- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.041
Kızlar dudak opme konusu konusulunca aklima geldi. Bize pedagoglarin soyledigi bisey. Cocuklariniza aşkım bitanem diye esinize kullandığınız hitap sekilleriyle hitap etmeyin diyorlardi. Bunu cevremde cok fazla duyuyorum ozellikle aşkım cok kullanılıyor. Sizinle paylaşmak istedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ancak geldim doktordan kızlar röntgen çekildi dr dediki neredeyse kakalar ağzından çıkıcak içi tamamen dolmuş kuzumun huzursuzluğu ondan belkidekan tahlili yaptı ama daha sonuç çıkmadı ilaç tedavisine başlıyoruz inşallah çözülürde artık oğlumda rahatlar bu akşamda lavman yapıcam inşallah boşalır kuzumun içi
Kolay gelsin asiniz canim yavas yavas sira bize geliyoo cok agliyolar dayanamiyorum ya.:-(
Bakalim sizdede ates yapicakmi haber verirsin canim ins.atessiz atlatirsiniz.
Bende artik yaz gelsin istiyorumya okadar ozendim balkonu actim ama bi duzgun camasir kurutamadim yagmurda yagsin tabi ama sicaklarida ozledim benya belkide okulun kapanmasini bekliyodur.
Dualrimiz seninle canim ins.guzel sonuclar alirsiniz.
hahaha cadı bunlar cadıııı:
ama tatlı cadıııı:
cnm kapatsan kesin açar ben sana söyliyeyim..
cnm nil 3 4 aydır kapıları açıyo bizimde amerikan kapı önce ayykalarını kaldırarak açıyodu 1 aydırda bildiğin çelik kapıyı açıyo
eminim fırsat bulsa açarlar..
wavsum nasıl alp umarım ateş yapmaz..
ağladımı aşı olurken kuzum...
Ay maşallah kızlar kapilari nasil aciyor bu fistiklar ya bizim kapi kollari cevirmeli olanlardan mümkün degil acamaz simdilik öyle bi derdim yok yani:)
Beysal canim iyi sonuclar alirsiniz inşallah
Wavssim siz de kolaylikla atlatirsiniz aşıyı inşallah
wavs canım nasıl alp ins ateş yapmaz bakalimkeyfi yerindemi
ancak geldim doktordan kızlar röntgen çekildi dr dediki neredeyse kakalar ağzından çıkıcak içi tamamen dolmuş kuzumun huzursuzluğu ondan belkidekan tahlili yaptı ama daha sonuç çıkmadı ilaç tedavisine başlıyoruz inşallah çözülürde artık oğlumda rahatlar bu akşamda lavman yapıcam inşallah boşalır kuzumun içi
ins güzel sonuçlanır iyi bir tedaviyle canım benim çok zordur eminim
tsk ederiz tyzesi sende erdemi göster bize amaaaa yaa çok oldu gormeyeli
kesinlikle katiliom anne sütü alsa masalda çok uyanır di belkide ozman bende süt daha önemli der kestikten sonra bu yöntemi uygulardim
ama sadece aliskanlikta olmayabilir uyku saatlerindeki hatalardan dolayida kalkabilir dio deneyin 1hafta da dgismiosa emme emzik gbi aliskanliktir diodu
oyuzden mantikli geldi gerçekten yorulunca uyuyamiyolar
öpme konusundada haklsin ben şimdi vazgecemiom ama birazdaha buyunce yapmam bu kadar çok
kitap okumaliyizki onlarda okunali güzel konusmaliyizki onlarda konuşmalı
aynen masalda acio kapilari artık kesinlikle kilitliyoruz dün hatta balkon kapısını açmış evin içi niye soğudu diorum perdedende kapinin tam acı k oldgu gorunmuodu cadi açmış yanıma gelmiş :)
maşallah kuzulara yaa nasıl güçleri yetio bizimkine yetmez herhalde zeynebin gücü amerikan kapı bayağı sert kapının kolu. gerçi biz pek kapatmadığımız için açmaya gerek duymamışda olabilir:)
Balkon kapisi cok alcak heralde nasil aciyoki bizimki pimapen kapi balkonun bende usenmeden gittim olctum kapi koluna kadar boyu 111 cm ve kesinlikle acamaz yani oda kapilarida 100cm biraz acmaya calisiyo ama tam acamiyo daha zaten normaldede pek acmaya calismiyo.
