2012 kasım bebekleri büyüyor..

Beysal rabbim dermansiz dert vermesin ne olur üzülme diyecem ama ben bile okurken gözlerim doldu rabbim yardımcınız olsun inşallah hiç birşey çıkmayacak

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emek canım arkadaşım seni burda görmeyeli ne çok olmuş ya hep gel hep gel burdaki arkadaşlar değişti ama hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlar tabiki aramızda ol isteriz kuzum

Kızım Derenle olan hikayemizi size yazacağım bir ara beni tanımış olursunuz beysal bilir baştan sona sizede yarın uzun uzun yazarım.herkese iyi akşamlar dilerim..

Merhaba kızlar

Beysal cok gecmıs olsun cnm
Senı cok ıyı anlıyorum Allah dermansız dert vermesın ıns bısey cıkmıycak uzulme..

Yasmın sıtemım sevdıklerıme olur bende sızı sevıyorum cnm..

Wavs bahce bıtmedı cnm yakında bıtecek gıbıde görunmuyo..

Songul arasa hıc yakısmıyo ıstahsızlık ama belkı havalardandır cnm ıns toparlar kısa zamanda..

Dılekcım ben aachen yakınlarındayım uzak sanırım..

Nuraycım sagol cnm ugrasıyoruz ıste bakalım..

Guldencım dun fena kaptırdım kendımı temızlıge bugun tatıl ılan ettım kendıme kızlarla alısverıse gıttık..

Kısır kısır dedıdınız benımde cnm cektı yaptım yedım oh afıyet olsun

Katreınur kolay gelsın cnm misafırın varmıs, berra daha ıyıdır ıns..

Emekı nıkın ı tanıyorum sanırım daha öncelerı yazıyodun tekrar hosgeldın cnm
Hakkında bı bılgım yok ama mınıgın ve kendınden bıraz bahsedermısın tanıyalım senı:)

Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda

Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))

Merhabalar 2012 kasım annesi olarak bende aranıza katılmaz isterim....
Hosgeldin canim bizim kapimiz herkese acik girmek kolaydir ama cikmak zor.
Kızım Derenle olan hikayemizi size yazacağım bir ara beni tanımış olursunuz beysal bilir baştan sona sizede yarın uzun uzun yazarım.herkese iyi akşamlar dilerim..

Yaz canim bizde seni tanimak isteriz tabiki.bu arada benim adim fatma oglusumun adida eren 20 kasim dogumluyuz.

Yemek yapiyodum canim zaten moralim bozuldu esim mesaiye kalicakmis bide ozenip karniyarik yaptim salcali su yapip simdi firina koymasi kaldi artik yarina kalicak yemek.birden mesaiyi duyunca zaten yemek yapma hevesimde kacti buraya bi bakayim dedim.

Ben tel.den aldigin seyi goremiyorum ve boylesi dahada cok merak uyandiriyo insanda bi android kk.yi indirip bi ara ordan bakicam.
Nida gule gule giysin cicisini.

Evet cok gıcık oluyo bazen bende de olur özenıp yaparım o kadar esım gelır ıs yemegı vardı der bastan söyleseydın diye söylenırım ama ıs ısten gecıyo oda dıyo son anda cıktı dıye napcan artık yarın yapmazsın bısey..
Sagol cnm askılı sortlar oluyoya ondan almıstım adı sapolet mı ne dıyolar tam bılmıyorum

Canim sen ve deren aramiza hosgeldin
bir bucuk yil sonra seni yeniden aramizda gormekten cok memnun oldum
girusmeyeli aramiza pek cok arkadasimiz katildi en yakin surede kaynasirsiniz

eskilerden ben reces gulden59 beysal cvr variz
gerci kizlar gebelil zamanimizdqda ziyaretcilermis ondan kaynasmak kolay oldu:)

Canım çok güzelmiş bayildim gule gule giysin nida hanım bizde kızımla alisverise cikabilecekmiyiz acaba dört gözle bekliyorum o günleri

Sikma canını canım.ya yarın ugrasmayacaksin iste ne güzel
tel full site yaparsan görürsün canım resimleri ben öyle görüyorum

Neyse artik yarin yemek yapmiycam diye teselli ediyorum kendimi artik eren uyurken yarin ful ders calisiriim.
Su androidi yukleyeyimde ins.ordan gorurum canim bende oyle bisey istiyorum erene bakalim yaz gelsin bizde aliriz ins.

Sen niye alisverise cikmiyosun canim sicaklarin gelmesinimi bekliyosun sahsen bende okullar kapansin sonra gonul rahatligiyla alisveris yaparim diye bekliyorum hem sicaklarda gelmis olur.
Yarina yemek derdim yok neyseki pilavda yaptim yarin bi corba yaparim artik.
Kiz o full siteyi nerden acicam birazdan bakarim sagol canim ins.bulurum.

Bayaa uzak ama olsun bi bakmissin yanina geliyormusun hehe

Super canim bayildimmm gule gule giyinsin nida prenses

Merhabalar 2012 kasım annesi olarak bende aranıza katılmaz isterim....

Hosgeldin canim aramizaa herzaman bekleriz kapimiz herkese acik 😘😘😘

Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…