2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizimkide kahvaltida tahin pekmez ceviz karisimi yaptim onu recel peynir zeytin yumurta hepsini yiyyo biraz biraz bide meyve suyu iciyo hatta bir iki kere biyumurta bide bildircin yumurtasi yedirmistim tavada pismisi cok seviyo.salatalik domates kisin almiyoruz hormonlu diye ama salataligi son zamanlarda aldik ve cok sevmisti.
Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Dün kv bana karşı çok iyiyim
. Benim le konuşmak için türlü konular açtı. Ama yüz vermedim. Defne yi alıp çıktım.
İyi yapmissin canim biraz boyle devam ette anlasin iyice.esine soylememeni anliyorum tabi ama ozaman kv.karsi tavrini herzaman koyman lazim zaten o seni kaybetmeyi goze alamaz emin ol bulmus senin gibi gelini kendi cikari icin bile olsa kaybetmek istemez esin varken normal davranirsin o gidince yine tavrini koyarsin kv.eninde sonunda anlar yani.
afiyet olsun cnm. ay biz bi bebeyle otutup çay içemiyoruz iki çocuklular ne yapıo ki yaa:)

Onlar heralde hic icemiyodur.
Sirf bu yuzden koydeyken anneme dedim su cayimi icene kadar kalkmiycam erene bak dedim ve kalkmadan bikerede olsa ictim yani.

Tam oyle derin uyuyamasamda ona tv aciyorum kucuk odada kucuk tv var yanimda yatarak cizgi film izliyo bende sarilip uyuyorum ama soyle boyle uyku yani illaki sklip kalkiyo geziniyo ben firsat buldukca yatiyorum.
Ben kahvalti yaparken eren odada oluyo kapiyi kapatiyorum rahat rahat yiyorum yoksa 10kere kalkiyorum buseferde istahim kaciyo en iyi cozum boyle yani. cay icerken geliyorum iceri kapiyi acinca hemen cikiyo zaten bi iceri bi disari gezip duruyo odalarda.
kızlar bebişlere uyku tulumu giydirmeye devam edio musunuz
Ben erenle yattigim icin hic giydirmiyorum canim normal pijama giyiyo ama ozellikle sabaha karsi serin oluyo sen giydir bence ustunu aciyodur hep.

Masallah ya bak nasilda tehdit ise yaramis nil hanima cok akillilar cook.

rica ederim cnm yasmin atlamıştır görmemiştir diyecektim ama o yazdı zaten..

aa dur bende bakayımmm:

aa ama şekerim arada erdem paşamdan haberler ver bizeee..
bugün paşamı çocuk cerrahına götürecem 1 de randevumuz var malum kabuzlık ve makat çatlağımız için dua edin bize

bizde seni seviyoruzzz çanimmnm
ay ben o masalı yerim facede resimlerine bakıp aşık oluyom o zilliye :)

yasmin tamam selam veririm sııkıntı yok :)

açmyomu kapıyı cnm nile kapıda kar etmez kapılar açılıyo hatta dış kapıyo bile açıyo oyüzden kilitliyoruz..

dualarımız seninle şekerim..

erdem paşam atlatacak ins..

açmyomu kapıyı cnm nile kapıda kar etmez kapılar açılıyo hatta dış kapıyo bile açıyo oyüzden kilitliyoruz..

Acamiyo daha canim ee nil nasil acmayi basariyo ya eren normalde acmaya calismazdi pek ama bu sefer kahvalti yaparken kapi kolundan acmaya calisti tam tutamiyo heralde ucundan tutmaya calisiyo tak tak ses geliyo kapi kolundan.