Bizimde amerikan kapi sert gercekten kapi kollari acmasi zor biraz.
Gulden ve aysegulun kapilarini merak ettim bak nasil aciyolar.
canım bende balkon ve çelik kapı haricinde kapı kaptmiyoz hiç
masalda sadee o 2kapıyı açıyor 90cm bende fatma deyince baktım e masalda 78cm normal acmasi
oda kapilari bizimde yüksek açamaz daha boyu kısa
ama gerçekten güçlü masal oyuncak dolu sepetini suruklemio bildigin kucaklamaya calisio odaya getirio ihh diye diye:)
sandalyeler deri kaplama ağır ama duvar dibinden diğer duvara kadar ittirio pencereden bakcam diye üzerine çıkıyor
Ay maşallah kızlar kapilari nasil aciyor bu fistiklar ya bizim kapi kollari cevirmeli olanlardan mümkün degil acamaz simdilik öyle bi derdim yok yani:)
Beysal canim iyi sonuclar alirsiniz inşallah
Wavssim siz de kolaylikla atlatirsiniz aşıyı inşallah
Kızlar dudak opme konusu konusulunca aklima geldi. Bize pedagoglarin soyledigi bisey. Cocuklariniza aşkım bitanem diye esinize kullandığınız hitap sekilleriyle hitap etmeyin diyorlardi. Bunu cevremde cok fazla duyuyorum ozellikle aşkım cok kullanılıyor. Sizinle paylaşmak istedim.
kızlar bosuna gıttık s.o asısı bugun değilmıs ası kartında bugun yazıyodu ama daha 18 ayı doldurmadı
1 yasında gıttığımızde hemsıre yanlıs yazmıs tarıhı keske gıtmeden arasaydım aklımada gelmıstı ama napalım artık bı 10 gun sonra falan gotururum heralde
Bizimki kucuklugunden beri odada durmaya aliskin pek acmayi denemez genelde aglak bi sekilde mizirdanir bana seslenir bugun cok ugrasti acayim diye heralde buyudukce artik acmak istiycek.aynen cnm bizimkinin denediğini de görmedim ama denesede zor yani. sanırım ben pek kapı kapatmadığımdan farkına varmıo. gece yatak odasını kapatırım onuda görmüo zaten:)
Ben celik kapidan korkarim ya bi acsa zaten direk solda merdivenler var eger kapilari acmaya baslarsa hep kilitlerim celik kapiyi hatta bazen nolur nolmaz kapinin ustundeki kilidi kapatiyorum.ama celik kapiyi acmak aklina gelmiyo daha aman biraz daha akina gelmesin.hahaha cadı bunlar cadıııı:
ama tatlı cadıııı:
cnm nil 3 4 aydır kapıları açıyo bizimde amerikan kapı önce ayykalarını kaldırarak açıyodu 1 aydırda bildiğin çelik kapıyı açıyo
Sizin kapilar alcakmis biraz ondan aciyo demek ama biraz daha acamasinlar ya onlar ogrendikce hersey daha tehlikeli olmaya basliyo.Guc konusunda zaten endisem yok cok sukur erende fazlasiyla var.canım bende balkon ve çelik kapı haricinde kapı kaptmiyoz hiç
masalda sadee o 2kapıyı açıyor 90cm bende fatma deyince baktım e masalda 78cm normal acmasi
oda kapilari bizimde yüksek açamaz daha boyu kısa
ama gerçekten güçlü masal oyuncak dolu sepetini suruklemio bildigin kucaklamaya calisio odaya getirio ihh diye diye:)
sandalyeler deri kaplama ağır ama duvar dibinden diğer duvara kadar ittirio pencereden bakcam diye üzerine çıkıyor
doğum günü nezmandi masalın 15kasım oldgindan 21ine gün verdi doktor sende tam kacinda dolduruosa birhdta sonrasında git canım
cnmmm çok geçmiş olsun yaaa ne zordur. biz zeynep ilay küçükken bi kez lavman yapmak zorunda kalmıştık çok ağlıodu eşim gecenin bi vakti nöbetci eczaneden bulup almıştı görümcemin tavsiyesiyle. allahım çığlık çığlığa ağlıodu. yaptık lavmanı yaptı çişini. başladı daha çok ağlamaya. korktum görümcemi aradım olur çok normal bağırsakları boşaldığı için karın ağrısı yapar dedi. cnm anlattım ki çok ağlarsa korkma diye. inş. olmaz tabi sizinkinde. ama dikkatli ol çok çabuk yapabilio.:)
evet cnm buaralar havalar sıcakizmirdesin di mi cnm sen orası buraya göre sıcak:) üstünü örtebilsem bende çıkarcam tulumu rahatsız oluo diye düşünüyorum...
