2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bi arkadaşım anlattı kendisi hastanede çalışıyo 15 aylık bebek jelibon yiyo ve jelibonu yerken nasıl bilmiyorum ama ciyerlerine mi yemekborusunamı yapışıyo ve çocuk yoğun bakımdaydı oyüzden jelibona dikkkat
geçen ablamın kızı yiyodu aman dedim sakın nile gösterme

çok korkuyorum o gün bugün..

nil bu ara cevize sardı ceviz veriyorum fındıkları ikiye kesip veriyorum oda burnuna fala sokar bütün diye

bize doktor 6aylık asiniz 21mqyis ta yapılmış bu da o aşının atni dozu oyuzden 21mayisda yapılsın yine dedi
sizin 6aylık asiniz tam nezman yapılmış asi kartın varmı bak sende ozman yaptir

cnm bizim hep ayın başında oluyodu ama budefa menenjit ayın başında olduğu için oyüzden attı 1 hafta..

ay cnm zeynepde biz kuruyemiş filan yerken istio fındık fıstık ceviz filan veriyorum ağzında paramparça edio ama yutmuo ağzında tutuyo öyle. sonra ver annecim yutamıosan diyorum verio sonra bi daha istio:) hep böle olursa yandık

bize doktor 6aylık asiniz 21mqyis ta yapılmış bu da o aşının atni dozu oyuzden 21mayisda yapılsın yine dedi
sizin 6aylık asiniz tam nezman yapılmış asi kartın varmı bak sende ozman yaptir

ayyy yasemin zeynebib o halini düşündümde onu yemek istedimmmmmmm:

Canım ben de surekli veriyorum eline biseyler. Mesela bugun cekirdrklerini cikarip yenidunya verdim cok sevdi. Bebe biskuvisi hurma kuru erik susamli cubuk ne bulursam veriyorum. Kuzumun bi disleri ciksaydi kuruyemiş te vercem ama yok İşte malesf dislerimiz aman canım verme jelibon cok ama cok zararlı ben oyle seyleri kesinlikle almiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy yasemin zeynebib o halini düşündümde onu yemek istedimmmmmmm:
ye teyzeside oda ağzındakileri yese ii olcak dudakları öne uzzatıp beklio çyle sıpam

ay bende almıyorum cnm jelibon çok zararlı... ama ben çok severim he he:) kız benim ki de yeni dünya sevio erik sevio ekşi sevio sanırım... çünkü siyah zeytindeğil de yeşil zeytin sevio. hoş onuda yutmayıp çıkarıo diyette mübarek:)

hahahaa diyette demek ay çok güldüm allah iyiyliğini versin emi:):)

geçen bi arkadaşım geldi ona pingui getirmiş dedi sen vermezsin bilioyurmj ama en az katkı madesi pinguilerde varmış neyse gördü bizim sıpa verdim bayıla bayıla ydei pakedini çöpe attım daha da istiyo dedimyokkk
ama ilkdefa bi çukolatayı bitirdi çünkü ben eve hiç almam ablalarından görüyo ucundan koparıp verioruz..

ha ha çikolayatayı bulmuş yemez mi nilim ohh afiyet olsun arada kaçamak lazım:)

aynen buldu ve yedi hehehe.

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar iyki varsınız sizin dualarınız benim için çok önemli hepinizden Allah razı olsun

ben yaptrmadım menenjıt asısı
sen bılerek cumaya aldrmstın dımı ınsallah hepımız atessız sorunsuz atlatrız

fatma canım kuruyemıs ver elıne ıncır kayısı ben arada verıyorum ıncırı cok sevıyo hergun cevız yedırmeye calısıyorum ben verıyorum ağzına elıne versem dırek hepsını ağzına atar muz yedırebılırsın
bencede jelıbon verme lastık gıbı bısey zaten hıcbıyararı yoktur ustune zararı vardır
gulden alp tuğra daha 1 cıkolatayı bıtrmedı versem bıtrıyoda ben yerken az bı parca onada verıyorum
nıye boyle seylere duskun oluyolar bılmem

aynen cnm nerde zararlı şey var dibine düşüolar yani...

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar iyki varsınız sizin dualarınız benim için çok önemli hepinizden Allah razı olsun

sizde iytiki varsınız tatlım dualarımız sizinle..
umarım bnuu gece sorunsuz geçer..

ben yaptrmadım menenjıt asısı
sen bılerek cumaya aldrmstın dımı ınsallah hepımız atessız sorunsuz atlatrız

evet cnm ama nilin burnu akıyomuş bugün bayağı umarım hasta olmazda aşıyı olur..
hasta olursa ertelemek zorunda kalırız..

ayyy bu son aşı mıydı yaa kafam karıştı jayırlısıyla bi atlatsaydık sorunsuz hepimiz

evet 2 yaşvar sonra uzun süre yok ama biz bide gırip aşısı olucaz..

cnm nilde ilkdefa bitirdi
neden çünkü zararlıya yasaklar hep tatlı olur bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…