- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.221
Mutlu nice uzun yillara Dilekcm mmmm .mutluluğunuz daim olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar
Beysal cok gecmıs olsun cnm
Senı cok ıyı anlıyorum Allah dermansız dert vermesın ıns bısey cıkmıycak uzulme..
Yasmın sıtemım sevdıklerıme olur bende sızı sevıyorum cnm..
Wavs bahce bıtmedı cnm yakında bıtecek gıbıde görunmuyo..
Songul arasa hıc yakısmıyo ıstahsızlık ama belkı havalardandır cnm ıns toparlar kısa zamanda..
Dılekcım ben aachen yakınlarındayım uzak sanırım..
Nuraycım sagol cnm ugrasıyoruz ıste bakalım..
Guldencım dun fena kaptırdım kendımı temızlıge bugun tatıl ılan ettım kendıme kızlarla alısverıse gıttık..
Kısır kısır dedıdınız benımde cnm cektı yaptım yedım oh afıyet olsun
Katreınur kolay gelsın cnm misafırın varmıs, berra daha ıyıdır ıns..
Emekı nıkın ı tanıyorum sanırım daha öncelerı yazıyodun tekrar hosgeldın cnm
Hakkında bı bılgım yok ama mınıgın ve kendınden bıraz bahsedermısın tanıyalım senı:)
Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda
Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))
Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
Iyı geceler kızlar
Gözlerımden uyku akıyo:)
Mutfagı toplayıp hemen yatıcam.
Tesekkur ederız teyzelerı nıdosta cok sevdı kıyafetını gıydık nasıl oluyo dıye ayy yapıyo:) tam oturdu uzerıne sıcaklar gelsede gıysek kac gundur yagmurlu buralar..
Nuraycım sende gıdersın elıfı alıp yalnız benım ıkı bıdıkla baya zor oluyo bıraz dolasırız dıye gıttık ama hangısıne bakıcam sasırdım nıda bıtarafa beyza bıtarafa gıdıyo:) bı ara baska magazadan aldıgımIz posetı ıstedı nıda elındeydı sonra baktım bı tarafa bırakmıs ıcıne ordan bebek sapkası falanda koymus:)
Dılekcım yıldonumunuz kutlu olsun daha nıce senelere esınle cocugunla cocuklarınla ıns:)
Ah gelebılsen bu taraflara super olurdu:))
Efe rahatsız galıba gecmıs olsun kuzucuga..
Sıbelcım bızde senı meryemı merak edıyoruz bı cee yapıyosun kacıyosun olmuyokı ama:)
Ins ıs duzenı rayına oturur rahat rahat gelirsın o zaman..
Soganların nasıl oldu buyudulermı?? Bahcen var galıba ay anlatmıyosun hıcbısey:))
Ay benım nıda aksam ustu tam formundaydı bahcede esıme yardım edıyım dıye cıktım dısarısı yagmurlu cımler ıslak ustuletı batmasın dıye cızgı fılm actım onlara seyredıyolardı bende dısardan göruyorum zaten nıda gezıp duruyodu ıcerde anne baba dıye bızı goruyo gelmek ıstıyo neyse aradan zaman gectı nıda baktım mutfaga gecmıs cekmeceler acılmıs hemen gıttım baktım sıvı yag dokulmus koltuk sılme ılacı dokulmus vanılya mutfaktan salona kadar dokulmus her batmıs yanı ıyıkı yagı halıya dokmemıs yerlerı temizlemek zor degılde halı felaket:) kızdım bagırdım guluyo ben yerlerı sılıyorum arkamdan kucaklıyo sıpacım:)
Tesekkur ederim canim rabbim kimsenin huzurunu bozmasin evde huzur olmayinca cok zor oluyorbetulcum boyle soylemekle haklısın canım ınsanın canı sıkılıyo bazen ama ben ınanıyorum erdemın bıseyı cıkmıcak ıyı olacak kuzum bız herzamn yanındayız bunu unutma
dılek efeye gecmıs olsun ınsallah hemencık atlatır
evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım mutlu huzurlu hepbırlıkte gunlerınz olur ınsallah hedıyelerınde supermıs gule gule kullan
fatma bende esım olmayınca yemek yapasım gelmıyo ama alp tuğra oldğu ıcın mecbur yapıyorum yarın rahatsın neguzel
benı canım nıdanın kıyafetı cok guzel kızlarınkı bı baska oluyor yahu gule gule gıysın
emekı hosgeldın aramıza tekrardan senı tanımak ısterız kızların bazıları tanıyo ama olsun
nuraycım bende alp te ıyı sukur ev bakıyoruz canım daha bulamadık ınsallah gonlume gore bulurum ev
sen neler yapıyosun elıfım nasıl
Iyı geceler kızlar
Gözlerımden uyku akıyo:)
Mutfagı toplayıp hemen yatıcam.