akıllı bıdık bu kuzu yaa maşallah:)
ayyy atlamışımm cnm gözünüz aydın ne güzel haber. erkenden de bıraktırmışlar kontrolu ne güzel... rabbim tüm kuzulara şifa verisn. fırça atman hoşuma gitti he he demek ki farkediliyorum:) nasıl bakış açısı ama:)
bende bayılıyorumhepsine tamm ama dudukatan opmesine bayiliyorummm vazgecememm:)
aynen cnmBizimkide kahvaltida tahin pekmez ceviz karisimi yaptim onu recel peynir zeytin yumurta hepsini yiyyo biraz biraz bide meyve suyu iciyo hatta bir iki kere biyumurta bide bildircin yumurtasi yedirmistim tavada pismisi cok seviyo.salatalik domates kisin almiyoruz hormonlu diye ama salataligi son zamanlarda aldik ve cok sevmisti.
İyi yapmissin canim biraz boyle devam ette anlasin iyice.esine soylememeni anliyorum tabi ama ozaman kv.karsi tavrini herzaman koyman lazim zaten o seni kaybetmeyi goze alamaz emin ol bulmus senin gibi gelini kendi cikari icin bile olsa kaybetmek istemez esin varken normal davranirsin o gidince yine tavrini koyarsin kv.eninde sonunda anlar yani.
Onlar heralde hic icemiyodur.
Sirf bu yuzden koydeyken anneme dedim su cayimi icene kadar kalkmiycam erene bak dedim ve kalkmadan bikerede olsa ictim yani.
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahbugün paşamı çocuk cerrahına götürecem 1 de randevumuz var malum kabuzlık ve makat çatlağımız için dua edin bize
ay ben o masalı yerim facede resimlerine bakıp aşık oluyom o zilliye :)
yasmin tamam selam veririm sııkıntı yok :)
mrb cnmbenı canım nıdanın ıyı olmasına cok sevındım
temızlık varmıs kolay gelsın canım bahce ısı bıttımı
yasmın canım ben tulumu yaklasık 1 aydır gıydırmıyorum cok terlıyo cunku cınde sadece zıbın olmasına ragmen ama buara soğuk buaksam gıydırırım heralde ustunu hıc ortmuyo cunku hasta olucak dıye korkuyorum
katreınur alp tuğranında kahvaltısı pek yok peynır kasar yemıyo yumurta yemıyo bende bazen krep yapıyorum bazen patates yapıyorum bazende kahvaltı maması yedırıyorum boyle ıdare edıyoruz ıste
betul canım ınsallah dr da bı sonuc alırsınz canım erdemde rahat eder artık
aysegul o yazıyı bende okucam merak ettım
gulden fatma funda sızlerede mrb kızlar bugun asımız var oğleden sonra gıdıcez yağmurda yağıyo
aman dikkat cnm bakıcıya söyle o da kilitlesinhahaha cadı bunlar cadıııı:
ama tatlı cadıııı:
cnm ben hep dudağından öpüyorumKızlar dudak opme konusu konusulunca aklima geldi. Bize pedagoglarin soyledigi bisey. Cocuklariniza aşkım bitanem diye esinize kullandığınız hitap sekilleriyle hitap etmeyin diyorlardi. Bunu cevremde cok fazla duyuyorum ozellikle aşkım cok kullanılıyor. Sizinle paylaşmak istedim.
