2012 kasım bebekleri büyüyor..

bunu duymuştum canım bende bebegimm prensesim diye sesleniyorum masal diye seslenince oda soyluyo tasall dio komigime gidio disarda falan seslendgimde ondan bebeğim bakarmisin elirmisin diorum gemelde:)

ayy kiyamm yaa tabiki ondan huzursuzdur annrsi
lavman kesinlikle anında ise yarar ayy çok sevindim kesin rahatlar paşa ins kalıcı çözümde bulunir tedavi etki eder
anim benim yaaa

wavs canım nasıl alp ins ateş yapmaz bakalimkeyfi yerindemi

kızlar bosuna gıttık s.o asısı bugun değilmıs ası kartında bugun yazıyodu ama daha 18 ayı doldurmadı
1 yasında gıttığımızde hemsıre yanlıs yazmıs tarıhı keske gıtmeden arasaydım aklımada gelmıstı ama napalım artık bı 10 gun sonra falan gotururum heralde

cnmmm çok geçmiş olsun yaaa ne zordur. biz zeynep ilay küçükken bi kez lavman yapmak zorunda kalmıştık çok ağlıodu eşim gecenin bi vakti nöbetci eczaneden bulup almıştı görümcemin tavsiyesiyle. allahım çığlık çığlığa ağlıodu. yaptık lavmanı yaptı çişini. başladı daha çok ağlamaya. korktum görümcemi aradım olur çok normal bağırsakları boşaldığı için karın ağrısı yapar dedi. cnm anlattım ki çok ağlarsa korkma diye. inş. olmaz tabi sizinkinde. ama dikkatli ol çok çabuk yapabilio.:)

maşallah kuzulara yaa nasıl güçleri yetio bizimkine yetmez herhalde zeynebin gücü amerikan kapı bayağı sert kapının kolu. gerçi biz pek kapatmadığımız için açmaya gerek duymamışda olabilir:)

oyyy kıyamam kuzuma benya umarım lama işe yarar cnm
tedavide sonuç verirr...

ay yavrum ya nekadar huzursuzdur kımbılır ınsallah lavman yapınca rahatlar
tedavınızde ıyı gelır ınsallah canım

doğum günü nezmandi masalın 15kasım oldgindan 21ine gün verdi doktor sende tam kacinda dolduruosa birhdta sonrasında git canım

aynen cnm bizimkinin denediğini de görmedim ama denesede zor yani. sanırım ben pek kapı kapatmadığımdan farkına varmıo. gece yatak odasını kapatırım onuda görmüo zaten:)
Bizimki kucuklugunden beri odada durmaya aliskin pek acmayi denemez genelde aglak bi sekilde mizirdanir bana seslenir bugun cok ugrasti acayim diye heralde buyudukce artik acmak istiycek.
Ben celik kapidan korkarim ya bi acsa zaten direk solda merdivenler var eger kapilari acmaya baslarsa hep kilitlerim celik kapiyi hatta bazen nolur nolmaz kapinin ustundeki kilidi kapatiyorum.ama celik kapiyi acmak aklina gelmiyo daha aman biraz daha akina gelmesin.
Sizin kapilar alcakmis biraz ondan aciyo demek ama biraz daha acamasinlar ya onlar ogrendikce hersey daha tehlikeli olmaya basliyo.Guc konusunda zaten endisem yok cok sukur erende fazlasiyla var.

Ben bebekken cok soyluyodum onlari artik pek soylemiyorum annecim oglum oglusum kuzucum sipam vb.gibi seyleri soyluyorum bundan sonrada dikjat ederim artik buyuyolar.

ayy geçmiş olsun çok zordur yaa
sezeryan olunca banda yaptilqr inanın zor yetiştim wc ye
ama gerçekten karın agrisi yapuo kramp gbi
bide makatta çatlak varya gelir ama tutarsa ozmanda ağlar aciyo diye
ins ağlamadan kolayca rahatlar kuzu

evet cnm buaralar havalar sıcak
1 ay kadar oldu tulumu çıkaralı
ben bile bunalıyorum çocuk nasıl bunalmasın?
hepsine tamm ama dudukatan opmesine bayiliyorummm vazgecememm:)
bende bayılıyorum
sürekli dudağından öpüyurum

aynen cnm

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

mrb cnm
bizim aşımız da 18 ayı tam doldurmadan yapıldı.5 gün vardı 18 ayını doldurmasına

aman dikkat cnm bakıcıya söyle o da kilitlesin
allah korusun
cnm ben hep dudağından öpüyorum
gerçi neresi denk gelirse gelsin öpüyorum benim için hiç önemli değil
ben de defneye aşkım,bebeğim,bitanem,hayatımın anlamı vb çok kelime kullanıyorum

lavman kesin işe yarar cnm
belki de bağırsakları dolu olduğu için huzursuzlanıyordur

Ayy yavrum ne cekiyodur ya aksam rahatlar ins.bizede guzel haberleri verirsin.
Bizim butun asilar genelde gununde oluyo canim hemsire hep ariyo beni asiyi haber veriyo istegime bagli yarin sonraki gun falan gelin diyo.hatta bikere aramamisti en son ben aradim artik asi gelmemis oyuzden aramamis zaten 3-4gune gitmistik yine.

Ben sezertan sonrasi 3gun buyuk tuvalete gitmemistim yani ihtiyacim olmamisti hatta korkuyodum naparim diye cok agri acim vardi neyseki okonuda bari rahattim.

Kuzum yaa kıyamam erdemime nasil üzüldüm betülüm inşallah rahatlar kuzum cok sıkıntısı vardır eminim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya eren kahvaltiyi guzel yiyyo sonra evin icinde dolanirken mutfaga falan gidince hep mama diyo biseyler istiyo normalde elma armut dipim olarak eline veriyorum geze geze yiyyo bide cubuk kraker baik ve pizza kreker veriyorum arada ama onlarada bikti bazen istemiyo baska seyler istiyo jelibonu cok seviyo ama onuda herzaman vermiyorum dun aksam susamli cubuk kraker aldirdim esime onuda sevdi yarim elma susamli ve sade kraker falan yedi arkadan kiymali tarhana corbasiyla yogurt yedi simdi uyuyo sanirim birazda cani skliyo oyuzden hep yemek istiyo ama ben degisik ne vericem bu oglana aklimada bisey gelmiyo seker ve cikolata haricinde tabi siz neler veriyosunuz.

wavsum bizde 9 mayısta aşı olucaz bide biz menenjit olduk diye 9a atmış hemşire yoksa 3 mayıstaymış

demekki neymiş öpemeyeceksiniz duğdağından ben zaten ömüyorum yanak ayak saç heryerden öpüyorum ama dudak yok..

baska hemsıre 15 ınden sonra herhangı bırgun getır dedı
olabılır canım aynı gun daha once yaptırmam gerekmezse

bize doktor 6aylık asiniz 21mqyis ta yapılmış bu da o aşının atni dozu oyuzden 21mayisda yapılsın yine dedi
sizin 6aylık asiniz tam nezman yapılmış asi kartın varmı bak sende ozman yaptir

cnm ben kayısı kurusu veriyorum buara dolanıo onunla. yediğide yok ama elinde tutuo...

bende ayağı saçı neresi gelirse öpüyorum dudak yok. eşe söylenecek özel kelimeler yok... kuzum balım filan diyorummm

wavsum bizde 9 mayısta aşı olucaz bide biz menenjit olduk diye 9a atmış hemşire yoksa 3 mayıstaymış

demekki neymiş öpemeyeceksiniz duğdağından ben zaten ömüyorum yanak ayak saç heryerden öpüyorum ama dudak yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…