- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.061
Kizlar ya eren kahvaltiyi guzel yiyyo sonra evin icinde dolanirken mutfaga falan gidince hep mama diyo biseyler istiyo normalde elma armut dipim olarak eline veriyorum geze geze yiyyo bide cubuk kraker baik ve pizza kreker veriyorum arada ama onlarada bikti bazen istemiyo baska seyler istiyo jelibonu cok seviyo ama onuda herzaman vermiyorum dun aksam susamli cubuk kraker aldirdim esime onuda sevdi yarim elma susamli ve sade kraker falan yedi arkadan kiymali tarhana corbasiyla yogurt yedi simdi uyuyo sanirim birazda cani skliyo oyuzden hep yemek istiyo ama ben degisik ne vericem bu oglana aklimada bisey gelmiyo seker ve cikolata haricinde tabi siz neler veriyosunuz.
bize doktor 6aylık asiniz 21mqyis ta yapılmış bu da o aşının atni dozu oyuzden 21mayisda yapılsın yine dedi
sizin 6aylık asiniz tam nezman yapılmış asi kartın varmı bak sende ozman yaptir
cnm bi arkadaşım anlattı kendisi hastanede çalışıyo 15 aylık bebek jelibon yiyo ve jelibonu yerken nasıl bilmiyorum ama ciyerlerine mi yemekborusunamı yapışıyo ve çocuk yoğun bakımdaydı oyüzden jelibona dikkkat
geçen ablamın kızı yiyodu aman dedim sakın nile gösterme
çok korkuyorum o gün bugün..
nil bu ara cevize sardı ceviz veriyorum fındıkları ikiye kesip veriyorum oda burnuna fala sokar bütün diye
cnm bizim hep ayın başında oluyodu ama budefa menenjit ayın başında olduğu için oyüzden attı 1 hafta..
Kizlar ya eren kahvaltiyi guzel yiyyo sonra evin icinde dolanirken mutfaga falan gidince hep mama diyo biseyler istiyo normalde elma armut dipim olarak eline veriyorum geze geze yiyyo bide cubuk kraker baik ve pizza kreker veriyorum arada ama onlarada bikti bazen istemiyo baska seyler istiyo jelibonu cok seviyo ama onuda herzaman vermiyorum dun aksam susamli cubuk kraker aldirdim esime onuda sevdi yarim elma susamli ve sade kraker falan yedi arkadan kiymali tarhana corbasiyla yogurt yedi simdi uyuyo sanirim birazda cani skliyo oyuzden hep yemek istiyo ama ben degisik ne vericem bu oglana aklimada bisey gelmiyo seker ve cikolata haricinde tabi siz neler veriyosunuz.
bize doktor 6aylık asiniz 21mqyis ta yapılmış bu da o aşının atni dozu oyuzden 21mayisda yapılsın yine dedi
ay cnm zeynepde biz kuruyemiş filan yerken istio fındık fıstık ceviz filan veriyorum ağzında paramparça edio ama yutmuo ağzında tutuyo öyle. sonra ver annecim yutamıosan diyorum verio sonra bi daha istio:) hep böle olursa yandık
ye teyzeside oda ağzındakileri yese ii olcak dudakları öne uzzatıp beklio çyle sıpamayyy yasemin zeynebib o halini düşündümde onu yemek istedimmmmmmm:
Canım ben de surekli veriyorum eline biseyler. Mesela bugun cekirdrklerini cikarip yenidunya verdim cok sevdi. Bebe biskuvisi hurma kuru erik susamli cubuk ne bulursam veriyorum. Kuzumun bi disleri ciksaydi kuruyemiş te vercem ama yok İşte malesf dislerimizaman canım verme jelibon cok ama cok zararlı ben oyle seyleri kesinlikle almiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ye teyzeside oda ağzındakileri yese ii olcak dudakları öne uzzatıp beklio çyle sıpam
ay bende almıyorum cnm jelibon çok zararlı... ama ben çok severim he he:) kız benim ki de yeni dünya sevio erik sevio ekşi sevio sanırım... çünkü siyah zeytindeğil de yeşil zeytin sevio. hoş onuda yutmayıp çıkarıo diyette mübarek:)
hahahaa diyette demek ay çok güldüm allah iyiyliğini versin emi:):)
geçen bi arkadaşım geldi ona pingui getirmiş dedi sen vermezsin bilioyurmj ama en az katkı madesi pinguilerde varmış neyse gördü bizim sıpa verdim bayıla bayıla ydei pakedini çöpe attım daha da istiyo dedimyokkk
ama ilkdefa bi çukolatayı bitirdi çünkü ben eve hiç almam ablalarından görüyo ucundan koparıp verioruz..