Aysegul uyku konusundakiler ben daha once cok arastirmistim zaten bildigim seylerdi ozellikle iki yasindan once bebekler yorgunsa gece cok uyanirlarmis falan bencede dogru hepsi.neyseki bizim ihtiyacimiz kalmadi hicbirine eren guzel uyuyo zaten uykusuz yapamaz sadece emiyo oyuzden cok uyaniyo ama anne sutu alsin diye mudahele edemedim gunduz emmiyo zaten ama ayy cocugumun son emisleri az kaldi bakalim ama sutude cok seviyo emneyi birakinca gece bir iki kere sute kalkar eminim.

Benicim senin yazdigin seylerede cok katiliyorum tuvalet opme elleme vs. cocuklarimiza once bizim ogretmemiz lazimki onlarda kendilerini baskalarindan korusunlar aileden ne gorurlerse cocuklarda onu yapiyo bizlerde oyle buyumedikmi ben ereni bile dudagindan nadir opuyorum hadi bebekken opmeye bisey diyememde hani cocuk olup konusmaya baslayip artik buyuduklerinde dudaktan opmek falan bana cok yanlis geliyo cocuk onu normal kabul edip baskalarina karsida izin verebilir normal kabul edebilir oncelikle boyle seyleri cocugun ogrenmesi lazim cunku biz herzaman onun yaninda olamayizki simdi ilk okullarda anaokullarinda bile kucucuk cocuklar opmeyi hoslanmayi biliyo yani cunku oyle gorup ogreniyolar.

benı canım nıdanın ıyı olmasına cok sevındım
temızlık varmıs kolay gelsın canım bahce ısı bıttımı

yasmın canım ben tulumu yaklasık 1 aydır gıydırmıyorum cok terlıyo cunku cınde sadece zıbın olmasına ragmen ama buara soğuk buaksam gıydırırım heralde ustunu hıc ortmuyo cunku hasta olucak dıye korkuyorum

katreınur alp tuğranında kahvaltısı pek yok peynır kasar yemıyo yumurta yemıyo bende bazen krep yapıyorum bazen patates yapıyorum bazende kahvaltı maması yedırıyorum boyle ıdare edıyoruz ıste

betul canım ınsallah dr da bı sonuc alırsınz canım erdemde rahat eder artık

aysegul o yazıyı bende okucam merak ettım

gulden fatma funda sızlerede mrb kızlar bugun asımız var oğleden sonra gıdıcez yağmurda yağıyo

ins güzel sonuçlanır iyi bir tedaviyle canım benim çok zordur eminim
tsk ederiz tyzesi sende erdemi göster bize amaaaa yaa çok oldu gormeyeli
kesinlikle katiliom anne sütü alsa masalda çok uyanır di belkide ozman bende süt daha önemli der kestikten sonra bu yöntemi uygulardim
ama sadece aliskanlikta olmayabilir uyku saatlerindeki hatalardan dolayida kalkabilir dio deneyin 1hafta da dgismiosa emme emzik gbi aliskanliktir diodu
oyuzden mantikli geldi gerçekten yorulunca uyuyamiyolar
öpme konusundada haklsin ben şimdi vazgecemiom ama birazdaha buyunce yapmam bu kadar çok
kitap okumaliyizki onlarda okunali güzel konusmaliyizki onlarda konuşmalı

aynen masalda acio kapilari artık kesinlikle kilitliyoruz dün hatta balkon kapısını açmış evin içi niye soğudu diorum perdedende kapinin tam acı k oldgu gorunmuodu cadi açmış yanıma gelmiş :)

maşallah kuzulara yaa nasıl güçleri yetio bizimkine yetmez herhalde zeynebin gücü amerikan kapı bayağı sert kapının kolu. gerçi biz pek kapatmadığımız için açmaya gerek duymamışda olabilir:)

Kolay gelsin asiniz canim yavas yavas sira bize geliyoo cok agliyolar dayanamiyorum ya.:-(
Bakalim sizdede ates yapicakmi haber verirsin canim ins.atessiz atlatirsiniz.
benicim yazı için çok sağol çok doğru bencede:
ay busene yaz gelmiyecek sanki..
Bende artik yaz gelsin istiyorumya okadar ozendim balkonu actim ama bi duzgun camasir kurutamadim yagmurda yagsin tabi ama sicaklarida ozledim benya belkide okulun kapanmasini bekliyodur.

