarına yanıt verin destan yazmayın
20) çocuğunuzu etiketlemeyin, olumlu-olumsuz etiketler baskı yaratır. ona isim takmayın, el şakası yapmayın ...
Kızlar ben cıkıyorum ısler benı beklıyo..
Cıkmadan bende dun aksam okudugum bı yazıyı paylasmak ıstıyorum kopyalayıp bos bı vaktınızde okursunuz cok ınce noktalar var..
Sevgili anneler ve babalar çocuklarınızı her türlü kötülükten korumak istiyorsunuz ya, işe evden, kendinizden , kullandığınız kelimelerden, verdiğiniz gizli mesajlardan başlayın.
1) Dudaklarından öpmeyin kuzularınızı,
2)garson amca kızar şimdi , bak teyze kızıcak şimdi diye herkez sana kızabilir bağırabilir imajı yaratmayın
3) kalabalık araçlarda otur teyzenin kucağına, sıkış amcanın yanına diyerek yabancılar ile arasında bağı kuvvetlendirmeyin
4) Akraba dahi olsa çocuğunuzu kimse ile tuvalete yollamayın.
5) Kendini öptürmek istemiyor ise "öpsün bir kere" demeyin ona kızmayın.
6) utana sıkıla modern olucam diye çocuğunuz ile banyo yapmaya çalışmayın. (dikkat bebeğiniz ile demiyorum)
7) Vücuduna o istemedikçe kimse dokunamaz bunu ona öğretin
8) yol boş diye kırmızı ışıkta çocuğunuz yanında karşıdan karşıya geçmeyin
9) Yol boş diye üst geçit yerine trafiğin arasından karşıdan karşıya geçmeyin
10) litre litre kola içip kola çok zararlı demeyin (inandırıcılığınız ölüyor)
11) Kitap , dergi, gazete okumuyor iseniz çocuğunuz okumuyor diye onu aşağılamayın. Gökten inmiyor okuma alışkanlığı.
12) Sen yapamazsın değil, denemek ister misin deyin...
13) anne- baba olun arkadaş değil...
14) cıssssss demeyin, ona olabilicek zararı anlatın. Anlayacağı cümleler ile bilimsel gerçekler ile değil
15) göz teması kurun
16) bolca sarılın (unutmayın sizden ihttiyaçı olan sevgiyi alan çocuk dışarıya daha az yönelecektir.
17) Aşağılamayın, yargılamayın, utandırmayın ve asla kıyaslamayın (unutmayın her çocuk özeldir. Tek'dir.)
18) Korkutarak değil açıklayarak öğretici olun.
19)sorduğu kadarına yanıt verin destan yazmayın
20) çocuğunuzu etiketlemeyin, olumlu-olumsuz etiketler baskı yaratır. ona isim takmayın, el şakası yapmayın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?