2012 kasım bebekleri büyüyor..

Mutlu nice uzun yillara Dilekcm mmmm .mutluluğunuz daim olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf gecmisler cok birikiyo okuyamiyorum ama cok da meraktayim

betulcum boyle soylemekle haklısın canım ınsanın canı sıkılıyo bazen ama ben ınanıyorum erdemın bıseyı cıkmıcak ıyı olacak kuzum bız herzamn yanındayız bunu unutma

dılek efeye gecmıs olsun ınsallah hemencık atlatır
evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım mutlu huzurlu hepbırlıkte gunlerınz olur ınsallah hedıyelerınde supermıs gule gule kullan

fatma bende esım olmayınca yemek yapasım gelmıyo ama alp tuğra oldğu ıcın mecbur yapıyorum yarın rahatsın neguzel

benı canım nıdanın kıyafetı cok guzel kızlarınkı bı baska oluyor yahu gule gule gıysın

emekı hosgeldın aramıza tekrardan senı tanımak ısterız kızların bazıları tanıyo ama olsun

nuraycım bende alp te ıyı sukur ev bakıyoruz canım daha bulamadık ınsallah gonlume gore bulurum ev
sen neler yapıyosun elıfım nasıl

Iyı geceler kızlar
Gözlerımden uyku akıyo:)
Mutfagı toplayıp hemen yatıcam.

Tesekkur ederız teyzelerı nıdosta cok sevdı kıyafetını gıydık nasıl oluyo dıye ayy yapıyo:) tam oturdu uzerıne sıcaklar gelsede gıysek kac gundur yagmurlu buralar..

Nuraycım sende gıdersın elıfı alıp yalnız benım ıkı bıdıkla baya zor oluyo bıraz dolasırız dıye gıttık ama hangısıne bakıcam sasırdım nıda bıtarafa beyza bıtarafa gıdıyo:) bı ara baska magazadan aldıgımIz posetı ıstedı nıda elındeydı sonra baktım bı tarafa bırakmıs ıcıne ordan bebek sapkası falanda koymus:)

Dılekcım yıldonumunuz kutlu olsun daha nıce senelere esınle cocugunla cocuklarınla ıns:)
Ah gelebılsen bu taraflara super olurdu:))
Efe rahatsız galıba gecmıs olsun kuzucuga..

Sıbelcım bızde senı meryemı merak edıyoruz bı cee yapıyosun kacıyosun olmuyokı ama:)
Ins ıs duzenı rayına oturur rahat rahat gelirsın o zaman..
Soganların nasıl oldu buyudulermı?? Bahcen var galıba ay anlatmıyosun hıcbısey:))

Ay benım nıda aksam ustu tam formundaydı bahcede esıme yardım edıyım dıye cıktım dısarısı yagmurlu cımler ıslak ustuletı batmasın dıye cızgı fılm actım onlara seyredıyolardı bende dısardan göruyorum zaten nıda gezıp duruyodu ıcerde anne baba dıye bızı goruyo gelmek ıstıyo neyse aradan zaman gectı nıda baktım mutfaga gecmıs cekmeceler acılmıs hemen gıttım baktım sıvı yag dokulmus koltuk sılme ılacı dokulmus vanılya mutfaktan salona kadar dokulmus her batmıs yanı ıyıkı yagı halıya dokmemıs yerlerı temizlemek zor degılde halı felaket:) kızdım bagırdım guluyo ben yerlerı sılıyorum arkamdan kucaklıyo sıpacım:)

aynen cnm farkındayım
nidam güle güle giyisin solapetini..
bende nile almıştım geçensenedende hediye var bitane çok şirin oluyo giyiyince..

Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda

Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))

güle güle giyisin maşallah nidama..

Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın bir ömür mutlu olun..
efeye ne oldu cnm anlıyamadım pek..

hahaha çok güldüm nidaya ya
ama temizlemes i okadar güzel değildir tabi..
nilinde ilk vukağatı yağı halıya dökmekti herhalde daha 10 aylık falandı
halıdan çok zor çıkıyo gerçekten..

betülüm nasıl oldu erdem paşam?
songülüm yeme konusunda varmı bi gelişme?
wavs, funda, fatma, sibel, mdic, özcanan, nuray, yasemin, masal gibi, ayşegülbeni, katreynur. herkese günaydın kızlar umarım unuttuğum yoktur herkes iyi dimi?

helinim güzel haberler beklioruz habersiz bırakma bizi tatlım.
cvrm girmiyosun artık meraktayız emiri?
melegim hoşgeldin evet sanki eskilerden hatırlıo gibiyim ama bende tam hatırlayamadım
hikkayeni sabırsızlıkla bekliorum cnm..