Dualrimiz seninle canim ins.guzel sonuclar alirsiniz.

Balkon kapisi cok alcak heralde nasil aciyoki bizimki pimapen kapi balkonun bende usenmeden gittim olctum kapi koluna kadar boyu 111 cm ve kesinlikle acamaz yani oda kapilarida 100cm biraz acmaya calisiyo ama tam acamiyo daha zaten normaldede pek acmaya calismiyo.
maşallah kuzulara yaa nasıl güçleri yetio bizimkine yetmez herhalde zeynebin gücü amerikan kapı bayağı sert kapının kolu. gerçi biz pek kapatmadığımız için açmaya gerek duymamışda olabilir:)

Bizimde amerikan kapi sert gercekten kapi kollari acmasi zor biraz.
Gulden ve aysegulun kapilarini merak ettim bak nasil aciyolar.

aynen cnm bizimkinin denediğini de görmedim ama denesede zor yani. sanırım ben pek kapı kapatmadığımdan farkına varmıo. gece yatak odasını kapatırım onuda görmüo zaten:)

hahaha cadı bunlar cadıııı:
ama tatlı cadıııı:

cnm kapatsan kesin açar ben sana söyliyeyim..

cnm nil 3 4 aydır kapıları açıyo bizimde amerikan kapı önce ayykalarını kaldırarak açıyodu 1 aydırda bildiğin çelik kapıyı açıyo
eminim fırsat bulsa açarlar..
wavsum nasıl alp umarım ateş yapmaz..
ağladımı aşı olurken kuzum...

canım bende balkon ve çelik kapı haricinde kapı kaptmiyoz hiç
masalda sadee o 2kapıyı açıyor 90cm bende fatma deyince baktım e masalda 78cm normal acmasi
oda kapilari bizimde yüksek açamaz daha boyu kısa
ama gerçekten güçlü masal oyuncak dolu sepetini suruklemio bildigin kucaklamaya calisio odaya getirio ihh diye diye:)
sandalyeler deri kaplama ağır ama duvar dibinden diğer duvara kadar ittirio pencereden bakcam diye üzerine çıkıyor

Ay maşallah kızlar kapilari nasil aciyor bu fistiklar ya bizim kapi kollari cevirmeli olanlardan mümkün degil acamaz simdilik öyle bi derdim yok yani:)

Beysal canim iyi sonuclar alirsiniz inşallah

Wavssim siz de kolaylikla atlatirsiniz aşıyı inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dudak opme konusu konusulunca aklima geldi. Bize pedagoglarin soyledigi bisey. Cocuklariniza aşkım bitanem diye esinize kullandığınız hitap sekilleriyle hitap etmeyin diyorlardi. Bunu cevremde cok fazla duyuyorum ozellikle aşkım cok kullanılıyor. Sizinle paylaşmak istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ogüçten bizdede var sepet ordan oraya gidiyo ..

sandaliyeyi istediği yere çekip üzerine çıkıyoçç

ayolmasın kapılar tehlikeli..
bide nil açıp hızlıca kapatıyo korkuyorum elini sıkışacak diyeç.

bunu bende duymuştum doğru gerçekten
ben nile genelde hep niloş yada annecim deiye seslin reviyorumçç

ancak geldim doktordan kızlar röntgen çekildi dr dediki neredeyse kakalar ağzından çıkıcak içi tamamen dolmuş kuzumun huzursuzluğu ondan belkide kan tahlili yaptı ama daha sonuç çıkmadı ilaç tedavisine başlıyoruz inşallah çözülürde artık oğlumda rahatlar bu akşamda lavman yapıcam inşallah boşalır kuzumun içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…