ye teyzeside oda ağzındakileri yese ii olcak dudakları öne uzzatıp beklio çyle sıpam
ay bende almıyorum cnm jelibon çok zararlı... ama ben çok severim he he:) kız benim ki de yeni dünya sevio erik sevio ekşi sevio sanırım... çünkü siyah zeytindeğil de yeşil zeytin sevio. hoş onuda yutmayıp çıkarıo diyette mübarek:)
ha ha çikolayatayı bulmuş yemez mi nilim ohh afiyet olsun arada kaçamak lazım:)
wavsum bizde 9 mayısta aşı olucaz bide biz menenjit olduk diye 9a atmış hemşire yoksa 3 mayıstaymış
demekki neymiş öpemeyeceksiniz duğdağından ben zaten ömüyorum yanak ayak saç heryerden öpüyorum ama dudak yok..
ben yaptrmadım menenjıt asısı
sen bılerek cumaya aldrmstın dımı ınsallah hepımız atessız sorunsuz atlatrız
ayyy bu son aşı mıydı yaa kafam karıştı jayırlısıyla bi atlatsaydık sorunsuz hepimiz
malesef canım netten baktım 2 yasındada var ılkokul 1 ve 8. sınıf ta varmıs:)
songül nerde nuray nerdee yoklar bugün
hmmm iki yaştan sonra uzun zaman yok yani oda iimiş:) ay yazık kuzulara yaaa çok ağlıolar
fatma canım kuruyemıs ver elıne ıncır kayısı ben arada verıyorum ıncırı cok sevıyo hergun cevız yedırmeye calısıyorum ben verıyorum ağzına elıne versem dırek hepsını ağzına atar muz yedırebılırsın
bencede jelıbon verme lastık gıbı bısey zaten hıcbıyararı yoktur ustune zararı vardır
gulden alp tuğra daha 1 cıkolatayı bıtrmedı versem bıtrıyoda ben yerken az bı parca onada verıyorum
nıye boyle seylere duskun oluyolar bılmem
ha ha çikolayatayı bulmuş yemez mi nilim ohh afiyet olsun arada kaçamak lazım:)
hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar iyki varsınız sizin dualarınız benim için çok önemli hepinizden Allah razı olsun
ben yaptrmadım menenjıt asısı
sen bılerek cumaya aldrmstın dımı ınsallah hepımız atessız sorunsuz atlatrız
ayyy bu son aşı mıydı yaa kafam karıştı jayırlısıyla bi atlatsaydık sorunsuz hepimiz
fatma canım kuruyemıs ver elıne ıncır kayısı ben arada verıyorum ıncırı cok sevıyo hergun cevız yedırmeye calısıyorum ben verıyorum ağzına elıne versem dırek hepsını ağzına atar muz yedırebılırsın
bencede jelıbon verme lastık gıbı bısey zaten hıcbıyararı yoktur ustune zararı vardır
gulden alp tuğra daha 1 cıkolatayı bıtrmedı versem bıtrıyoda ben yerken az bı parca onada verıyorum
nıye boyle seylere duskun oluyolar bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?