Tesekkur ederim canim rabbim kimsenin huzurunu bozmasin evde huzur olmayinca cok zor oluyor
Efem icin tsk ederim cnm grip oksuruk bogaz iltihap olmus dun aksam doktora goturdum siz nasilsiniz cnm alp tugram nasil

Hic sorma canim buralardada yagmur yagiyor soguk bi sicak bi soguk herkes hasta bu havalarda
Tesekkur ederim cnm buarada
Esim iyilessin birgun oralari gezmye gelecegiz zaten ins sanada ugrarim

Nida m yaramazlik pesinde bak sen suna iyiki haliya dokulmemis cnm yoksa cok zor olurdu

Günaydın canim

Amin canin rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin bir omur boyu

Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun

günaydın kızlar
erdem dün kaka yapmadı inşallah bugün yaparda ben rahatlarım tekrar lavman yapmak istemiyorum
beni ben o nidayı yerim iki dk da bir sürü iş yapmış kuzu :)
hevin ne yaptı ya merak içindeyim
kızlar canlarım hepinizi öpyüorum

Günaydın canim

Amin canin rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin bir omur boyu

Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun

günaydın cnm
kusura bakma görmemişim gerçekten
ay kıyamam çok geçmniş olsun..
umarım atlatırsınız nilinde burnu akıyodu..

inşallah yapar cnm..

Günaydın kızlar....

Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı 10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..

Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :

Öncelikle hosgeldin canım seni herzaman aramizda görmek isteriz.

Canım zayiflik hastalik diyince hemen dikkatimi cekti. Bizde de ayni problemler var. benim sormak istedigim bu bağışıklık testini nerede yaptirdiniz ve tedavisi nasıl oluyor canim bana biraz bilgi verebilirsen cok sevinirim. 4 5 ay hasta olmamak bizim icin harika bi durum olurdu

oy benim canım arkadaşım oy minik prensesimin güzeller güzeli annesi maşallah benim kızıma iyi oldu annesi artık bişi olmaz kuzumaaa

Bu arada herkese günaydın kızlar

Dilekcim atlamisim canim ben kusura bakma gecmis olsun efecige Rabbim sifa versin en kisa zamanda inşallah

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bizde herşey yolunda çok şükür. geçmiş yapamadım pek yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş son sayfada olunca gördüm:) geçmiş olsun bebişine rabbim hastalık göstermesin inş. hepinizi öptümmm çok

Beni bayıldım nidanin salopet ine Güle güle giysin kuzum. Yaptığı yaramazlıklari yerim ben onun eminim o an sana hic guzel gelmemistir ama uzaktan bakinca col tatli:)

Canım ilk önce normal hastahanede bizimki araştırma hastahanesi kan alındı IGA IGM IGG bakıldı IGA da düşüklük çıktı şöyleki sınırı 70 iken derenin 22 çıktı onun üzerine Özel bir lab. gönderdiler oarada IGA1 sub ve IGA2 sub bakıldı 10 gün kadar sürdü sonucun gelmesi İstanbulda bir lab. gönderildi oradan gelen sonuçta da IGA 1 sub eksikliği çıktı.3 ve üstü olsaydı sorun yoktu ama 2.1 çıktı doktorumuz biraz panik yaptı ama İmunolojiye götürdü tahlilleri orada ilaç almasına gerek görmediler İlaç dedğimde IVIK serum olarak verilecekti.Doktorumuz bize İmuneks verdi hasta olduğunda veya ben hasta olduğumda 2 ölçek norma zamanda bir ölçek kullanıyoruz.

Bu hasta olduğunda yine alındı kan yine düşük çıktı ama 6.gün antibiyotiğin ve ANTİBİYOTİKLER BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DÜŞÜRÜYOR ondan çok doğru gelmedi ona ama mecburen İmunekse devam sanırım yazında kesmeycek .

2 yaşından sonra vücut bağışıklık üretmeye başlaycakmış kaldı 6 ay onu bekliyoruz.

Bu arada bağışıklık en çok üst solunum yollarını ve gestoro bozukluk yapıyor enfeksiyon iştahsızlık ve kabızlık gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…