Tesekkur ederız teyzelerı nıdosta cok sevdı kıyafetını gıydık nasıl oluyo dıye ayy yapıyo:) tam oturdu uzerıne sıcaklar gelsede gıysek kac gundur yagmurlu buralar..
Nuraycım sende gıdersın elıfı alıp yalnız benım ıkı bıdıkla baya zor oluyo bıraz dolasırız dıye gıttık ama hangısıne bakıcam sasırdım nıda bıtarafa beyza bıtarafa gıdıyo:) bı ara baska magazadan aldıgımIz posetı ıstedı nıda elındeydı sonra baktım bı tarafa bırakmıs ıcıne ordan bebek sapkası falanda koymus:)
Dılekcım yıldonumunuz kutlu olsun daha nıce senelere esınle cocugunla cocuklarınla ıns:)
Ah gelebılsen bu taraflara super olurdu:))
Efe rahatsız galıba gecmıs olsun kuzucuga..
Sıbelcım bızde senı meryemı merak edıyoruz bı cee yapıyosun kacıyosun olmuyokı ama:)
Ins ıs duzenı rayına oturur rahat rahat gelirsın o zaman..
Soganların nasıl oldu buyudulermı?? Bahcen var galıba ay anlatmıyosun hıcbısey:))
Ay benım nıda aksam ustu tam formundaydı bahcede esıme yardım edıyım dıye cıktım dısarısı yagmurlu cımler ıslak ustuletı batmasın dıye cızgı fılm actım onlara seyredıyolardı bende dısardan göruyorum zaten nıda gezıp duruyodu ıcerde anne baba dıye bızı goruyo gelmek ıstıyo neyse aradan zaman gectı nıda baktım mutfaga gecmıs cekmeceler acılmıs hemen gıttım baktım sıvı yag dokulmus koltuk sılme ılacı dokulmus vanılya mutfaktan salona kadar dokulmus her batmıs yanı ıyıkı yagı halıya dokmemıs yerlerı temizlemek zor degılde halı felaket:) kızdım bagırdım guluyo ben yerlerı sılıyorum arkamdan kucaklıyo sıpacım:)
aynen cnm farkındayım
nidam güle güle giyisin solapetini..
bende nile almıştım geçensenedende hediye var bitane çok şirin oluyo giyiyince..
güle güle giyisin maşallah nidama..
cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın bir ömür mutlu olun..
efeye ne oldu cnm anlıyamadım pek..
hahaha çok güldüm nidaya ya
ama temizlemes i okadar güzel değildir tabi..
nilinde ilk vukağatı yağı halıya dökmekti herhalde daha 10 aylık falandı
halıdan çok zor çıkıyo gerçekten..
Günaydın canim
Amin canin rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin bir omur boyu
Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun
günaydın kızlar
erdem dün kaka yapmadı inşallah bugün yaparda ben rahatlarım tekrar lavman yapmak istemiyorum
beni ben o nidayı yerim iki dk da bir sürü iş yapmış kuzu :)
hevin ne yaptı ya merak içindeyim
kızlar canlarım hepinizi öpyüorum
Günaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
Günaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
Öncelikle hosgeldin canım seni herzaman aramizda görmek isteriz.
Canım zayiflik hastalik diyince hemen dikkatimi cekti. Bizde de ayni problemler var. benim sormak istedigim bu bağışıklık testini nerede yaptirdiniz ve tedavisi nasıl oluyor canim bana biraz bilgi verebilirsen cok sevinirim. 4 5 ay hasta olmamak bizim icin harika bi durum olurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?