lavman kesin işe yarar cnmancak geldim doktordan kızlar röntgen çekildi dr dediki neredeyse kakalar ağzından çıkıcak içi tamamen dolmuş kuzumun huzursuzluğu ondan belkidekan tahlili yaptı ama daha sonuç çıkmadı ilaç tedavisine başlıyoruz inşallah çözülürde artık oğlumda rahatlar bu akşamda lavman yapıcam inşallah boşalır kuzumun içi
alp tuğrada 15 ı canım
aslında hep oyle gıdıyoduk ama busefer boyle oldu ıste hemsıre sağolsun
aynıymış doğum tarihlerimiz unutmuşum bak artik unutmam:)
sende 21inde git ozman beraber yasayalim asi vukuatimizi:)
Ayy yavrum ne cekiyodur ya aksam rahatlar ins.bizede guzel haberleri verirsin.ancak geldim doktordan kızlar röntgen çekildi dr dediki neredeyse kakalar ağzından çıkıcak içi tamamen dolmuş kuzumun huzursuzluğu ondan belkidekan tahlili yaptı ama daha sonuç çıkmadı ilaç tedavisine başlıyoruz inşallah çözülürde artık oğlumda rahatlar bu akşamda lavman yapıcam inşallah boşalır kuzumun içi
Bizim butun asilar genelde gununde oluyo canim hemsire hep ariyo beni asiyi haber veriyo istegime bagli yarin sonraki gun falan gelin diyo.hatta bikere aramamisti en son ben aradim artik asi gelmemis oyuzden aramamis zaten 3-4gune gitmistik yine.kızlar bosuna gıttık s.o asısı bugun değilmıs ası kartında bugun yazıyodu ama daha 18 ayı doldurmadı
1 yasında gıttığımızde hemsıre yanlıs yazmıs tarıhı keske gıtmeden arasaydım aklımada gelmıstı ama napalım artık bı 10 gun sonra falan gotururum heralde
ayy geçmiş olsun çok zordur yaa
sezeryan olunca banda yaptilqr inanın zor yetiştim wc ye
ama gerçekten karın agrisi yapuo kramp gbi
bide makatta çatlak varya gelir ama tutarsa ozmanda ağlar aciyo diye
ins ağlamadan kolayca rahatlar kuzu
baska hemsıre 15 ınden sonra herhangı bırgun getır dedı
olabılır canım aynı gun daha once yaptırmam gerekmezse
cnm ben kayısı kurusu veriyorum buara dolanıo onunla. yediğide yok ama elinde tutuo...Kizlar ya eren kahvaltiyi guzel yiyyo sonra evin icinde dolanirken mutfaga falan gidince hep mama diyo biseyler istiyo normalde elma armut dipim olarak eline veriyorum geze geze yiyyo bide cubuk kraker baik ve pizza kreker veriyorum arada ama onlarada bikti bazen istemiyo baska seyler istiyo jelibonu cok seviyo ama onuda herzaman vermiyorum dun aksam susamli cubuk kraker aldirdim esime onuda sevdi yarim elma susamli ve sade kraker falan yedi arkadan kiymali tarhana corbasiyla yogurt yedi simdi uyuyo sanirim birazda cani skliyo oyuzden hep yemek istiyo ama ben degisik ne vericem bu oglana aklimada bisey gelmiyo seker ve cikolata haricinde tabi siz neler veriyosunuz.
wavsum bizde 9 mayısta aşı olucaz bide biz menenjit olduk diye 9a atmış hemşire yoksa 3 mayıstaymış
demekki neymiş öpemeyeceksiniz duğdağından ben zaten ömüyorum yanak ayak saç heryerden öpüyorum ama dudak yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?