- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.201
hepinize çok teşekkür ederim kızlar kalbim yorgun ,beynim yorgun, vücudum yorgun rabbim günah yazmasın ama çok yoruldum Allahım nedir benim çocuğumun günahı doğduğundan beri normal giden birşeyimiz olmadı hiç hep bi hastalık şüphesi çok yoruldu küçücük bedeniyle yavrum yaşamadığı şey kalmadı gezmediği hastane gitmediği dr kalmadı Allahım bunlar isyan değil bi annenin feryadı günah yazma yarabbim
dün akşam lavmandan sonra çok kötü oldu kuzum onu öyle görmeye dayanamıyorum kalbim dayanmıyacak birgün iflas edicek sonunda canı nasıl yanıyosa yavrumun lavmana rağmen yapmamak için sıktı kendini sıktıkça morrardı ağlamaktan bitap oldu biraz yaptı sonra emerken uyuya kaldı yatağına yatırıyım diye kalktım ki
bir çığlık attıki anlayamassnız o acıyı yavrum kıvrana kıvrana lavman suyunu boşalttı baştan aşağı ıslandı ve kollarımda güçsüz kaldı nasıl su kaybettiyse su içmeyen çocuk biberon suyu içti ve uyuya kaldı bugün tahlil sonuçlarını dr a götürdüm hormonlarına bakmıştı hipo tiroidi olabilir dedi tahlili tekrarlayıp çocuk endokronolijisine gösterin dedi artık bir hastalık tanısı şüphesi herşey beni yıkıyo artık hiç direncim yok dayanma gücüm o kadar azaldıki anlatamam
kusura bakmayın kızlar yazdıkça yazdım yanımda olduğunuz ve dualarınız için Allah razı olsun
Merhabalar 2012 kasım annesi olarak bende aranıza katılmaz isterim....
Emek canım arkadaşım seni burda görmeyeli ne çok olmuş ya hep gel hep gel burdaki arkadaşlar değişti ama hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlar tabiki aramızda ol isteriz kuzum
hoşgeldin emeki
ismin çok tanıdık geldi bana
Hosgeldin canim bizim kapimiz herkese acik girmek kolaydir ama cikmak zor.Merhabalar 2012 kasım annesi olarak bende aranıza katılmaz isterim....
Kızım Derenle olan hikayemizi size yazacağım bir ara beni tanımış olursunuz beysal bilir baştan sona sizede yarın uzun uzun yazarım.herkese iyi akşamlar dilerim..
Yemek yapiyodum canim zaten moralim bozuldu esim mesaiye kalicakmis bide ozenip karniyarik yaptim salcali su yapip simdi firina koymasi kaldi artik yarina kalicak yemek.birden mesaiyi duyunca zaten yemek yapma hevesimde kacti buraya bi bakayim dedim.Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda
Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))
Yemek yapiyodum canim zaten moralim bozuldu esim mesaiye kalicakmis bide ozenip karniyarik yaptim salcali su yapip simdi firina koymasi kaldi artik yarina kalicak yemek.birden mesaiyi duyunca zaten yemek yapma hevesimde kacti buraya bi bakayim dedim.
Ben tel.den aldigin seyi goremiyorum ve boylesi dahada cok merak uyandiriyo insanda bi android kk.yi indirip bi ara ordan bakicam.
Nida gule gule giysin cicisini.
Canım çok güzelmiş bayildim gule gule giysin nida hanım bizde kızımla alisverise cikabilecekmiyiz acaba dört gözle bekliyorum o günleriFatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Yemek yapiyodum canim zaten moralim bozuldu esim mesaiye kalicakmis bide ozenip karniyarik yaptim salcali su yapip simdi firina koymasi kaldi artik yarina kalicak yemek.birden mesaiyi duyunca zaten yemek yapma hevesimde kacti buraya bi bakayim dedim.
Ben tel.den aldigin seyi goremiyorum ve boylesi dahada cok merak uyandiriyo insanda bi android kk.yi indirip bi ara ordan bakicam.
Nida gule gule giysin cicisini.
Neyse artik yarin yemek yapmiycam diye teselli ediyorum kendimi artik eren uyurken yarin ful ders calisiriim.Evet cok gıcık oluyo bazen bende de olur özenıp yaparım o kadar esım gelır ıs yemegı vardı derbastan söyleseydın diye söylenırım ama ıs ısten gecıyo oda dıyo son anda cıktı dıye napcan artık yarın yapmazsın bısey..
Sagol cnm askılı sortlar oluyoya ondan almıstım adı sapolet mı ne dıyolar tam bılmıyorum
Canım çok güzelmiş bayildim gule gule giysin nida hanım bizde kızımla alisverise cikabilecekmiyiz acaba dört gözle bekliyorum o günleri
Sikma canını canım.ya yarın ugrasmayacaksin iste ne güzel
tel full site yaparsan görürsün canım resimleri ben öyle görüyorum
Bayaa uzak ama olsun bi bakmissin yanina geliyormusun heheMerhaba kızlar
Beysal cok gecmıs olsun cnm
Senı cok ıyı anlıyorum Allah dermansız dert vermesın ıns bısey cıkmıycak uzulme..
Yasmın sıtemım sevdıklerıme olur bende sızı sevıyorum cnm..
Wavs bahce bıtmedı cnm yakında bıtecek gıbıde görunmuyo..
Songul arasa hıc yakısmıyo ıstahsızlık ama belkı havalardandır cnm ıns toparlar kısa zamanda..
Dılekcım ben aachen yakınlarındayım uzak sanırım..
Nuraycım sagol cnm ugrasıyoruz ıste bakalım..
Guldencım dun fena kaptırdım kendımı temızlıge bugun tatıl ılan ettım kendıme kızlarla alısverıse gıttık..
Kısır kısır dedıdınız benımde cnm cektı yaptım yedım oh afıyet olsun
Katreınur kolay gelsın cnm misafırın varmıs, berra daha ıyıdır ıns..
Emekı nıkın ı tanıyorum sanırım daha öncelerı yazıyodun tekrar hosgeldın cnm
Hakkında bı bılgım yok ama mınıgın ve kendınden bıraz bahsedermısın tanıyalım senı:)
Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Kızım Derenle olan hikayemizi size yazacağım bir ara beni tanımış olursunuz beysal bilir baştan sona sizede yarın uzun uzun yazarım.herkese iyi akşamlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?